Fifty shades of adultery

CougarWoman

Se tunne, kun fyysisesti täysin loppuunkulutettuna, jokainen lihas kipua sykkien, keho nihkeäntahmeana hiestä ja huulet turvonneina intohimoisista suudelmista tulee vedetyksi tiiviiseen lusikka-asentoon niin, että tuntee toisen sydämen jumputtavan lapaluitaan vasten; ja kun se toinen kupertaa kämmenensä rintojesi suojaksi ja suukottaa hiestä nihkeitä hiuksiasi, etkä siltikään halua vetäytyä pois toisen syleilystä. Ei, vaikka janottaisi ja olisi jo muutenkin kuuma, ja vessaankin pitäisi päästä, sillä jalkojen välistä tihkuu vasta vaihdetuille lakanoille.

Se tunne, kun tiedät, että pitäisi jo nukkua, mutta et halua; koska jos nukahtaisit, se olisi sääli - mieluummin katselet toista nukkumassa, vaikka unen tarve kirveltää jo raskaita silmiä. Haluaisit kovasti suukotella toisen huulia, silittää pehmeää partaansa; mutta et uskalla, sillä pelkäät herättäväsi. Toinen ynähtää unissaan, hienoinen hymy pukee kasvoilleen onnellisen ilmeen, ja hän haparoi kättäsi, vetää sinut itseään vasten, antaa unisen suukon otsallesi ja mutisee, että näin on hyvä; että hän rakastaa sinua.

Valokuvaaja on huomaavainen, kohtelias, hellä. Koko ajan koskettelemassa, suukottelemassa suuta, kaulaa, ohimoa, kättä, olkapäätä. Silittelee, vetää lähelleen, kertoo, kuinka kaunis minä olen; kuinka pehmeältä kehoni tuntuu hänen kehoaan vasten. Ellei muuta niin pitää kädestä kiinni, hivelee peukalollaan peukalonhankaani, katsoo minua intensiivisesti ja hymyilee ujohkoa hymyään. Hakee sanoille synonyymeja kätkeäkseen änkytyksensä, valitsee ne helpoimmin lausuttavat.

Makuuhuoneessa hän ei hae sanojaan. Änkytyksestä ei ole tietoakaan, kun hän kuiskailee korvaani käheästi tuhmuuksia, jotka saavat väreet juoksemaan selkäpiitäni pitkin. Hän on itsevarma ja tietää vaistomaisesti, miten pitkälle rajani venyvät; miten tuottaa kipua juuri sen verran, ettei se satuta vaan kiihottaa. Ruskeitten silmiensä pupillit ovat laajenneet hämärässä äärimmilleen, silmänsä ovat melkein mustat; hän voisi näyttää julmalta, ellei hymynsä pehmentäisi kasvonpiirteitään. Hän kiusaa minua käsillään ja (lävistetyllä!) kielellään ja lopettaa aina juuri ajoissa; kun kiroilen turhautumistani vaimeasti hän laittaa kätensä suuni eteen ja käskee minun olla hiljaa. Lopulta hän heltyy, antaa minun kivuta kliimaksiin, jonka jälkeen olen nyyhkyttävä ihmismytty, jonka hän kerää syliinsä ja suukottaa lohduttavasti, rutistaa lujasti itseään vasten. 

Liian aikaisin koittavaan aamuun herätään väsyneinä, mutta onnellisina. Unenpöpperöisiä hymyjä, toisen kehon nuuskuttelua, kainalossa kiehnäystä. Unen painamilla äänillä kuiskutellaan höpöjä, pieniä suukkoja satelee kehon ympäri. Vahva kätensä kietoutuu niskaani ja vetää minut lähelleen kuin en painaisi mitään. Poskeani pistelee varta vasten ajellun rintakarvoituksen sänki, kun vien kättäni alaspäin hitaasti ja haparoiden. Hän nostaa leukaani ja painaa suunsa vaativasti suutani vasten, työntää kielensä hitaasti tutkimaan, hivuttaa kätensä lantiolleni ja puristaa sormenpäiden kokoiset mustelmat; hän tulee päälleni lähes kärsimättömästi ja työntyy minuun kyselemättä, itsevarmasti, rajusti. Kätensä etsiytyy kaulalleni, toinen puristaa taas lantiotani ja tajuan, etten voisi pyristellä vapaaksi, en vaikka haluaisinkin. Silti luotan, luotan koko sydämestäni.

En usko, että olen koskaan kokenut juuri tämän kaltaista seksiä.

Valokuvaaja nappaa minua ranteesta kiinni, vetää minut ylös ja taluttaa suihkuun. Saippuoimme toisemme kiireettömästi, suutelemme suihkun sateessa, kunnes tunnen hänen kasvavan vatsaani vasten. Hän pyöräyttää minut ympäri ja painaa yläruumiini kylmiä, kastuneita kaakeleita vasten litistäen rintani; pitää kämmenensä yläselälläni ja työntyy minuun uudelleen, toinen kätensä tarraa kiinni märistä hiuksistani ja vetää päätäni taaksepäin, jatkaa melkein kliimaksiinsa asti, pakottaa minut polvilleni eteensä ja purkautuu syvälle suuhuni. 

En usko, että saan hänestä koskaan tarpeekseni. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tervetuloa joogan jälkeen S/M - maailmaan.... ( ;

CougarWoman
CougarWoman

Eäh, kyllä tästä vielä S/M-leikkeihin on aika reippaasti matkaa... 

Lukija (Ei varmistettu)

Siinä vaiheessa kun jälkiä alkaa jäädä niin liikutaan myös vaarallisilla vesillä kiinnijäännin suhteen. Kerran-pari voi mustelmat vielä selittää mutta kannattanee tehdä joku diili siitä ettei hampaan- tai kynnejälkiä jätetä. Niitä tulee turhankin herkästi kun on kovemmat otteet. Ihan vinkkiä vaan... kun nyt tuntuu ettei ole tosiaan kaikkea loppuun asti mietitty.

CougarWoman
CougarWoman

Eikun onpas: Ykkösmieshän tulee vasta parin viikon päästä kotiin. Mutta kiitos huolenpidosta. :) 

 

Avioliitto pidettäköön kunniassa kaikkien kesken, ja aviovuode saastuttamatonna; sillä haureelliset ja avionrikkojat Jumala tuomitsee. kirj. hepr. 13:4

CougarWoman
CougarWoman

Mene, Toivo kiltti, pois minun tontiltani, ja lopeta niitten ensimmäisten kivien heittely, jookos. 

Kristus sanoi tosiaan ''synnitön heittäköön ensimmäisen kiven''. Itse en tullut tuomitsemaan en voi kun en ole mitään mutta totuus on Kristus ja joka Kristukseen uskoo on pelastuva. Mutta Kristus kyllä jatkoi ''äläkä tästedes enää syntiä tee".'' Joh 8:11 muualla Ap. teot 17:30 Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus.

Itse en ole kerrassaan yhtään mitään olen täyskovakalloinen täysin mutta totuus on Kristus.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lähinnä tämä olikin vertauskuvallinen siirtymä, joka aktivoitui minulle tuosta otsikosta....

Vierailija (Ei varmistettu)

Valokuvaaja valehtelee suut ja silmät täyteen (rakkautta jne.) saadakseen vähän kinkympää seksiä, jota ei kotona heru.

CougarWoman
CougarWoman

Voi olla. Mutta minä uskon - koska haluan uskoa - että näin ei ole. Olen mieluummin liian naiivi kuin liian kyyninen. 

...Eikä se seksi nyt niin kinkyä ole. 

Lukija (Ei varmistettu)

Olen alusta asti lukenut blogia ja nyt tuli melkein huonompi, valheellisempi olo kuin koskaan aikaisemmin. En tiedä miksi. Osaisiko joku selittää? Olen toki utelias tirkistelijä ja siksi täällä käyn, se aiheuttaa pohdintoja myös meidän ihmisten erilaisuudesta. Tämä kuminauha ei tainnut aluksi olla näin pitkä? Nyt se taitaa venyä loputtomiin.

CougarWoman
CougarWoman

Heh, ymmärrän. Mullakin on nyt ihan erilainen olo kuin aikaisemmin, enkä valitettavasti osaa edes omaa oloani sen enempää eritellä. Itseasiassa olen nyt aika pihalla, suoraan sanoen. 

Melyl (Ei varmistettu)

Joo, itsekkin myönnän olevani utelias tirkistelijä joka tätä lukee lähinnä huvimielessä ja sosiaalipornona.
Kuminauhan venymisen olen itsekkin huomannut ja joo, tuntuu aika niljakkaalta. Kaipa ihmisen moraali ja arvot venyvät tilanteen mukaan. Väistämättä mietin että mitä peliä Puuma oikein pelaat? Haet miehiltä alunperin pelkkää seksiä, mutta joka kerta joko viestittelyn aikana tai ensitapaamisilla annat itsestäsi (sielustasi?) niin suuren palan miehille että pian jo vannotaan rakkautta puolin ja toisin. Kysyttäessä ykkösmiehestä, vakuutat ettei rakkautesi häneen ole muuttunut. Ok, ehkä jotkut ihmiset kykenevät tosiaan polyamoriaan (sillä tältä nämä sinun tilanteesi oikeasti kuulostavat). Itselleni tämä vaan tuntuu niin oudolta ja hieman huolettaa nyt puolestasi.

Oletko oikeasti onnellinen, koetko että tomit tällä hetkellä itsellesi rehellisesti ja omaa onnea tavoitellen?

CougarWoman
CougarWoman

Joo, siis tuosta kuminauhan venymisestähän kirjoitin ihan oman postauksenkin, täällä

Olen itsekin vetäytymässä polyamorian kannalle, sillä rakkautta ei tosiaankaan mielestäni ole vain rajattu määrä rajatulle määrälle ihmisiä. 

Koen enemmänkin, että toimin tällä hetkellä välttäen onnettomana olemista. Optimaali tilannehan olisi hyvä parisuhde ja seksi samassa paketissa, minä joudun leikkimään kahden palan palapelillä pysyäkseni jotakuinkin tolkuissani avioliitossani. Mutta jos oikein rehellisiä ollaan, pohdin itsekin jo koko kuvion mielekkyyttä ja mietin, milloin on oikeasti sopivaa antaa periksi. 

Melyl (Ei varmistettu)

Välttäen onnettomana olemista? Milloin on sopiva hetki antaa periksi? Kai tajuat miltä tuo kuulostaa? Kuulostaa näet aivan tajuttoman surulliselta. Uskon, että jokaisella ihmisellä on oikeus onneen ja oikeus tavoitella ennen kaikkea omaa onneaan, olemalla samalla rehellinen itselleen. "Mikä on okein- ja mikä väärin minua kohtaan."

Mielestäni olet tällä hetkelä jonkinlaisessa limbossa. Oravanpyörässä, joka pyörittää sinua eteenpäin, miehestä toiseen, takaisin ykkösmieheen ja suhteenne seksittömyydestä johtuen jälleen uuteen mieheen. Näin on käynyt nyt suhteellisen pienen ajan sisällä monta kertaa (eikä tämä ole mitään paheksuntaa vaan blogista luettua todellisuutta) ja pohdin vain kuinka monta kertaa aiot vielä "pyöriä" ennenkuin jotain todella tapahtuu. Vain sinä itse tiedät mikä on tarpeeksi.

CougarWoman
CougarWoman

Niinpä - muistaakseni tuotakin vähän sivusin tuossa yllä linkkaamassani aiemmassa postauksessa. :) Mutta totta turiset. Toivottavasti enää ei ainakaan tarvitse hirveästi pyöriä, jospa tämä tästä taas tasoittuisi. 

Uh (Ei varmistettu)

Käytittekö siis ehkäisyä ollenkaan? Vai oliko mies "paljaalla" ?

CougarWoman
CougarWoman

Nyt tosiaan mentiin ilman ehkäisyä - täällä penäämäni "todisteet" kun miehellä oli esittää. 

Vierailija (Ei varmistettu)

"Todisteet", tähän asti olet hoitanut hommat 100% ammattimaisesti, miten nyt näin lipsahti? Klamydia ja HIV? HIV näkyy mm. testeissä vasta 3 kk:n jälkeen tartunnasta, mutta tarttuu jo aiemmin. Ihmetys on suuri ja olen jopa hieman pettynyt Puumaan, pelaat vaarallista peliä... Älä ainakaan anna Ykkösmiehelle pimperoa, vaikka tuo pystyisikin joskus panohommiin?

CougarWoman
CougarWoman

No en kyllä sataprosenttisen "ammattimaisesti" ole ennenkään hoitanut... 

Samapa tässä kai on kuin ihan missä tahansa "tavan" (pari)suhteessakin; ellei päivittäin aio testeissä rampata, täytyy jossain määrin myös luottaa siihen kumppanin sanaan (jonka mukaan seksiä ei ole ollut hänellä sitten viime vuoden). Tai sitten pidättäytyä seksistä kokonaan. Esim. kondyloomahan siis tarttuu myös kondomin kanssa, eli täysin sukupuolitautiriskitöntä yhdyntää ei ole olemassakaan

Eikö teillä ollut projekti vauva ykkösmiehen kanssa?! 

CougarWoman
CougarWoman

Oli. Imperfektissä...Seksiä siis ollut viimeksi lokakuussa 2014. Kumma kyllä en ole raskaana.

Torey
Näissä neliöissä

Anteeksi mutta vähän nauraahymähdin sun "kumma kyllä en ole raskaana"- lauseelle. :'D

Mut siis melkeen vuoteen et oo saanu kotona. Taaskaan!

CougarWoman
CougarWoman

Nojoo, se olikin vähän ironiseksi tarkoitettu ;) Jepjep, näillä mennään - kohta juhlitaan vuosipäivää! Ha ha. 

Lähinnä sitä ettet pelkää tuosta raskautuvasi..

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä jos tulet nyt raskaaksi?!

CougarWoman
CougarWoman

Ööööö...en nyt keksi ihan heti että miten se olisi mahdollista, oma mies ei anna ja rakastaja on steriloitu. 

Ok. Tää sterilointi mennyt ohi..

Herra 74 (Ei varmistettu) http://nipsjanaps.blogspot.fi

Muista ettei 100% varmaa ehkäisykeinoa ole olemassa...se vasektomiakin pettää joskus.

CougarWoman
CougarWoman

Juu, kyllähän tuo tietysti (jo tähän ikään mennessä, heh) tiedossa on. Todennäköisyys raskaaksi tulemiselle vaan on niin pieni, että olen valmis ottamaan riskin. Kiitos kuitenkin muistutuksesta :)

Herra 74 (Ei varmistettu) http://nipsjanaps.blogspot.fi

Jep, hyvä tiedostaa. Näin luulin itsekin kunnes toisin kävi. Loput blogissani.

CougarWoman
CougarWoman

Heh joo, kävin kurkkimassa...tuli vähän hiki. 

Jjennie (Ei varmistettu)

Äh, miksi ihmiset jaksaa aina puuttua ja arvostella toisten tekemisiä. Jos tämän blogin sisältö ei enään miellytä tai muuten sotii omaa arvomaailmaa vastaan, niin älä lue. Niin yksinkertaista. Itselleni on aivan sama, onko tämä faktaa vai fiktiota, mitä ehkäisyä käytetään vai käyetäänkö, ja onko petäminen oikein vain väärin.
Jälleen kerran erittäin viihdyttävää luettavaa! ;) kiitos siitä!

CougarWoman
CougarWoman

Ja kiitos tästä! :)

Utelias (Ei varmistettu)

Miksi miehesi ei anna / halua seksiä? Ruinaako hän koskaan? Olen kyllä lukenut juttujasi alusta saakka mutta en nyt muista kaikkia speksejä...

CougarWoman
CougarWoman

Uniapnea, testosteronit matalalla, erektio-ongelmia. Noin niinkuin pähkinänkuoressa. Ja ei ruinaa - ruinaisikin! 

Maria87 (Ei varmistettu)

En nyt muista onko tästä aiemmin kysytty kommenteissa, mutta oletteko Ykkösmiehen kanssa keskustelleet vauva-asiasta enää millään tavalla sen jäljeen kun tauko seksistä alkoi venyä kuukausiksi?

Vierailija (Ei varmistettu)

Villi arvaukseni olisi - jännitystä huippuun kohottava rumpuvirveli tähän kohtaan - että ei.

Vierailija (Ei varmistettu)

Niinpä. Kumostaa harvinaisen paskalta avioliitolta!

CougarWoman
CougarWoman

Sori kun pilasin sun virvelit - ks. alla. 

CougarWoman
CougarWoman

Itseasiassa kyllä, ja aika perusteellisestikin. Toin julki omat epäilyni siitä, että ehkä me molemmat jollain (alitajuisella) tasolla ei sitten halutakaan sitä perheenlisäystä, ja siksi peittojen heiluminenkin loppui kuin seinään; tunnistin nimittäin itsessäni tietyn "pelon" kuukautisia odotellessani, ja olin helpottunut kun ne alkoivat. Ykkösmies tuumi, että ehkä asia on juuri noin, ja että minähän ensisijaisesti oman kehoni tunnen ja siitä päätän. 

Sovittiin sitten yhdessä, että ei yritetä sitä vauvaa enää, ja ilmoitin aloittavani pillerit uudelleen (joita sitten tosin en koskaan aloittanutkaan, koska seksiä ei enää ollut).

vauvoja (Ei varmistettu)

Ehkä sitten saat vauvan Valokuvaajan kanssa :)

Torey
Näissä neliöissä

Ettekö te lue! Vasektomia!

CougarWoman
CougarWoman

:D :D :D

Torey
Näissä neliöissä

Ärsyttää sun puolesta ku samoihin kysymyksiin saa vastata 10 kertaa! :D

Ja siinäpä sitä tosin olis lukijoille juonenkäänteitä, kun tulisit raskaaksi sillä pienellä prosentin mahdollisuudella! :D

CougarWoman
CougarWoman

Eeeääähhhh multa jotenkin kaikissa näissä hattarahuuruissa unohtui, että mikään "ehkäisykeino", siis edes vasektomia, ei ole 100%-varma... o_0 Noh, ehkä noin pienellä todennäköisyydellä uskaltaa uhkapelata. (Ja seuraava kuva: ruskeasilmäinen lapsi syntyy ja sitten on selittelemistä...aarrghhhh.) 

 

os / housuitta (Ei varmistettu) http://housuitta.com

Olisipa jännää kokea taas tuollaista alkuaikojen intohimoista seksiä ja kokoaikaista koskettelua - sitä, ettei toisesta vaan saa tarpeeksi. Ja ettei untakaan saa tai halua saada. Jossain vaiheessahan se ihana rakastumisvaiheen huuma haihtuu... mutta olisi ihanaa, jos sen voisi kokea (oman miehen) kanssa uudelleen näin pitkässä suhteessa!

(Olen siis kuitenkin ihan tyytyväinen omaan parisuhteeseeni/seksielämääni, ettei sillä. :D)

Vierailija (Ei varmistettu)

Suosittelen tantrista rakastelua!

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.