Where to go... Phra Nang beach

Coco Sweet Dreams

Seuraavaksi vien teidät kuvamatkalle Phra Nangin rannalle, jonne kurvasimme pitkähäntäveneellä Ao Nangista. Tämä ranta oli ehdottomasti parempi mitä Railay Beach vieressä ja näkemistä riitti vaikka kuinka! 

Phra Nang on tunnettu komeista karskikivikallioistaan ja vaikuttavista luolistaan, niistä ehkä tunnetuin on prinsessaluola, joka on täynnä fallossymboleita. Luolassa paloivat lukuisat kynttilät ja huumaavalta tuoksuvat suitsukkeet tuoden toivoa hedelmällisyydestä sitä toivoville. Rannalle hukkuneen Phra Nang -prinsessan henki elää legendan mukaan edelleen luolassa. 

Vierailumme aikana viereisessä luolassa oli hääjärjestelyt kovassa vauhdissa. Luolasta avautui näkymä rannalle ja paikka oli mitä otollisin rantahäihin. Jos minä joskus menisin naimisiin, voisin harkita tätä paikkaa suurella todennäköisyydellä. So romantic! 

Katselimme kuinka kiipeilijät valloittivat kallioita. Ihan huikea paikka tämän harrastuksen harjoittamiseen, etten sanoisi.

Rantahengailun jälkeen eksyimme polulle, joka johdatti meidän seuraavaan ikimuistoiseen seikkailuun. Siitä lisää ensi kerralla, stay tuned! ;)

/Place to go from Ao Nang: Phra Nang beach 

Kommentoi