Tammerfest

Coco Sweet Dreams

Meikkis on tutustunut niin upeisiin tyttöihin täällä minun kotikylässä, meitä yhdistää muun muassa jalkapallo ja samanikäiset pojut. Lauantaina me hypättiin junan kyytiin ja mentiin tsekkaamaan Tampere. Scandic järjesti meille minun blogin kauttani huoneet Scandic Tampere Stationista ja olin kyllä todella iloinen, että mamat pääsivät vähän rentoutumaan. Neljälle kaverukselle suosittelen muuten suuresti kahta huonetta, jotka on yhdistetty väliovella.

Iltamme kului leppoisasti lämpimässä auringonpaisteessa (!!) Tammerfesteilla. Napattiin Olli kainaloon ja otettiin aika paljon kaverikuvia. Järjettömän humalaiset ihmiset vähän harmittivat, mutta yritettiin keskittyä vain musiikkiin. Haloo Helsinki päätti illan, Elli on tosi cool! Viimeisen keikan jälkeen ilta saapui Ratinaan ja kipitimme kohti keskustaa ja jokilaivoja..en muuten tiennytkään, että Tampereellakin on sellaisia. Little Joessa nähtiin tietysti Tampereen Ida, Maj ja Mike ystävineen - skoolattiin ja naurettiin taas vatsalihakset kipeiksi. Haettiin vielä äitikollegani kanssa Makkaraperunat ja kellon ollessa hyvinhyvin paljon menimme viimein nukkumaan.

Hah, ihan parhaita tälläiset sponttaanit kesäillat, toivottavasti näitä tulee vielä paljon lisää! Meidän lomakin on vasta edessä. <3

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana tuo sinun toppi, kenen se on ja mistä ostettu?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kaunis, se on Gina Tricotista. :)

Kommentoi