Finanssimiehen paluu

CougarWoman

Niille, jotka vielä spekuloivat sitä, onko blogini fiktiota vai faktaa: ei jumalauta tämmösiä juonenkäänteitä ainakaan minun mielikuvituksellani tuoteta.

Finanssimies, tuo ikuisesti pelimieheksi polttomerkitsemäni; tuo yhtäkkiä mielettömän kiihkeän ja kivan kohtaamisen jälkeen feidaava vekkuli, joka sai minut vakavissaan epäilemään ihmistuntemustani, otti ykskaks yllättäen yhteyttä KIKin kautta.

Viiden kuukauden hiljaiselon jälkeen.

(Muistin virkistämiseksi: Finanssimiestrilogia täällä, täällä ja täällä.)

"Hei P, musta tuntuu itsestänikin omituiselta ottaa yhteyttä näin pitkän ajan jälkeen. Kotona oli vähän ongelmia, mutta nyt menee suhteellisen hyvin. Toivon tietysti, että voidaan jatkaa yhteydenpitoa siitä mihin jäätiin, mutta ellet enää halua, ymmärrän. Sano vaan jos näin on, niin et enää kuule minusta."

En nyt ala tähän koko viestiketjuamme purkamaan, mutta kävi ilmi, että olin joko a) ymmärtänyt herran parisuhdestatuksen väärin, b) hän oli siitä tarkoituksellisesti hieman kierrellen ja kaarrellen kertonut, tai c) sekoitin kaksi henkilöä keskenään; joka tapauksessa tukevassa parisuhteessa nalli oli napsahtanut ja kaveri jäänyt - no, jos ei rysän, niin ainakin tiliotteen päältä kiinni.

Urpoke nimittäin maksoi hotellin pankkikortillaan.

Meriselitykseksi änkytyksen seasta tarjottu “juu oltiin työkaverin kanssa siellä syömässä” ei ollut ilmeisesti mennyt morsmaikulle läpi, ja niinpä tyyppi joutui koirankoppiin jäähylle muutamaksi kuukaudeksi.

Nyt, kun jäät taas näyttivät kannattelevan kunhan varovasti eteni, tyyppi kokosi rohkeutensa ja otti siis yhteyttä.

Ja tiedän. Minun olisi pitänyt olla huomioimatta koko tyyppiä. Tai minun olisi pitänyt edes teeskennellä loukkaantunutta ja heittää verbaalinen itkupotkuraivari aiheesta “ettäskehtaattuoltaval.”

Mutta arvatkaapa mitä. En tehnyt kumpaakaan.

Olen vähän kyllästynyt elämään siten, kuin pitäisi; eihän minun pidä yhtään mitään – olen täysin vapaa tekemään ihan niin kuin minua itseäni huvittaa. Ja olin oikeasti iloinen että kuulin taas tyypistä.

 Siksipä sanoinkin vain, että kiva kun taas otit yhteyttä. Ja nyt viestittelemme taas.

Muistan, miten harmittelin herran feidaamista – ja lähinnä siinä harmitti se, että olin jo niin ehtinyt innostua tämän kyvyistä ja siitä, että kerrankin, kerrankin oli kyseessä tyyppi, joka ei hirveämmin romantiikankaipuuttani lietsonut satunnaista post-coitaalia halimista ja paria höpöä pusua pidemmälle.

Kerroin Finanssimiehelle niin kuin asia on: että minulla on jo vakirakastaja, mutta että mitään eksklusiivisia sopimuksia ei ole suuntaan tahi toiseen ainakaan vielä tehty.

Että vakirakastaja asuu kahden tunnin ajomatkan päässä, ja on siksi vähän huonosti kotiin tilattavissa lyhyellä varoitusajalla.

Että jos Finanssimiehelle sopii, niin yksinäisen viikonlopun booty-calliksi sopii vielä päästä, mikäli aikataulut natsaavat; ja että vakirakastajalla on kuitenkin pysyvä ykkösoptio ja etuajo-oikeus. 

Kappas, sopihan se.

Näillä eväillä siis eteenpäin. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä blogi vie takuulla tuntitolkulla aikaa, sitten viestit, surffaat pettäjäsivuja ja seksitreffailet viikonloput. Tuli mieleen, että enin aikasi ja koko keskittymisesi menee uusiin miesjuttuihisi. Etkö enää panosta avioliittoosi?

CougarWoman
CougarWoman

Heh, blogikirjoitukset vievät ehkä viikossa maksimissaan pari tuntia; ja nekin työajalla... Pettäjäsivuilla en ole surffannut sitten Logistiikkapomoon törmäämiseen (taktiikka on: pari päivää profiili auki, sinä aikana valinta ja sitten taas profiili kiinni), viikonloppuisin seksitreffailen vain, jos Ykkösmies on matkoilla. 

Viestittelyt hoituvat niinikään ensisijaisesti niinä aikoina, jolloin Ykkösmies ei ole kotona.

Viime viikonloppuna käytiin Ykkösen kanssa perjantaina kahdestaan syömässä, jonka jälkeen mentiin yhdessä baariin. Lauantaina saunottiin pitkän kaavan kautta, ja sunnuntaina käytiin metsälenkillä koiran kanssa, ja saunottiin uudelleen. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Finanssimies on puhdasverinen sika. Jätkä on luimistellut kotinurkissa armoa anellen viime kuukaudet ja palaa pienen tauon jälkeen naisiin. Toi-vot-ta-vas-ti hän jää taas kiinni ja morsmaikku pääsee vapauttamaan hänet poikamieheksi, kun mulkulla itsellään ei ole kanttia siihen.

CougarWoman
CougarWoman

Niin - tuo puolihan ei kuulu minulle. :)

HannaHHoo (Ei varmistettu)

Kuuluu se. Kuvottavaa tämä selitys, jolla oma halpa käytös ja sillä toisen syvästi satuttaminen selitellään. Mulle on vapaita miehiä riittänyt aina, varatut selvitelköön ensin asiansa kotona.

CougarWoman
CougarWoman

En ole samaa mieltä. Minä en satuta ketään, sillä elän itse avoimessa liitossa. Mitä mies tekee - se ei ole minun asiani; minun funktioni ei ole toimia toisen moraalinvartijana. 

Mutta jokainen on oikeutettu omaan mielipiteeseensä toki. :)

HannaHHoo (Ei varmistettu)

Eikös se sun avoin liitto ole kestänyt noin kaksi sekuntia? Sitä ennen, mikäli tää tarina olisi tosi, olisit pettänyt sinuun uskovaa, luottavaa ja jopa rakastavaa aviomiestä usean kanssa, ihan muusta piittaamatta kuin omasta itsekkäästä halusta ilmeisesti todistaa itselle ja blogin kautta puolelle maailmaa, että olisit jokseenkin haluttava, ainakin joillakin pettämissivustoilla seksiseuraa hakevien mielestä. Useampi keskittyisi tuossa tilanteessa mieheen, yhteisiin hetkiin ja seksissä vaihtoehtojen hakemiseen YHDESSÄ.

CougarWoman
CougarWoman

Tähän on vaikeaa vastata kuulostamatta puolustautuvalta - ja sitä en halua olla. Olen tehnyt omat valintani sillä perusteella, miten minulla (todellakin itsekkäästikin) on mahdollisuus elää tässä avioliitossa edes jotakuinkin onnellisena (tai oikeastaan, ilman että haluan vetää itseni narun jatkoksi). 

Ei minun sen kummemmin tarvitse todistaa että olen haluttava - tiedän sen nykyään ilman todisteitakin. Ja tämä on, halusitpa tai et, osaksi rakastajieni ansiota; sillä kotona, omassa suhteessa, se ei ollut aivan päivänselvää. Ei ole ollut moneen, moneen vuoteen. 

Pelkkää seksiseuraahan ei olla missään vaiheessa haettu, ja näistä pettämissivustojen miehistäkin olen ensimmäiseksi karsinut pois ne, jotka tosiaan hakivat vain niitä tunnin pikapanoja vailla minkäänlaista muuta läheisyyttä ja kontaktia. 

Mitä tulee mieheen keskittymiseen ja vaihtoehtojen hakemiseen - onko tämä ensimmäinen postaus mitä luet, vai luetko tarkoituksella omien moraalisilmälasiesi läpi? Mielestäni olemme käyneet kaikki vaihtoehdot läpi jo ajat sitten, jopa fysiologisia myöten (joista osasyy tulikin ilmi; se uniapnea ja matalahkot testosteroniarvot). 

Kaikki vaihtoehdot siis niistä, joihin mies on valmis taipumaan; ei esimerkiksi halua seksi/pariterapiaan. Että kauanko sinun mielestäsi minun pitää yrittää yksin samalla kun kuivetun ja kuolen sisältäpäin? Kauanko pitää naisena uhrautua ja myötäillä miestä, samalla tullen päivä päivältä onnettomammaksi? 

Sinällään turhaa spekulaatiota, sillä nykytilannehan on avoin suhde - vaikka sitä olisikin kestänyt vain sen "kaksi sekuntia". Menneisyyttä on turha pohtia ja tulevaisuutta turha murehtia; pitää keskittyä nykyhetkeen. 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, tuohan on vakiselitys noilla markkinoilla sille, että Finanssimies oli löytänyt kuumempaa seuraa ja valitsi hänet. Nyt se juttu on loppunut ja otti taas yhteyttä sinuun. Voit olla varma, että kun saa jälleen kuumempaa (omaa tasoa) seuraa, dumppaa sinut uudestaan.

CougarWoman
CougarWoman

Tässä hypoteesissä oletetaan, että olen jotenkin Finanssimiehen "omaisuutta". Finanssimiehestä tulee maksimissaan yksinäisten lauantai-iltojen huppelinen booty-call, joka saa palata viimeistään viimeisillä julkisilla kotiin. Tämä on tehty hänelle selväksi, ja hän on hyväksynyt nämä sääntöni. 

Mitä tulee viimeiseen viiteen kuukauteen ja Finassimiehen tekemisiin niitten aikana - EVVK. 

Nimetön (Ei varmistettu)

Miten niin omaisuutta? Tarkoitan tällä sitä, että kun et ollut hänen 1.vaihtoehto (mistä tiedät monesko varasija..?) niin kuinka paljon luulet hänen panostavan sinuun? Tai seksiinne, omaan nautintoonsa ehkä mutta jos ajattelet omalta kannaltasi? Olet hehkuttanut tuota sielunkumppanuutta yms sellaista, joka ei liity seksiin, kuinka sitten yhtäkkiä sellaisilla ei olekaan väliä että olet hänen "varapano" muiden tehdessä oharit. Lauantai-iltojen callista sen verran, että et kai ota oikeasti yhteyttä kännissä varattuihin miehiin..? Se kai on vastoin kaikkia sääntöjä :O

CougarWoman
CougarWoman

Mistä sinä tiedät 100% varmasti, ettei hänen selityksensä ollut totta? :) 

Kyllä ainakin viime tapaamiskerralla seksi oli molemmin puolin huomioonottavaa ja -antavaa; en kai muuten enää olisikaan kiinnostunut tapaamaan..? En kuitenkaan itse ole valmis "sijoittamaan" häneen hirveästi aikaa, sillä kuten hänellekin selväksi tein, Logistiikkapomo on nyt se ensisijainen uusi rakastaja; ja jos LP haluaa tapailla eksklusiivisesti, niin Finanssimies saa jäädä. Mutta miksipä en ottaisi varasijalle jotakuta, joka on lyhyemmän välimatkan päässä kun kerran olen nyt virallisesti avoimessa suhteessa - niin kauan kuin toisenlaisia pelisääntöjä ei ole sovittu? 

Kenen sääntöjä? :) Mutta "huppelissa" ja "kännissä" on vissi ero...ja tarkoitus olikin lähinnä nauttia yhdessä niitä alkoholijuomia, en nyt meinannut ensin vetää perseitä olalle ja sitten alkaa soittelemaan. :D 

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

En olis kelpuuttanut enää mihinkään. Olkoon totta tai ei toi selitys, niin kyllä hän olisi JOTAIN voinut antaa kuulua itsestään.
Ja siis, mies, joka pettää, jää kiinni, lupaa parantaa tapansa, ja heti kun tilanne rauhoittuu palaa pettämään on, sika.
Mutta mäkin uskon enemmän siihen, että oli löytänyt muuta seuraa. Älä anna sille.

Ps Epäilyttävää hänessä oli myös se, että sai sut suostumaan suojaamattomaan seksiin. Tohon tyyppiin ei voi luottaa yhtään.

Jep, siinä mun ei-peräänkuulutetut neuvot ja analyysit tällä kertaa. :)

Tsemppiä, ja punatukkaa odotellessa!

CougarWoman
CougarWoman

Enpä ole toistaiseksi kelpuuttanut minäkään. Sika tai ei, hyvin se vällyjen välissä vetää. Enpä minä sitä muuhun haluakaan. 

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Niin siis, minähän paheksun pettämistä! :D Sun toimintaa en ole koko aikana pitänyt pettämisenä, koska olet yrittänyt KAIKKESI ja vähän lisää 1M kanssa. Olen ajatellut, että hän tietää ja hyväksyy. Ja siis, pettäähän voi vain sellaista, jonka kanssa ON seksisuhde.

Mutta toi FM n toiminta ärsyttää.

Tästä tulikin mieleen taas LP, eli logistiikkapomo. What's his excuse? Valokuvaaja ja muusikko, kai?, olivat jotenkuten luvalla liikkeellä? Vai kuvittelivatkohan vain?
Finanssimiehestä nyt ei edes tiedä, onko oikeasti naimisissakaan.

Sori sekava vuodatus, olen näemmä vähän tuohtunut. Viestittely, se miten saat miehet viestittämään, on ykkössaavutuksesi minun näkökulmastani. Koska jatkuva yhteydenpito ja lämmittely tekee seksistä niin paljon parempaa.
FMstä ei nyt todella voi sanoa, että olisi hoitanut sitä puolta hyvin.

CougarWoman
CougarWoman

LP:llä on omien sanojensa mukaan samanlainen tilanne kuin mulla, eli (lähes) seksitön avioliitto. Enpä minä jaksa hirveästi ruveta faktoja penäämään, pakko vain valita luottaa siihen, mitä kertovat. Eikä sillä kai loppupeleissä ole tämän tyyppisessä suhteessa hirveästi merkitystäkään. 

FM on kyllä nyt tsempannut, jopa soitti (!) perjantaina. Kyllähän tuo nyt on taas viestitellyt puhelin kuumana, hirveästi ei tosin viikonloppuna ollut aikaa vastailla. Katellaan... 

sAASsAsa (Ei varmistettu)

"olen täysin vapaa tekemään ihan niin kuin minua itseäni huvittaa"

mikä ihana illuusio!

CougarWoman
CougarWoman

Eikös olekin :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko finanssimiehellä lapsia?

CougarWoman
CougarWoman

Ei ainakaan tietääkseni. En edelleenkään koske isiin...

Vierailija (Ei varmistettu)

Kysyppä, kun ei ole sulle aivan EVVK.

CougarWoman
CougarWoman

Senhän kysyin jo heti ensimetreillä ennen edellistä tapaamista...meinaatko että viidessä kuukaudessa olisi tullut asiaan muutos? 

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi , kun 30v mies, aika usein lapset tehdään tuossa iässä. Oliko niin, että fm valehteli myös olevansa sinkku, ensimetreillänne? Valehtelu on pettämiskuvioissa peruskauraa, eikö niin.

CougarWoman
CougarWoman

Mä itseasiassa tarkistin tämän parisuhdestatuksen meidän aikaisemmasta "kirjeenvaihdosta" just, kyllä se on ihan rehellisesti sanonut että se on parisuhteessa. Eli mä vaan sekoitin kaksi miestä keskenään.. o_0 

Niin, ellei olla luvan kanssa liikenteessä niin kyllähän sille vakipartnerille ainakin valehdellaan. Tiedä sitten miten patologista valehtelun täytyy olla - itse ainakin pyrin pettäjäaikoinanikin olemaan partnerilleni mahdollisimman rehellinen, koska mun mielestä valehtelulle ei sen tyyppisessä sivusuhteessa ei ole mitään tarvetta. 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

He has a Child, actually two... Greetings from his neighbour!

Looking for...

Wow... On kyllä sanottava, että ainakin miehellä on munaa. Toisaalta, taisit löytää jotain parempaa Logistiikka Pomosta ja häntä ei olisi löytynyt ellei Finanssimies olisi kadonnut. :D Jänniä nämä elämän käänteet.

CougarWoman
CougarWoman

Joo - ja ennenkaikkea Valokuvaaja olisi myös jäänyt välistä! Everything happens for a reason.. ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Sekoitin Finanssimiehen ja Logistiikkapomon toisiinsa ja luulin hetken, että omasta elämästäni on hävinnyt viisi kuukautta, kun vastahan sinä sen kanssa olit...

CougarWoman
CougarWoman

Aaahhhaaahhh :D Juuei, mitään aikahyppyä ei tapahtunut... :) 

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Hyvin menee, jos pohjaa oman elämänsä ajan- ja todellisuudentajun tämän blogin tapahtumaketjuihin!! XD
Ja jotkut vielä epäilee, että tää olis jopa fiktiota!
Juu, minäkin olen vähän koukussa tähän blogiin, ei se mitään!
Odotan niin, että "pääsemme" treffeille punatukkaisen nörtin kanssa!
Jep jep...

Vierailija (Ei varmistettu)

En nyt sentään mitään pohjaa, satuin vaan unenpöpperössä lueskelemaan.:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihmetyttää nuo kommentoijat, jotka yrittävät syyllistää Puumaa milloin ajankäytöstä, milloin oletetun isäihmisen vamppaamisesta. Tekeekö noin tiukkaa, kun Puuma sai luvan vieraissakäyntiin? Ei vaan voi antaa toisten elää omaa elämäänsä? Myönnän, että olen osallistunut moitteisiin itsekin silloin, kun ulkopuolisten henkilöllisyys on ollut vaarassa paljastua. Mutta jos ketään ei satuteta, mitä ihmettä Puuman valinnat kenellekään kuuluvat?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.