Valmistautumista osa 2

Coco Sweet Dreams

 

Bileet lähestyvät ja fiilis on korkealla! Huh huh ja heh heh, todellakin. Oli ehkä pieni virhearvio valmistaa kaikki ruoat itse, onneksi tein ne kuitenkin jo eilen illalla tai oikeastaan yöllä.

Minä fanitan muuten tosi paljon tuota uutta t-paitaani, joka on Calvin Klein Jeansin uudelleen lanseerama teeppari. En oikeastaan tykkää mistään logopaidoista, mutta tässä on jotain nostalgista ysäriä, juppia ja chicciä, eli justiinsa meikäläisen tyyliä.

 

 

 Olen juossut ympäriämpäri ja kurvaillut pikku autollani siellä täällä - yllättävän paljon kaikenlaista hommaa kun järkkää pieniä juhlia, jotka tais vähän kasvaa kasvamistaan.

 

Turun Kauppatoria en voisi enempää ylistää, sieltä löytyy niin edullisesti kaikkea. Eurolla saa pussillisen hedelmiä, kokonaisen ananaksen ja mitä milloinkin. Lempipaikka.

 

 

 Tuntuu siltä, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän vaatii itseltään, mitä tulee esimerkiksi juuri juhlien järkkäämiseen. Eikä helpota sekään, että olen henkeen ja vereen visuaalinen ihminen, nättiä pitää olla. Olen myös ihan hullu siivoamaan.

 

 

Sain yhteistyössä Designvuokraamolta lainaksi tuoleja ja pikkupöytiä, kiitos Anna & Tuomas. Lainakalusteet tulevat niin tarpeeseen, sillä emme ole ostaneet vielä terassille mitään varsinaista kalustetta. Juhlavieraita tulee liki parikymmentä, joten istumapaikkoja tarvitaan. Lisää kuvia juhlapaikalta tulee ihan saletisti myöhemmin. <3

 

 

Ihastelen nyt hopeapajuja ja kävin poimimassa niitä vanhempieni pihalta. Näitä tulee juhlapöytään, terassille ja joka paikkaan. Ideasta kiitos ystävilleni, jotka omissa terassijuhlissaa olivat laittaneet näyttäviä saniaisia eli kotkansiipiä lasimaljakoihin.

 

 

Muutama tunti ja bailut alkaa. <3

Moro!

Kommentit

Emmi L. (Ei varmistettu)

Voi vitsit miten kivoilta juhlilta noi kuulostaa jo nyt :) Nauttikaa!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee, kiitos! <3

Sis (Ei varmistettu)

Voi Coco! Vähän väsyneeltä näytit instakuvissa :( kauhee duuni ollut

Coco
Coco Sweet Dreams

Väsynyt mutta onnellinen :))

höh (Ei varmistettu)

Niin niin mut mistä noita t-paitoja saa?!

Coco
Coco Sweet Dreams

Sorry, unohtui laittaa, että My Theresa -nettikaupasta. http://www.mytheresa.com :) 

vik (Ei varmistettu)

Ihanan rento, mutta tyylikäs tuot paita! Itselleni on jäänyt tuosta desingvuokraamosta hieman huono kuva. Olen kaksi tarjouspyyntöä jättänyt, eikä kumpaankaan ole edes vastattu!

Kommentoi