Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kotona ollaan!

Vietin rentouttavan viikonlopun, kun Naantalin Kylpylä tarjosi meille tytöille pikkujoulut - niistä lisää myöhemmin. Keräsin muutamia inspiroivia asioita tähän iltaan, ajattelin rentoilla lasten kanssa kotona ja ottaa mahdollisimman lunkisti.

Suvin kautta eksyin Nowness-sivuston In Residence -videoihin. Niin kaunista ja inspirvoivaa katseltavaa, tosin oma pikku koti tuntuu aika laimealta näiden kotien jälkeen. Mutta silti, innostava ja mielenkiintoinen saitti!

Dwell Outdoor. Minulla on jo kevään puutarhajutut mielessä. Ajatuksissa on viimeistellä terassi ja rakentaa pihan perälle bergola ja valaa sen alle suuri betonialue. Suuret suunnitelmat, mutta ihan oikeasti me päätettiin ottaa lunkisti ja uudistaa pihaa fiiliksen mukaan.

Ramdanen & Victoires koti Garance Doren blogissa ja sitten vielä tämä juliste.

Huomenna alkaa joulukuu, niin kivaa joulun odotusta!

/sunday superlinks: In Residence, Dwell Outdoor pictures and Ramdane & Victoire's Apartment.

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Maanantaina kerron kaiken.

Välitietona teille: Olen suunnitellut muutamia korvakoruja. Juuri nyt rajattu määrä korvakoruja valmistuu pajalla ja maanantaina näette kuvia tuotoksista. Olen niin innoissani! Suomalaista käsityötä, jonka suunnittelussa minä olen saanut olla mukana. I couldn't be happier!

Prokkis on taas tälläinen omilla pennosilla tehty hommeli, jonka tärkein tavoite on tuoda nuorelle kultasepän alulle nimeä ja tunnettavuutta.

Kuullaan taas maanantaina!

/soooo exited! I designed some earcuffs and soon you'll see what's to come!

  

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Rakastan mustaa liki vuoden vanhaa viittaani (vaikka minulle tuleekin usein se päällä El Chupacabra -fiilis, ne tietää ken tietää). Viitta on monikäyttöinen ja erilaisilla vöillä siitä saa erilaisen. On ihanaa löytää kiva vaate, jota käyttää pitkään. ♥

Tässä sateisessa säässä Beaumonten viittani vyötettynä:

ps. miten kauniita rakennuksia Turussa onkaan!

kuvat: Suvi Kesäläinen

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

When in Rome from Coco on Vimeo. Created with MAGIX Video deluxe 2013 Plus.  Music: Rome by Gosprom (http://facebook.com/gosprom)

Muistelin tänään Roomaa, jossa viivyimme reilu vuosi sitten muutaman päivän...

En muista koska ollaan viimeksi tehty kahdestaan yhtä ihana matka. Reissu osui täydelliseen kohtaan, sillä lähipiirissämme tapahtui raskaita asioita. Sain hetkeksi siirtyä ihan muihin maisemiin... melkein kuin kokonaan toiseen aikakauteen. Rooma on tämän hetkisistä matkakohteistamme ehdottomasti visuaalisesti kaunein kaupunki. Sää, tunnelma, ruoka ja ihmiset - kaikki meni nappiin.

/when in Rome 2013...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Valkoinen maa on enää muisto vain, mutta täytyy vielä fiilistellä sitä valoisuutta näiden kuvien myötä. Sunnuntaiaamuun oli ihana herätä, kun koko talon valtasi aivan erilainen valo. Ei marraskuun; vaan talvenvalo ja se on valoista kaikkein kaunein. Ihan kuin uusi ajanjakso taas.

Ei muuta kuin valoisempia hetkiä odotellessa... nyt kynttilät ja takka päälle. Lunta kehiin, pliis!

/the snow makes everything so much brighter. Love it.

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Viikonloppuna kiertelin pihalla ja huomasin, että yrttilaatikossa kasvaa vielä aika paljon yrttejä, pieni pakkanen ei ole kavereihin purrut. Napsin yrtit talteen ja tein seppeleen, vähän samantyylisen mitä me Suvin kanssa Hetki Paper-projektiimme kuvasimme. Minun piti tehdä oikein runsas, mutta siitä tulikin siro. Sirot seppeleet ja kranssit ovat nyt pinnalla. Minä tein yrttiseppeleeni samalla tavalla, mitä yleensäkin kukkaseppeleet tehdään - eli kiepauttamalla mukaan aina uutta. Mukaan otin ohuttaa rautalankaa, jotta seppeleestä tulee vähän jämäkämpi. Sidoin seppeleen juuttinarulla, josta sen saa roikkumaan. Yrtteinä käytin rosmariinia ja timjamia (olettaisin?), koristelin vielä aniksentähdillä.

Helppo homma, kannattaa kokeilla.

/diy herbal wreath

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

Perjantai.... iiiihana perjantai. Tässä vähän inspiraatiota, luettavaa ja katseltavaa viikonlopuksi:

Ihana Alexa Chung: Daily Alexa Chung.

Kiinnostavia tarinoita ja ihmisiä New Yorkin kaduilta: Humans of New York.

Virtuaalikierros mielenkiintoiseen Villa Tugendhat:iin.

/Friday links: Daily Alexa Chung, Humans of New York, Virtual tour to Villa Tugendhat.

Happy weekend, stay cool!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Harmittaa nähdä arjen tilanteita, jossa joku turha asia menee lapsen edelle, esimerkkinä nyt vaikka televisio. Tilanne, jossa aikuinen napakasti sanoo lapselle, että nyt hiljaa MINÄ katson tätä ohjelmaa. Veikkaan että aika moni on tähän sortunut, minä ainakin ja se on minusta surullista. Minulla on työpäivän jälkeen vain muutama tunti aikaa hengailla lasten kanssa, tuntuu niin väärältä käyttää sekin aika telkkarin töllöttämisseen, koko kapistus ärsyttää minua, joutaisi pois. En voi sietää turhia ohjelmia, selaamista, surffailua, enkä tykkää siitä, että ohjelmat vangitsevat. Mielummin jätän sen taka-alalle ja teen jotain muuta. En tietenkään tarkoita, että lasten kanssa pitäisi viettää aikaa joka minuutti. Vanhemman tehtävänä on tuottaa lapselle myös pettymyksiä, mutta on niin paljon asioita, joita voi tehdä yhdessä. Joskus tuntuu, että maalaisjärki on kadonnut kokonaan - harrastuksetkin on viety ääripäihin ja aina kun pitää tehdä jotain, niin tehdään jotain spesiaalia. Lapsi on myös helppo istuttaa telkun eteen. Mielestäni lapset eivät tarvitse mitään avaruuslentoja tai supertaulutelkkareita, minä ainakin nautin lapsena ihan normaaleista askareista, joita tehtiin YHDESSÄ. Minusta oli ihanaa pelata Scrablea tai syödä lasangea aina lauantaisin. En muista paljoakaan lukuisista lomamatkoista, mutta muistan, kun pelattiin korttia koko perhe asuntovaunun pöydän äärellä ja heinäsirkat sirittivät asuntovaunun ikkunasta. Se, että oltiin yhdessä, siitä tuli minulle aina turvallinen ja tärkeä olo.

Pitäkää huolta toisistanne ja muistakaa mikä on tärkeää. Antakaa (muillekin kuin omille) lapsille paljon haleja ja kertokaa kuinka hyviä tyyppejä ne ovat. Tälläistä rohkaisua ja tsemppaamista maailma tarvitsee enemmän kuin mitään muuta. Huomioimista, ymmärtämista ja kuuntelemista.

Hän on nyt puhunut.

Ihana biisi tähän tälle tortaille, Lasten oikeuksien päivälle tai nyt siis illalle: Imany:Take Care

/Finding time, takes time. Happy Universal Children's Day!

 

 

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Matot ovat mielessä juuri nyt. Siinä missä kesällä en kaipaa mattoja, niin talven tullen haluan lattioille jotain pehmeää. 

Maton ostaminen on yksi sisustamisen haasteellisimmista tehtävistä mitä tiedän, joten hain Kodin1:sta kuvauslainaan muutamia kivoja mattoja. Siellä on mielestäni nykyään tosi kivoja malleja. Lopuksi kuitenkin huomasin, että mikään näistä ei ole se oikea, sillä matot olivat koonsa puolesta vääränlaisia, vaikka hyvältä näyttävätkin. Sain kuitenkin vähän osviittaa kuvioista ja mikä toimii tilassa, mikä taas ei. Kuulisin tietysti mikä on teidän suosikki näistä?

1

2

3

4

5

6

7

Meidän olohuone, keittiö ja takkahuone ovat yhtä suurta tilaa (laitan teille myöhemmin kuvaa, sillä opin tekemään panoraamakuvia) ja selkeiden tilojen ystävänä ymmärsin juuri, että takkahuoneeseen ja olkkariin on luultavasti laitettava samanlaiset matot. Matto antaa ryhtiä ja jäsentää tilat omikseen, samalla yhtenäistää näitä tiloja. Juuri nyt mielessä on harmaa matto, jokin mahdollisimman yksinkertainen.

/seven carpets, which one do you prefer?

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Matti-vauva pääsi lauantaina mestoille.

Tyttöni jaksaa naurattaa minua, hän on niin tomera pikkuäiti. Kun isosiskoni sai syysvauvan, on tyttöni tarkkaillut paljon tuoreen äidin toimia. Tyttö imettää Matti-vauvaansa, jonka nimikin on jo vaihtunut siskon tytön mukaan. Nimenvaihdoksen tehnyt Matti pääsi pizzalle ja vähän kaupoille.

Puen lapsille mielelläni suhteellisen kevyet takit automatkalle, autosta kun yleensä siirrytään suoraan sisätiloihin. Yhdeksi lemppariksi on noussut tuo Zaran pehmoinen neuletakki, pojalle puen yleensä kevyen tikkitakin tai liivin. Maanläheiset värit minun ovat suuressa suosiossa, tosin tyttö rakastaa pinkkiä ja sillä maustetaan asuja pantojen ja huivien avulla.

/my girl: cardigan from Zara, shoes from Skopunkten, hat from Makia

/my outfit: Cap from Stella McCartney, cape from Beaumont, bag from Zara, knit from H&M, trousers from Tiger of Sweden

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä be&liv

Viikonloppuna pystytin lasten kanssa "joulukuusen". Poju on odottanut be&liv yritykseltä tulleen paketin avaamista kuin kuuta nousevaa, viimein se saatiin esille.

Minimalistisen joulukalenterin idea on hyvin yksinkertainen, pieniin palloihin laitetaan yllärit ja pallot ripustetaan akryylikuuseen. Sopii meille täydellisesti, en välttämättä kaipaa joulusisustukseen mitään punaista, vähempi on parempi.

Be&Liv halusi tarjota lukijoilleni alennuskoodin ja tunnuksella cocoxmas saatte -20% alennuksen verkkokaupan tuotteista. Alennuskoodi on voimassa 15.12.2014 asti.

Oletteko jo aloittaneet joulufiilistelyt, koristelut tai edes glögikauden? Meikkis on noi kaikki edellä mainitut.

/the are only 37 days until christmas

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

No niin.

Nyt se on auki, minun ja Suvin visuaalinen yhteisprojekti HETKI paper. Juuri nyt sieltä löytyy yksi inspiroiva kotiesittely, muutamia minun lempijuttuja, yrttiseppele, puutarhatarina ja lämpimiä reseptejä. Olen niin onnellinen, että sain tehdä tämän Suvin kanssa, olen hänen töistään niin ylpeä.

Me tavattiin Suvin kanssa ekaa kertaa Helsingissä Trendin ja Lilyn päätoimittajan Jennin luona ja siitä saakka me ollaan treffailtu. Suvi on hauska tyyppi, luova ja symppis - kaikin puolin ihana kamu. Love u! :) Jos ette jostain syystä ole vielä vierailleet hänen blogissaan, niin se löytyy täältä.

Niin ja vielä siitä meidän projektista... halusimme siis kokeilla jotain luovaa projektia yhdessä ja päädyimme tälläiseen Hetki -nimiseen julkaisuun, jonne me ollaan kerätty kaikenlaista meitä inspiroivaa. Meille rakas projekti on duunattu omalla ajalla ja pennosilla, ilman mainostajia ja sponsoreita. Meidän prokkis löytyy siis Hetkipaper.com:sta. Jännää!

/HETKI paper is a ongoing visual project, to where me and my friend Suvi have collected different, visual moments and things in our everyday lives. You are welcome to visit hetkipaper.com

Pages