Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Superduper hauskaa vappua, tuota kevään ehkä ihaninta juhlaa! Me ollaan lasten kanssa ja lähdetään näillä näppäimillä torille vappupalloa ostamaan. Minä käyn myös metrilakupisteellä ja ostetaan pojun kanssa hattara puoliksi. Illalla sitten kuohuvaa ja mansikoita, en malta odottaa!

Päivittelen Instagramia päivän mittaan...

Heipat ja pitäkää itsestänne huolta!

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kauniita ruoka-aineita on aina ilo kuvata. Kanafileet meni justiinsa uuniin ja saivat sisäänsä Kalamata oliiveja (minun heikkouteni), mozzarellaa ja erilaisia mausteita.  Nyt koko setti muhii uunissa, toivottavasti tulee hyvää.

Täytyy sanoa, että me ollaan taas kaikkemme annettu tuolla pihamaalla. Paikkailtiin nurmikkoa, leikattiin pensaita, lisättiin multaa ja kannettiin liuskekiviä pihapolkuun lasten mennessä ristiin rastiin. Rankkaa eloa tämä omakotitalolaisen arki, mutta kivaa vaan. Olenko kertonut, että meidän piha on about 2000 neliötä. Hehe. Onpahan missä juosta.

Tjänare!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Aurinkoista iltaa!

Nappasin eilen kuvan tästä minun lempikampauksestani, joka on suhteellisen helppo väsätä. Joskus se onnistuu täydellisesti, joskus vähän sinne päin. Hiukset tottelevat parhaiten kun ne eivät ole ihan vastapestyt.

Alustus on kaiken a ja o, minä väänsin suoristusraudalla laineita sinne tänne, hiuslakkaa ja pitkällä klipsillä koko homma kasaan löysästi. Paksuhiuksiset tarvitsevat varmaan pari kolme klipsua. Sivuhiukset saavat valua huolettomasti alas. Kampauksen tekoa on vähän vaikea neuvoa tämän tarkemmin, kannattaa vain treenata.

Kampaus käy hyvin juhliin tai arkeen, vielä juhlavamman fiiliksen saa, kun lisää joukkoon sellaisen korupannan. Sellaisen korupannan avulla tämä saattaisi onnistua vielä helpommin, täytyy kokeilla ja raportoida.

Ihanaa iltaa, täällä just aurinko laskee ja me mennään pian saunaan. Taas.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Olen ihastunut juuri näihin sävyihin. Betoninharmaa, paljon valkoista, ripaus mustaa, tumman vihreää ja aprikoosia.

Lupailin teille saaristolaisleivän ohjetta, mutta se saa vielä odottaa. Nyt olen pihahommista ihan tröttiströpö, minulla on taas suuret suunnitelmat pihalla käynnissä ja olen aloitellut suurta liuskekiviprojektia. Olen tälläinen projektityttö, aina useampi projekti menossa.

Hyvin menee, mutta menköön. Mahtavaa alkavaa viikonloppua!

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tänään illalla oli aika ihana hetki. Aurinko paistoi, kello oli kuusi ja menimme pihalle tekemään pihahommia. Tuuli oli lakannut ja oli lämmin. Maalla on mukavaa, vaikka aikoinaan olin sitä mieltä, etten ikinä muuta maalle,  (olen viettänyt lapsuuteni täällä maalla) mutta toisin kävi. En muuttanutkaan Tukholmaan (kuten lukiossa pohdin) vaan löysin itseni maalta onnellisena.

Instagramissa kysyttiin jo kuvan saaristolaisleivän ohjetta. Varastan sen huomenna mummilta ja laitan tänne blogiin. Mummi teki todella makoisaa leipää kirjapiirin vieraille, me saatiin siitä osamme ja ollaan herkuteltu pihatöiden lomassa.

Arjen ihanuus on pienissä hetkissä. ♥

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Lundian kanssa.

Vihdoin ja viimein kuvia meidän eteisen kaapista, joka on siis Lundian. Haluttiin vähän panostaa eteisen kaappiin ja yhteistyö Lundian kanssa tulikin todella hyvään saumaan. Minä piirsin tarkkana tyttönä hahmotelman kaapista ja he mallinsivat meille kaksi vaihtoehtoa, joista me sitten valitsimme tämän. Kaappi on ihan omaa laatuaan, jykevä ja sisältää laadukkaat materiaalit. Pidän erityisesti siitä, että ensisilmäyksellä kaappi ei näytä tavalliselta vaatekaapilta, mutta kätkee sisäänsä meidän takit ja kengät.

Painiskeltiin pitkään mustan ja valkoisen kaapin välillä, mutta tässäkin valkoinen vei voiton. Musta olisi ollut liian hallitseva, saan tuotua kontrastia muilla elementeillä, kuten tauluilla ja huonekaluilla.

Lundia suunnittelee ilmaiseksi asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden  ja tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä, jos asuu Helsingissa, Turussa tai Tampereella. Turun myymälä avataan uuteen kotikeskukseen Kuninkojalle 3.5 alkaen. Upeat puitteet!

Meidän eteinen näyttää vielä kovin tyhjältä, olen ajatellut kaapin viereen peiliä. Asplundin Tati peili olisi kaunis kaveri. Tila kaipaa myös mattoa. Pappelina olisi materiaalinsa puolesta täydellinen, tämä olisi myös kokonsa puolesta mainio. Toisaalta pidän myös tästä.Pitkä prosessi tämä sisustaminen, mutta kivaa vaan.

Lundia on kokenut kaivatun freesauksen ja tuotteet ovat saaneet taas uuden elon. Olettekin varmaan törmänneet Lotta Agatonin stailaamiin ja Anton Sucksdorffin kuvaamiin kuviin Lundian ajattomista tuotteista, niin kauniita! Minä olen visioinut Lundiaa myös meidän olohuoneeseen, olen jo pitkään ihastellut tätä kuvaa ja Fuuga kalustesarjaa.

Pidemmittä puheitta, Lundia ja minä haluamme kutsua teidät uuden myymälän avajaisiin 29.4. Kymmenen ihanaa lukijaani pääsee Lundian ennakkoavajaisiin uuteen kotikeskukseen Raisioon Kuninkojalle 29.4 klo 17-20.

Ole ripeä ja ilmoittaudu avajaisiin sähköpostilla markkinointi@lundia.fi, laita subject-kenttään tunnus Dreamscoco! Toivottavasti nähdään, otetaan pieni varaslähtö vappuun kuohuvan parissa. Avajaisetuna myös kaikista uusista tilauksista -15%.

Sehän on muuten vappu ihan ovella, mahtavaa!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tällä kertaa emme lähde ulkomaille, joten otin vähän huumaa kukkakaupassa ja ostin pihalle palmun! Lomatunnelman luoja taatelipalmu:

Palmun alle istutin sammalta - ajattelin, että sammal leviää kauniiksi matoksi ja peittää mullan. Mutta missä ne taatelit mahtaa piileä?

Mukavaa päivää, toivotaan aurinkoa! <3

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Näkymä keittiöstä ruokailutilaan/olohuoneeseen on ehdottomasti yksi lempinäkymistä kodissa. Varsinkin auringonlaskun aikaan valo tulvii todella kauniisti kotiin.

Onnistunut päätös oli laittaa tuota rimotusta. Rimotusten paikalla oli aikaisemmin kantava seinäke, nyt valo pääsee kauniisti siivilöitymään, mutta rajaa kuitenkin olohuonetta omaksi paikakseen. Muistatteko, kun pohdin, että maalataanko palkit ja rimat tummiksi vai valkoisiksi? Onneksi valitsin kuitenkin valkoisen. Musta olisi ollut ihan liian hallitseva.

Me lähdetään nyt asioille, onneksi lomalla ei ole minnekkään kiirus.

Ihanaa päivää!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Valkoinen puulattia...

Kauniita yksityiskohtia ja väripilkkuja vaaleassa kodissa...

Pikku kaverin huoneesta...

Tervehdys viikonlopun alkuun!

Minä pääsin kylään todella ihanaan ja inspiroivaan kotiin. Nappasin muutaman yksityiskohtaisen kuvan meidän kultaisen Jennin luota. Jenni on siis Lilyn ja Trendin aivan mahtava päätoimittaja suurella sydämellä. Lily on tietysti ihan paras paikka pitää blogia. ;)

Näiden kuvien myötä minun tekee mieli järjestellä tavaroita ja siivoilla kotia. Tehdä kauniita asetelmia ja hommata/luoda lisää taidetta kotiin.

Tähän on ehkä vihdoin aikaakin, me aloitetaan tänään kevätloma. Valokuvausta, blogia, aurinkoa, koti - ja pihatöitä. Otetaan loma todella rennosti hengaillen.

Kevät/kesä on jo ihan ovella takatalven jälkeen. Meidän pihalta on lumet melkein sulaneet. Syksyllä istutetut kukkasipulit nostavat jo päätään, olen todella huumassa niistä! Tulossa on mitä ihmeellisimpiä tulppaaneita, jopa lähes mustia!

Nyt toivotan teille rauhallista viikonloppua rakkaittenne parissa. Saatan ottaa lasin kylmää Esmeraldaa loman kunniaksi. Nam.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Lähtötunnelmissa palaveriin justiinsa nyt. Laitoin ainakin väliaikaisesti uuden muistitaulun meidän eteiskaappiin, josta löytyy käyttötakit. Nyt aina ulos lähtiessä muistan ottaa silmälasit ja aurinkolasit matkaan, tavallisesti unohdan ne liian usein kotiin. Ikä jo painaa, tarvitsen päätelaseja ihan päivittäin.

Muistitaulu on kahden ihanan nuoren naisen nettikaupasta, Gauharista. Sain muistitaulun yhteistyöstä heidän kanssaan, samanmoinen ihanuus löytyy muun muassa suloiselta ystävältäni Charilta.  Minulle tehtiin toinen mustavalkoraidallinen muistitaulu tytön huoneeseen, siihen ajattelin laittaa tärkeät tiedotteet, neuvolakortin ja pieniä tärkeitä pienen tytön juttuja.

Perheellisille kysmys, minkä ikäisenä muuten teidän lapset ovat alkaneet puhua? Meidän tyttö, pian 1,5v höpöttää tooodella paljon, muttei hänestä saa mitään selvää. Katsoo suoraan silmiin ja kertoo omia juttujaan. Osoittaa pikku sormellaan ulos, sanoo miau, laulaa ihhahhaa ihhahhaa ja osaa sanoa vain mamma. That's it. Meidän poju puhui jo aika monta sanaa yksivuotiaana. Kai ne ennemmin tai myöhemmin. 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Eteisen kaappi saapui kuin saapuikin eilen iltahämärässä. Oikeastaan nyt ollaan jo niin pitkällä, että asentajat kävivät jo asentamassa sen ja tuolla se nyt koko komeudessaan seisoo. Nyt en kerro enempää vaan näette sitten, ehkä huomenna! Olen aika tosi onnellinen, arki helpottuu paljon kun saadaan takit ja kengät kaappiin piiloon. Olen myös onnellinen, että päädyttiin juuri tuohon, se antaa vähän lisäarvoa sisäänkäyntiin.

Ja hei, muuttolinnut! Edellispäivänä ihmettelin, kun yksinäinen kurki lensi meidän talon yllä. Jep, minä bongailen nykyään lintuja täällä maalla, en olisi uskonut. Kurki kierteli ja kaarteli, aika matalalla. No tänään tuli valtava ja komia kurkiaura niin kauniina, että silmät kostuivat. Isäni sanoi, että se eka kurki oli tiedustelija, niitä kuulema on. Reitti oli selvä ja nyt ne matkaavat meidän mökille päin. Siellä suolla ne kesällä huutelevat.

Kevät tulee!

Pages