Ladataan...
Coco Sweet Dreams
 

Tässä eräänä päivänä huomasin olevani ihan hukassa oman sisustustyylini suhteen, joten päätin listata asioita ylös, jotta se oma ajatuskin löytyisi. 

- Palaa välillä juurille. Mistä tyylistä olet aina pitänyt? Minä olen ihaillut ja ihailen melko ankaraakin minimalistisuutta ja toisaalta 50-70-luvun arkkitehtuuri kiinnostaa. Historialliseen maineeseen jo nousseet arvokohteet Suomessa ja maailmalla ihastuttavat vuodesta toiseen. Palm Springsin talot, ai että!

- Huomaan, että sisustustyylini saattaa mennä sivuraiteille, jos seuraan liikaa trendejä ja muiden somekanavia. Sosiaalinen media sekoittaa joskus päätä ja siitä on todellakin ok pitää välillä taukoa ja keskittyä vaikka kirjoihin. Liikaa sekalaista inspiraatiota, eikä kohdennettua tyyliä.

- Minun koti ei tarvitse trendikkäimpiä palasia ollakseen kiinnostava. Yksineläjänä en edes voi ostaa kaikenlaista jatkuvasti, vaan säästän pennoset rahastoon ja teen harkitun ostoksen, jos kotini sitä oikeasti kaipaa.
 
- On hyvä olla vähän nirso. Toki välillä voi hemmotella itseään luksustuoksukynttilällä ja ihanilla sisustuslehdillä - minulle erittäin heikko kohta nuo kaksi. Kun ostaa uutta, niin hyvä sääntö on että kun kotiin vie jotain uutta, on sieltä myös vietävä pois jotain vanhaa. 
 
- Kodissa on oltava tilaa hengittää ja sinne tulee viedä vain tavaroita ja asioita joihin on jokin yhteys. Tärkeintä on miltä se tuntuu ja tuoksuu.

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Majoituksesta saatu media-alennusta*

Meillä on aina ystäväni Marin kanssa hulvattoman hauskaa, kun lähdemme juhlimaan. Pidämme erityisen paljon iltamista, joihin saa pukeutua juhlavasti ja näin oli tänäkin vuonna. Olimme ystäväporukalla Bassoradion itsenäisyyspäivän juhlissa ja ilta jatkui fiinisti linnanjuhlien virallisille jatkoille, aikamoista!

Liikkeellä oli ihanan paljon tuttuja ja fiilis itsenäisyyspäivään sopien kupliva. Näin turkulaisena yövyin *hotellissa ja pari yötä valkoisissa lakanoissa sopi täydellisesti minilomaan Helsingissä. Aamupala sänkyyn, pienelle lenkille rantaan, siitä kylpyyn ja valmistautumaan illan juhliin - ihan paras kaava! Illan jälkeen sain vielä kömpiä isoon sänkyyni ja herätä rauhassa aamupalalle.

Juhlapukeutumisessa(kin) rakastan yksinkertaisuutta. Pukuni oli maailman simppelein ja isot tyttäreni valitsemat korvakorut tekivät siitä himpun verran kiinnostavamman sekä tietysti juhlavamman. 

Juhlallisuuksien jälkeen oli kyllä maailman parasta saapua omaan kotiin pikkutyyppien suloisen kotoisaan hälinään. Se ehkä lomassa kuin lomassa on parasta, kotiinpaluu. 

 

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Juhlahumusta on selvitty ja miten ihanaa on vaan olla kotona. Ambivertti luonteeni tarvitsee tälläisiä hetkiä palautuakseen.

Aamu alkoi mitä parhaimmalla tavalla, käytiin heti aamusta ystäväni kanssa juoksulenkillä ja nyt saa ottaa loppupäivän rennosti kotosalla. Ulkona on alkanut tunnelmaan sopivasti satamaan vettä.  Urheilen mieluiten heti aamusta, niin se on hoidettu alta pois. 

Stringin hylly pääsi eräänä päivänä seinään, se on ihanan ilmava ja sopii tuohon makuuhuoneen kulmaukseen erinomaisesti. 

Höpinät sikseen, pian vedän tuon muhkean hupparin päälle ja suuntaan metsään hakemaan tarvikkeita. Kello kuus alkaa kranssipaja tyttöjen kanssa.

Huomenna on pakko alkaa vähän joulusisustamaan tätä kotia. 

x

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

*Hotellihuone saatu media-alennuksella

Rentoutuneet terveiset täältä hotellin lakanoista. Olin kirjaimellisesti pienen loman tarpeessa ja tälläinen rauhallinen päivä kaikessa hiljaisuudessa tekee niin hyvää. Olen käynyt kävelyllä pitkin satamaa ja kuunnellut musiikkia auringon paistaessa. Tarvitsen aina välillä hetkiä itseni kanssa jotta saan ajatuksistani kiinni. Hotelli *Radisson Blu Seaside on erinomainen hotelli tälläisiin hetkiin.

Chillaaminen loppuu kuitenkin nyt sillä pian alkaa puunaaminen todenteolla ja määränpäänä on Basson itsenäisyyspäivänjuhlat. Menoa ja meininkiä kannattaa seurata instastoriesin puolelta!

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Tämän rakkaan linssiluden huone on viittä vaille valmis. Työpöytä vielä puuttuu, mutta olen tyttäreni kanssa superihastunut tuohon vuodekatokseen, baldakiiniin, jonka ostimme eilen Granitista. Vietin eilen koko illan huonetta siivotessa ja katosta asentaessa. Tämän talon myötä olen oppinut jo melkoisen taitavaksi remontoijaksi. Kaikenlaiset asennustyöt hoituvat jo käden käänteessä.

 

Vuodekatos on väriltään vihertävänharmaa ja sopii hyvin tuohon seinän sävyyn Tikkurilan Piazzaan. Samaa sävyä on pojan huoneessa ja pidän siitä että nämä huoneet ovat värimaailmaltaan samanlaiset. 

 

Harmaansävyihin olen yhdistänyt hentoa roosaa, niitä on pienissä erissä. Huoneessa ei ole vielä työpöytää eikä vaatekaappia, vaatteet ovat tällä hetkellä laatikoissa sängyn alla ja osa mustassa vaaterekissä tässä huoneessa. Lastenhuoneet ovat pienet, mutta sinne mahtuu kaikki tarvittava.

Matoksi olen laittanut Bukowskin huutokaupasta huutamani persialaisen maton, se antaa kivasti väriä ja lämpöä tähän huoneeseen.

Seinävalaisin ja kattovalaisin on Clas Ohlsonilta. Lattiavalaisin Ikean Sinnerlig -mallistosta, jonka on suunnitellut idolini Ilse Crawford.

Haluaisin löytää tähän huoneeseen vielä kauniin rottinkisen tuolin. Se sopisi hyvin katoksen yksityiskohtiin.

Huoneessa on nyt ihana tunnelma ja nukkuminen on varmasti leppoisaa tuon baldakiinin sisällä.