(T)Yöpöydällä

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Iittala

Overose tuoksukynttilä Sisustuksen KoodiKaulakoru La Luna. Kello Skagen. Juomalasi saatu blogin kautta ja se on Iittalan Ultima Thule juhlavuoden värissä sade.

Tarkka hajuaisti on joskus hyvä ja joskus huono asia. Kiinnitän kotona huomiota paljon tuoksuihin, sillä se on yksi kokonaisvaltaisen hyvän tunnelman tuoja kotona. Vien/kierrätän roskat säännöllisesti, tuuletan kotia jokainen päivä ja poltan aina yhtä tuoksukynttilää (en ymmärrä miksi joku edes polttaisi kahta erituoksuista tuoksukynttilää). Olen siis perso tuoksukynttilöille ja pakahduin onnesta, kun huomasin, että ystävieni liikkeessä oli myynnissä jumalaisen hyväntuoksuisia kynttilöitä, jotka vielä näyttävät kauniilta. 

Pyrin kovin siihen, että kotona on asiat hyvin, olen vihainen kuin ampiainen, jos siellä on sekaista taikka tunkkaista. Ystäväni kerran kysyi minulta, miten onnistun olemaan aina ajoissa ja valmiina, kun muut eivät välttämättä ole. Se johtuu ehkä jonkinlaisesti suorittajaluonteestani. Se johtunee myös siitä, että teen helposti epäolennaisia asioita jos en pinnistele ja keskity. Mietin usein aamulla mitkä asiat tänään on oikeasti tärkeitä ja mitkä epäolennaisia. Onko tärkeää mennä katselemaan pihakasveja vai ostaa ruuveja. Tiedän heti kumpi on tärkeämpi. Kasvit saavat odottaa vaikka ensi vuoteen mutta eteisen naulakko on saatava paikalleen. 

Aikataulutan ilmeisen paljon asioita mielessäni "mikä on tärkeää" periaatteella. Huomaan kyllä, että rasitun tästä suorittamisesta paljon, mutta kehoni onneksi kertoo milloin kannattaa vaan olla kotona neljän seinän sisällä ja yksinkertaisesti nukkua. Tai katsoa Kardashianeita.

Arkipäiväni ovat siis aamusta alkaen mietittyjä enemmän tai vähemmän. Se että päätän, millä tavalla päiväni tulee menemään jo aamulla sopii minulle parhaiten. Se sopii hyvinvoinnilleni, taloudenpidolle ja luonteelleni, joka jäisi muuten helposti vain haaveilemaan. 

On myös tärkeää olla itselleen armollinen. Kun sanon, että haluan kotini olevan aina mahdollisimman zen, ei tarkoita että se olisi aina tip top. Tai elämänhallintani olisi jotenkin täydellistä. Yritän vain parhaani mukaan kysyä itseltäni päivittäin "mikä on tärkeää" ​ja toimia sen mukaan.

 

Kommentit

Marie_ (Ei varmistettu)

Komppaan tätä. JOskus olis tosin kiva kun joku siivoisi täällä, mutta se joku laittaisi tavarat kuitenkin väärään paikkaan, heh :).

Coco
Coco Sweet Dreams

Hehe, mua ei haittais vaikka joku joskus auttaisikin. <3

maikku67
Vihreitä unelmia

Mitä teet tuoksukynttilöille, kun ne ovat palaneet loppuun? Lasille siis.

Coco
Coco Sweet Dreams

Jos on tosi kiva lasipurkki, niin säilön siinä esim. meikkisuteja tms kosmetiikkaa.

Kommentoi