Vuoristorataa

Coco Sweet Dreams

Huh, nyt helpottaa. Toista se oli muutama viikko sitten, kun huomasin, että talo alkaa oikeasti olemaan pian valmis ja päästään muuttamaan. Olin odottanut tätä suurta hetkeä vaikka kuinka, mutta silloin huomasin, etten kokenutkaan mitään suurta onnea, mitä ajattelin kokevani kun tähän projektiin ryhdyin. Ajattelin, että sitten elämä on valmis ja kaikki vain yhtä onnenhuumaa. Olo oli enemmänkin hämmentynyt, että tässäkö tämä nyt oli. Projekti on mennyt kaikkiaan todella nopeasti, tammikuussa sain rakennusluvan ja siitä kaikki alkoi.

Sain vietyä kotiin viikko sitten jo muutaman huonekalun ja aloin viettämään talolla iltoja, sen jälkeen talo on tuntunut niin omalta paikalta Varsinkin, kun olen muutaman jutun siellä itse ahertanut - esimerkiksi koko lattian. Suuriinkin projekteihin sitä pienikin nainen hartiavoimin pystyy, siitä ei ole epäilystäkään. 

Tänään poimin pihalta korillisen makeita päärynöitä, ovat mielestäni jotenkin todella eksoottisia. Kertokaahan mitä kaikkea päärynöistä voisin valmistaa? 

Katsokaa nyt niitä:

 

Kommentit

Carkki (Ei varmistettu)

Kaura-omenapaistoksen ohjetta voi hyvin soveltaa myös päärynöihin, nopeaa, helppoa ja herkullista! Esim. Kinuskikissan sivuilta löytyy ohje. Omasta pihasta kerätty sato on kyllä parhautta

Like a Boss (Ei varmistettu)

Like a Boss!
Go gurl!

Kommentoi