Viikon IN

Coco Sweet Dreams

Huh hellettä, tulin hetkeksi vähän viilentymään sisälle ja kurkkimaan blogia.

Viikon IN jutut jatkuvat ja viikottain siis pohdin mikä on muodikasta sisustusrintamalla. Nämä ovat toisinaan ihan omia ajatuksia, ei siis välttämättä muodikasta - tai miten sen nyt ottaa. Kauniiden asioiden/esineiden bongailua tämä on. Nyt löysin kuparisen lyhdyn kirpputorilta ja se tuo sitä jotain moderniin ympäristöön. Kupari on nyt muutenkin ajankohtainen materiaali sisustusrintamalla. Muistelen, että näin jotain vastaavaa kerran yhdessä tukholmalaisessa yökerhossa, olivat tosi makeen näköisiä silloinkin.

Lyhty ja loppukesän hämärät kesäillat = ♥

Kommentit

Emmi L. (Ei varmistettu)

Noi sun Missonin tyynyliinat on niin ihania! Kävin pari viikkoa sitten Missonin tehtaanmyymällä Italiassa ja siellä oli kyllä kaikkea niin mielettömän ihanaa :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Coco
Coco Sweet Dreams

Oh no, olisi ihan unelma päästä Missonin tehtaanmyymälään. Täytyykin kurkkia sun blogista, jos löytyisi kuvasaldoa?!

Terassitiina (Ei varmistettu)

Millaiset nuo HAY:n tuolit on istua? Olen ihaillut niitä pitkään ja haikailen niitä valmistumassa olevalle lasitetulle terassillemme. Ovat mielestäni galvanoituja eli pitäisi olla todella säänkestäviäkin. Miten tuon DLM-pöytä? Tiedätkö niitä olleen pitkäaikaisessa ulkokäytössä? Kestääkö Suomen kelit?

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa Terdetiina, HAYn tuoli kaipaa pehmustetta - itse kyllä istun siinä ilmankin, mutta onhan se mukavampi kun heittää siihen esim. lampaantaljan. Mun iskä kehui sitä just yks päivä - on kuulema hyvä istua! Näihin saa muistaakseni ihan omatkin pehmusteet, mutta ovat aika tuhottoman hintaiset. DLM-pöytää en ehkä uskaltaisi jättää pitkäksi aikaa ulos, vaikka onkin jotain metallia. Saattaa kuitenkin ruostua... ja koosta ottaisin sen suuremmat, käyttöaste paranee. Ainiin, mutta jos on lasitettu parveke, niin eiköhän se siellä mene ihan passelista. Pöytä on myös kätevä, kun sitä voi niin helposti siirrellä.

SP (Ei varmistettu)

Ah, kun tuo Missonin tyyny on ihana. Minkä kokoinen ja mitä ainetta se on? Ja vielä muistatko hintaa? Pakko ehkä hankkia.

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on niin ihana! Tyyny on teetetty Sisustuksen Koodissa Missonin kankaasta, koko 50x50. Näitä kannattaa kysellä täältä: shop@sisustuksenkoodi.fi, lähettävät myös postitse ympäri Suomea. Sisätyynyyn kannattaa myös panostaa, mulla on muhkee höyhentyyny. Missonilla on myös ihan valmistyynyjä, mutta ne on aika pieniä - tässä esimerkki: http://www.lily.fi/blogit/coco-sweet-dreams/meidan-eteisen-kaappi
 

pikoskin (Ei varmistettu)

Hei, sallitaanko mainos? Huutonetissä oli/on kahdellakin myyjällä Missonin tyyny myytävänä :)

Kommentoi