Somewhere between right and wrong there is a garden - I'll meet you there. Rumi

Coco Sweet Dreams

 

Olen vähän ihastunut Jalal Al Din Rumin ajatuksiin. Aloin etsimään niitä, kun viikko sitten kävin katsomassa elokuvan Diana. Ikuisena romantikkona tykkäsin paljon, suosittelen!

 

Niisk.

 

"Out beyond ideas of rightdoing and wrongdoing there is a field. I will meet you there." - Rumi

 

Kommentit

EmiliaMaria

Kävin itsekin katsomassa Dianan viime viikolla. Pidin kyllä tosi paljon, tosin kiinnitiin myös huomiota että puvustus ei ollut ehkä sitä ehtaa ysäriä, enemmänki oli siirretty vaatteissa tähän päivään. 

Eka kertaa elämässäni elokuva päivänäytöksessä. Lähdettiin isotädin (80vee) kans kahteen likkaan, nyt kun äitiyslomalla on vielä aikaa. 

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä kans tykkäsin, luin aika huonot arvostelut, mutta yllätyin positiivisesti.

Luin siitäkin, että puvut oli teetetty tismalleen vastaaviksi mitä Diana aikoinaan käytti - niitä oltiin vaan nykyaikaistettu, kuten esimerkiksi housujen vyötäröä laskettu jne.

Erja / IhmeidenTekijät (Ei varmistettu) http://ihmeidentekijat.blogspot.fi

Olen menossa katsomaan ja kiva kuulla, että elokuva on hyvä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Se oli kaunis rakkaustarina, loppu tietty äärimäisen surullinen... kannattaa varata vähän nenäliinoja. :)

loistoluoto (Ei varmistettu) http://loistoluoto.com/

Rumi ajattelee ja kirjoittaa hengästyttävästi! Rakastan etenkin hänen luontoon liittyviä sanoja...tai eivät ne oikeastaan suoraan liity mihinkään yhteen aihepiiriin, vaan maagisesti kaikki on yhtä...
Tässä sulle tänään, sateisena päivänä:
"...rush out in the rain to be soaked with the sky" - Rumi
:)
L

Coco
Coco Sweet Dreams

IHANA! Kiitos tästä. <3

Lawyerette (Ei varmistettu)

Hei sinä, joka tiedät juustoista paljon enemmän kuin minä. Osaisitko suositella jotakin hyvää hilloa tarjoiltavaksi piparkakkujen ja sinihomejuuston kanssa? Viikunahillo vai jokin muu? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä laittaisin piparkakkujen ja sinihomejuuston päälle vaan tummia viinirypäleitä, mun mielestä ne toimivat parhaiten tässä kombinaatiossa. Viikunahilloakin voi toki kokeilla, mutta se sopii paremmin koville juustoille tai brielle. En mä kyllä mistään sen tarkemmin mitään tiiä. :)

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Kävin myös katsomassa leffan ja se oli kyllä hyvä - olinkin odottanut sitä. Dianaa ei voi muuta kuin ihailla. Älä ota tätä pahalla, mutta sinussa on itseasiassa samaa eteerisyyttä ja valoa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi ihana Mikko! Mä olen aina diggaillut Dianasta ja otan todellakin kohteliaisuutena. Mulla harvoin on mitenkään eteerinen olo, mutta aivan ihastuttavaa, että sulle on tullut tämmöinen fiilis.

Mä taas ihailin sua ja sun puolisoa viimeksi... te ootte niin ihana pari. Jotenkin täydennätte toisianne ja teistä huokuu sellainen ihana tyytyväisyys elämään. <3

Terkkuja miljoonasti sinne Stadiin! :)

Kommentoi