Viikon IN

Coco Sweet Dreams

Olen ihaillut kotkansiipiä pihallani jo alkukesästä saakka. Alussa ne työntyvät hassuna kiehkurana mullasta, nyt ne ylettyvät suurena rykelmänä ylös jo metrin pituuteen. Ihan loisto täytekasvi puutarhaan! Onko muita hyviä?

Viherkasveja näkee nyt paljon sisustussaiteilla, itse en osaa ostaa mitään viherkasvia meille, mutta leikkoversiona passaa mulle. Aika söpöjä.

I admired these woodsiaceaes in the yard ever since we moved here, love them!

Kommentit

Matleena, Muonamiehen mökki (Ei varmistettu) http://muonamiehenmokki.blogspot.fi/

Hei vaan, täällä taas minä kommentoimassa puutarha-aiheisia juttuja ;) Ihanat kuvat! Kotkansiivet ovat upeita, harmi vaan, ettei niille ole enää tilaa omalla rivitalopihallani. Täytekasveina kurjenpolvet ovat kivoja, erityisesti kookkaampi ja hyvin leviävä tuoksukurjenpolvi, joka karkottaa myös myyriä. Toisin sinun tyyliisi sopisi ehkä paremmin jättipoimulehti ja pienempi serkkunsa reunuspoimulehti. Kukkivat juuri nyt limenvärisin kukin ja leviävät tehokkaasti. Olen yhdistänyt niitä mm. erilaisiin keijunkukkiin. Jos pystysuunnassa kaipaa vihreää täytettä, suosittelen villiviiniä, erityisesti sirompi säleikkövilliviini, sekä varjoon köynnöshortensiaa.
Julkaisin muuten juuri blogissani kuvia eräästä paikasta, jossa kotkansiivet, keltakurjenmiekka ja viiruhelpi kasvoivat vesiaiheen ympärillä. Näyttävä yhdistelmä! Paikka saattaa olla sinullekin tuttu ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mahtava juttu, kun kommentoit. Saan aina niin parhaita vinkkejä, mitä tekisinkään ilman sinua! <3 Voi, Muumitalon edusta näyttää hienolta, ihailen juuri tuollaisia liehuvia kaislamaisia(?) kasveja. Simppelin kauniita. <3

Kommentoi