Emotionally unavailable

CougarWoman

Blogissa on ollut viime aikoina hiljaista. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että on kovin vähän raportoitavaa; vaikka tilaisuuksia on tullutkin vastaan niin entisten heilojen kuin satunnaisten baarituttavuuksienkin kanssa, en vain pysty toimintaan. En edes virtuaalisesti.

Voisin tietysti hehkuttaa suhteestani Kitarapojan kanssa; miten viestittelemme päivittäin ja miten hattaraa viestimme ovat – mutta en viitsi. En ensinnäkään jaksa lukea kommenttikentästä spekulointeja siitä, milloin tyyppi on oleskeluluvan ja milloin muuten vaan minun rahojeni perässä, ja toisekseen minulle on tullut kummallinen tarve olla kertomatta suhteestamme ulkopuolisille; haluan pitää kaiken tämän kauniin ja puhtaan vain meidän kahden välillämme. Suhteemme on tuhansien kilometrien välimatkastakin huolimatta jotenkin niin…intiimi, että sitä olisi vaikeaa kuvailla toisille, vaikka haluaisinkin.

Mitäpä Puumis siis siveydensipulina puuhailee?

Olen vähentänyt alkoholinkäyttöäni huomattavasti; tämä on käynyt kuin itsestään, sillä ne pari lasia viiniä ennen illallista eivät käy yhteen uudenkarhean kuntosaliharrastukseni kanssa. Potkunyrkkeilyn kaveriksi on tullut bodypump, ja ostinpa joutessani kotiinkin nyrkkeilysäkin ja –hanskatkin, jotta voin ohimennessäni purkaa turhaa energiaa.

Olen vakavasti harkinnut tupakoinnin lopettamista. Tai no, en itseasiassa edes ainoastaan harkinnut; olin mennyt lupaamaan Kitarapojalle tapaamisemme aikana heikolla hetkellä, että en polta enää, kun tapaamme seuraavan kerran. Tämä, koska kerran palatessani tupakalta hän katsoi minua pitkäripsisillä ruskeilla bambinsilmillään ja totesi alakuloisesti:

It makes me so sad to see you killing yourself and I can’t do anything to stop it.

Olen täysin hurahtanut marokkolaiseen keittiöön. Ramppaan islamilaisissa lihakaupoissa ostelemassa lampaan ja vuohen ruhojen eri osia ja hauduttelen niitä tajinessa niin mausteiltaan rikkaiksi ruuiksi, että koko talo tuoksuu muutaman päivän Marokolta.

Luen paljon. Neulon paljon. Olen addiktoitunut Netflixiin, ja jos olen viikonlopun yksin kotona, saatan katsoa kokonaisen sarjan putkeen. 

Opiskelen edelleen arabiaa vaihtelevalla menestyksellä. Jos olisin tiennyt, miten perkeleellisen vaikea kieli on kyseessä, en olisi ehkä edes aloittanut. En ole edes lukioaikoina tehnyt “läksyjä” yhtä montaa tuntia illassa. 

Koirani kauhuksi olen (masokistina?) intoutunut paskasäässä reippailusta. Mitä enemmän tulee myräkkää, sitä suuremmalla innolla lähden ulos (todennäköisyys toisiin ihmisiin törmäämisessä pienenee sitä mukaa, mitä enemmän paskaa tulee taivaalta); ostin loistavat ulkoiluvaatteet, joiden ansiosta pysyn kuivana ja lämpimänä vaikka tsunamin iskiessä. Koiran ilmeestä päätellen minun olisi pitänyt hankkia sille matching outfit.

Alan erakoitua; en millään viitsisi mennä kavereitten syntymäpäiväjuhlia viettämään. En halua käydä keikoilla, teatterissa tai elokuvissa. Inhoan appivanhempien luona käymistä, sillä appiukko on täysi rasisti, ja anoppi on muuten vaan höselö ja tulee aina liian lähelle. 

Ykkösmies on ehdotellut pitkää kaupunkilomaviikonloppua, mutta en lämpene. Hittoako sen kanssa menen eri kaupunkiin ryyppäämään ja tuppisuuna istumaan? Sitäpaitsi pitäisi mennä tyyliin Costa del Solille, että olisi edes siedettävät lämpötilat.

Jotenkin minusta tuntuu, että olen jämähtänyt emotionaaliseen vankilaan vain odottamaan seuraavaa tapaamistani Kitarapojan kanssa. Plääh. 

Kommentit

Suttastiina

Oi mie muistan samat fiilikset vuosien takaa...
Kamalaa, mutta toisaalta ihanaa tieten tahtoen kitua ja "suunnitella" tulevaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuossa tekstissäsi ainoastaan kiinnittää huomioni kuinka puhut ykkösmiehestä. Eikä teillä pitäisi suhteessa kaikki muu toimia kuitenkin ja nyt kuvailet yhdessä oleskeluanne ryyppäämiseksi ja tuppisuuna jököttämiseksi.

Sinänsä tajuan että eihän tästä mitenkään voi saada kokonaiskuvaa suhteestanne, mutta ei kuulosta järin hyvältä. Varsinkaan ykkösmiehen kannalta mietittynä. Minulle ainakin olisi kova paikka jos kumppanini ei viihtyisi edes seurassani. Ja ehkä hän yrittää sinua piristää niillä lomailuehdotuksillaan?

CougarWoman
CougarWoman

Kyllä se yleensä on toiminutkin. Mutta meillä on ollut aika yhdistävänä tekijänä tuo tissuttelu ja yhdessä bilettäminen, ja kun nyt itse alan siitä vieraantua, niin...

Ja varmasti yrittääkin piristää, siitä kaikki kunnia hänelle! 

Jkkk (Ei varmistettu)

Eri kaupunkiin ryyppäämään?
Kuulostaa melko ankealta..
Kiva että olet löytänyt liikunnan ilon ja panostat siihen.
Tupakointi on minusta ällöttävää. Ja niin ärsyttävän turhaa, toivottavasti pääset siitä eroon. Etkä pelkästään nyksän takian vaan omasta halusta.

CougarWoman
CougarWoman

No joo, vähän kärjistettynä. Yleensä käydään shoppailemassa ja hengataan kaupungilla, lounastetaan ja sitten illalla ruokailun jälkeen baariin paikallisia tapaamaan.

Mun mielestä taas tupakointi on oikeasti kivaa. Olen polttanut nyt kohta 27 vuotta, eikä mulla ole koskaan ennen tullut halua edes yrittää lopettamista. Näillä eväillä mun mielestä aika sama, mikä mun perimmäinen motiivi lopettamiseen on, hmmm? :) 

Vimi (Ei varmistettu)

Kiva kun taas kirjoitit, käyn täällä aina kurkkimassa kun tekstejäsi on mukava lukea :) haluaisitko kirjoittaa postauksen Ykkösmiehestä ja siitä millainen teidän suhteenne nykyisin on? Ymmärrän myös jos se ei ole osa-alue mitä haluat avata sen enempää mutta lukijana se kiinnostaa, sillä vaikuttaa tosiaan siltä, että suhteenne on muuttunut aika paljonkin siitä kun olet siitä viimeksi enemmän kirjoittanut. Ihastuminen on ihanaa, tsemppiä seurravan tapaamisen odottamiseen!

CougarWoman
CougarWoman

Mietin vielä. Jotenkin en halua vetää vielä Ykkösmiestäkin tähän soppaan. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Aiemmin olet kirjoittanut ykkösestä miten tämä on paras ystäväsi, viihdytte yhdessä, haluat vanheta yhdessä ja nyt sinulla ei ole edes mitään juteltavaa hänen kanssaan. Näin se toisaalta usein etenee, kun toinen löytää uuden ihmisen ja se vanha alkaa jostain syystä tuntua joka mielessä kamalalta sukulaisia myöten. Vaikka oikeasti myös itse on muuttunut kamalaksi sitä vanhaa kumppaniaan kohtaan.

Terveet elämäntavat sen sijaan kuulostaa hyvältä ja tiedän, että pimeässa sadesäällä lenkkeilystä voi saada myös energiaa. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

hei - elävän ihmisen elämässä asiat muuttuu.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tietenkin asiat ja elämä muuttuu. Eihän kukaan eroaisi tai edes löytäisi kumppania jos elämä ei olisi muutosta.
Pointtini olikin se, että sivusuhdetta ylläpitävillä se oma kumppani on aina niin tylsä ja kamala, vaikka oikeasti on myös itse muuttunut kamalaksi tätä kohtaan. Monet (en nyt puhu Puumasta) myös yrittävät omalla paskamaisella käytöksellään saada aikaan sen, että toinen osapuoli jättää, ettei joudu kokemaan syyllisyyttä pettämisestä ja jättämisestä.

CougarWoman
CougarWoman

Täytyy kyllä nyt sen verran tähän ottaa kantaa, vaikka yleisellä tasolla puhuitkin, että mä olen kyllä nyt jo useamman vuoden sivusuhteillut ilman, että olen pitänyt omaa kumppaniani tylsänä ja kamalana - ja tähän asti meidän parisuhde on niitten sivusuhteitten kautta ollut juurikin auvoisampi (ennen niiden aloittamista olin aika masentunut ja kärttyinen). Tämä tilanne on nyt minullekin uusi... 

Vierailija (Ei varmistettu)

Blogin perusteella tämä suhde on ensimmäinen, jonka takia laittaisit nykyisen suhteesi poikki, kun taas aiemmat ovat olleet luvan kanssa ihastumisia. Eli siinä mielessä täsmää tuon aiemman kommentin kanssa. Tietty tämä vain blogin perusteella tullut mielikuva.

CougarWoman
CougarWoman

Totta toki. Ehkä sitten alitajuisesti yritän nyt etsiä huonoja puolia nykyisestä suhteestani oikeuttaakseni sen mahdollisen lopettamisen... Hmmm. 

Vierailija (Ei varmistettu)

hei - elävän ihmisen elämässä asiat muuttuu.

Naislaif
Naislaif

Kertomasi kuulostaa aikuisen naisen talvimoodilta. Talvimmodi on akkujen lataamista ja keskittymistä itseen sekä hiljaiseen ääneen, joka ei tule esille hälyn ja menon keskellä.
Minä olen jo vuosia huomannut, että tähän vuodenaikaan olen "aikuinen" , erakoiudun ja veätyden pieneen ja sievään elämään. Nautin siitä ja tiedän että joku päivä olen taas ulospäin suuntautneempi ja valmiimpi ihmisten odotuksiin.
Kertomasi kuulostaa siis ihanalta <3

CougarWoman
CougarWoman

Itseasiassa - nyt kun panet tuon positiivisen kautta niin...eihän tässä mitään pahaa olekaan! Miksi pitäisi aina väkisin olla sosiaalinen ja mennä pää kolmantena jalkana.. :) 

Naislaif
Naislaif

Näin minä sen koen. Joku viisas, saattoi olla japanilainen viisas mies, sanoi, että talvella ihmisen kuuluukin hidastaa tahtia ja keskittyä vain olemaan. Keho vaatii sitä ja levon jälkeen se on valmiimpi kevääseen ja toimintaan. Ehkä se oli joku muu kuin japanilainen, mutta viisas kuitenkin. 

Tuhmapoika joka haluaa kokenutta naista (Ei varmistettu)

Jos sinua kiinnostaa panoseura kokemattoman 18 pojan kanssa niin ilmoita.
Kik:samuliboi99

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.