Toivekollaasi

Coco Sweet Dreams

En ole pitkään aikaan tehnyt toivekollaasia, vaikka se on ollut aina tosi kivaa puuhaa. Mielikuvitusshoppailua ikään kuin.

Valkoisesta oli aikaisemminkin puhetta ja nyt vastustamaton yhdistelmä on valkoinen ja vihreä, jos minulta kysytään. Olenkin bongaillut viime aikoina paljon vihreää marmoria sisustusrintamalla, esimerkiksi Menu:lla on kauniin yksinkertainen kello Marble Wall Clock.

Kaipaan keittiöön tarjoiluvaunua, Richard Schultz on aikoinaan onnistunut suunnittelemaan täydellisen sarjan 1966, jota ihailen usein.

Lepakkotuolit ovat tulleet takaisin! Muotoilu näyttää monen vuoden jälkeen taas tosi ajankohtaiselta. Tuoli olisi ehkä puutarhassa kauneimmillaan, sillä en ole vieläkään päässyt yli tästä kuvasta. Ah.

Zara se osaa poimia muotitalojen viimeisimmät jutut, ehkä joskus vähän rajustikin. Nyt fiilaan jo keveitä kesäkenkiä, espandrillot eksyvät joka kesä jalkaani. Tosin tänä kesänä jalastani löytyy myös Birkenstockin sandaalit.

/on my wishlist

 

 

 

Kommentit

Laura KKK (Ei varmistettu)

Tuo kello on ihan huikeen ihana!! :---)

Coco
Coco Sweet Dreams

No niin on, se on myös valkoisena marmorisena tosi nätti. <3

heta margareta
Viinillä

Täältä myös huokauksia kellolle :) ihana.

Coco
Coco Sweet Dreams

Sama homma. Niin yksinkertaisen kaunis. <3

laappa (Ei varmistettu)

Itse hullaannuin viime vuonna nahkaisista lepakkotuoleista ja tilasinkin pitkän harkinnan jälkeen Perobasta konjakin värisen lepakon. Olen niiin tyytyväinen!

Coco
Coco Sweet Dreams

Oih, mäkin oon kuolannut niitä nahkaisia lepakkotuoleja Peroban nettisivuilla. Tooodella hyvä ostos! <3

Kommentoi