Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Moi!

Kesä tulee ja erilainen valo sen mukana. Kotia on kevennetty, matot viety jo aikoja sitten varastoon. Vaatteetkin olen valinnut huomaamatta vaaleiksi. Se hetki kun takin voi jättää naulakkoon ja astua ulos keveällä asulla, oh la la! Lasten vaatettamisesta puhumattakaan. Tai kurasta ja lumesta.

Kesää varten metsästän vielä täydellistä aurinkotuolia, farkkuhaalaria, kevyttä päivetystä ja ihan vähän pidempiä hiuksia.

Valkoinen on ihana ja se näyttää hyvältä missä vaan, milloin vaan. Lemppari.

Aurinkoisia terkkuja!

/what's your favorite color? I like white. Hehe.

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tuoreen kuusivuotiaan pojan äitinä haluan sanoa muutaman sanasen synttäritarjoilusta. Less is more tässäkin asiassa. Avainsana on sankarille mieluistat rekvisiitat ja leikit - tarjoilut pidetään hyvin yksinkertaisena.

Jätskitötteröt olivat muuten menestys! Kaverit saivat valita yhden tai kaksi palloa jäätelöä, jonka jälkeen jätskipallot täyttyivät karkeista. Jäätelöä syötiin suurella antaumuksella - kaikille maistui, kun taas kakku ei mennyt tänäkään vuonna kaupaksi.

Eli jos voin tällä vinkillä helpottaa jonkun äitin järjestelyjä, niin unohtakaa kakut - keskittykää tötteröihin ja poppariin.

Vai onko siellä puolen lisää mahtavia idiksiä lastenjuhlien tarjoiluista?

/my son turned six years, hooray!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Ihanaa aurinkoista viikonloppua!

Paljaat varpaat, auringosta lämmennyt koti ja perjantai! Lautasella rucolaa, sinihomejuustoa, päärynää ja pinjansiemeniä.

Minun viikonloppuuni kuuluu poikani synttäreiden valmisteluja. Teemana on lentsikat ja muutama kiva idis on jo kehitteillä. Laitan teillekin jotain inspispostausta pikku pojan synttäreistä!

Thank god it's weekend! Todellakin.

/on my plate: arugula, blue cheese, pears and pine nuts

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Tuulen tuivertamat kuvat parin viikon takaiselta minilomaltamme, jonka vietimme Tampereella. Jumpsuitit ovat ehkä helpoimpia vaatekappaleita päällä maan - päälle vaan ja menoksi.

/jumpsuit, trench coat & sunnies from H&M

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Ajattelin kertoa vähän itsestäni, sillä teitä uusia lukijoita on tullut viime aikoina lisää, enkä ole varmaan koskaan esitellyt itseäni kunnolla...

 

Olen kahden pienokaisen äiti ja avovaimo läheltä Turkua. Mieheni kanssa me ei olla naimisissa, sitä usein kysytään. Ehkä joskus, kun oikeat tähdet kohtaavat ja meillä on oikeasti aikaa. :) Ehkä merenrannalla ja ulkomailla. Mehän ollaan oltu jo yli 10-vuotta yhdessä (ja eletty synnissä, niin kuin mummuvainaa sanoisi), joten mitä muutamista lisävuosista. 

Yritän aina olla ystävällinen kaikille ja auttaa ihmisiä parhaani mukaan, enkä tee tätä mielestäni mitenkään laskelmoivasti, vaan se on minun ja itseasiassa koko perheeni tapa. Haluan uskoa, että ihmisen hyvät teot, sanat ja eleet palkitaan jossain vaiheessa elämää. Ainakin ne muistetaan, tai minä pyrin muistamaan.

 

 

Perhe on minulle tosi tärkeä ja perheellä tarkoitan aika isoa joukkoa. Lasken perheeseeni myös ystäväni. Joskus tapaan ihmisen, jonka miellän heti perheenjäsenekseni, kuulostaa ehkä oudolta?

Uskon jollain tasolla uudestisyntymiseen, ihmisten välisiin syviin telepaattisiin suhteisiin ja sen merkitykseen. En usko mihinkään tiettyyn uskontoon, vaan otan vaikutteita vähän sieltä täältä - mikä tuntuu oikealta.

 

 

Elämän otan rennosti leijaillen päivä kerrallaan. Olen vähän tälläinen hömppä ja hajamielinen. On ihan normaalia, että olen unohtanut laittaa uusille leikkokukille vettä maljakkoon tai olen jättänyt kiireessä yöpaidan päälle ja lähtenyt töihin. Onneksi miehelläni on kaikki langat käsissään ja minä saa olla tällainen boheemi viilettäjä.

Olen murehtija ja kova jännittäjä. Nuorena olen ollut epävarma ja ujo - nyttemmin rohkeampi ja toivottavasti spontaanimpi. Laitan itseni tahallaan jännittäviin tilanteisiin, jotta osaisin olla pelkäämättä.

Olen oppinut kantapään kautta pitämään salaisuuksia. Jos minulle sanotaan, ettei jotain asiaa saa kertoa edes omalle puolisolleni, en sitä sitten kerro.

 

 

Lapsia rakastan ylikaiken ja omia lapsiani tietysti niin, että välillä meinaan pakahtua. Oma vapaa-aika on minulle elintärkeää ja järjestän toden teolla itselleni omia menoja, harrastuksia, töitä, projekteja ja juhlia. En ymmärrä ihmisiä, jotka haluavat olla vaan kotona. Minä haluan nähdä ja tavata uusia ihmisiä - vaikka se on joskus vähän pelottavaakin. Olen sitä mieltä, että välillä on hyvä mennä ja tehdä asioita yksin - se jos mikä kasvattaa. On tärkeää, että on omat kuviot niiden yhteisten kuvioiden rinnalla

 

Vaikka rakastan menemistä, on oma koti minulle maailman paras paikka. 

 

 

Siinä lyhyesti minä.

Harvoin sitä kirjoittaa tälläisistä asioista, oli muuten hirmuisen keventävää. Miten esimerkiksi jotkut elämän tapahtumat ovat vaikuttaneet siihen mitä on. Omalla kohdallani läheisen ihmisen poismeno on vaikuttanut jokapäiväiseen elämääni, jollain tapaa rauhoittanut minua elämään päivä kerrallaan ja tarttumaan hetkiin. Ihan turhaa pelätä, vaan yrittää olla niin hyvä ihminen kuin vaan voi.

Tunnistitteko joitain samoja piirteitä itsessänne?

Kertokaa te puolestanne vähän itsestänne, se olisi kivaa!

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tiedättekö tunteen? Jostain kuvasta ei pääse yli eikä ympäri. Kuva jää mieleen ja siihen palaa aina uudelleen ja uudelleen. Yleensä sellaiset kuvat tallentaa kaikenlaisiin sähköisiin kansioihin, mutta minä halusin jotain konkreettisempaa.


Teippasin inspiroivimmat kuvat esille Suvista ja Decade Diary -blogista inspiroituneena. Nyt katselen lempikuviani ihan oikeasti, paperilta livenä. Olen ehkä löytänyt oikeiden (siis paperisten) kuvien huuman jälleen... kaikkeen virtuaaliseen turtuu, nyt kaipaan jotain olemassa olevaa. 


P1016015.JPG


P1016096.JPG


P1016123.JPG


P1016097.JPG


Harmittaa, että on jo sunnuntai. Olen puuhaillut ulkona niin paljon, etten ole ehtinyt levätä ollenkaan. Sain eilen aamulla huikean idean leikata sireenit (syreenit?) matalaksi. Minä pienenä tyttönä heiluin yksin minimaalisen käsisahan kanssa ja vedin villiintyneet liki kolmen metrin korkuiset sireenit (10 kpl) ihan itse alas. Olen vähän sellainen pieni ja pippurinen, enkä halua jättää mitään kesken jos töihin ryhdyn. Eli sahasin puita vielä illallakin. Huh huh, heh heh, on tää kans, mutta kivaa vaan. Kevät on tullut!


/my inspiration board

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Forbo Flooring

Marmoleum Click linoleumilattia

 

Yhteistyössä Forbo Flooring kanssa pääsin suunnittelemaan uuden lattian yhden omakotitalon alakertaan.

Tässä kahden kulttuurin kodissa tykätään paljon väreistä, kuviollisista tapeteista ja itämaisista matoista. Yhteistuumin päädyimme klassiseen mustavalkoiseen lattiaan jossa kuitenkin rohkea kuviointi.

Asukkaat ovat todella tyytyväisiä valintaan ja lopputulokseen. Lattian he asensivat kahdestaan ja asennuksen helppous onkin yksi Marmoleum Click-lattian parhaimmista ominaisuuksista. Kuvion suuntaa suhteessa tilaan piti hetki miettiä ja laskeskella, mutta kun se oli tehty oli asennus nopeaa ja vaivatonta. 

Tämä lattia on tehty 90x30 kokoisista laatoista ja väreiksi valitsin black hole mustan  ja moon valkoisen.

 

Marmoleum click lattia on siis 97 prosenttisesti luonnonmateriaalia ja lattiassa on vahva kulutusta kestävä 2 mm linoleumipinta, joka on kiinnitetty vedenkestävälle HDF-kuitulevylle. Laatan pohjana on korkkialusta. Luonnonmateriaalit ja laadukkuus ovat mielestäni parhaimpia ominaisuuksia tässä kauniissa lattiassa!

Täytyy sanoa, että oli kyllä erinomaisen kiva projekti tämä! Kiitos vielä Forbolle tästä mahdollisuudesta. Toivon, että pääsen vielä uudestaan kylään ja kuvailemaan, kun huonekalut ja tavarat ovat löytäneet paikoilleen. 

Muistakaa ottaa osaa Forbo Flooring kisaan! 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

p1015278.jpg


 


Hei!


Näyttää siltä, että Coco Sweet Dreams blogissa on vietetty tällä viikolla arvontaviikkoa. :)


Halusin muistuttaa Gillette Venus & Olay Sugarberry kisasta!  Olen lukenut roppakaupalla teidän lukijoiden kauneudenhoitovinkkejä ja olette kyllä niin inspiroivaa sakkia, ei voi muuta sanoa! Kiitos.


Kisa on käynnissä vielä huomisen ja palkintona 300 euron arvoinen lahjakortti vapaavalintaiseen hoitolaan.


/Kaupallinen kampanja, Yhteistyössä Gillette Venus & Olay Sugarberry

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Uusin poikaystäväni tarvitsee kyllä ihan oman postauksensa, niin hienosti hän poseerasi kameralle. Hän kuulema rakastaa olla kuvattavana.

Tapasin hänet taas maanantaina ja me ollaan hyviä kavereita. Me ollaan Rockyn kanssa aika samanlaisia. Puhutaan hassuja ja usein meille nauretaan. Höpötellään joskus liikaa väärässä paikassa, toisinaan ei puhuta mitään, koska pelottaa. Tykätään viinirypäreistä ja pähkinöistä tutussa seurassa. ♡

/meet Rocky, he is my new buddy. So cool little guy!

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä H&M


Sain tutustua H&M:n kevään must-tuotteisiin ja valita omia suosikkejani. Kuvasin valintani tällä kertaa pääosin vähän toisella tapaa... kameran ajastusta  käyttäen ja auringonvalolla on leikkien. Ihana valo ja aurinko.


 


P1015716.JPG


 


Viime aikoina olen löytänyt vaikka mitä kivaa juuri Hennesiltä, olette ehkä jo bonganneet vaalean trenssin ja megaison laukkuni. Nyt nämä ovat saaneet rinnalleen vihreän paitamekon, tummansinisen sifonkimekon, mustan pliseeratun hameen (oma lempparini) ja pienen käsilaukun kultaisella soljella.


 


P1015733.JPG


P1015735.JPG


P1015815.JPG


P1015723.JPG


P1015819.JPG


P1015386.JPG


P1015760.JPG


 


H&M:n mustaa pliseerattua hametta tulen käyttämään tänä keväänä paljon L´Autre Chosen -sandaaleiden kera. Aika täydellinen parivaljakko.


 


P1015749.JPG


P1015768.JPG


 


Mustan hameen ohella vaaleasta ja kevyestä trenssistä on tullut jo tämän kevään suosikkini. Klassikoiden klassikko väreineen ja leikkauksineen.


 


nimetön.jpg


 


Jos minun pitäisi jotenkin luonnehtia tyyliäni, sanoisin, että se on klassinen pienellä twistillä. Aina pitää olla jotain "jännää" asussa. Erikoiset aurinkolasit, huivi, laukku ja korkoa kengissä! Se on ehdoton.


 


Pidemmittä puheitta, sain arpoa teille H&M:n 100 euron lahjakortin. Kommentoi tätä postausta, niin olet mukana arvonnassa!


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! 


 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yritin laittaa muistiin kaiken mitä näin Tukholman sisustusputiikki Asplundilla, erityisesti pinnalla olevat värit.

Asplund henkii juuri sitä tyyliä josta pidän ja sieltä ei löydy mitään sellaista mitä en omaan kotiin huolisi.

Täydellisen väristä puuta, hunajanväristä nahkaa ja valkoista - ripauksella mustaa. Väreistä bongasin, metsänvihreää, vaalean sinistä, oranssia, hempeää roosaa, harmaata, marmoria, kultaa, tammea, hopeaa ja kuparia. Nämä värit ja materiaalit kuvaa hyvin Asplundin kevään Captured by Nature 2014 mallistoa.

Ja ne myyjät - heille suuri sydän. Muistivat taas minut tai oikeastaan valkoisen kamerani... olenkin miettinyt, että onko heillä jokin diili Olympuksen kanssa ja kehuvat jokaista valkoista PEN-kameraa. :) Täytyy todeta, että Tukholmalaiset taitavat imartelun - oletteko huomanneet?

Asplund olikin ainut kauppa, jonne kunnolla ennätin. Seuraavaa reissua odotellessa! Tukholma on niin inspiroiva mesta.

Onko teillä joitain vakkaripaikkoja Tukholmassa missä käytte?

/Asplund, my favorite store in Stockholm

 

Pages