Ladataan...
Coco Sweet Dreams

P1011869.JPG


P1011877.JPG


P1011878.JPG


P1011906.JPG


P1011884.JPG


Juhlavalot ovat ehkä yksi parhaimmista sijoituksista. Olen edelleen huumassa omiini ja ne on käytössä kesät talvet. Olen ehkä toisessa elämässäni ollut joku suuren luokan juhlienjärjestelijä, otan niin pienistä kuin suuristakin pippaloista kovin huumaa. Vietän jo hyvissä ajoin aikaa Pinterestissä keräämässä ideoita ja suunnittelen kaikenlaista. Yleensä suunnittelen sitä kaikenlaista niin paljon, etten ehdi toteuttamaan puoliakaan, mutta suunnittelu on aina kivaa puuhaa.


Tästä puuttuu vielä tilaamani kultaiset ilmapallot - olikohan niitä 50 kappaletta ja tietysti se hyvä ruoka sekä ihanat ihmiset. Miten mahtaa minun käydä pallojen kanssa, täytyy varmaan nostaa jalat valmiiksi ylös niitä puhaltaessa, jos happi tyystin loppuu.


Meidän juhlaväki koostuu lapsista ja aikuisista, joten hulinaa on varmasti tiedossa - koristelut lienee parasta pitää minimissä tai ainakin korkealla katossa.


Vielä päivä puolitoista, niin bailut alkakoon. 


Sitä odotellessa.


/part of the New Year's party decorations...


 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

P1011734.JPG


P1011753.JPG


Hennan keittiöstä hyvää iltaa!


Rapuja. Minä ja lapset rakastamme rapuja! Mitä suurempia - sen parempia tietysti. Tänään muisteltiin kaihoisasti kesää ja pyöräytettiin parilalla tiikerirapuja jotakuinkin tämän ohjeen mukaan.


Kokeilkaa muuten grillata parilapannulla avokadon lohkoja - käsittämättömän hyvää! Sivelet ne auringonkukkaöljyllä ja hyvällä suolalla -avot.


Makoisaa viikonloppua, minä lähren ihan koht trehveille.


/tiger prawns, grilled avokado and mayonnaise. Th-th-th- that's all folks.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Olohuoneesta ei ole näkynyt paljoakaan kuvia. Syy on se, etten pidä siitä. Kalusteet ovat ne, jotka ostimme vuonna 2007 kaupunkiasuntoomme ja ne ovat kertakaikkiaan väärät tähän kotiin. Kulmasohvan saa onneksi kahteen osaan, joten laitoimme nyt toisen palasen takkahuoneeseen ja HAY:n nojatuolit laitoimme olohuoneeseen. Tykkään tästä järjestyksestä paljon enemmän. Ilmava sisustus on eniten omaa makuani. Tarvitsen paljon tyhjää tilaa ajatuksilleni. Myös tämän takia siisti koti on minulle todella tärkeä... olen vihainen kuin karhuemo, jos joudun katsomaan vaatekasoja ja epäjärjestystä pitkään. Tuntuu, että koko elämäni on yhtä kaaosta, jos on sotkua.

Olen varmaan jo vuoden päivät katsellut sohvia, nyt ykkösenä on Adean Wilhelm tai HAY:n Björn. Toisaalta, kodissa on paljon uutta (ehkä liikaakin?). Kaipaan vähän kulunutta pintaa - asutaan kuitenkin vanhassa talossa. Kulunut konjakinvärinen nahkasohva tai nojatuoli olisi aivan ihana. Patinoitunut valkoinen nahkasohva olisi myös mainio. Joo ja kaikki Knoll:in kalusteet - Yes please! Vietin tällä sivulla tänään aika pitkän tovin. Ihanaa.

Nyt vaan säästämään. Mitä ihanaa te toivoisitte omaan kotiinne?

/about my living room. The interior is still in progress. I would rather mix more old and new furnitures...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Maailman ihaninta joulua teille kaikille lukijoille!

Olen haalinut itselleni kaikenlaista tekemistä ja saatoin ottaa vähä  liikaa paineita ensimmäisestä joulusta. Nimimerkillä silitin lautasliinoja kello kaksi yöllä. Aatto oli kuitenkin todella riemukas ja lapsilla hauskaa. Pukki oli tietysti illan kohokohta ja tytön ensikohtaaminen joulupukin kanssa oli vähintäänkin huvittavaa. Hän oli ihan järkyttynyt koko pukista. Tyttö ei vilauttanut pienintäkään hymyä eikä sanaa ihanalle joulupukille, katsoi vain totisena ja kovin harjoiteltu tuiki tuiki tähtönen meni ihan totiseksi puuhaksi - poikani avusti laulamisessa ja tyttöni piti tähteä ylhäällä skarppina kuin...no joulutähti.

Ensi joulun lupaan ottaa vähän rennommin - ei saa keskittyä liikaa yksityiskohtiin, kuten sileisiin laventelin tuoksuisiin lautasliinoihin. Nyt ne jo naurattaa.

Joululahjaksi sain uuden puhelimen ja sen kanssa Instagram on päivittynyt koko joulun aika hyvään tahtiin. Olkaa kuulolla.

Miten teidän jouluaatto meni, oliko joitain hauskoja kommelluksia?

/so many words about my Christmas... :)

Instagram @dreamscoco

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

No niin, kuusi on sisällä ja ehkä perinteistä vähän poiketen, on kuusi saanut jo koristeitakin. Keksin laittaa srutsinsulkia kuusen kynttilöiden juureen - siihen nipsuun kiinni. Sattuneesta syystä minulta löytyi laatikosta aika kasa näitä sulkia, kun tyttöni löysi aikaisemmin pölyhuiskani ja harvensi sen aika taidokkaasti. Aloin googlettamaan muuten näitä pölyhuiskia ja samanmoinen löytyy tosi edullisesti täältä. Minun mielestäni huiskat ovat parhaimpia valaisimien pölyjen pyyhkimiseen.

Funtsin, että kuusi kaipaa vielä vähän lisää väriä. Minulla oli pari vuotta sitten kovan luokan mustavalkokausi ja kaikki vähäisetkin joulukoristeet ovat mustavalkoisia. Muutama tärkeä koriste löytyy joukosta - kuten keramiikkakurssilla tekemäni savitähdet ja tädin antamat pallukat. Täytyy käydä vielä mummin koristevarastolla. Näkisin tuolla joukossa vaikka turkooseja  pallukoita - jotain vähän epätavallista.

/a sneak peek of our 2013 christmas tree

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tiedäkstee, minä otan juuri nyt huumaa joulusta ihan järisyttävän paljon. Käytiin tänään katsomassa kuusia - ei vielä ostettu, mutta päätin jo, että meille tulee sellainen pihtakuusi. Näyttää jykevältä kantamaan koristeita ja ehkä kestää pidempään mitä normaalit metsäkuuset? Haluaisin pitää kuusen vielä uudenvuoden juhlinnoissa ja toivon, että se myös kestää siihen asti hyvänä.

Olen muutenkin aika noviisi kuusijutuissa - kaikki vinkit ovat tervetulleita! Tuodaanko kuusi sisälle aatonaattona ja koristellaan perinteisesti sitten aattoaamuna, vai onko ihan yhtä perinteistä tuoda kuusi sisälle ja koristella jo nyt. Joulu menee niin nopeasti ohi, joten haluaisin nauttia oikeasta kuusesta pitkään.

Tai mitäs minä teiltä kyselen - kuusi sisään huomenna! :)

/candles, cheese and fig jam  - Ohmigod! :)

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

P1011272.JPG


P1011263.JPG


P1011274.JPG


 


Hello hello!


Kotona ollaan ja minireissu Helsinkiin suoritettu kunnialla loppuun, tosin ollaan entistä väsyneempiä. Pikku tyttöni eiliset päiväunet jäivät välistä ja aamulla herättiin liian varhain, kun tämä pienin möllötti sängyssään pirteänä kuin peipponen uuteen päivään - samalla hotellin aiheeton palohälytys laittoi meidät liikkeelle ja oltiin jo kello kuudelta skarppina aamupalapöydässä - Tornissa oli muuten ihan kiva aamupala!
 
Veikkaan, että lapsilla oli hirmu hauskaa! Minä olen helpottunut, että ollaan taas kotona joulusiivouksen parissa. Joulukuuselle on jo katsottu paikka valmiiksi, minun tekisi mieli hakea moinen jo sisälle. En tiedä mitään tunnelmallisempaa, kuin oikea kuusi ja kuusenkynttilät loistamassa iltahämärässä.
 

/coat from Zara, pants from Tiger of Sweden, white blazer Zara, stripe shirt from COS, scarf from Glitter, shoes from Isabel Marant

Pages