Ladataan...
Coco Sweet Dreams

1. Adea Deco 2. Interface Nana 3. Hay Björn 4. Interface Blues

 

 

Uuden sohvan valinta, ei oo helppoo ei! Järki sanoo, että nelonen, mutta jokin numero ykkösessä puhuttelee - siinä on jotain enemmän. Tummansininen värinä olisi aivan mahtava! Materiaalina nahka kiinnostaa, siitä tulee sitä paitsi ajan myötä kaunis. Numero kolmonen on ollut jo pitkään haaveena, kiva muoto ja harmaa sopisi meidän kotiin harmonisesti! En osaa valita sitä kaikkein klassisinta ja järkevintä, vaikka ehkä pitäisi? Hmm... Hmmm...  Mikä on teidän suosikki?

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Ihan saletisti en ole varma, olenko tästä kynsilakasta joskus maininnut, mutta muistinne virkistämiseksi ja viikonlopun kunniaksi mainitsen uudelleen (ja uudelleen ja uudelleen). Mielestäni kynsilakkojen ykkönen on Chelsea Red 643. Kuivuu nopeasti, sävy on täydellisen punainen (vähän tummempi, kuin kuvassa) ja hinnaltaan edullinen. Lakka löytyy Isa Doran hyllystä: Wonder Nail, Chelsea Red 643. Extra long lasting ja kaikkea.

Suosittelen suurella sydämellä!

Ihanaa viikonloppua!

/the best nail polish is Isa Dora: Wonder Nail, Chelsea Red 643. Go and get it!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Jepa jee, kotona ollaan ja kaikki hyvin.

Poikani kävi pienessä leikkauksessa ja jännitin koko tapahtumaa viikko tolkulla. Olin hyvin hermostunut, mutta sain pidettyä itseni kasassa ja vietin joka hetken pienen mieheni vierellä. Olen äärimmäisen hermostunut uusissa tilanteissa mutta onneksi sain pidettyä itseni vahvana ja tsemppasin, mitä nyt leikkaussalissa suu meni vähän mutrulle.

Nyt on takki aika tyhjä. Kerään voimia, inspistä ja palaan taas pian linjoille.

Voikaa hyvin ja pitäkää huolta toisistanne.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams


Tänään oli sellainen fiilis, että nyt kaivataan kesäkuvia. Odottavan aika on ihanaa! Jotenkin kesäkuvat tuntuvat vielä ihmeellisimmiltä juuri nyt, kun sitä ei ole.

Suurinosa kuvista on vieläpä iPhonen muistista, joten ette ehkä ole nähneet näitä täällä puolen. Tai sitten olette, onhan kesästä jo aikaa. :) Kesällä 2014 sain muuten ajatuksen vaaleiden ruusujen kasvatuksesta ja meinaan olla samassa ajatuksessa tänäkin vuonna. Muutaman sain jo kasvamaan, kukkivatkin mokomat..

Minä en osaa muodostaa lauseita tämän enempää. Tämä viikko tulee olemaan niin jännä, etten osaa muuta kuin katsella (kesä)kuvia ja ladata niitä tänne. :)

Kaikki selvii. Kuullaan taas!

/Summer 2014

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

 

Talvityylini mun.

Mites me ollaan jo sunnuntaissa? Viikonloppu hurahti ihan liian nopeasti. Tänään oli taas salsatunti ja siivouspäivä. Huomenna koittaa maanantai ja arki, onneksi maanantai-illat ovat olleet aina suosikkejani, syytä en tiedä.

Tässä asussa viihdyn juuri nyt, päivästä toiseen. Pitkä italialainen villakangastakkini on ollut yksi parhaimpia vintagelöytöjä, niin lämmin ja laadukas. Odotan kevättä ihan innolla ja juuri nyt haaveilen mokkatakista, tältä haluaisin näyttää keväällä 2015. Oikeastaan mielestäni nyt on jo kevät, minun kevät alkaa jo joulun jälkeen. :)

Aika uudet hiukset myös kuvassa, en vaan ole ehtinyt ottamaan niistä kunnon kuvaa. Olen nyt löytänyt sen sopivimman mitan hiuksiini. Pituus on oikea, enkä halua yhtään lyhyempää tai pidempää. 

Siinäpä se, uutta viikkoa ja juttuja kohti. Voikaa hyvin!

Kuvat Suvi Kesäläinen  ♥

 

/camel and black, simple as that

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

En saa katsettani irti näistä minin kengistä. Onnistun aina löytämään tytölle jotain kivaa, tällä kertaa kevääksi tennarit, sitä ennen löysin hänelle valkoisen "vintageturkin". Se täytyy laittaa aina päälle kaupungille ja jos tytöltä kysytään pukisi hän turkkinsa mieluiten muhkean tyllihameen kanssa. En kestä. 

:)

/New in. Sneakers from H&M.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Iiiihanaa selkeää arkkitehtuuria, värejä ja muotoja.

Suurin ihastukseni materiaaleista on travertiini - niin kaunis! Sitä on käytetty muun muassa tuossa toiseksi ylimmässä kuvassa! Olen ihastellut sitä myös täällä Turussa Wäino Aaltosen museossa ja kuvien kautta vaikka missä. Veikkaan, että tätä arvokasta materiaalia tulee näkymään tulevaisuudessa taas enemmän.

Betoniset suuret laatat innostavat myöskin ja olen puhunut tästä jo aika monelle lähipiirissäni... ehkä me kesällä duunataan jotain pihalle, saa nähdä.

Niin, että jos joskus rakentaisin talon, olisi tyyli tismalleen jotain tätä. Huh.

/I just love this kind of architecture!

 

Kuvat: All Over Press

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Sain tuttuun tapaan siivouspuuskan ja tyhjensin koko takkahuoneen! Halusin ensisijaisesti tyhjää tilaa, jotta voisin suunnitella ja fiilistellä mitä kaikkea sinne sopisi laittaa. Huone on toiminut välivarastona terassituoleille ja ennemmin tai myöhemmin tila kaipaa jotain kalustetta, kenties myös tekstiiliä.

 

Kangasvarastosta löytyi mattapintaista tummanvihreää kangasta, päällystin nopeasti pari patjaa, jotta sain pienen lököilypisteen perheelle. Ihastuin yllättäen tuohon tummaan sävyyn. Huomaan, että tila tarvitsee matalaa kalustetta. Matalat huonekalut tukevat parhaiten talon arkkitehtuuria.

 

Saas nähdä, tuleeko valmista koskaan.

Tuntuu, että oman kodin laittaminen takkuilee, vaikka ideoita olisi päässä vaikka kuinka. Toisen kotiin on sata kertaa helpompaa miettiä valintoja.

/at home 20.1.2015

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Samsung

Lauantaiaamu starttasi äidit vs. pojat jalkkisturnauksella, jonka jälkeen köröttelin keskustaan vähän rennompiin menoihin. Yhdessä Samsungin kanssa sain kutsua ystäviä viettämään kanssani iltaa binge watching teemalla. Upeaan asuntoon oli viritetty viimeisen päälle hieno telkkari, jollaista en ollut koskaan nähnytkään, Samsung Curved UHD TV. UHD tulee sanoista Ultra High Definition ja se tarjoaa nelinkertaisen tarkkuuden FullHD-kuvaan verrattuna. Tehokkaana äänentoistojärjestelmänä toimi langaton Samsung Curved Soundbar.

Kyllä tässä jo aika vanhaksi itsensä tuntee, kun telkkarit ovat jo niin kehittyneitä ja näyttävät ilmiömäisen tarkkaa kuvaa. Kaareva muoto antoi kuvalle syvyyttä, eikä telkku epäilyistäni huolimatta ollut yhtään ison oloinen vaan oikein siro ja kaunis yksilö.

 

 

 

 

 

Me katseltiin itselleni uutena kokemuksena sarjoja putkeen (=binge watching). Illan teeman mukaisesti estradille pääsi HBO:lta Girls, jota fanitan suuresti. Samsungin Smart TV:sta saa katsottua elokuvia ja sarjoja suoratoistona Netflixistä ja HBO:lta. Kaikki toimi langattomasti, mitään turhia johtoja ei siis tarvittu.

Sain muuten huikean idean... Kerran kun tämä tv antaa äärimmäisen tarkkaa kuvaa (Ultra HD 4 K1), niin telkkuun olisi ihan huikeeta ladata sellainen akvaariovideo, joka näyttäisi siltä, että seinään on upotettu suuri akvaario - how cool is that!

Suuret kiitokset vielä Samsungille tästä ihanasta illasta, pääsin viimein keskittymään lempisarjaani ja rentoutumaan hyvän ruoan ja juoman parissa, kiiiiitos! ♥

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kotisairaanhoitaja Henna moro vaan!

Päivä on mennyt vauhdikkaasti kotona, tytär kuumeessa. Sain tehtyä onneksi vähän kotihommia, villiinnyin ja laitoin pitkästä aikaa mustavalkoiset lakanat ainaisen valkoisen tai harmaan sijaan. Tykkään kovin Diane Von Furstenbergin vuodevaatteista, erikoisia kuvioita ja ihanan viimeisen päälle ommellut saumat, napitukset ja systeemit.

Vuodenvaihteen jälkeen minulla on ollut vähän käynnistysvaikeuksia blogin kanssa, nyt jos koskaan on hyvä aika esittää postaustoiveita. Videoita on takuulla tulossa lisää, ne innostavat itseäni tällä hetkellä hyvin hyvin suuresti!

Tyttö lähettää terkkuja ja pyysi ottamaan kuvan Miu-kissastaan, kun se hymyilee. "Miu, humuile kamelalle!"

Iloista viikkoa kisulit!

:)

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Saavuin hetki sitten kotiin eräästä kauniista kivitalosta, mitä ja miksi - siitä kerron lisää ensi viikolla.

Kyläilyt erilaisissa tiloissa inspiroi suuresti! Voisin katsoa sisustus- ja arkkitehtuurisia ohjelmia päivät pitkät, ne innostavat haaveilemaan kaikenlaisesta.

Eilen leikin ajatuksella, että olen varakas rouva, jolla on kauniisti remontoituja kaupunkiasuntoja siellä täällä...ainakin Turussa, Tukholmassa ja vaikkapa Pariisissa. Meidän omakotitalo on rakas, mutta miten luksusta on päästä välillä karkuun kaikkia niitä hommia, mitä talo teettää. Elämä maalla on ihanaa ja varsinkin lasten kanssa se on helppoa, mutta toisinaan maaseudun rauhaan vähän niin kuin unohtuu. Tänne ei kuulu liikenne ja aika helposti pysähtyy. Aamuruuhka ei herätä ja katuvalot sammuu yöksi. No nyt on hyvä näin, kaikessa on puolensa ja kaikelle on aikansa ... mutta olisi se kyllä aika makeeta! :)

Miten te asuisitte jos voittaisitte paljon rahaa? Kaupunkiasuntoja, huvila, koti ulkomailla..?

Pages