Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yleensä pääsiäisen pyhinä minulle tulee jossain välissä vähän tylsää, mutta täällä omakotitalossa ei olla yhtään pitkästyttävää päivää nähty. Aina löytyy jotain hommaa tai fiksattavaa. Ulkona ollaan suurinosa ajasta.

Tänään piti lähteä munakuppi -bileisiin, mutta jäinkin kotiin saunomaan. Täältä maalta ei niin helposti lähdetäkään kaupungille, toisaalta kivaa kun kaupunkireissuista tulee oikein tapahtuma. Laitetaan vähän parempaa vaatetta ja huulipunaa. Kerran kun sinne asti lähdetään. :)

Kuvat parin viikon takaiset, kun kokeilin vähän bailuvaatteita.

Mahtavaa vapaapäivää, ottakaa iisisti. ♥

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Pienen pieni vilaus meidän keittiöstä, se on melkein valmis - kerron siitä sitten lisää myöhemmin. Halusin keittiöstä mahdollisimman yksinkertaisen, jotta en kyllästy siihen. Valkoinen on aina ajankohtainen väri.

Olen ottanut pääsiäisenä aika paljon huumaa kukista, ostin tulppaaneita ja narsisseja eilen lisää. Uutta kotia on niin kiva somistaa puhumattakaan ulkoistutuksista.

Aika ihanat nämä pitkät vapaat...

Kiitos hei.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Terkkuja! Me ollaan vaan nautiskeltu auringosta, ruoasta ja siivottu kotia. Minulla on juuri jätti-ikkunoiden pesu kesken, aikamoinen homma mut kivaa kun näkee heti mitä on saanut aikaan.

Kun saan vähän raivattua keittiötä, voisin kuvata pienen sneak peek -kuvan teille. Keittiö ei ole vielä täysin valmis, yksi ovi puuttuu ja pientä viilausta. Mut melkein! Olen jo tehnyt ruokaa ja saanut aikaan melkoisen kaaoksen sen takia.

Nyt täytyy jatkaa ikkunoiden parissa, kuullaan taas.

Oikein ihanaa ja suklaisaa pääsiäistä puput!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kaunis lounaspaikka/Tyttö ihmettelee tipuja/Kokosbullar♥/Beach Housen paketit/Pojan lastenkutsuilta/Takkatuli antaa erilaista lämpöä, parempaa/Poju otti kuvan minusta, tuli ihan kiva/Minun jalka ja iso ruukullinen kevätkukkia. Rakastan tuota jättiläisruukkua!

Siinäpä muutamia kuvia viime päiviltä, lisää löytyy Instagramin puolelta dreamscoco.

Mahtavaa! Pian alkaa pääsiäinen ja pitkät pyhät. Ajattelin olla vaan kotosalla, minusta on tullut ihan kotihiiri täällä maalla. Ei tee mieli lähteä mihinkään humputtelemaan, vaan omaa kotia on kiva laittaa kuntoon. Parempi onkin, näitä muuttolaatikoita on vielä purkamatta. Paljon järkkäilyä.

Aurinkoa!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Pojan juhlapäivänä aurinko paistoi ja minulla oli tälläiset vaatteet päällä. Olen ihan takkityttöjä, niitä on niin helppo ostaa ja yhdistää yksinkertaisiin perusvaatteisiin. Asuun tuli kivaa rentoa otetta, kun laitoin Converset jalkaan. Ovat myös super kätsyt pienen menevän miehen kanssa ja vielä pienemmän tytön kanssa, joka taapertaa joka paikkaan järjestä viis. Hän on niin innoissaan siitä että osaa kävellä ja juosta.

Yritän ladata kivoja asukuvia vähän useamminkin. Keväällä saa taas pukeutua paljon mielenkiintoisemmin kuin kylminä talvipäivinä. Sisustusjuttujen lisäksi olen aika heikkona muotiin ja seuraan sitä tiiviisti, vaikken itse olekaan ihan muodin harjalla.

Takki Zara/kengät Converse/aurinkolasit RayBan/huivista ei tietoakaan - vanha se on.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Beach Housen kanssa.

Meidän aamu alkoi taas siinä seitsemän maissa, herättiin kaikki aurinkoiseen päivään ja syötiin kunnon aamupala. Viikonloppu sais kyllä kestää vähän pidempään.

Aamulla vein tyynyt ja peitot pakkaseen jonka jälkeen petasin uudet vuodevaatteet. Tutustuin nyt ensimmäistä kertaa näihin Beach Housen vuodevaatteisiin, aivan ihanat! Löytyykö teiltä näitä?

Minulle tuli yllätyksenä materiaali, se on sellaista pehmoista jersey-puuvillaa. Muistuttaa vähän yöpaitaa, joka on käynyt jo monet pesut ja pehmentynyt ihanaksi.

Valitsin pitkästä aikaa puhdaslinjaiset vaaleansiniset vuodevaatteet, sitä väriä ei ole näkynyt meillä naismuistiin. Kivaa vaihtelua. Minun setti on kesän 2013 uutuusmallistosta, Fold Heaven.

Tämän sinisen kaveriksi sopii kivasti musta pienissä määrin...

En malta odottaa, että pääsen illalla tuonne petiin. Toivottavasti tulee hyvät unet.

Nyt pukkaa teille aika ihana arvonta, vastaa kysymykseen ja jätä sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyttä.

Mikä näistä ei ole Beach Housen yöpaitamalli?

a) Frill

b) Bell

c) Flower

Vastaamalla oikein voit voittaa ylellisen Beach House Fold Heaven pussilakanasetin. Palkinnon arvo on 174 €. Osallistumisaikaa sunnuntaihin 31.3 asti.

Tutustu Beach Houseen osoitteessa  www.beachhousecompany.com  tai https://www.facebook.com/#!/BeachHouseCompany

Good luck!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Hyvää ja kaunista huomenta! Me herättiin tänään 6:45 ihanaan auringonpaisteeseen. Se oli yhtä kaunis pakkaspäivä viisi vuotta sitten. Esikoisemme täyttää lähipäivinä jo huimat viisi vuotta ja häntä juhlitaan tänään. Kaverisynttärit tiedossa, helpotin vähän omaa hommaani ja synttärit on ulkoistettu.

Croissantit paistuivat rapeiksi, on mansikoita, hedelmiä ja minulle juustoja... nam.

Mahtavaa päivää!

Brigitte Bardot – La Madrague

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Siitä on jo aikaa, kun sain In&Out -haasteen, päätin viimein tarttua siihen, mutta ideaa vähän soveltaen. Tuumailen nyt viikottain mikä on mielestäni tänä vuonna IN ja jaan sen täällä teidän kanssanne kerran viikossa. Out -juttuja en niin paljon tällä erää pohdi... ken vanhoja muistelee niin...

Olen törmännyt rosoisiin ja patinoituihin savi-ja betoniruukkuihin, joihin on istutettu näyttävä kaktus tai muuta sellaista. Sanoisin että tämä on IN

(kuva)

Luonnollisuus ja luonnolliset materiaalit. Näin kevään kynnyksellä kannattaa metsästää betonisia ja näyttäviä ruukkuja. Keittiössä niihin voi istuttaa runsaasti yrttejä ja ulos pitkävartisia vihreitä kukkia, kuten kurjenmiekkaa tai heinää, kunhan nämä pakkaset tästä helpottavat. Keväämmällä voisin yrittää itse valaa betonista ruukkuja, katsotaan!

Blogien In&Out -jutuista huolimatta mieti mikä on juuri sinun tyylisi ja pysy uskollisena sille!  Karsi tavaraa ennenkuin ostat uutta. Pinterest on yksi oiva tapa kartoittaa sitä omaa tyyliä ja hakea inspistä kotiin. Uusia trendijuttuja tulee vastaan kokoajan, itse yritän pitää kodin ajattomana, rennolla otteella ja pienellä twistillä.

Aurinkoista viikonloppua! Turussa on ollut todella hyytävää. Minun tekisi mieli ladata blogiin taas asukuvia, mutta täällä on menty ihan Eskimoasussa. Paksussa toppatakissa, lammastöppösissä ja isolla pipolla.

Lämmintä mieltä. ♥ ♥

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yksi rakas ja hyvä  lehti. Tulin vinkkaamaan että tuo Elle Decor Italia, oli todella kaunis. Pitkästä aikaa lehti ihan täynnä kaikkea todella inspiroivaa, kuten kansikuvan koti.

Aikamoiset talvisäät, mutta onneksi aurinko paistaa täydeltä terältä. Minulla on ollut ja on vähän kiireinen viikko, koulutusta, kokousta ja lastenhoitoa pukkaa.

Energistä loppuviikkoa! ^^

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Keräilin muutamia kivoja kuvia ruoista, syön myös silmilläni. Yritän tehdä mahdollisimman usein lapsille ja tietysti meille aikuisille ruokaa alusta loppuun asti, välillä on vaikea keksiä uusia helppoja ja nopeita arkiruokia. Mitä te yleensä teette ja onko teillä joku bravuuri? Onko jotain uutta? Minä teen yleensä isomman setin jota voi sitten seuraavana päivänä lämmittää, nopeuttaa hommaa tosi paljon. On ihanaa tehdä ruokaa itse, siitä tulee sellainen voittajafiilis, lapset saa terveellistä ruokaa eikä liikaa lisäaineita.

Minä odotan, että saadaan keittiö kokonaan kuntoon, niin pääsen paremmin kokkailemaan. Nyt me ollaan ruokailtu mummulassa ja vähän missä milloinkin. Ah, arki ja rutiinit. <3

Mukavaa iltaa... <3

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Muutamia Instagram kuvasia viime päiviltä. Kotona on vihdoin elävää musiikkia, me saatiin piano ja tuolla se nyt on - paraatipaikalla. Olen soittanut sitä jo monta kertaa, pojan lempparia Robinin Frontside Ollie on rimpauttettu jo kymmeniä kertoja. Piano on vanha, 70-luvulta ja sopii tietysti tähän saman aikakauden kotiin. Laitoin pianon päälle Kartellin Take-valaisimen, tosi kivasti sopii tuollainen moderni yhdistettynä vanhaan.

Nopeesti se viikonloppu taas hurahti... on se ilmoja pidellyt.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Mahtava aurinkoinen päivä takana, itse olen ollut lievässä vatsataudissa, mutta kyllä ulos piti päästä. Aurinkorasvaa nassuun ja meidän lämpimälle sisäpihalle.

Olen vähän hätähousu näiden kevätkukkieni kanssa, mutta innostuin ostamaan perunanarsisseja aika paljon. Erottelin ne ja istutin säkkiin parin tuijan kavereiksi. En tiedä oliko hyvä idea ja että toimiiko, mutta laitoin sekaan myös erilaisia sipuleita, joista pitäisi kasvaa mahtavia tulppaaneita ja näyttäviä ukkolaukkoja. Minulla oli varastossa iso kasa syksyllä ostettuja kukkasipuleita ja toivon että ne nyt lähtisivät kevätauringon voimalla kukkimaan. Mielessäni on sellainen ihana visio tuosta säkistä täynnä erivärisiä tulppaaneita. Pidän istutusta päivällä auringossa ja yöksi nostan lämpimään varastoon, tuskin mikään kukka tuolla pakkasessa viihtyy.

Seurataan tilannetta asian vaatimalla vakavuudella. Vai osaako joku sanoa jo heti alkuun, että lähteekö kukkasipulit kasvamaan, jos ne näin keväällä istuttaa ruukkuun -tai siis säkkiin?

Pages