Yksityiskohtia

Coco Sweet Dreams

Perusjuttuja.

Viikko alkoi tänään aika raskaasti, silmäluomet painoivat koko päivän ja harmaa ilma kiusasi minua. Muutama läheiseni lähtee pian etelään ja minun niin tekisi mieli hypätä matkaan. Nyt olisi auringon paikka! Tälläisille mustille päiville pitää keksiä kaikenlaista kivaa, musiikki auttaa valtavasti ja uudet inspiroivat jutut - kevättä kohti tässä mennään kuitenkin. Ostin pienen vihkosen, johon kirjoitan kaikenlaista kivaa ja mielekästä - blogi-ideoita ja ihan muuten vaan.

Sain muuten itselleni kampaajan, hän lupasi leikata hiukseni sunnuntaina! Nyt tarvitaan jotain todellista extreme makeoveria ja sitä on kyllä luvassa. En malta odottaa lopputulosta, en millään.

Leppoisaa viikkoa, kyllä tää harmaus tästä taas.

/a few specific details

Kommentit

Merituuli-80 (Ei varmistettu)

Täällä kans kaipaillaan jo aurinkoa ja valoa!Kevättä odotellessa... Hyvän näköiset nuo sinun housut, onko ne mistä? Kiitos kivasta blogista, olen tätä jo jonkin aikaa seuraillut, mutta harvoin tulee kommentoitua. Ja oikein mukavaa viikon jatkoa kaikesta harmaudesta huolimatta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos itsellesi, että olet täällä. <3 Onneksi joka päivä on aina vaan valoisampi ja valoisampi.

Mun housut on Zarasta, käytän niitä tosi usein, yleensä mulla on joku pitkä villapaita/neule/jakku noiden housujen kera - ovat sellaiset leggari-tyyliset kummiski.

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Harmaata täälläkin. Milloinhan se kunnon talvi tulee on ihanaa kun on raikas pakkanen, aurinko paistaa ja on lunta kunnon ulkoilu kelit :) en malta odottaa minkä makeoverin meinaat hiuksillesi tehdä kovasti kuvia uudesta lookista!!! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

No niinpä, just sellaista kaivataan!

Mä oon ehkä vähän ylläteksetön - ei mitään ihan radikaalia muutosta kuitenkaan, hiuksia vaan lyhennetään. :) Kuvia tulee sitten, toivottavasti jo samana päivänä, eli sit sunnuntaina.

<3

Tuuliatei (Ei varmistettu)

Samoja ajatuksia täälläkin. Joka päivä haaveilen etelän lämmöstä ja kauniista päivetyksestä. Tämä pimeys alkaa riittämään;) kiva nähdä, millaiseen hiusmalliin päädyt. Itselläni ollut 8v sama kampaaja ja viime vuodet tullut kotiin laittamaan hiukset..kunnes nyt ilmoitti, että lopettaa työt. Olo orpo, kun ei tiedä minne mennä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mulla ei ole vakkarikampaajaa, mutta toivon että toi tuleva kampaaja olisi sitten mun vakkari.

Ja joo, ei tosiaan mitään ihan radikaalia muutosta luvassa, lyhennetään vaan aika reippaasti ja tasaisesti. :)

Norppa83 (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta blogista!Olisin kysellyt kokemuksiasi Seimi ensisängystä. Näin sen ensimmäisen kerran blogissasi ja tekisi kovasti mieli ostaa sänky tulevalle esikoiselle se kun on niin kaunis. Onko tuo teidän sänkynne tammen vai koivun värinen?Minkä ikäiseksi vauva on pystynyt sängyssä nukkumaan?

Coco
Coco Sweet Dreams

Seimi on ihana! Se on kevyt siirtää, näyttää niin kauniilta ja laadukkaalta - sitä siis myös on. Meidän Seimi-sängyn jalat on tammea ja se koppa luonnonvaalea. Vauvani nukkuin noin puolivuotiaaksi, en ihan tarkalleen muista, mutta siinä vaiheessa, kun alkoi liikkumaan ja otti konttausasennon jne. niin koin, ettei ole enää turvallista nukkua ensisängyssä. Tämä on aika vauvakohtainen juttu, miten pitkään voi nukkua siinä.

Vilmaaa (Ei varmistettu)

Mistä mustat wieneläistuolit ovat peräisin? ihanat!

Coco
Coco Sweet Dreams

Meiltä löytyy yks ton- tuoli, se on forme.fi kaupasta tilattu. Must on kivaa, et pöydän päässä on yks erilainen tuoli. :))

Kommentoi