Avioseksiä!

CougarWoman

Meillä oli viime perjantaina Ykkösmiehen kanssa seksiä. Woo-hoo!

Seksi oli...noh, aika peruskauraa lukuunottamatta yllättävää kakkosrapussa vierailua, joka yllätyksen takia jopa sattuikin sen verran, että nautinto jäi taka-alalle. En kuitenkaan viitsinyt alkaa hyssyttelemään tai estelemään, kun toinen kerrankin innostui, joten purin hammasta ja annoin virran viedä.

Maaliin pääsi vain toinen meistä seksilelun avulla, ja siinä vaiheessa se ei-maaliin päässyt kuorsasi jo vieressä, johtuen varmaan ravintolaillallisen aikana nautituista alkoholiannoksista. Jumankekka mitä intohimoa. 

Eipä jäänyt semmoinen olo, että hei - tätä lisää. 

Muuten oli kyllä hyvinkin kiva viikonloppu; perjantaisen illallisen lisäksi kävimme lauantaina shoppailemassa ja lounastelemassa vähän isommilla kylillä, ja sunnuntaita vietettiin kavereitten kanssa saunoen, grillaten ja hienostuneen iltapäivähiprakkaisesti viiniä maistellen. Säätkin suosivat sen verran, että saunan terassilla tarkeni parantaa maailmaa, kun laittoi hupparin päälle. Ja pörrösukat jalkaan. 

Mulla on ihan kamala ikävä Mr. Mossadia. 

 

Kommentit

Emilia M

Onko sun mies masentunut?

Emilia M

Jos kommentteja vois editoida, editoisin edellistä. Toi oli vaan ensimmäinen ajatus, joka tuli tekstin luettuani mieleen. Intohimoton suhtautuminen asioihin voi olla merkki masennuksesta.

CougarWoman
CougarWoman

En usko, että on masentunut - koska siis suhtautuuhan hän elämään hyvinkin intohimoisesti; just nuo kaikki ravintolaillalliset, shoppailut, yhdessä remppailut ja muut kivat puuhasteluthan ovat käsittääkseni merkki siitä, että psyykkinen veto ei ole poissa (mikä luullakseni taas masennuksessa on yksi keskeisimpiä oireita; kyvyttömyys olla tekemättä edes arjen normaaleja juttuja, koska väsyttää ja tekisi vain mieli maata sängyssä). 

Se on meillä vaan toi seksi, mikä ei pelitä, muuten on hyvinkin kiva ja "puuhakas" suhde tämä. :) 

Emilia M

Oon käsittänyt niin, että masennustakin on eri asteista - vakava masennus on tuollaista kun kuvailit. Mut sit taas omassa tuttavapiirissä on useita henkilöitä, jotka ulospäin vaikuttavat hyvinkin puuhakkailta, koko ajan tuhat rautaa tulessa - sit kahden kesken kertovat, että jonkinlaista masennusta ollut ilmassa jo monta vuotta. Joillakin se elämän tarkoituksettomuuden kokemus kanavoituu siten, että yrittää pitää itsensä aktiivisena ja puuhata kaikenlaista, mutta välillä iskee (tai tietyillä elämänalueilla iskee) jonkinlainen pohjattoman tyhjyyden tai turhuuden tunne.

Oli masennusta tai ei, jonkinlaiselta tunnelukolta kuulostaa. Terapia voisi auttaa, mutta jos miestä itseään ei kiinnosta, niin eihän sitä sinne voi väkisin raahata.

CougarWoman
CougarWoman

Mä jäin tätä ihan miettimään, ja äkkiseltään en kyllä keksi, että miten Ykkösmies voisi kuvitella elämänsä olevan tarkoituksetonta/turhaa/tyhjää. Kun se aika usein kuitenkin hehkuttaa, miten onnellinen se mun kanssa on ja miten kivaa meillä on. 

Mutta mistä sitä koskaan tietää, mitä se oikeasti ajattelee... 

Nuumi (Ei varmistettu)

Vaikean asiasta tekee vielä sekin, ettei masentunut välttämättä tunnista olevansa masentunut.
Been there, done that. Ja juurikin noin, ettei kukaan muukaan sitä tajunnut, koska vaikutin niin elämänmyönteiseltä. Noh, sitten lopulta paska osuikin oikein kunnolla tuulettimeen ja siinä rytäkässä putos omatkin laput silmiltäni, tunnistin ja tunnustin sairauteni, menin terapiaan ja wuhuu, sain rahoilleni vastineeksi uuden, paremman elämän. :)
Pointtinani siis se, että masentunut ei aina oireile stereotyyppisesti. Ja vasta kun masentunut itse myöntää ongelmansa, voidaan siihen pureutua. Valitettavasti. :/

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos olisin sun mies ja lukisin tämän tekstin sen jälkeen kun teillä on ollut edes jonkinlaista fyysistä kanssakäymistä niin ei tuntuisi kovin kivalta. En muista mistä miehesi haluttomuus johtuu ja tokikaan se ei kivaa ole halukkaammallekaan osapuolelle, mutta jotain hienotunteisuutta ehkä toivoisi. Vai miltä tuntuisi, jos tilanne teillä olisi päinvastainen.

CougarWoman
CougarWoman

Ymmärrän tän sun kommentin - mutta toisaalta, jos mulle kerran jäi siitä vähän paska fiilis, niin enkö muka saisi tuoda sitä julki? En tietenkään sanonut tätä hänelle päin naamaa, että sen verran hienotunteisuutta kuitenkin löytyi; jonnekin oli kuitenkin pakko avautua. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Toki saat, mutta jos teillä on niin harvoin seksiä niin on varmaan selvä, ettei se aina voi olla kovin hyvää ja ehkä odotukset on liiankin korkealla, kun sitä on niin harvoin. Ehkä miehelläsikin voi olla jotain suorituspaineita, jos tietää, että käyt vieraissa. Ja jos mies tekee paljon töitä ja matkustaa niin jo se on rasittavaa ja siihen päälle alkoholi niin lopputulos voisi olla sama, vaikka sitä seksiä olisi harrastunut tavallisesti viriilin ja hyvän rakastajan kanssa...
Seksuaalisuus on kuitenkin aika herkkää maastoa ihmisessä ja jos olette tunteneet pitkään niin ehkä myös sanaton viestintä toimii. Ei siis edes tarvitse sanoa päin naamaa.

CougarWoman
CougarWoman

Noh, eihän se varmaksi tiedä mitään...

Mä olisin saanut tuosta itse tilanteesta Oscarin, en todellakaan missään vaiheessa näyttänyt, että olisin ollut jotenkin epäkiitollinen seksistä. Enkä mä ollutkaan siinä itse tilanteessa, jälkeenpäin vaan tuli semmoinen olo, että jaa, tämmöstä tällä kertaa. Onhan se ihanaa kun toinen kuitenkin yrittää. 

TrineH
En suostu jäähylle

OMFG! Meinas mennä kahvit väärään kurkkuun! Siis avioseksistä. Ei sen sisällöstä, vaan siitä, että sitä oli! Miten siihen päädyttiin?!? Oliko tämä nyt toinen kerta tässä, ööö, miten pitkästä aikaa.. Kuulostaa jokseenkin tutulta tuo kiihkon ja kertojen määrä. Naurattais samankaltainen kokemus, jos ei melkein itkettäis. En tiedä, kumpaa enemmän. Ehkä molempia. Ei toi voi Ykkösmiehenkään kannalta olla tyydyttävää.. Eikä ihme, että tuli Mossea ikävä! :-o

CougarWoman
CougarWoman

Mä en edes muista, miten pitkä aika edellisestä kerrasta on. Voi olla, että mitataan jopa vuosissa - en viitsi enää edes pitää kirjaa.

Ykkösmies teki aloitteen, ja täytyy kyllä puolustuksekseen sanoa, että parhaansa varmasti yritti...ei se niinkään siitä kiihkon puutteesta ole kiinni, se ei vaan toimi niin kuin pitäisi (siis se meidän seksi). Mutta mulle jäi kyllä vähän semmoinen olo, että minun takiani lähinnä teki aloitteen. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Oma muistini sanoo, että blogissa on ollut aiheesta viimeksi toissa lokakuussa, lähes kaksi vuotta sitten. Voin tietty muistaa väärin (enkä jaksa plärätä). Kumminkaan toisten seksikertojen laskeminen ole ihan ykkösenä muistettavien asioiden listalla. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ohhoh. Kaikki ei vaan osaa. Onneks on Mosset ja muut.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja sit vielä sohaisu takapuoleen kaiken kukkuraks. En kestä. :O

CougarWoman
CougarWoman

No joo, tätä selvennettäköön sen verran, että se tietää, että minä pidän siitä (mutta siis en tuolleen ykskaks tuikkasten ilman liukkaria. TMI!).

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis yllättäin kuivana kakkoseen? Wtf?! Oliko se vahinko? Vai halusiko satuttaa?

ainomathilda
Johaino

Komppaan - inhottaa eniten kun toinen vaan odottaa että voi vaan tulla ja mennä ja ottaa ja nukahtaa. Iha kamalaaaaaaaaaaaa :D

CougarWoman
CougarWoman

No itseasiassa - toi voi olla joskus ihan kivaakin silleen "urgh minä mies minä otan" -tyylisesti. :D (Miinus se nukahtaminen...) 

ainomathilda
Johaino

True - paitsi just toi nukahtaminen :D *wa wa waaaaaaaah..*

Nippe (Ei varmistettu)

Yök. Aika kylmää touhua. Tulisi hyväksikäytetty olo jotenkin...missä hellyys...
En ole seurannut blogia, mutta onko siis olemassa Kakkosmies?

CougarWoman
CougarWoman

No oli siinä ensin hellyyttä tietysti - ehkä vähän suoristin mutkia tuossa itse postauksessa, jos tuli semmoinen olo, että se ykskaks vaan tuikkasi :D 

Joo, yhteen lauseeseen tiivistettynä kuvio on, että ollaan nykyään avoimessa suhteessa kun parisuhdeseksiä ei juuri ole, ja tällä hetkellä "Kakkosmies" on israelilainen kolmekymppinen sinkkukundi, joka on ollut kohta puolisen vuotta kuvioissa (ennen häntäkin tosin näitä "Kakkosia" ollut).  

EMerituuli
Loxodon

Aaa voi kauhea! :D Hitsi mä tässä oon koko ajan ajatellu, että sitte ku ykkösmies kerrankin innostuu, niin teillä olis ihan valtavan kiihkeetä jne. Ei kuulostanut kauheen romanttiselta :( 

CougarWoman
CougarWoman

Juu ei viulut soineet taustalla, ei. 

Ehkä se vaan yritti liikaa... 

TrineH
En suostu jäähylle

Mä niiiiiin edelleenkin tajuan ton. Tai ainakin luulen tajuavani. Meillä se pihtari tosin olin minä.. Ei sillä, etten olisi kaivannut seksi. Todellakin olisin!!!! Mutta suhde oli sellainen, että ei vaan pystynyt. Ja joskus tein aloitteita juuri noin, miehen takia, syyllisyydestä. Ja oli varmaan kamalaa molempien kannalta. Yritystä oli ja hyvää tahtoa ja rakkautta ja hellyyttä. Mutta kun ei niin ei. Seksin jälkeen olo oli just tollanen mitä kuvailet. Vaikka minä se "syyllinen" olin. Tai no, syyllisiä oltiin molemmat. Minä ilmensin sen näin. Ei tosiaan viulut soi taustalla. Ja kestää pitkä tovi ennenkuin voi edes harkita seuraavaa kertaa..

CougarWoman
CougarWoman

No nyt mua jäi mietityttämään, että mitä jos mun mieskin haluaisi seksiä, mutta meidän suhde on sellainen (millainen?!), että ei vaan pysty..? o_0 

TrineH
En suostu jäähylle

Laitan sulle meiliä, kun kerkiän.

Indigo
Jotain lainattua

Oi, kuulostaa tutulta (kakkosta lukuun ottamatta)! Vaikea päättää, itkeäkö vaiko nauraa. Onneksi kuitenkin uni tulee, eikä hän/sinä (?) murehdi että olisiko pitänyt enemmän/toisin/paremmin... Niin, josko kemiat eivät kohtaa sillä tapaa, että pystyisi? Sitä pohdin itsekin... Kiitos postauksesta ja ihanaa jatkoa :).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.