Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Vihreä virkistää alkavaa marraskuuta!

Olen täysin modernin sisustustyylin ystävä, mutta haluan tuoda kotiin aina jotain yllättävää, voisin hyvin kuvitella tuon kuvani valaisimen jossain pöydän päällä. Se on hyvällä tavalla erikoinen.

Kasaan viherkasvit yleensä aina yhteen kasaan. Kun viherkasvit ovat omassa ryhmässään, niin se rauhoittaa tilaa. Terassilta tuotu sitruspuuni kukoistaa edelleen, syksy ei ole vaikuttanut häneen millään tavalla. Minulle muuten kaikki kasvit ovat subjektiivisia olentoja, niille voi kertoa kaikki salaisuudet.

Hortonomi Henna kiittää ja kuittaa, hyvää pyhäinpäivää toivoen. :)

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Hirmuisen ihanaa Halloweenia!

Tänäkin vuonna minä järjestän pientä illanviettoa lasten kera. Siskoni tulee tyttönsä kera meille, tehdään hyvää ruokaa ja puetaan lapsille asut. Ostin siskon tytölle kurpitsa-asun, voitte ehkä kuvitella pienen yksivuotiaan kurpitsan, joka on juuri oppinut kävelemään hoiperrellen. :)

Käydään ehkä naapurissa ja syödään herkkuja. Tälläiset perinteet ovat kivoja ja sellaisista pidin itsekin lapsena.

Muuten ajattelin viettää viikonlopun pitkästä aikaa ilman kännykkää, tietsikkaa ja telkkaria... keskityn kotihommiin, lapsiin ja rentoutumiseen. Ehkä vähän töihin. Minulla on ollut aikamoinen syyskuu, sen voin sanoa. :) 

/Happy Halloween!

 

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

 

Tein viime vuonna ihanan kivan ostoksen: pitkän takin suoraan jostain Italiasta (made in Italy). Veikkaan, että takki on oikeasti jo parikymmentä vuotta vanha, mutta ikääntynyt varsin mallikkaasti: siitä ei voi aistia minkään näköistä nukkaantumista, reikiintymistä tai pahaa tuoksua, vaikka onkin 2nd hand löytö.

Kannattaa siis todellakin pitää silmät auki ja tutkailla näitä klassisia takkeja. Minä suosittelen pitkää mallia, jotta pysyy täällä pohjolassa vähän lämpöisempänä. Minulla on muutenkin vähän enemmän asennetta matkassa, kun viiletän pitkässä takissa tuolla kylillä. 

Halloween on ihan nurkan takana, minulla on missiona etsiä pari kurpitsaa ja kaivertaa ne lasten kera. Vihdoin viikonloppu vailla mitään pakollista ohjelmaa. Toiveena on vain vapaata olemista kurpitsalyhtyjen loisteessa. 

/one of my all time favorite coat. <3

kuva/pic: Suvi Kesäläinen 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 Yhteistyössä Mayn

 

Ihanaa alkavaa viikkoa ystävät hyvät!

Se lähtee käyntiin näillä valoisilla kuvilla, niistä kun alkaa olemaan pian pula. Oh no!

Stailasin kotini turkulaisen Mayn tuotteilla, joita käytän oikeastaan jatkuvasti, ovatko nämä teille tuttuja? Minä tunnen Mayn ehkä parhaiten simppeliin asuun puetuista nestesaippuoista, joista suosikkini on ollut jo pitkään freesiltä tuoksuva mint&coconut. Kannattaa laittaa merkille myös nuo kuvieni mustat ja valkoiset säilytyskorit, ihanan ilmavat ja simppelit! Mayn valikoima koostuu muutenkin visuaalisesti kauniista käyttötuotteista, luksusta ei voi olla koskaan liikaa arkipäivissä, sen voin sanoa. 

Sirot valkoiset lankakorit sopivat kivasti tarjoilukärryyni, johon kerään kaikenlaista tarviketta mitä nyt tarvitaan ruokailussa. Tiskipöydän pidän yleensä ihan tyhjänä, sieltä löytyy vain välttämättömät jutut, kuten tiskiaine, käsienpesuaine ja tiskiharja. Lasten kanssa sitä sälää kertyy kuitenkin tasoille, joten olen ymmärtänyt olla keräämättä mitään esineitä esille. 

Stailauspuuhat virkistävät niin paljon tätä blogihommaa ja ovat äärimmäisen mieluisia, toivottavasti näitä tulee taas pian lisää. Kiitos vielä Mayn Lauralle ja Susannalle kivasta yhteistyöstä, ja niin kauniista arkea helpottavista ja suomalaisista tuotteista. Well done!  

/Coco loves Mayn

Ladataan...
Coco Sweet Dreams


Kannoin muuten terassikalusteet sisälle olohuoneeseen, niin että melkein tässä vielä terassilla istutaan. Missing summer already! 

Olohuoneen mattoprobleemi jatkuu yhä vaan. En suosittele meriheinämattoa välttämättä sisälle, matto on vain jäänyt paikan päälle. Juuri nyt olkkari on vähän liian julkitilan tyylinen, se tarvitsee jotain muutosta.

Minun tekee mieli tuoda tummia sävyjä nyt kotiin, sellaisia dramaattisia jalokivien sävyjä, jotka täydentävät harmaata syksyä. Olohuoneen isot ikkunat ovat kuin taulut ja nyt sävyt ovat minulle liian hailakat. Uusimmassa In Residence jaksossa Patrizia Moroson kodin valtaa tummat sävyt. Kodin tyyli on aivan liian "too much" makuuni, mutta kannattaa kiinnittää huomiota värien käyttöön. Inspistä löydät täältä.

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

 • Minulla on monesti epärealistisia ajatuksia. Saatan elää suurimman osan ajastani unelmoiden ja haaveillen omassa kuplassani. Olen aika usein vähän pihalla, sillä uppoudun niin helposti omiin ajatuksiini. Minulle on ihan turhaa puhua järkeä, jääräpää kun olen. 
 • Kannatan ja ihailen erilaisuutta. Luovuutta ja sponttaaneja ihmisiä. Yllätyksiä ja ajattelevaisuutta.
 • Lapsenmielisyys on pidettävä mukana läpi elämän. Grow out, don't grow up. Minulle on tärkeää elää täysillä ja intohimoisesti. Janoan uusia kokemuksia, elämyksiä ja teen asioita tunnepohjalta. Olen todella tunteellinen ja herkkä ihminen, mä olen niin HSP.  :)
 • Ihmiset kiinnostavat minua suunnattoman paljon. En ole enää niin ujo mitä olin nuorena ja nykyään pakotan itseni menemään juttusille uusille (pelottavillekin) ihmisille. Se jos mikä muuten kasvattaa sosiaalista puolta.
 • Kuuntelen mielelläni muiden juttuja ja tarkkailen ihmisiä. Haluan ja uskon löytäväni jokaisesta ne hyvät puolet, toivon sitä myös toisilta. Minulle tulee usein huono omatunto, jos puhun muista jotain pahaa tai juoruilen, uskon tässä asiassa karmaan. What Susie says of Sally says more of Susie than of Sally. Minua harmittaa, jos joku ei löydä toisesta mitään hyvää sanottavaa.
 • Ulkopuoliset varmaankin luulee, että viilailen kynsiäni pitkin päivää ja asettelen kotona maljakoita siistiin riviin. Lapsuuteni on vierähtänyt taiteilijasielu äitini ja huumorimies isäni hellässä huomassa ja se näkyy ehdottomasti minussa ja isosiskossani. Nautin toki esteettisyydestä ja se puoli tulee esille vaikkapa kodin sisustuksessa. Saan nautintoa siitä, että saan toteuttaa blogini avulla luovaa puoltani, kuvata harkittuja kuvia ja luoda tietynlaista seesteisyyttä, mutta oikeassa elämässä mikään ei ole niin justiinsa minun seurassani. Olen enemmän Humppa Hemppa kuin Coco Dreams. ;)

Olen muuten horoskoopiltani kala ja voisin väittää, että tunnistan paljon samoja piirteitä kalakavereissani. Tunnistitteko kenties itsenne? 

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Selasin kuviani ja huomasin, että minulta on jäänyt nämä H&M Showroomin kuvat julkaisematta. Inspiroiduin niin kaikesta kimaltavasta, olin H&M:n mestoilla, kuin harakka kultakaupassa. Kimalluksen lisäksi kiinnostuin kaikenmoisista tekoturkeista, jännittävin oli tuo värikäs turkki ylemmässä kuvassa. Se vaatii aika paljon uskallusta ja juuri sellaisia rohkeita pukeutujia ihailen. Tässä siis kuvasaldoa paikan päältä:

 

Juhlavaa viikonloppua teille kaikille näiden kuvien myötä! x Pitäkää itsestänne huolta.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

Kello 20:43 eli ajatuksia juuri nyt:

Lapset risteilivät vielä hetki sitten yöpuvuissaan keittiön ja makuuhuoneen väliä. Pienintä ei vieläkään väsytä, hän käy välillä katselemassa minua salaa nurkan takana pieni nukke kainalossaan. Poju haukotteli auvoisasti, kun peittelin hänet. Uni tuli tälläkin kertaa salamannopeasti. Ekaluokkalaisen laiffi lienee rankkaa. 

Nautin tästä hetkestä, kellon ollessa 20:56. Istun yksin keittiön pöydän ääressä ja juon kupposen kofeenitonta Womankind-teetä, pidän sen nimestä. Siinä on ainakin ruusuja ja vaniljaa. Nykyään juon teeni ilman hunajaa, saan mausta paremmin kiinni. 

Nyt vietetään keskiviikkoa. Se on minulle kuin torstai, sillä teen lyhyempää työviikkoa... tosin lasken perjantainkin työpäiväksi, työt vaan vaihtuvat toisenlaisiin. 

Tiskikone surisee rauhoittavasti taustalla, ihanan kotoisa ääni. Pesukone humisee myös vaimeasti, lenkkivaatteet ovat nyt pyörityksessä. Olen lenkkeillyt ihan liiaksi, jalkoja kolottaa ja niihin sattuu. Latasin SportTrackerin ja jäin siihen heti koukkuun, huomenna voisinkin höllätä ja pitää koti-illan pyykkien kera. Puhtaat vaatteet kasaantuvat liian usein takkahuoneen syvennykseen, katselen pinoa juuri nyt. 

Olen hermoillut monesta asiasta koko alkuviikon, vaikka olen oikeasti chilli tyyppi ja sitä mieltä, että hermoilu on ihan turhaa. Kaikki järjestyy kyllä, aina! Otan ehkä toisen kupin ruusuilta maistuvaa teetä ja laitan silmiä kuivattavan tietokoneen kiinni. Tämä vilkas keskiviikko on jo niin nähty.

Mitä teille kuuluu juuri nyt. Kellon ollessa 21:12? 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Kaikki pois pöydiltä ja lattioilta, siinä on yksi minun siivousfilosofiani, jota noudatan.

Viime viikon jälkimainingeissa raivasin taas lisätilaa, järjestelin lehdet ja rakensin uusia inspiroivia asetelmia. Tekee niin hyvää mielelle. Asetelman rakentamisesta kannattaa lukea lisää täältä.

Listasin tähän muutamia omia siivousjuttuja, joita noudatan:

Kahden lapsen äitinä olen yrittänyt sisäistää sen ettei kaikkea tarvitse tehdä kerralla, vaikka se on minulle vieläkin vaikeaa. Järjestystä ja siivousta kannattaa ylläpitää päivittäin pienillä teoilla. I will do one thing today.

 • Rutiinit ovat tärkeitä kokonaisuuden kannalta ja näistä rutiineista kannattaa pitää kiinni. Laita tavarat aina samaan paikkaan sisälle tullessasi. Laita kengät samantien kaappiin tai ainakin siistiin riviin ja imuroi heti hiekat. Odotan kurakelejä jo kauhunsekaisin tuntein.
 • Keskiviikkoisin pesen kylpyhuoneen: lattiat ja seinät samalla kun käyn suihkussa. Torstaina yritän olla reipas ja järjestelen kodin viikonloppua varten. Me imuroidaan molemmat ihan päivittäin, imurointi lienee yksi lempiharrastuksistani! :)
 • Vie roskat heti roskiin ja nappaa mainoslehtiset samalla mukaasi.
 • Tuuleta kotia säännöllisesti, raikas ilma ja tuoksuton koti on itsessään jo kaunis.
 • Yritän olla enemmän tai vähemmän tehokas ja tehdä joka päivä jotain.
 • Sammuta telkkari, jos sitä ei katsota (tämähän ei ole kaikille ihan itsestäänselvyys). Television ollessa päällä siihen jumittuu helposti ja ne muut hommat jäävät monesti tekemättä. Sama juttu tietokoneen kanssa - tee vain pakolliset hommat.
 • Pöllytä koristetyynyt ja sohvanpäälliset kerran viikossa. Varsinkin omakotitalossa on helppoa viedä koko setti terassille ja tampata. Pölyä kertyy jäätävän paljon tekstiileihin jo yhdessä viikossa. On koukuttavaa huomata miten pöly lähtee kuin tuhka tuuleen. 
 • Ja sitten. (!!!) Joskus ei vaan jaksa ja silloin on parempi sammuttaa valot ja antaa asioiden olla. Laita tuoksukynttilät palaamaan ja ota lasi viiniä. Ovet kiinni ja rento mieli. Uusi päivä on taas huomenna. ;)

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Syksy se tulla tohottaa.

Nurmikolla lepäävät liuskekivet eivät lämpene auringosta, niin kuin vielä hetki sitten kesällä. Ilma on kirpeän raikas, kesästä muistuttaa enää yhteen aurinkotuoliin unohtunut pehmuste, tuulessa huojuva varjo ja puutarhabailujen juhlavalot. Suursiivous odottaa, mutta allekirjoittanutta laiskottaa.

Perjantaina tehtiin kierros kukkakaupassa ja ystäväiseni bongasi nuo betoniset lyhdyt, jotka me molemmat sitten ostettiin omiin koteihin. Olen ihan hulluna kaikenmoisiin ulkotuliin ja vielä kun siinä yhdistyy betoni, niin olen erittäin innoissani. Illalla on kiva istua sisällä ja katsella ulkotulia.

Terassi tyhjennetään talvea varten, jäljelle saa jäädä vain harmaat ruukut ja lyhdyt. Talveksi voisin taas napata pihalta sammalta ja tehdä samanlaiset istutukset ruukkuihin mitä viime vuonna, vanhan postauksen löydät täältä

Vuosi menee aina vaan nopeammin ja nopeammin. Nautitaan. <3

Lämmintä mieltä ja ihanaa viikonloppua!

x

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Pikaiset moikat täältä viikonlopun tohinoista. ♥

Mustia ajattomia nilkkureita vailla? Ajattelin vinkata, että Zarasta löytyy nyt kauniit kengät lämpimiin syyskeleihin. Minä olen päättänyt käyttää näitä viileämmillä ilmoilla sukkahousujen kera, pidän niin paljon kenkien sirosta mallista. Näitä on etsitty jo tovi.

Pitkää lämmintä syksyä toivoo hän. :)

/black ankle boots from Zara

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

(alin kuva: All Over Press)

Minulla on nyt ihan mahdoton matkakuume!  ˆ__ˆ

Yllätyksenä ehkä itsellenikin, niin minua kiehtoo erityisesti matkaaminen yksin. Olen toki ollut työmatkoilla itsekseni, mutta nyt haluaisin lepuuttaa mieltäni jossain visuaalisesti kauniissa hotellissa pidennetyn kaupunkiloman verran. Muistan, miten Maria Veitola Trendin kolumnissaan kerran sanoi, että tekee hyvää lomailla myös yksin. " Yksin tehty matka auttaa tuntemaan omat ääriviivat. ".

Kauniit designhotellit ovat lähellä sydäntäni ja tutkin kaupunkien arkkitehtuuria alinomaan. Olisi mielenkiintoista kokea ja keskittyä näihin pari-kolme päivää. Olen tainnut tulla aika vanhaksi, kun tälläisiä puhelen? Päämääräni on kuitenkin virkistää mieltäni, hakea inspiraatiota ja perspektiiviä tuolta maailmalta. 

Oletteko matkanneet yksin? Minulle tämä olisi täysin uusi idis ja mielelläni kuulisin teidän kokemuksianne reissaamisesta?

/sometimes you just need  a disconnect and enjoy your own company

Pages