Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Blogini on asetettu ehdolle parhaana sisustusblogina Glorian Blog Awardsissa. Thanks! Olen todella tasokkaassa joukossa, mielestäni kaikki ehdokkaat ansaitsevat parhaan sisustusblogin tittelin. Moni rakas blogiystäväiseni on ehdolla sisustus- tai ruokakategoriassa ja odotan jo innolla yhteistä iltaa gaalassa. Char kirjoittaa tosi styleä blogia, ihailen usein hänen kaunista kotiaan ja pettämätöntä tyylitajua. Sofié ystäväiseni valokuvaa mitä kauneimpia ruoka-annoksia ja elämää ylipäätänsä. Adalmina aloitti taas pitkän tauon jälkeen bloggaamisen, seuraan innolla hänenkin kodin remonttia. Suvin koti on unelma. <3

Blogini on myös ehdolla lukijoiden suosikkisisustusblogina, minun tai monen muun blogia voit äänestää tästä.

Mahtavaa viikonlopun jatkoa. Skål!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Moikkista moi! Ilma tuoksuu jo siltä että syksy se tulla touhottaa ihan pian.

Sain arvottua sen Fiskarsin harjan, sellainen menee Katerinalle:

"katerina

24.8.2012 12:43
 

Oi kuinka kätevän näköinen harja! Tuollainen olisi mainio omalle patiolle eli mukana arvonnassa!"

En ole laittanut yhtään remonttikuvaa vähään aikaan, laitan pari viikonloppuna. Koti on vielä ihan totaalisen vaiheessa...saattepa nähdä!

Hyvää viikonloppua!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Blogini facebook-sivuja seuraavat tietävätkin että tänään on ollu se siivouspäivä. No joo, se meni vähän ketuiksi, nimittäin otettiin suosiolla piiitkän päiväunet vauvan kanssa.

Suosittelen aina ottamaan torkut, jos se vaan on mahdollista. Pikku power napit tekee niin terää! Nukahtaa pienen vauvan tuoksuun ja herätä hänen pieneen tuhinaan.

Ei tässä muuta, nyt sukkia keräämään lattioilta ja ruoanlaittoon. :) Vastailen kommentteihinne ihan pian, tarvitsen sihen hommaan aina vähän enemmän aikaa.

Hidasta loppuiltaa! <3

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Pyrin sisustusasioissa ostamaan huonekaluja jotka ovat laadukkaita ja kestävät vuosikymmeniä - parhaimmassa tapauksessa. Sama pätee vaatteissa, vaikka olen välillä suistunut vähän raiteilta, se puoli tarvitsee vielä vähän kuria.

Nyt minulla on yksi klassikko, pitkään haaveilemani  E60 perus jakkara kaikessa yksinkertaisuudessaan. Omani on mattamustalla linoleumilla.

Miten voinkaan olla niin iloinen yhdestä pienestä jakkarasta?! :)

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Meikkis kuvailee tätä nykyä vallan peltoja. Mielestäni ne ovat vaan hurjan kauniita, näyttävät loputtomilta. Toivoisin että juuri leikatut hiukseni olisivat enemmän vivahteikkaan vehnäpellon sävyiset. Aurinko on polttanut hiukseni ihan vitivalkoisiksi, niin käy joka kesä.

Tänään on ollut hyvin tavallinen päivä. Ollaan oltu vallan mummin ja ukin luona, meidän tuleva koti löytyy siis aika läheltä mummilaa. Poju kävi kerhossa ja teki porkkanan. Minä olen ajellut, katsellut huonekaluja, valvonut työmaata ja chillaillut vauvan kanssa.

Remontti tuntuu edistyvän hitaasti, mutta varmasti. Olen ihan malttamaton sen kanssa. Uskallan sanoa että siitä tulee kiva!

Ollaan kuulolla...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tarvitseeko kuvat sanoja. Oli kyllä ihan huippu päivä eilen, kenkiä, sisustusta, hyvää ruokaa, viiniä ja skumppaa. Äidin täytyy ehdottomasti saada aina välillä vapaapäivä. Suosittelen muuten maistamaan E.Ekblomin Mercier Brut shampanjaa! :)

Kiitos kaunis seuraneideilleni, Monalle ja Adalminalle! Aika meni ihan siivillä. ♥

(osa kuvista lainattu näiltä tytskeiltä)

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Ihana idis löytyi ruotsalaisesta Fine Decor -lehdestä. Peili ja siihen upotettu hana. Täytyy näyttää tätä meidän remonttimiehelle, onnistuisko tämä meidän kodissa.

Minulla on tänään hemmottelupäivä, kampaaja ja kaikkea. Viikon flunssan jälkeen tekee kyllä niin terää! Huomenna on tyttöjen päivä, sekin vielä! <3

Kiitos ja näkemiin!

(kuva Fine Decor)

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Minusta tulee pian kunnon kasvitieteilijä, nimittäin meidän maalla kasvaa kymmeniä kukkia. Aina kun joku kuolee, uutta kukkaa kasvaa jo toisaalla. Olen välillä niin pihalla niiden kanssa!

Nyt syyshortensiat kukoistavat suurina, ne viihtyvät kuulema hyvin juuri happamalla maalla, niinkuin meillä. Nappasin kukkia mukaani kaupunkikotiin. Ihanan raikas tunnelma tuli...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Minut pyydettiin Turun Finlaysonille tutustumaan syksyn uutuuksiin. Täytyy tunnustaa että löysin tieni liikkeeseen ensimmäistä kertaa, en vain ole aikaisemmin hoksannut.

Finlaysonin Coronna-kuosi on jo ihan klassikko, näitä voisin ostaa sitten uuteen keittiöön. Aini Vaari on suunnitellut Coronna-kuosin jo vuonna 1958.

Pojalle löytyi aika hienot vuodevaatteet, pienestä iästään huolimatta hän on jo kokenut matkamies joten valitsimme pojan kanssa yhdessä Kartalla-pussilakanasetin. Ennen unia ollaan etsitty paikkoja missä ollaan oltu ja minne olisi kiva mennä. Näitä saa vain koossa 150x210.

Hyvää yötä kamut!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Ikean kuvasto kolahti tänään postiluukkuun ja selasin sitä aika innoissani. Sieltä löytyi niin kauniita kokonaisuuksia ja asetelmia. Nappasin tänne blogin puolelle muutaman tuotteen, persialainen matto (b) on ihan ykkönen, tosin hinnaltaan varmaan se kaikkein arvokkain Ikean matto - yli tuhat euroa. Vaalealta väriltään vielä se kaikkein turvallisin lapsiperheeseen. ;)

Ps-sarjasta löytyi paljon kivaa, pidän paljon tuosta apupöydästä (e). Tisdag-valaisin (a) näyttää klassikkovalaisimelta, sopisi hyvin työpöydälle. Ihanan ajaton muotoilu.

Minun ei kannata ostella mitään sisustusjuttua ennen remontin valmistumista, täytyy pysyä tiukkana. Haaveilu on onneksi ilmaista. <3

Pages