Terassi on valmis!

Coco Sweet Dreams

Jos meidän sisäremontti ei onnistunut täydellisesti, tai niitä mutkia oli matkassa liiankin paljon, niin samaa emme voi sanoa terassista. Viikko sitten terassin rakentaminen alkoi ihan nollasta ja nyt voidaan sanoa, että se on valmis. Mitä nyt joku porras puuttuu, mutta suurpiirteisen valmis se on.

Meidän remppamies teki todella huolellista työtä, vaikka oltiin ehkä vähän ärsyttävän pikkutarkkoja asiakkaita. Ruuvit ovat millilleen suorassa rivissä ja sitä rataa. Tälläinen nysvääminen on kuulema remppamiesten mielestä tylsintä hommaa.

Olin suunnitellut vaikka mitä kalusteita ja ruukkuja terassille, mutta näin tyhjänä se näyttääkin raikkaalta ja avaralta. Olohuone jatkuu ulos melkein saumattomasti. Kannoin lähinnä kokeilumielessä kylppärissä olleet HAY:n nojatuolit terassille, musta rauta yhdistettynä puuhun näyttää kauniilta. Vähän Kartellin Bubble Sofa hotsittais, vieläpä limen värisenä! Aikamoista.

Terassin myötä tuntuu, että koko talo muuttui ja sen pinta-ala tuplaantui. Lupaan ottaa lisää kuvia kokonaisuudesta, kunhan saadaan vähän paikkoja siistittyä.

Heipodei! :)

 

 

Kommentit

maikku67
Vihreitä unelmia

Kaunis! Tuohon sopisi Stokkalla myynnissä olevat Suki-ruukut, joihin voisi istuttaa vaikka sitä viiruhelpiä, kunhan leviää.

http://www.lily.fi/blogit/vihreita-unelmia/unelmaruukut

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos vinkistä! Odotan mielenkiinnolla ja vähän jännityksellä milloin se viiruhelpi ottaa vallan. :)

Anniiii (Ei varmistettu)

Ihanalta näyttää! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kaunis! :)

Ilona/Keskeneräinen (Ei varmistettu) http://keskenon.blogspot.fi/

Todella tyylikäs tuo puun sävy /lauta. Jotenkin niin nappi ja teidän tyylille uskollinen valinta.
On kyllä mahtava kesähuone teillä nyt.

Coco
Coco Sweet Dreams

Jes, kiitos! Odotan vielä, että saadaan ulkopaneelit sun muut vielä viimeisteltyä ja remonttirojut+pölyt pois pihalta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Todella kaunista ja onnistunut valinta tuo terassilaudan sävy! :) -Jatta

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Sävy tosin tuosta vähän harmaantuu. :)

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Törkeen hieno kerrassaan :) terassi on parhautta ja vielä suuri terassi. Hyvin sopii nuo Hayn mustat tuolit tuonne, teidän talon värityksen ja tyylin kanssa ihan täydelliset. Kartellin Bubblelle superpeukut, meillä tuoli on ihan lemppari istumapaikka, ollaan aina ihmetelty miksei ihmiset tajuu kuin ihania ne on ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti! Mä oonki ihastellut teidän Bubblea ja paljon. En tiedä miksi mua viehättäis se limen sävyinen, se on jotenkin tosi fresh. <3

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Meillä on se lime Bubble-pikkupöytä, ihan söpö, vaikka isäntä totesi että hänestä se on vähän väärä vihreä :)

Annnu (Ei varmistettu)

Todella upea terassi!
Mitä puuta tuo on? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos paljon! Me valittiin puuksi lämpöpuuta, tää on Lunawoodin.

Jeba
Tuuliajolla

Looks good! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Thaaanks. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Upean näköistä! Blogisi kuvia ihastelleena minulle on herännyt kysymys, mitä olette talonne remontin yhteydessä tehneet pattereille? Niitä kun ei koskaan näy blogisi kuvissa. Olisi mielenkiintoista nähdä talostanne vähän laajempaakin ennen ja jälkeen -materiaalia.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kaikki patterit otettiin pois - meille laitettiin joka paikkaan lattialämmitys mikä mahdollisti sen ettei pattereita onneksi enää tarvittu. Sitten meillä on vielä sellainen lämmöntalteenotto-härveli, se lämmittää tai vaihtoehtoisesti viilentää. Sit viel kiertoilmatakka. <3 Kaikkee löytyy.

Otin valitettavasti hyvin vähän kuvia ennen remonttia (tosi harmi näin jälkikäteen). Kuvia, joissa on edellisen asukkaan huonekaluja yms. ovat kyllä tallessa, mutta niitä en voi laittaa blogiin.

Me purettiin talo tosiaan likimain rankaan saakka auki - koti on siis kokenut täydellisen muodonmuutoksen.... täytyy vielä tsekkaa arkistoja, jos sieltä löytyisi alkuperäiskuvia...

Maija/Pihkala (Ei varmistettu) http://talopihkala.blogspot.fi/

Ihanalta näyttää, lisäkuvia odotellessa! Lämpöpuu ja nuo Hayn tuolit ovat kyllä just eikä melkeen täydellinen jatke teidän talolle, sama linja jatkuu hienosti sisältä ulos. Kyllä tuolla kelpaa loikoilla! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos! Mä oon ihastellut teidän kesäpihaa ja terassia kovin.. <3

Mrs A (Ei varmistettu)

Upeelta näyttää! Kuinka iso tuo terassi on? Näyttää just täydellisen kokoiselta, eli mahtuu tekemään monia asioita ja sijoittamaan väljästi kalusteita jne. :) Meillä terassin teko vielä haaveissa, toivottavasti ensi kesänä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun täytyy varmistaa, mutta hämärä muistikuva on että joku reilu 60 neliöö? Terassin koko määräytyi lähinnä talon mukaan - halusin että terassi ikään kuin kokoaa isot ikkunat yhteen, L:n mallisesti. Talon arkkitehtuuri tulee jotenkin vielä paremmin esille.

Shelley Draven

 

Kaunista. Sinulla on todella hyvä maku sisustuksen suhteen, huomaa kyllä, että menet ammattiaisesta. :)

Postauksesi antaa itselleni innostusta tulevan asuntoni parvekkeen sisustusta varten. En millään malta odottaa muuttoa ja sitä, että pääsen sisustukseen käsiksi. :) Harmi, että on vasta heinäkuu.

Coco
Coco Sweet Dreams

Olipas ihanaa kuulla, yksi blogini tärkeimmistä asioista on inspiroida muita ja innostaa. <3 Tuhannet kiitokset. <3

Shelley Draven

 

Ollopas hyvä. :)

 

Stinttamaria (Ei varmistettu)

Hieno terassi. Meille myös kirvesmiehen tarkka kädenjälki on tärkeää... Pystytkö kertomaan kirvesmiehenne yht tiedot tai firman. Saattaisi olla käyttöä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voitko laittaa mulle sähköpostia, mielelläni sitä kautta kerron. :)

Kommentoi