Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kaupallinen yhteistyö: Bonava Suomi Oy

Olen päässyt seuraamaan jännittävää projektia, miten uudisrakennus valmistuu yhteistyössä Bonava Suomi Oy:n kanssa.
Brahenportti on nyt viittä vaille valmis. Pihakivetyksiä vielä asennellaan, mutta esimerkiksi kauniit yksinkertaiset istutukset ovat pihamaalla kunnossa. Asunnot on loppusiivottu ja enää tehdään pienen pieniä viimeistelyjä. Kerrostalo näyttää ulkoapäin klassiselta rakennukselta ja siltä, että se olisi ollut siinä aina.

Rakennus sulautuu kauniisti ympäristöönsä, josta löytyy vanhoja taloja. Kaupunkimaisemat inspiroi minua aina suuresti ja kohteessa vietin aikaani unelmoiden millaista olisi asua ihanassa ullakkohuoneistossa, jossa on suuri kattoterassi ja näkymät auringonlaskuineen. Minulla on hyvin visuaalinen pää ja pystyn ajatuksissani luomaan koko sisustuksen kotiin kuin kotiin. Värimaailman tähän kotiin hakisin mustasta ja murretuista väreistä, erityisesti pastelliväreistä, jotka siintävät kaupunkinäkymässä. Kun näkymät ovat pääosassa pitäisin sisustuksen mahdollisimman niukkana.  

Omakin kotini on aika riisuttu, vaikka minulla ei ole edes näin kauniita näkymiä, eikä edes parveketta. Kaikenlainen tavaramäärä kuitenkin ahdistaa. Lajittelen esimerkiksi roskat ja vien ne heti keräykseen. Omat vaatteeni käyn säännöllisesti läpi ja lahjoitan kavereille tai kierrätän. En voi sietää sanomalehtikasoja tai laskuja pöydällä - siirrän ne heti, kun olen hakenut ne postista lehtikeräykseen tai tietysti laskut löytävät tiensä kansioon. Tämä myös siksi, että olen hirmuisen hajamielinen. Järkkäilen ja siivoilen vailla muistia, mutta olen kuullut, että tämä on hyvin tyypillistä myös ystävilläni, joten ei kai minulla huolta. 

Sisustustuote tai huonekalu tulee paljon kauniimmin esille, kun sitä ei ympäröi lukuisat tavarat. Minulle oma koti on melkin kuin taidegalleria, jonne tuon mieluisimmat jutut esille. Oli se sitten kaunis valaisin tai mummon perintömaljakko.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Pikkujouluterkut!

Saavuin juuri kotiin Helsingistä. Takana on pitkä viikonloppu pääkaupunkiseudulla. Ihanaa reissata, mutta kyllä kotiinpaluu on kaikkein parasta. 

Halusin esitellä teille paikan jossa kokoonnuimme Lilyn tekijöiden kanssa, miten siistiä muuten olikaan nähdä kirjoittajia blogien takaa.

Paikka Elva Event Loft oli uusi paikka, jota vuokrataan tilaisuuksiin, se oli avara ja valoisa. Kauneinta oli karu tila, joka oli sisustettu raikkaasti ja juuri minun tyylisesti; oli viherkasveja, klassikkohuonekaluja ja itämaisia mattoja.

Elva Event Loft, Meritullinkatu 11. 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tänään on ollut mielessä rantaloma ja huojuvat palmupuut.

Kesä meni ja syksy tuli. Se kaikki meni yhdessä hujauksessa. En itseasiassa muista edes koko muuttopäivästä mitään, kesä taisi olla aikamoista hälinää pääni sisällä. Lähdin usein reissuun tai keksin itselleni ohjelmaa, jotta minun ei tarvitse olla yksin kotona. Nyt ihan viime aikoina olen vasta alkanut tottumaan yksin asumiseen. Siitä muistan haaveilleeni aikoinaan, että miten siistiä se voisi ollakaan mutta nyt kun ei ole vaihtoehtoa on se verrattain hankalaa. Asun ensimmäistä kertaa elämässäni yksin (toki lapset ovat luonani joka toinen viikko)! Minunkaltaiselle hieman boheemille sielulle pitää olla tarkat aikataulut, eikä niistä sovi luistaa. Laitan itselleni muistuksen monestakin asiasta, jotta arjessa säilyy tietty rytmi, se on helpottanut paljon. Yksin sitä oppii tuntemaan itseään parhaiten.

Minun yksinäinen arki-ilta sujuu lähes aina samalla kaavalla. Olen töissä mahdollisimman pitkään, jonka jälkeen hurautan kotiin. Pahinta on ehkä astua pimeään asuntoon, se tuntuu vähän karulta, mutta viimeistään kun saan valot päälle alkaa helpottamaan. Vaihdan työvaatteet heti urheiluvaatteisiin ja selaan postit. Sähköpostit ja paperipostin. Saatan vastata meileihin, mutta vain tärkeimpiin. Painan kuulokkeet korville ja lähden melko ripeästi ulkoilmaan. Juoksen paljon ja se pitää hyvin ajatukset kirkkaana. Tulen kotiin ja kävelen lämpimään suihkuun. Rasvaan ihoni, hoidan kasvoni ja harjaan hiukseni. Letitän ne ja laitan teeveden kiehumaan. Valmistan itselleni voileivän tai pilkon itselleni kulhollisen värikkäitä hedelmiä. Pukeudun mukavasti ja jalkani lämmitän pehmosukilla. Siirryn yläkertaan läppärini kanssa. Teen blogitöitä, jonka jälkeen saatan katsoa vielä jonkun sarjan. Aina maanantaisin katson jakson Divorcea, pidän siitä paljon. Välillä tuntuu oudolta nauraa yksin. Toisinaan jätän jakson kesken, sillä silmäni painuvat väkisin kiinni. Siistin nopeasti keittiön, laitan tiskit koneeseen ja pesen hampaat. Kuljen yläkertaan valoja sammutellen ja rojahdan sängylle. Joskus paleltaa niin paljon, että nukun villapaita päällä ja kietoudun peittoon. Kerroin joskus lapsilleni, että miten mukava tapa on sitten aikuisena lämmittää mahdollisen kumppanin puoli sängystä. Niin, että hänen on mukava tulla nukkumaan.

Silloin, kun lapset ovat luonani otan heidät usein viereeni nukkumaan, mutta nukun usein vähän huonosti, sillä en voi olla tuijottamatta heitä. Miten kauniita ovat mokomat siloposkiset tuhisijat siinä ja miten onnekas olen.

Hyvin tässä siis arki rullaa, joka päivä on kiva päivä, kun siitä on oppinut tekemään sellaisen.

Kuvat minusta otti Suvi Kesäläinen

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Pariisissa kannattaa ottaa nokka kohti tätä ihastuttavaa taidekeskusta, joka sijaitsee vähän syrjempänä Pariisin keskustasta, mutta Uber hurauttaa sinne nopeasti ja edullisesti. 

Fondation Louis Vuitton on taidemuseo ja kulttuurikeskus, joka tukee taidetta ja kulttuuria. Sisältä löytyy monta erilaista taidegalleriaa ja bongaat kuuluisten taiteilijoiden teoksia, kuten Picasson maalauksia.

Rakennuksen jättimaiset lasipaneelit heijastavat valoa ja se näyttää kauniilta, kun auringoslaskun säteet osuvat siihen - minäpä tiedän.

Näkymät vaihtelevat eri kulmista ja mitä ylemmäs kiipeät. Tämä kaupunkimaisema oli suosikkini (sen auringonlaskun aikaan erityisesti).

Tämän maiseman ja FLV:n rakennuksen myötä Pariisi näyttäytyi astetta modernimpana kaupunkina. Tykkäsin paljon, kontrastit viehättävät. Tässäkin tapauksessa valokuvat eivät anna yhtä todellista kuvaa paikan vaikuttavuudesta, vaan tämä mesta pitää ehdottomasti kokea itse. 

Fondation Louis Vuitton

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Viikko sitten tähän aikaan istuin jo lentokoneessa matkalaa Pariisista Riiaan ja sitä kautta taas Turkuun. Oli muuten oikein sukkelat lennot, eikä maksanut paljoakaan. Vaihtoaikaa jäi sellaiset 20 minuuttia ja koko matkan hoitui reilussa neljässä tunnissa Air Balticilla. Yks kaks sitä oltiin jo Pariisissa! Ja lähtö omasta kotikaupungista, sekin vielä! 

Minulle on suurta luksusta soittaa alakertaan ja tilata lasi viiniä. Testata uusia hiustuotteita (hotellistani löytyi Sachajuanin tuotteita) ja lueskella lehtiä. Kietoutua pehmoiseen aamutakkiin ja katsella kaunista ympäristöä ihan rauhassa.

En ole muuten koskaan ymmärtänyt miksi ihmiset valitsevat hotellin sen perusteella, että se on mahdollisimman edullinen, koska eihän siellä käydä muuta kuin nukkumassa. Minulle hotellihuone on se turvapaikka, jossa rentoudun parhaiten. Minä selaan aina tarkasti hotellit, artikkelit niistä ja onko niissä jotain persoonallista ja uutta minulle tarjota. Tähän nimenomaiseen hotelliin eksyin Vogue-lehden suosituksesta.

Bongailen paljon uusia ideoita matkoiltani mitä tulee sisustukseen ja remontointiin, tietäisitte miten paljon ajatuksia minulla on tulevaisuuden kodin varalle. <3 

Pieni parvekkeeni oli reunustettu vihreillä kasveilla, jotka olivat istutettu mustiin ruukkuihin, valkoiset kalusteet raikastivat kokonaisuutta ja veikkaan, että juuri tuolla on ihanaa hengähtää kesäkuumalla, sisäpiha oli varjossa koko ajan. Amastan Paris sijaitsee ihan parhaalla paikalla, kävelymatkan päässä lempikaupoistani, kuten Colette, Zara, Zadig & Voltaire...

Kylpyhuone oli väritykseltään valkoista marmoria ja tummansinistä - tummansininen on kiehtonut minua sisustusrintamalla jo pitkään. Se on ihanan erilainen ja ei niin nähty. 

Pienet harkitut yksityiskohdat tekivät huoneestani mielenkiintoisen.

Olen muuten kasaamassa ystäväni avulla kattavaa postausta design-hotelleista Pariisissa, palaan siis hotellivinkkeihin vielä myöhemmin. Siellä on vaikka mitä helmiä. 

Merci beaucoup!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Pariisi on hyvä idea senkin takia, että sieltä löytyy niin ihania neitoja. Jo pitkäaikaista kaveria Sofiéta en ennättänyt tapaamaan, mutta ensi kerralla tottavie! Pariisissa asustelee muun muassa Milla, Maija ja Matilda joiden kanssa vietin ihanan iltapäivän. 

Söimme lounasta Colette-kauppaa vastapäätä. Colette on ihana ostospaikka, löydät sieltä lukemista, vaatteita, asusteita ja kattavan valikoiman tuoksukynttilöitä. Kosmetiikkaa ja hajuvesiä unohtamatta. Yksi hajuvesi oli ylitse muiden ja sitä minun täytynee tilata tänne suomeen, sillä olin matkassa käsimatkatavaroin, enkä voinut ostaa suurta pulloa kotiin.

Pakko löytää jostakin jättipipo tai nakittaa mummi neulomishommiin. Millan tyyli on ihana!

 

Kauniit kukat roskiksessa Chanel-kaupan edustalla.

 Salaatit kera viinilasin ja tyttöjen.  Pariisilaismiehen tyylinäyte, jota ajattelin itsekin kokeilla. Mustat nilkkasukat, Stan Smithit ja käärityt rennot housut. 

Ystäväni vei minut lounashetken jälkeen katsomaan vaikuttavaa Fondation Louis Vuitton-taidekeskusta. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, romanttinenkin vielä varsinkin auringonlaskun aikaan. Rakennus on todella huikea ja minun täytynee palata tähän oman postauksen kera, jotta ymmärrätte mistä puhun.

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Baileys


 

Rakastan sitä, että saan kutsua kavereita kylään sponttaanisti ihan hetken varoitusajalla. Varsinkin näin talven alla heitä näkee harvemmin mitä kesällä. Kaikki käpertyy nyt omiin koloihinsa. 

Minä pyysin muutaman kaverini luokseni ja maisteltiin iki-ihanaa Baileysta ja tähysteltiin superkuuta, länsi-Suomessa se näkyi hienosti. Täysikuu aiheuttaa muuten minulle unettomuutta ja muutenkin hassun olon, olen tullut isoäitiini kenties.

Tämän klassisen juoman voi tarjoilla myös vähän modernimmalla otteella koristelemalla lasit erilaisilla hedelmillä ja marjoilla. Keksin myös hyödyntää ananaksen veistoksellisia lehtiä lasin reunalla.

Liputan aina helppojen tarjottavien puolesta ja tällä kertaa kaadoin laseihin mökiltä poimimiani karpaloita ja itsetehtyä kinuskikastiketta. Kinuskikastikkeen tekeminen on niin helppoa, että tuskin tulen enää koskaan ostamaan valmista kinuskikastiketta kaupasta. Muista lisätä kastikkeeseen ihan pieni ripaus suolaa, se pyöristää makua sopivasti ja itse Baileys antaa omanlaisen makuyhdistelmän. 

Paahteinen kinuskikastike jäisille karpaloille:

2 dl sokeria

1 dl Baileys

1 dl kermaa

Pieni ripaus suolaa

Sulata 2 dl sokeria, kunnes se ruskistuu hennosti. Lisää 1 dl Baileysta ja 1 dl kermaa. Sokeri paakkuuntuu ensin, mutta sulaa kinuskiksi, kun keität sitä 2–3 minuuttia. Kaada hieman jäähtynyt kinuski jäisille karpaloille ja nauti hyvässä seurassa. 

Lisää ideoita Baileysherkuista löydät heidän Facebook-sivuilta

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

I'm back! 

Ehkä joskus tulevaisuuden kotiini rakennan sisäpihan. Näiden kuvien kaltaisen vehreän puutarhan, jossa voin juoda lasin viiniä ja lukea kirjoja. Minulla ja kasveilla täytyy olla jokin yhteys - olen aina niin kotonani niiden ympärillä. Sovin minun ja Millan tapaamispaikaksi hotellini alabaarin, jossa viihdyimme melko pitkään.

Hotellini oli muuten todella hiljainen vaikka sijaitsi ihan keskeisellä paikalla. Olin aika usein yksin aamupalalla alabaarissani vain herttainen baarimikko seuranani, hän oli muuten Italiasta. Välillä tuli olo, että olin yksin koko hotellissa. Reissu oli ehdottomasti todella voimaannuttava ja opettavainen, toisinaan yksinolo on vähän pelottavaakin kun on vain ja ainoastaan ne omat ajatukset seuranasi. 

Yksin on hyvä joskus olla mutta niinhän sitä sanotaan, että parvessa on mukavampi lentää ja onnekseni Pariisissa majailee upeita tyyppejä, joita moikkasin. Minun ja Millan viinihetken jälkeen suuntasimme syömään ja siitä lisää sitten tuonnempana. 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tein aika hetken mielijohteesta matkavarauksen Pariisiin ja täällä sitä nyt oleskellaan. Aurinko on paistanut, villakangastakissa on tullut aika-ajoin lämmin ja ihania suomi-neitoja olen nähnyt, yksi ihana pipopääkin kuvassa. Pariisi on tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja täällä on joteskin suurenmoista olla.

Tällä kertaa panostin hotelliini, se sijaitsee kaikkien näiden hienostokauppojen liepeillä. Hotellista on tulossa runsaasti kuvasaldoa myöhemmin, juuri nyt minun Snapchat käy jo kuumana mitä tulee minun hotelliini - se on todella chic!

Olkaahan siis kuulolla! Bisous. 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Ehkä jopa elämäni yksi jännittävimmistä matkoista tähän mennessä on ollut reissu Libanoniin. Se jännitys ja ennakkoluulot tekivät sen, enkä ole ennen sitä päässyt yhtä lähelle sitä oikeaa kulttuuria, mitä perus pakettimatkoilla on tarjolla. Seikkailunhalu taitaa kulkea veressä, niin paljon ovat omatkin vanhempani reissanneet.

Ajattelin kertoa, miten meidän tavallinen kesäpäivä Libanonissa Betraun kylässä yleensä meni. Mikäs tässä muistellessa, kun ulkona pakastaa ja lunta pyryttää.

Maassa on tapana asua perheen kanssa samassa talossa. Alakerrassa asuu esimerkiksi isovanhemmat ja vanhemmat, muu jälkikasvu seuraavassa kerroksessa ja niin edelleen. Tyttäret asuvat kotona kunnes menevät naimisiin ja muuttavat sen jälkeen saman tien aviomiehen kotiin.

Kuvailisin ystäväni Josen kotitaloa pieneksi kerrostaloksi. Ylimmästä kerroksesta löytyi ystäväni kerros, jota vielä rakennetaan - sieltä löytyi myös upea kattoterassi merinäkymillä ja auringonlaskulla. Takapiha oli suuri ja vehreä, sieltä löytyi käytännössä koko hedelmäosasto.

Huomasin, että perhe ja yhdessä tekeminen oli tärkeää ja minulle tuli todella lämmin olo tästä ja suuri ikävä omaa perhettäni, siskoa, äitiä ja isääni - mekin keräännytään mahdollisimman usein ruokailemaan.

Tässä kuvassa Jose kerää pieni viikunanmakuisia hedelmiä suoraan takapihan puusta.

Aamut alkoivat usein niin, että Josen äiti oli herännyt aikaisin ja valmistanut aamupalaa. Istuimme etupihalla ja söimme kaikessa rauhassa. Välillä pihaan ajoi auto tai ihmisiä poikkesi alakerran pikkukauppaan, jota pyöritettiin yhdessä koko perheen voimin. Rupateltiin aika paljon arabiaa, josta allekirjoittanut pystyi poimimaan vain sanan habibi.

Aurinko oli polttavaa ja vaikka kovin olin menossa kello 11 uimarannalle, kehotettiin minua siirtymään sinne vasta kahden jälkeen iltapäivällä. Se oli tälläiselle vaaleahipiäiselle erittäin hyvä neuvo.

Rantapäivien iltapäivät saattoivat helposti kääntyä juhlaksi, libanon on juhlakansaa - aina on aihetta juhlaan! Erityisesti joka sunnuntai oli isot rantabileet, jotka minä valitettavasti missasin, sillä sunnuntaina matkasin jo kotiin pieneltä minireissultani.

Iltaelämä oli hulvaton. Muistan kun tapasin ensimmäistä kertaa ystäväni kaverin Markin, joka ensikättelyssä tunnustautui olevansa kunnon party freak. Tulimme heti loistavasti juttuun. Minulta kysyttiin lomani aikana useaan otteeseen, että onko minulla ollut kivaa ja mitä kaikkea he voisivat minulle vielä näyttää, viedä tai tarjota. Olin erittäin hyvissä käsissä! Ennen iltaelämää oli tietysti perheillallinen, usein grillattiin.

Ilta alkoi yleensä rauhallisella shishan polttelulla ja istahdimme usein isossa seurueessa jalkapallo-ottelua katsomaan. Pöytään tilattiin paljon kaikenlaista syötävää. Kun jalkapallo-ottelu oli ohi, oli aika siirtyä seuraavaan paikkaan. Parkkeerausmies ajoi auton ravintolan eteen ja jatkoimme matkaa tanssiklubille. Tapana oli tilata vodkapullo koko seurueelle, se tuli näin paljon halvemmaksi. Monet jutut muuten maksoivat aika maltaita, esimerkiksi perus vodkapullo ravintolassa kustansi 150 dollaria. Libanonin pääkaupungissa Beirutissa samanmoinen on maksaa noin 200 dollaria. Uimarannoille oli sisäänpääsymaksu, noin 20 dollaria ja ihan perinteinen drinkki oli noin 18 dollaria. Vaikka rahaa kului melkoisen paljon oli puitteet kuitenkin se mikä merkitsi, Libanon on yksi kauneimmista maista missä olen ikinä vierallut.  

Riemukkaan klubi-illan jälkeen jengi suuntasi normaalisti vielä aamupalalle ja siitä nukkumaan kellon ollessa jo aamu kuusi. Hyvin siis erilainen tapa juhlia, mutta pidin tästä paljon enemmän. Rennompaa ja ruoka oli koko illan menossa mukana. Tämän reissun jälkeen oli muuten vuorossa puolikas maraton. Kaikenlaista touhotusta sitä on kesään 2016 mahtunutkin. Mutta niinhän sitä sanotaan, onpahan mummona sitten mitä muistella.

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Sanoisin, että olen luonteeltani todella sinnikäs.Voimakastahtoinenkin. Mitä ikinä elämässäni vastaan on tullut ja jos jotain olen päättänyt, olen pysynyt päätöksessäni. Minun päätäni on aika vaikea kääntää. Olen toki porukassa myötäilevä, mutta takaraivossa on se itsepäinen Pikku-Myy, joka ei anna periksi. Olen huono pyytämään apua, ajattelen vähän liiankin usein, etten halua, että minusta on vaivaa. Siispä, olen tottunut tekemään kaikkeni asioiden eteen, jotka kovin haluan. Toisaalta tiedostan, että tämä ajatustapa on kuluttava ja on todellakin ok pyytää apua. Siispä yritän muistaa itse tarjota avokätisesti jeesiä.

Perjantaina minulle toimitettiin tänne uuteen kotiin sohva. Olin odottanut sitä monta viikkoa ja maalaillut mielessäni kuvia siitä miten kivasti viikonloppu vierähtää uudella sohvalla. Perjantaina uutta sohvaa varten olin puunannut kodin ja sytyttänyt tuoksukynttilöitä - olin todellakin valmistautunut vastaanottamaan uuden perheenjäsenen. Sinä iltana kuorma-auto kurvasi pihaan ja pojat kantoivat sen eteiseen, sitten tulikin stoppi vastaan. He sanoivat, että tämä sohva ei tule mahtumaan sisään. Totesin jätkille tomerasti, että menkää te nyt viikonlopun viettoon, minä kyllä saan sohvan sisälle, no big deal. Sunnuntaina kävin lainaamassa vasaran, irrotin ovesta väliaikaisesti karmit. Oikea ranne paisuneena ja peukalo mustana on sohva nyt pienten mutkien kautta yläkerrassa. Kantoapua uskalsin pyytää serkkupojalta, muuten selvisin koko rytäkästä omin avuin ja nyt on aika voittaja fiilis. Aherrus palkitaan aina, muistakaahan se ja kaiken tämän myllerryksen jälkeen on hienoa istua omalla uudella sohvalla. Itsenäisenä naisena tietäen pystyväni melkein mihin tahansa, vain taivas rajana.

Kuvassa Jeanne Damas, jonka asu on muuten täydellinen. Pic. All Over Press

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

Olen tuskaillut peiliongelmien äärellä tässä tovin. Kaipasin vanhasta kodista peilikaappia, josta saattoi nähdä itsensä myös sivusuunnasta. Tutkailin Ikeasta tätä peiliä, mutta kauhistelin sen koukeroita, kunnes hoksasin lukea kuvauksen; " Peilin päällä olevan koristeen voi jättää halutessaan pois". Siispä peili kassan kautta kotiin.

Edullisesta kampauspisteestä tuli mielestäni kaunis. Peilin alla on rautakaupasta ostettu metallilevy, joka estää kaikenlaisten pienten meikkiputeli-pirulaisten tippumista lattialle. Kuinka monta arvokasta luomiväriä olenkaan hajottanut elämäni aikana, se on toinen kysymys se. 

Säilytän hyllykössä pyyhkeitä, kampaustarvikkeita, meikkejä ja hajuvesiä. Kuvaushetkellä hylly oli melko riisutussa tilassa. Se onkin yksi siivoustapani. Piilotan kaikki tavarat näkyvistä, enkä löydä niitä hetkeen itsekään. Tärkeämpää on kuitenkin se mielenrauha, jonka saan tyhjennetyistä tasoista.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy muuten uudet/vanhat nilkkurit, jotka voisivat olla helposti myös teidän viikonlopun juhlakengät. Homma on helppo, ostat vain klitterisukat ja vedät ne korkokenkien päälle. Leikkaat koron kohdilta reiän ja kiinnität kenkien pohjaan kumiesteen, jotta pysyt pystyssä. Tarkemmat ohjeet täältä.

Loistavaa viikonloppua!

x

Pages