Tänään

Coco Sweet Dreams

 

Tänään olen fiilistellyt marmoripintaa keittiössä. Ei, meillä ei ole uutta tasoa, vaan mallailin marmorinpalaa ihan fiiliksissä. Löysin kaupasta muuten megasuuria viikunoita ja niin hyviä! Yleensä en syö viikunaa tuoreena sellaisenaan, mutta nyt oli niin hyvä sato että! Iranilainen kamuni kertoi, että siellä syödään viikunoita ihan päivittäin ja ovat suurta herkkua kaikille. Suomessa myytävät viikunat eivät ole kuulema mistään kotoisin, mauttomia ja raakoja kaikki.

 

 

Olen niin tyytyväinen, että me siirrettiin ruokailupöytä ikkunan eteen. En tiedä haluanko luopua tästä paikasta koskaan... eli ehkä meille ei ole tulossa sohvaa. Ainakaan vähään aikaan. Mielipiteistä huolimatta rakastan edelleen ryppyisiä pellavaliinoja, niitäkin ihailin tänään.

 

Bbuddyt*  saapuivat luoksemme! Toimivat väliaikaisesti ihan loistavina telineinä serveteille ja ruokailuvälineille, kun vieraita tuli kylään.

(yhteistyö*)

 

Rakastan kestäviä kukkia ja tällä hetkellä vedessä on krysanteeneja, ne ovat tuollaisina muhkeina todella kauniita!

 

 

Mitäs muuta. Menkää ihmeessä fiilistelemään Annen blogiin Pariisin Fashion Week -kuvia! Olen ihan innoissani kaikesta näkemästäni, niin inspiroivaa! Matkakuume kasvaa kasvamistaan ja tekisi mieli pukeutua kuin kuvien leidit.

Huomenna aamulla taas luvassa 7 päivää -postaus, hieman erilaisena tosin!

Ihanaa syysiltaa!

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Voin kuvitella kuinka ihana tunnelma tuossa ruokapöydässä voi tulla! Päähän heti iskoutui mielikuva, jossa ulkona on pimeää ja lunta ja sisällä illastaa lämpimän aterian hyvässä seurassa samalla kun katselee ulos. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Oih, mä niin odotan nyt lunta! Tulispa hyvä talvi, sopivasti lunta (ainakin jouluaattona) ja siedettävästi miinusasteita.

petratui (Ei varmistettu)

Moi Coco! Olisko sulla mitään vinkkejä, mistä voisi ostaa kivoja sisustusjulisteita kehystettäväksi (mieluiten netistä)?

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka! :) tämä tuli nyt äkkiseltään mieleen: http://society6.com

Kommentoi