Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tällä viikolla vietän kaunistautumisviikkoa, ikään kuin.

Iho kuoritaan pehmeäksi kuin pellava, rusketusta otetaan pintaan ja kynnet huolletaan juhlakuntoon. Hiukset tasoitetaan, silotetaan, harjataan ja puunataan. Kasvoille laitetaan ihmenaamio, jos toinenkin. Silmäpusseja karkoitetaan ja nukkumaan mennään kello kymmenen. Vettäkin juodaan enempi. Yritän olla edustuskunnossa, sillä viikonloppuna vietetään rakkaan ystävän häitä. Tästä ystävästä tulee kaikkien aikojen ihanin morsian, sen tiedän jo nyt. Ootan jo innolla, pääsemme mieheni kanssa pitkästä aikaa kaksin liikenteeseen vieraaseen kaupunkiin. Hieno hotelli on varattu, maksettu ja pitkä aamiainen houkuttaa kahden pienen lapsen äitiä jo nyt alkuviikosta. Aika ihanaa.

Annen suosituksesta löysin vihdoin täydellisen punan. Ihanan matta ja kauniin punainen MAC:in Ruby Woo . Joku meikkitaiteilija oli kuulema todennut, että tämä puna tulisi löytyä jokaisen meikkipussista. Nyt se löytyy ainakin minulta.

/'getting ready' things

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Lauantaina Suvin kanssa kaupungilla ruokaostoksilla.

Kuvan farkkushortsit on näemmä lempivaatekappaleeni, vetäisen ne harva se päivä päälleni. Pehmoiset, vähän liian isot, kulahtaneet  ja niin asenneshortsit - nähneetkin jo pari kesää. Acnen Pistolseista on tullut jo lempikenkäni, täytyy vaan suihkia suojaa kenkien kauniille harjatulle nahalle.

/shopping in the city

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Keräsin Pinterest-tilini Hair-kansioon aika kasan inspiroivia kampauksia. Jotain tälläistä vanhan ajan Hollywood -glamouria ajattelin viikonlopun juhliin. Saa nähdä kuinka lähelle päästään, jos päästään.

Kivaa, kun nykyään näkee taas enemmän sivujakauksia, keskijakaus ei vaan ole omiin kasvoihini sopiva. Vielä kun saan väsättyä kauniisti laskeutuvat laineet ja löydän sen oikean huulipunan, kuten Olivia Palermolla kuvassa.

/hair ispo for the weekend...

Kuvat

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Pojan huoneen harmaaseen laastiseinään liittyy tarina.

Remontin yhteydessä löysimme levyseinän alta kauniin ja rouhean tiiliseinän. Annoimme remonttimiehelle ohjeet, että tiiliseinä kalkkimaalataan valkoiseksi ja se saisi sitten jäädä sellaiseksi. Kun tulimme katsomaan lopputulosta, olikin seinä tasoitettu ja siihen oli vedetty sellaisia pyyhkijänsulan kuvioita todella rajun näköisesti. Meinasin pyörtyä, mutta kun vanhaa seinää ei enää saanut entiselleen, piti tähän tyytyä. Ne kuviot vaan hiottiin pois. Jälkikäteen on harmittanut usein, kun olen nähnyt kalkittuja tiiliseiniä siellä täällä, mutta ehkä tämä nykyinen on siistimpi ja laastia ei pölise tiilien raoista...

Huone on vielä ihan kesken, sisustukselliseti sieltä löytyy vain pari lelulaatikkoa/pussia, sänky ja lipasto. Matto uupuu ja sänkykin on vähän väärä.

Ajatuksena on taulukollaasi jossa olisi rakkaita mustavalkoisia valokuvia pojasta, ystävistä, pikkusiskosta ja muutama graafinen juliste. Lipaston paikalle voisi tulla pieni kirjoituspöytä ja seinälle hyllykoitä, olen ajatellut yhdelle seinälle valtavaa String -systeemiä, josta löytyisi niin kirjoituspöytä kuin hyllytkin. Sängyn yläpuolelle kaavailin tätä sarvikuonon päätä, oisko aika cool? Pojan mielestä ois ainakin.

Ehkä monen helpotukseksi täytyy vielä mainita, että huoneessa ei ole juuri koskaan noin siistiä, vaikka lelut pyritään aina keräämään ennen nukkumaanmenoa. Huoneen valtias oli kuvaushetkellä reissussa ja sain vihdoin napattua pari kuvaa siivouspäivän tohinoissa. Lisää tulossa, kun on jotain kuvattavaa.

My little buddy's room right now...the interior is still in progress.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tässä istun pöydän äärellä ja aloitan vapaapäivääni. Aurinko paistaa ja bikinit roikkuu tuolilla - ikkunanpesu edessä, onkin jo kolmas kerta tänä kesänä. Iltapäivästä voisin kuvata teille sisustusjuttuja kotoota.

Vapaapäivät = parhaat päivät.

Superduper aurinkoista viikonloppua!

/Ab Fab weekend you all!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

kukkavideo from Coco on Vimeo.

Tein pitkästä aikaa videopätkän ihanan kukkakimpun tekemisestä. Mutkia oli matkassa paljon, sen voin sanoa. Minun piti alkuun puhua teille, mutta se meni ihan plörinäksi. Mielestäni kuulostin niin koomiselta, suoraan jostain Pultti Pois -jaksosta. Heh, minä muuten kuulun ehdottomasti niihin, joita kyseiset jaksot jaksavat naurattaa vuodesta toiseen!


 


Laitan myöhemmin kuvallista postausta, mitä kukkia käytin ja muutenkin vinkkejä. Jahka tästä kehityn niin tulette näkemään lisää videoita, oisko kiva?


ps. Videopätkän musiikki on tuollaista teostovapaata (kamalaa) rimputusta, mutta saako näihin lisätä kivaa musiikkia, miten mahtaa olla? Tätä voisin kysyä suoraan Teostolta, olen joskus soittanut sinne muissa asioissa ja osasivat auttaa tosi hienosti.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Huomasin, että mehikasvit viihtyvät meidän maalla, näistä saa rakennettua vaikka mitä taideteoksia, vaikka ovat kovin vähissä kaupoissa. Tietääkseni leviävät hienosti ja odotankin innolla mitä tästäkin kehkeytyy. Tyttö tosin on keksinyt lempipuuhakseen nyppiä noita kauniita kasveja pois.

Kesä tuli muuten takaisin, lämpöä oli mukavasti vielä kello kymmenen illalla! Hiippailin kylpytakissani ja kuvasin satunaisia otoksia pihaltamme, saatte nähdä!

/I´m hooked on succulents, the best plants ever!

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Hyvää iltaa!

Tässä nämä uudet kenkäset NAP:in alesta. Käytin samantapaisia parina viime vuotena puhki - tässä kuva niistä. Rakastin niitä joka ikinen päivä, sitten pohja lähti irti ja se oli sen taipaleen loppu.

Syksy vierii tänne Suomelaan ennemmin tai myöhemmin ja minä halusin löytää mukavat nilkkurit. Passaa toki käyttää jo nyt vaikka kukkamekon kaverina. Onnentyttönä olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja löysin Acnen Pistolsit edulliseen hintaan (sillä on muuten väliä, onko lokaatio Finland vaiko The Americas -> ihan eri tuotteet). Ostan miltein aina tälläisiä designer-tuotteita alennuksesta, yleensä näihin aikoihin ja joulun jälkeen.

/My new Acne -shoes. Love them.

Pages