Täällä nyt

Coco Sweet Dreams

Viikonloppu on mennyt yhdessä hujauksessa ja koti on päivä päivältä valmiimpi.

Kodissa minulle on tärkeintä on tunnelma ja se tietty flow, joka virtaa jo heti ovesta sisään tultua. Olen hoitanut muuttoa todella hitaasti, näin olen saanut miettiä vähän tarkemmin mitä tulee minnekin - sellaiset kertarysäysmuutot ovat jokseenkin kaoottisia. Ensi viikonloppuna myyn vaateitani ja muutamia sisustusjuttuja perinteisellä pihakirpparilla Maskussa. Toivon, että saan teidätkin sinne tekemään hyviä löytöjä. 

Aika: sunnuntai 23.9.2018. Avoinna: klo 11-14. Paikka: Omakotitalon piha Kajamon asuinalueella, osoitteessa Pakkikuja 4. Jos sataa, niin tapahtuma perutaan.

Tervetuloa!

Kommentit

emsie (Ei varmistettu)

heippa, mistähän tuo harmaa päiväpeitto/viltti on? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Siinä on itseasiassa pari H&M:n pyyhettä. Beigenvärisiä.

Nämä ovat suuria sisustustyylejä, pidän eniten tilaa omassa kylpyhuoneessa!  wuxiawolrd

vilmi (Ei varmistettu)

Kaunis ja tyylikäs koti! :) Olisin kysellyt, mistä olet hankkinut nuo kauniit verhot & millä kiinnityksellä ne ovat? Laskeutuvat upeasti! Onnea uuteen kotiin ja ihanaa syksyä sinulle :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa! Ne on Eurokankaan ja kisko on myös heiltä, voisin tehdä näistä oman postauksen lähipäivinä.

meriminttutuulia (Ei varmistettu)

Hei, voitko kertoa hieman tuosta makuuhuoneen sängystä? Onko siihen tulossa mahdollisesti jokin runko tai jalat? Haluaisin itse 140 cm leveän sängyn ja juuri noin että se on mahdollisimman matala/lähellä lattiaa niin kuin kuvissasi. Mietin minkälainen patja siihen soveltuisi? Pitääkö olla futon?

Coco
Coco Sweet Dreams

Mulla on ollut kans ajatuksena mahdollisimman matala sänky. Nyt patja on vain lattialla, mutta sen alle pitää kehitellä jotain. Jos ei muuta ni sitten vaan eurolavat.

Pölytön (Ei varmistettu)

Miten tuollainen matala sänkyhomma pidetään pölyttömånå? Eurolavan ja muun kyhäeömän kanssa?

Kommentoi