Valot on viritetty

Coco Sweet Dreams

P1011869.JPG


P1011877.JPG


P1011878.JPG


P1011906.JPG


P1011884.JPG


Juhlavalot ovat ehkä yksi parhaimmista sijoituksista. Olen edelleen huumassa omiini ja ne on käytössä kesät talvet. Olen ehkä toisessa elämässäni ollut joku suuren luokan juhlienjärjestelijä, otan niin pienistä kuin suuristakin pippaloista kovin huumaa. Vietän jo hyvissä ajoin aikaa Pinterestissä keräämässä ideoita ja suunnittelen kaikenlaista. Yleensä suunnittelen sitä kaikenlaista niin paljon, etten ehdi toteuttamaan puoliakaan, mutta suunnittelu on aina kivaa puuhaa.


Tästä puuttuu vielä tilaamani kultaiset ilmapallot - olikohan niitä 50 kappaletta ja tietysti se hyvä ruoka sekä ihanat ihmiset. Miten mahtaa minun käydä pallojen kanssa, täytyy varmaan nostaa jalat valmiiksi ylös niitä puhaltaessa, jos happi tyystin loppuu.


Meidän juhlaväki koostuu lapsista ja aikuisista, joten hulinaa on varmasti tiedossa - koristelut lienee parasta pitää minimissä tai ainakin korkealla katossa.


Vielä päivä puolitoista, niin bailut alkakoon. 


Sitä odotellessa.


/part of the New Year's party decorations...


 

Kommentit

JohannaAn (Ei varmistettu) http://instagram.com/johannajiii

Juhlien järkkäys on kyllä melkein yhtä kivaa, kuin itse juhlat. Meillä on kans tapana lastenjuhliin "puhaltaa" kymmeniä palloja ja kompuralla (tai mikälie poikien paineilmatyökalujuttu se onkaan) se käy nopsaan ja mieskin pääsee osallistumaan :-)

Lounastelia

Osta ihmessä vaikka Tigeristä ilmapallopumppu :)

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Näyttää ihanalta!

Oikein mahtavaa uutta vuotta sinne!! <3

I May Say (Ei varmistettu)

Kivalta näyttää (palloineen kaikkineen, näin instassa)!
Kivaa iltaa!
Mun mies sanoi ettei halua järjestää mitään kun otan kuulemma hirveän stressin järjestelyistä :-) tuntee vaimonsa hyvin, mokoma! Mennään siis porukalla syömään ravintolaan.

Kristiina / Deko 133 (Ei varmistettu) http://deko133.blogspot.fi

Ihanaa ja juhlaisaa vuotta 2014! <3

Kommentoi