Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Hahmottelin kuvankäsittelyohjelmalla meidän olohuoneen ikkunoita. Olemme ajatelleet laskea niitä entisestään, niin että olohuoneen ikkunat ovat melkein lattiasta kattoon. Tulee vähän akvaario mutta minäpä pidän siitä. Vehreä sisäpiha yhdistyy kauniisti sisätiloihin.

Kuten kuvista näkyy, lattialle on tehty uusi betonivalu ja se on parkettia vailla. Hitaasti etenee, mutta minua hätähousua on vähän lohduteltu sillä että kun sitä uutta pintaa alkaa tulemaan niin remontti edistyy nopeasti. Hope so! <3 En yhtään malta odottaa! Hyvää kannattaa odottaa, jos mitään.

Reipasta viikkoa!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Minäkin löysin jotain kivaa Lindexin ja Missonin mallistosta. Jotkut vaatteet olivat vähän liian kimaltavia, mutta erityisesti ne pipot ja korut kiinnostivat. Tuo mekko oli myös niin cool, mekot on niin helppoja.

Lämpöistä viikonloppua, ulkona sataa niin sisällä on kivaa polttaa kynttilöitä ja lämmitellä. <3

Hejdå! 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Oletteko syksyihmisiä? Minä en ole ollenkaan, täysin kesäntyttöjä! Syksy on liian hidas tälläiselle impulsiiviselle ihmiselle. Liian melankolinen. Aika menee nykyään ihan siivillä, minun äitiysloma loppuu pian. Miten onkaan mahdollista, juurihan toi tytöntylleröinen syntyi. Nyt jo kiipeää tarmokkaasti seisomaan ja irrottaa kädetkin, kaatuuhan siinä ensikertalainen.

(otsikko Bo Carpelan)

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Mielessä juuri nyt Normannin kaunis kaunis Block Table. Olen aina haaveillut tuollaisesta drinkkipöydästä kuin yläkuvassa. Baari on auki. (kuvat)

Sitten laatoista. Isosiskoni remontoi samaan aikaan omaa uutta omakotitaloaan ja olen katsellut hänelle tuota abl:n lattialaattaa. Sisustustyylimme ovat aika erit, joka on aika hauskaakin. Sisko pitää enemmän väreistä ja kuvioista. Seassa vähän itämaisuutta. Ehdotin hänelle tätä:

josta minulle tulikin mieleen tämä Tukholmassa näkemäni lattia:

Kuviollisista laatoista siirrytäänkin vähän suurempiin laattoihin. Olen aina haaveillut tuollaisista suurista betonilaatoista. Meillä kun pihaa riittää niin olisi kiva toteuttaa jotain kuvan kaltaista polkua:

(kuva Steven Klein)

Tästä postauksesta tuli vähän sillisalaatti, mutta nämä olivat mielessäni tänään.

Haaveilemisiin!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yhdysvalloissa lehmät syövät karkkia maissin sijaan - kertoo Helsingin Sanomat. Kuivuus on ollut niin kovaa. No täällä meillä on sitten taas satanut läpi kesän ja alkukesästä ostamista maisseista oli tullut ihan minejä. Korjasin ne jo talteen, koska pelkään yöpakkasten koituvan maissien kohtaloksi.

Piti vaan sanomani että on erityisen spesiaalia kerätä ruokaa omalta maalta. Ei pelkoa lisäaineista tai muista myrkyistä. Ajattelin tehdä itselleni ensi kesäksi kunnon hyötypuutarhan, vähintään sellaisen kuin tv-kokki James Martinilla!

Saa nähä.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Meillä on ikivanhat arkkitehdin julkkaripiirustukset kodistamme. Tässä toinen puoli talostamme. Piirustus ei ihan vastaa kaikelta osin todellisuutta, mutta antaa vähän osviittaa talon arkkitehtuurista josta tykkään. Pidän niin kovin tuosta talon minimalistisesta ilmeestä. Meidän oma pikku Mid-Century Modern Home.

Olen tosi innoissani suurista ikkunoista jotka antavat vaikutelman että olohuone jatkuu (ensi kesänä tulevalle) terassille ja puutarhaan.

Sisätilan remontti etenee pikku hiljaa, voin laittaa tulevalla viikolla vähän tilannekuvaa!

Kuullaan taas!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Ostin kokeeksi bambua puutarhamyymälän alennusmyynneiltä. Ajattelin istuttaa bambua sitten omakotitalon pihalle, ehkä (vielä puuttuvan) terassin viereen. Vien noi parvekkeella olevat jossain välissä pihalle ja katsotaan miten ne menestyy. Googletin pikaisesti että bambu menestyisi eteläisessä Suomessa talven yli, onko teillä mitään kokemusta?

Bambu on mun mielestä tosi kaunista, olen nähnyt niitä suurina ja kauniisti vielä ulkovalaistuina.

Meillä kävi juuri kuvaaja ja toimittaja. Huisin jännää! Tuli siivottua koti ihan perusteellisesti, vähän hermoilin saanko tämän kodin johonkin malliin. Täällä ollaan vaan käännytty ja taas menty. Nyt on ihanan puhdasta ja siistiä, tosin poika tuossa jo rakentaa linnaa kaikista tyynyistä.

Mahtavaa viikonloppua, nukkukaa hyvin. ♥

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Minulla on tapana tallentaa tietokoneen inspiraatiokansioon kuvia, mutta jostain syystä palaan hyvin harvoin kyseiseen kansioon katsomaan niitä kuvia. Nyt palasin ja ihastuin niin kovin heti ensimmäiseen ja halusin sen jakaa myös täällä. Aika toteuttamiskelpoinen ja kätevä sängynpääty yöpöytineen. Tosin en ole oikein sulattanut tuota vihertävää sävyä, mutta värihän se vain on ja sen voi vaihtaa.

Ken nikkaroi minulle?

(kuva täältä)

Minulla on taas ollut kiirusta, remontin suunnittelu on jotenkin aika rankkaa. Perjantaina tulee pari vierasta tänne kaupunkikotiin ja siivo on aikamoinen. Minähän siivoan ihan hulluna silloinkin jos tiedän että taloyhtiön huoltomies on tulossa katsomaan jotain pikkuvessan hanaa tai muuta sellaista.

Vi ses!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kaverini Maj suositteli minulle muutamia puteleita Lempäälän kosmetiikkakaupassa ja olen nyt viikon käyttänyt noita Biothermin tuotteita. Puhdistusvaahtoa Biosource ja päivävoidetta Aquasource, kylkiäiseksi tuli vielä saman merkin kasvovettä ja kuorintageeliä. Omalle sekaiholle toimivat vallan mainiosti, suosittelen testaamaan tai pyytämään ainakin näytteen kotiin mukaan. Maj kertoi että kannattaa panostaa siihen mitä jättää iholle yöksi ja yhtenä hyvänä suositteli tuota Lumenen Excellent future - korjaavaa ja suojaavaa seerumia. Laitan siis aamupesun jälkeen Biothermin päivävoidetta ja yöksi sivelen Lumenen seerumia, myös silmänympärysiholle. Erityisesti pidän tuosta päivävoiteesta, se sopii niin hyvin meikkivoiteen alle.

Ihanaa, kun oli oma opas matkassa näiden tuotteiden kanssa. Olen yleensä niin pihalla kosmetiikkakaupassa, on purkkia purkin perään. Seerumit ja systeemit.

Yksi takuuvarma ihonhoitoniksi on kyllä ruokavalio, kun vähän miettii mitä syö ja juo vettä niin se tekee kyllä ihmeitä aikaan. Itse juon ihan liian vähän päivittäin vettä ja haastankin kaikki kanssasiskot nyt juomaan kolme litraa päivittäin. Ainaski!

Hyvää viikkoa!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Suuren pohdiskelun jälkeen on aika selvää että meille tulee kokonaan valkoinen keittiö. Pyörittelin mielessä vaikka mitä ja yksi suuri ihastus oli kauniit mudan sävyt, mutta klassisuudessaan valkoinen vei voiton. Veikkaan etten kyllästy siihen ja väriä voin tuoda kaikella muulla tavaralla. Lapsiperheessä kaikkea sälää on aina pöydällä...

(kuva Contemporist)

Ennen kun näette keittiöstä mitään, niin nyt tuumailen keittiön takaseinää. Sinne tulee alakaapit, mutta ylös ei tule kaappeja ollenkaan, nyt pitäisi ratkaista jotain kivaa seinään. Tulisiko sinne vaaleaa kaakelia tiililadonnalla, vai jotain raffia betoniseinää. Tykästyin tuohon tiililadontaseinään, se antaa minimalistiseen keittiöön sitä jotain.

Olen käynyt myös todella upeassa kodissa jossa oli kaunis teollisuushenkinen keittiö ja välitilaan oli laitettua lankalasia. Se oli todella cool ja itseasiassa lankalasi on myös edullista. Tällä hetkellä fiilis on kuitenkin tiililadotun kaakelin tai betoniseinän välillä.

Onko teillä idiksiä?

Pages