Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Hyvää uutta vuotta kamut! Sommittelin aamulla illallisen kattausta ja laitoin aikast stylet tabletit, sivut otin vanhasta Revs Magazinesta. Lehdestä löytyy ihan uskomattoman kauniita kuvia, hyvä te! <3

Nyt me just matkataan talolle katsomaan remontin edistymistä ja sen jälkeen skumpat cooleriin - uutta vuotta vastaanottamaan.

Have fun and happy new year! 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Howdy ho!

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu. Meillä on juhlittu pienimmän syntymäpäiviä ja ajattelin vinkata noista näyttävistä koristeista. Tein yhtenä iltana valkoviinilasi kaverinani muutaman pom-pomin Martha Stewartin ohjeiden mukaan. Homma oli helppoa, mutta kyllä siihen aikaa meni. Mukavinta tässä on se että suuren pom-pomin tekeminen silkkipaperista on paljon helpompaa kuin pienen. Noista suurista pomeista saa todella näyttävän koristeen juhlaan kuin juhlaan. Ovat myös aika edullinen koriste häihin, kaasojen kanssa vaan arkartelemaan.

Pinterestistä muuten löytää paljon inspiraatiota koristeluihin ja juhliin muutenkin. Olisin halunnut tytön juhliin tämän värisiä pallukoita, mutta Tiimarista löytyi vain nyt noita pinkkejä silkkipaperiarkkeja. Tyttö ei saa vieläkään katsettaan irti palloista, toivoo varmaan että saisi ne kaikki käsiinsä.

Söpöläistä iltaa!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Olen hyvä ostamaan tyynyjä, niillä on niin helppo muuttaa tunnelmaa. Olen jo pitkään tykkäillyt kollaasin tyylisistä kuvioista. Onkohan vähän Art Deco -henkisiä. Sopivat kivasti valkoisen kanssa. Kuvan tyynyt on Pure Homen, mutta ajattelin joku päivä kiertää vähän kangaskauppoja ja etsiä vastaavia. Omistan ompelukoneen, joten äkkiä kai sitä surauttaa päällisiä. Suunnitteilla on myös neuloa Beni Ourain -tyylinen sohvatyyny tai kaks.

Ihanaa viikonloppua!

ps. Blogillani on pian 1000 tykkääjää Facebookissa. Upeeta, mahtavaa! ♥ Sieltä löytyy vähän enemmän arkisia päivityksiä - pitkin päivää.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Selasin tämän vuoden kuvia meiltä ja maailmalta, ja valitsin muutamia lemppareita. Listasin mitkä jutut ovat olleet tämän vuoden ykkösjuttuja omassa sisustuksessa tai mistä olen kovin inspiroitunut. Moderni arkkitehtuuri, kauniisti kuluneet klassikko huonekalut, virtaviivaisuus, lehtipinot, valkoinen, musta, tammi, kupari, marmori, leikkokukat ja pienet väripilkut. Olen sisäistänyt myös sen että minulla on ollut tänä vuonna paljon rennompi ote sisustukseen. Ehkä se on tä kaks lasta ja sen tuoma "hallittu" kaaos. :)

Nyt hipsin taas jääkaapille, meillä lomaillaan vielä loppuviikkokin. Ihanaa olla joutilaana. <3

Terkut!

Some favourite pictures of 2012...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tutkiskelin ja tutkailin todella kauniita tapetteja tytön huoneeseen. Huone olisi kalusteita myöten valkoisen raikas, yhdelle seinälle tulisi jokin näyttävä tapetti:

Tapetit ylhäältä vasemmalta alkaen, Manuel CanovasSvensk Tenn, Pure Home, Little Greene ja Pure Home

Osa kollaasin tapeteista on todella arvokkaita, mutta näistä voi saada vähän osviittaa mitä tyyliä haetaan.

Talolla ollaan jo aika hyvässä vaiheessa, seinät tasoitettu ja katto melkein. Sitten valkoista maalia pintaan ja niin pois päin.

Hyvää päivää! <3

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Oikein ihanaa joulua teille mussukoille! Lahjat on avattu ja masut täynnä herkkuja. Tein itse ihania tryffeleitä ja niitä on vieläkin jääkaapissa. Meille ei tuotu kunnon joulukuusta vaan laitoin suureen ampäriin pitkiä ja vahvoja kuusenoksia, ihan hauska - ajaa asian.

Pukki kävi meillä kello neljä. Poika sai lahjaksi autojuttuja ja tyttömme sai nuken jota hän on jo innolla hoivannut ja roudannut ympäri taloa.

Lämmin kiitos lukijoilleni, kiitos kannustavista kommenteista ja päiväni piristyksistä! Terkkuja muun muassa Hillalle, oli kiva törmätä tänään!

Nauttikaa joulusta ja olkaa rakkaittenne luona.

Hips ja hei!

Merry Christmas!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yritin etsiä tältä vuodelta asukuvia. Niitä ei ole paljoa siunaantunut, vaikka pidän todella paljon muodista. En todellakaan ole sen harjalla, mutta mielelläni blogin puolella joskus vilautan vähän asukuvia matkan varrelta. Blogini onkin vähän sekoitus muotia, sisustusta ja perhe-elämää. Sekalainen setti.

Ensi vuonna lupaan vähän petrata ja kuvata asukuvan ainakin sen kerran kuukaudessa. Mieluiten ihan kokonaisuudessaan, vaikka sen oman asun kuvaaminen tuottaakin toisinaan vähän hankaluuksia.

Oli kyllä hauska seurata kuukaudesta toiseen, mitä vaatteita sitä on käyttänyt ja mikä on selkeesti ollut lempivärinä/asuna. Missä vois ehkä petrata ja mikä sitten taas toimii.

Tämä vuosi on mennyt kotiäitinä: Tammikuu - Marraskuu-->

Kaksi yötä jouluun!!!

My year 2012...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Löysin taivaallista (mutta aika kallista) marmelaadia. Namskis. Pyörin Ruskolla Loviisan Aitassa ja löysin sieltä kauniita Nicolas Vahén tuotteita, noissa tuotteissa on myös ulkonäkö kohdillaan. Olen ihan hulluna kauniisiin pakkauksiin.

Ostin testiksi tuota Passion & Coconut hilloa ja kyllä toimii (jos kookoksen ystävä on)! Kokeiltu on pannareitten ja juustojen kanssa, hyviä kaikki. Hintaa pienelle "pilttipurkille" tuli liki 7 euroa, mutta kerrankos sitä. Tässä vähän niinkuin sijoittaa itseensä.

Ihan kattava valikoima Vahéa oli tuolla aitassa, tarkemmin siinä viereisessä Riviera Maison -talossa. Täytyy taas mennä joku päivä täydentämään hillovarastoja.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tänään piti tehdä suursiivous. No tein kaikkea muuta...

Kävin läpi kaikki reseptikirjat ja etsin herkkuja jouluaatoksi...

Luin kesken jääneitä lehtiä, niitä oli kertynyt jo aika pino...

Aloin tekemään uutta kranssia vähän jo nuukahtaneista kuusenoksista maljakossa. Kieputin ensin kultaisella rautalangalla oksista ympyrän, sitten työnsin pieniä oksia rautalangan sisään. Halusin kranssista vähän tyttömäisen, joten lisäsin mustaa nauhaa ja tein rusetin....

Martin renkaat on kadoksissa:

Meidän tytön lempipuuhia on kiivetä takkaan istumaan. Aina kun silmä välttää. Joten kynttilät loistaa aina vain tytön päiväuniaikaan. Takkatulesta puhumattakaan...

Tälläistä meidän päivään, nyt menen auttamaan poikaa siivoomaan omaa huonettaan. Se on hurjassa kunnossa.

Laitan tähän loppuun vielä Marttaliiton Siivoussuunnitelman, jospa se antaisi vähän intoa:

Siivoussuunnitelma

Marttaliitto jakaa siivouksen päivittäin, viikoittain ja harvemmin suoritettaviksi tehtäviksi. Päivittäin huolehditaan mm. vuoteiden sijaamisesta. Vuodetta ei kuitenkaan kannata laittaa kuntoon heti ylösnoustua. Samalla kun aamuisin tuuletetaan makuuhuonetta, haihtuu myös vuoteesta yön aikainen kosteus. Peitto on hyvä jättää tuuletuksen ajaksi auki. Päivittäin huolehditaan myös tavaroiden paikoilleen laittamisesta. Vaatteita ja esineitä ei pidä jättää lojumaan ympäriinsä. Vie mennessäsi, tuo tullessasi nopeuttaa tätä operaatiota.

Keittiö on myös hyvä pitää jatkuvasti siistinä. Mikään ei ole masentavampaa kuin monen päivän tiskivuori ja ruoanlaittoon käytetyt elintarvikkeet sulassa sekasotkussa keskenään. Erinomainen neuvo on pitää koti sellaisessa kunnossa, ettei yllätysvieraan tullessa paniikkitaso nouse liian korkealle, että likaiset alushousut ja rikkinäiset sukkahousut olohuoneen sohvalla ja lattialla eivät estä jälleennäkemisen riemua.

Viikoittaisiin asioihin kuuluvat pölyjen ja sormenjälkien pyyhkiminen pinnoilta, kukkien hoitaminen, imurointi ja tarvittaessa lattioiden pyyhkiminen kostealla sekä saniteettitilojen pesu. Viikoittain suositeltaviin tehtäviin kuuluvat myös vuodevaatteiden tuulettaminen ulkona ja tyynyliinojen vaihto. Pussilakanoiden vaihtoväli on 3-4 viikkoa.  Harvemmin hoidettavia asioita ovat ikkunoiden, mattojen, tyynyjen ja päiväpeittojen pesu, kirjahyllyn, kaappien ja laatikoiden järjestäminen sekä valaisimien puhdistaminen. Perusteellisemman siivouksen yhteydessä kannatta myös imuroida ja tuulettaa patja.

(lähde)

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tässä Julien ja Camillon asunnossa on aivan ihana valo ja fiilis. Jotenkin niin käsin kosketeltava. Ihanat värit:

(The Socialite Family, Diane Sagnier)

Jutskattiin yks päivä Annen kaa, että Wieniläistuolit ovat todella kauniita. Olisi kiva saada niitä pari kolme ruokapöydän ympärille. Tuoleja kannattaa metsästää nyt kirppareilta. Tuoleissa on jotain ihanaa tunnelmaa, kuten tässä:

Meille tulee kokonaan valkoinen keittiö, mutta tämäkin on upea:

(Est Magazine.)

Olen kyllä aikamoinen taivaanrannanmaalari. Kulutun mielelläni aikaa kuvia katsellen, ne vievät mukaansa.

Kävin tänään talolla kääntymässä, siellä oli aikamoinen meteli. Pojat ruiskuttivat seinään tasoitetta, sen jälkeen ne maalataan. Tulee tasaista ja nättiä.

Terkut!

Pages