Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Me järkättiin Länna Möbler -nettikaupan kanssa mukava arvonta joka varmasti ilahduttaa lukijoitani. Monet ovat tykästyneet minun Etch-lyhtyyn täällä blogissani joten mielelläni tämän ihanuuden suon yhdelle onnekkaalle. Lyhty on todella kaunis näin talven pimeinä iltoina, siitä loistaa valo tunnelmallisesti.

Palkintona siis yksi Tom Dixonin Etch- lyhty. Saat valita minkä värisen lyhdyn haluat. Arvontaan voit osallistua:

1.Tykkäämällä Länna Möbleristä Facebookissa.

2. Mitä toivoisit joululahjaksi Länna Möblerin verkkokaupasta?

Esimerkiksi:

1. Tykkään Länna Möbleristä Facebookissa.

2. Toivon joululahjaksi http://www.lannamobler.se/fi/kynttilanjalat-ja-lyhdyt/tom-dixon-ljushallare-etch

Kilpailuaika 30.11 - 7.12.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Meikkis on ollut vähän menossa ja kamerani kotona, joten tässä vain yksi ainokainen ikkunakuva. Tässä on olohuoneen päätyä, ikkunat ovat tuosta vieläkin suuremmat toiselta puolen. Meidän piha yhdistyy kauniisti nyt olohuoneeseen, pidän myös kovin tuosta modernin ikkunan ja vanhan tiilitalon kombosta.

Arvatkaa vaan odotanko ensi kesää, että pääsen nauttimaan pihasta. Istutin syksyllä ihan hirmuna kukkasipuleita ympäri pihaa, niin paljon etten enää muista mitä missäkin on. Valkoisia tulppaaneita - eri lajeja ja isoja ukkolaukkoja pitäisi keväällä putkahtaa.

Hei, huomenna käynnistyy kiva arvonta. Heti aamusta.

Tulkaa taas käymään!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Siivottu on. En laittanutkaan vielä mitään jouluista kotiin, mutta huomenna ajattelin hakea omalta pihalta kuusen- tai männynoksan maljakkoon. Joku kaunis vihreä kranssi olisi myös kiva. Minun jouluvärit ovat tässä. Toki meillekkin ilmestyy pieniä tonttuja sinne tänne, pojun tekemiä.

Minulla on yks kaks hirmuinen energia tehdä kaikkea. Kun saan jonkun inspiraation, alkaa kuulkaas tapahtumaan. Olen aina ollut tälläinen, lapsena saatoin vaihtaa kotona huonekalujen paikkaa ja laittaa kaikki uuteen uskoon. Se oli niin kivaa!

ps. Huomenna laitan kuvasaldoa niistä ikkunoista! <3

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tsaukkelis!

Kiitos tuhannesti kaikista kallisarvoisista kommenteistanne Unikoulu -postaukseen. Onneksi jaksoin aloittaa, sillä se on tehonnut. Eli aikaisemmin olen nostanut tytön sängystään, hyssytellyt pitkin kotia, antanut maitoa, ottanut viereen, vienyt takaisin omaan sänkyyn jne.

Meillä meni kolme yötä oikean unirytmin löytämiseen. Tyttö heräili usein, itki kovaan ääneen ja seisoi hölmönä pinnasängyssään. Määrätietoisesti kipitin tytön luokse, peittelin hänet ja silitin. Pari kertaa nukahdin itsekin siihen pinnasängyn viereen lattialle. Olen luonteeltani aika sitkeä sissi ja jos jotain päätän niin sen myös teen.

Kolmantena yönä hän itki, mutta kunnes tulin paikalle, meni hän samantien pitkäkseen ja jatkoi uniaan.

Hän heräilee vielä noin kerran tai kaksi yössä, mutta selkeesti tässä ollaan jo voiton puolella.

Ihanaa kun saa nukkua! Sen kunniaksi haen kyllä huomenna taas kukkia kotiin, siivoilen ja laitan vähän joulua.

Toivotan onnea ja pitkää pinnaa muille kohtalotovereille! <3

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Iiks, jaiks ja kääks. Viime viikolla saapui se jännä juttu josta olin vähän hermostunut. Meidän uudet ikkunat nimittäin saapuivat. Jännitin vähän miltä ne sitten näyttävät, nyt olen super tyytyväinen näkemääni. Ikkunat ovat valkoista kuultavaa lumimäntyä sisäpuolelta ja ulkoa mustat. Ikkunat modernisoivat kotiamme tyylikkäästi ja ovat tietysti paljon energiaystävällisemmät kuin vanhat. Olohuoneeseen tulee ne "jättiläisikkunat", joita suunnittelin kesällä. Ne on järrrjettömän suuret ja ihanat. Ikkunat tilattiin Domukselta ja tässä pieni vilkaisu niihin:

Ennätin kuvata myös vähän keittiötä. Se laitetaan ihan pian tilaukseen, tähän se tulee:

Tittidii, ihanaa kun tulee jotain uutta! Ensi viikolla ikkunat laitetaan paikoilleen, raporttia seuraa.

Cocolta paljon plussapisteitä kaikille remontoijille. Tuplapisteet rakentajille! :)

Reipasta alkavaa viikkoa!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Täytyy myöntää että olen ollut melkoisen väsynyt äippä. Olen näyttänyt pitkään vähän niinku tältä.

Meidän tyttö on nukkunut jo pitkään todella huonosti ja nyt on alkanut tuntumaan siltä että asialle on jaksettava tehdä jotain.

Ensimmäinen yö takana kotiunikoulua. Yö meni odotuksista poiketen ihan hyvin. Tyttö heräsi vain (!!) 4 kertaa, itku oli kovaa, mutta olin vierellä kokoajan. Pidin käsiäni tytön masulla ja hän rauhoittui ehkä vartin päästä. Aikaisemmin olen tehnyt sen virheen että olen kantanut tyttöä ympäri kotia, hyssytellyt, ottanut viereen ja mitä kaikkea. Tyttö on heräillyt pahimmassa tapauksessa tunnin välein! Unikoulun pitäisi toimia jo noin kahden yön jälkeen, sitä kovin odotellessa. Onko teillä kokemusta?

Lisää unikoulusta voit lukea täältä. Löytyykö sieltä muita kohtalotovereita? Kaikki vinkit ovat tervetulleita, lyödään viisaat päämme yhteen paremman unen puolesta.

Uni on aika jees juttu. :)

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Raikkaasta kollaasista löytyy aika jymy-juttuja, jotka inspiroivat minua nyt syksyllä.

Ihan ensimmäisenä haluan kertoa että tuossa keskellä on meidän tuleva lattia, siitä lisää sitten myöhemmin, mutta tuossa se nyt on. Ihana. Etten sanois.

Olen jo pitkään ihaillut Zoe Karssenin rentoja paitoja. Itse pidän paljon rennoista topeista ja yhdistän ne rennon jakun kanssa, kuten tässä postauksessa. Ajattelin tilata itselleni tuon topin täältä.

Sit tuolijuttuja. Olen vähän tuuliviiri noiden tuolien kanssa, mutta taas aika ihana löytyi Kartellilta; Audrey tuoli. Kauniin yksinkertaiset ja se on hyvä juttu.

Mitäs muuta, no kukkia. Muhkeat hortensiat ovat aina hyvä valinta ja nyt syksyllä ostan paljon kukkia kotia piristämään.

 

Tämä postaus sisältää mainoslinkin.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Meidän pöydillä on pyörinyt paljon näytepaloja ja esitteitä. Yllätyin vähän itsekin miten pihalla olen näiden valintojen kanssa. Ennen remonttia luulin pintamateriaalien valinnan olevan hyvinkin helppoa, nyt se on vaikeinta mitä tiedän. Ehkä se on se tarjonnan määrä ja budjetti jossa olisi hyvä pysyä.

Huh, mutta onneksi nyt suurinosa on päätetty, jäljellä on vielä se kylpyhuone ja pikkuvessa. Myös takkahuoneen ja eteisen laattalattia on päättämättä. Ideoita otetaan mielellään vastaan, teillä on niin hyvä maku. ;)

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Sitä vaan, että aloitin glögikauden. Blossa on vielä hankkimatta mutta viime vuotta lämmöllä muistellen ostin Ikean alkoholitonta glögiä. Muistan sanoneeni jo silloin, että tuo on maailman parasta glögiä. Ihanan tujua ja maukasta.

Onkohan siitä jo pari vuotta aikaa, kun kamuseni kanssa tutustuttiin jalluglögiin. Kuulostaa varmaan aika ankealta ja kauhealta, ei vaan ole. Älyttömän hyvää! Se vie kielen mennessään.

Hyvää iltaa! :)

Pages