Varjoleikkejä

Yhteistyössä Kerli Kesa*

P1013070.JPG

p1013073_0.jpg

Minulle laitettiin pitkästä aikaa pikkujouluja silmällä pitäen ripsienpidennykset yhteistyössä nuoren turkulaisen neitosen Kerli Kesan* kanssa. Kerli on hiljattain laittanut pienen yrityksen pystyyn ja tekee uskomattoman huolellisesti kauniita ja luonnollisen näköisiä ripsienpidennyksiä ihan Turun keskustassa Parturi Kampaamo Pop in:in tiloissa Maariankadulla.

Olen ottanut epäsäännöllisesti pidennyksiä silloin tällöin jo kolmen vuoden ajan, mutta näistä nykyisistä pidän todella paljon. Minulle laitettiin minkkiripsiä ja niiden laatu on tavallista ohuempaa ja lopputulos on näin ollen paljon luonnollisempi.

Teille lukijoille Kerli halusi tarjota ripsienpidennykset ja huollot -15% alennuksella koko marraskuun ajan. Joululahjavinkkinä vielä, että lahjakortin saa ostettu 89 euron hintaan ja se sisältää ripsienlaiton, kulmien värjäyksen ja muotoilun. Itse ostin tämän setin yhdelle läheiselleni joululahjaksi.

/lazy Sunday and hand shadow puppets 🙂

Kommentit (11)
  1. Pakko puolustaa kommenttien puolella ripsienpidennyksiä! 🙂 Niitäkin on paljon erilaisia – ei ole pakko valita pisimpiä ja paksuimpia, jotka näyttävätkin helposti epäluonnollisilta. Itselläni on ihanat ripsienpidennykset, jotka helpottavat ja kaunistava arkea. Ilman Bratz-nukke vaikutelmaa…

  2. Sorry… But I agree totally with the 1st comment. It looks so UNnatural… So many women, young girls in Finland are wearing this false lashes(( especially looks terrifying when blond, fare skin women with black long not natural lashes((((

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *