Tangerine

Coco Sweet Dreams


Kannoin muuten terassikalusteet sisälle olohuoneeseen, niin että melkein tässä vielä terassilla istutaan. Missing summer already! 

Olohuoneen mattoprobleemi jatkuu yhä vaan. En suosittele meriheinämattoa välttämättä sisälle, matto on vain jäänyt paikan päälle. Juuri nyt olkkari on vähän liian julkitilan tyylinen, se tarvitsee jotain muutosta.

Minun tekee mieli tuoda tummia sävyjä nyt kotiin, sellaisia dramaattisia jalokivien sävyjä, jotka täydentävät harmaata syksyä. Olohuoneen isot ikkunat ovat kuin taulut ja nyt sävyt ovat minulle liian hailakat. Uusimmassa In Residence jaksossa Patrizia Moroson kodin valtaa tummat sävyt. Kodin tyyli on aivan liian "too much" makuuni, mutta kannattaa kiinnittää huomiota värien käyttöön. Inspistä löydät täältä.

 

Kommentit

Teepuulehti (Ei varmistettu)

Miksi sohvan tukijalka on ilmassa, vai näyttääkö se vaan siltä?

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka, mun tietääkseni sen kuuluu olla... se joustaa siitä alas, kun sohvalla istuu. :)

evela (Ei varmistettu) http://friolandiassa.blogspot.fi

Ai kun on ihanat sävyt... joku tummahko lankkupuinen pöytä toisi lämpöisän tunnelman jos julkitilamaisuudesta ei tykkää... Ja ai että, tuo matto-ongelma on kyllä itselläni ihan kamala. Olohuoneen matto on ihan hirveä, mutta kun oman kodin sisustaminen on viime aikoina jäänyt täysin hunningolle niin eipä tuohon mattoonkaan ole tullut niin kiinnitettyä huomiota, vasta kun nyt kun laitoin blogiin kuvia joissa se kamala matto on ihan etualalla jokaisessa kuvassa... eli mielelläni ottaisin tuon sinun maton tilalle vaikka :D!

markku (Ei varmistettu)

kenen/mistä tuo hieno kukkateline on?

Kommentoi