Viikon IN

Coco Sweet Dreams

Viikon IN -jutut jatkuvat ja nyt sanoisin, että mummin vanhat kristallilasit ovat taas in. Antaa moderniin kattaukseen ihan uutta ja arvokasta fiilistä. Olen sitä miltä, että hienoimpia astioita on syytä käyttää mahdollisimman usein. Sama sääntö pätee moneen muuhunkin asiaan, kuten kenkiin tai laukkuun. Ihan mihin vaan, mistä tulee jotenkin erityinen olotila.

Tunnelmallista maanantaita! Maanantai-illat ovat usein minun suosikkejani.

Kommentit

Jatta (Ei varmistettu)

Kauniit lasit ja totta kait juoma on jumalaista kun sen nauttii laatulasista. Itsellänikin on kristallilasit, tosin jalalliset. Olen myöskin samaa mieltä, että kauniita asioita täytyy käyttää arkena, niin se sitten saa himppasen juhlan tuntua :) Aurinkoa alkavaan viikkoon :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Juu, samaa mieltä! :) Arki on juhlaa.

VIIRU (Ei varmistettu)

heh olenpas minä in : ) viikko siivouksen yhteydessä viikonloppuna laitoin ison vieläkin voimissa olevan äitienpäivä kimpun
kahteen osaan vanhoihin kristalli maljakkoihin, kerrankin olen in !! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Haha, kristallijutut on vaan niin kauniita. <3

Itse hillosin vuosikaudet kaapissa Pentikin Vanilja sarjaani, hylly oli kuin pyhättö :) Nyt on astiasto ollut käytössä jo melkein vuoden eikä hävikkiä ole tullut yhtään! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Nimenomaan, ei missään nimessä kannata pitää piilossa, vaan käyttöön vaan!

Asiaa puhut (Ei varmistettu)

Samaa mieltä -täysin kanssasi! Arki on juhlaa, joten miksei siitä nauttisi?! Itse omistan vain yhden astiaston, mitä käytetään aina, vain pari laukkua, päivä ja -iltakäyttöön ja muutaman kalliimman puoleisen huivin, kellon ja korun, mutta ne kulkevat käytössä päivittäin! Olen valmis maksamaan laadusta, mutta se tarkoittaa myös sitä, että laatu kestää käyttöä. Ja hyvin palvelevat.

Coco
Coco Sweet Dreams

Näin on! Jos jostain tavarasta/vaatteesta tulee tosi hyvä mieli, on se sen arvoinen ja syytä käyttää.

EllenM (Ei varmistettu)

Itsekin olen kyllä sitä mieltä,että juhla-astioita pitäisi siirtää enemmän arkikäyttöön,mutta mikä siinä onkin niin vaikeaa ;) ps.milloin tulee keittiö-postaukseen vastauksia? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, mä olen osaan vastannut, mutta jatkan taas mahdollisimman pian! :)

lillukka (Ei varmistettu)

Hei saanko kysellä, mistä olet hankkinut tämän kuutio/puolipallon muotoisen tarjoiluastian? silmääni miellyttää, mutta en vaan saa päähäni kenen tuo on ja mistä voi ostaa..

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on HAY:n ja ostin sen COS -liikkeestä Helsingistä. Nämä Hayn tuotteet olivat siellä mitä ilmeisemmin vaan hetkellisesti myynnissä...

lillukka (Ei varmistettu)

ohops, meni kommentti väärään postaukseen, mutta ymmärrät varmaan mitä tarkoitan? (harmaa)

Coco
Coco Sweet Dreams

...tai hetkinen... harmaa? Mä ymmärsin alkuun että tarkoitit sitä ihan pientä, salmiakkikuvion muotoista beigen/aprikoosin väristä astiaa?

lillukka (Ei varmistettu)

ahaa.. ei siis tarkoitin tuota kuution muotoista systeemiä, missä on puolipallo kulho keskellä, mutta taisinkin jo finnish design shopista löytää.. :) Kiitti!

Coco
Coco Sweet Dreams

Jaa, niin se. Se on tosiaan Lassenin Kubus kulho. Aivan ihana ja klassikko. <3

Kommentoi