Jackpot 2/3

CougarWoman

Kun olen rauhoittunut sen verran, että pystyn jälleen muodostamaan edes jotakuinkin koherentteja lauseita, alan riisumaan Logistiikkapomoa. Napitan kauluspaitansa auki, vedän valkoisen t-paitansa kainaloihin ja kumarrun suutelemaan rintakehäänsä; lipaisen matkalla hänen lävistettyjä nännejään ja kuulen hänen vetävän syvään henkeä.

Logistiikkapomo kiemurtelee ulos paidoistaan; näen syrjäsilmällä varta vasten silitetyn paitapuseron lentävän myttynä huoneen nurkkaan samalla, kun avaan farkkunsa ja vedän niitä alaspäin yhdessä boxereittensa kanssa. Logistiikkapomo huokaisee syvään kun suutelen hänen nivusiaan ja kuljetan kieltäni kiusoittelevassa kaaressa varoen kutittamasta.

Logistiikkapomo vetää minut lujasti lähelleen ja alkaa suudella minua kietoen jalkansa ympärilleni vangiten minut otteeseensa. Tunnen hänen kehonsa lämmön, sydämensä lyönnit, hänen halunsa; hän hamuaa huulillaan kaulaani ja lähettää värähdyksiä ympäri kehoani purressaan minua varovasti, nostattaa ihoni mielihyvästä kananlihalle.

Kurotan Durexit käsilaukustani, ja jotenkin hän onnistuu sekä avaamaan paketin, ottamaan yksittäispakatun kondomin esille, että pukemaan kapistuksen päälleen siten, etten edes hekumassani huomaa. Taikatemppu – vain huomion pois viemistä; hyvä illuusio.

Yhtäkkiä hän on sisälläni, nostaa jalkani olkapäilleen, liikkuu syvällä minussa. Minun on aina ollut vaikeaa katsoa partneriani silmiin aktin aikana; se on jotenkin liian intiimiä, katsekontakti on liian paljastava ja saa minut tuntemaan itseni haavoittuvaksi. Nyt ei ole näin; katsomme toisiamme silmiin hänen liikkuessaan minussa hitaasti ja rauhallisesti, kiireettä ja perusteellisesti.

Logistiikkapomo hymyilee nautinnollisen valloittavasti, enkä voi olla vastaamatta hymyyn; sitten hän kiihdyttää tahtia ja sulkee silmänsä koko kehonsa jäykistyessä, voihkii äänekkäästi purkautuessaan, suutelee minua rajusti. Vetää syleilyynsä, tunnen hänen sydämensä lyönnit kehoani vasten.

Logistiikkapomon matala nauru on täynnä mielihyvää, se kuplii syvältä hänen kehostaan ja saa minutkin hihittämään hysteerisesti. Koko kehoani kihelmöi, vaikka olenkin vielä raukea hänen käsittelynsä jäljiltä, ja huomaan toivovani, että ottaisimme uusintakierroksen mahdollisimman pian; toisaalta taas “peli” on nyt 1-1, orgasmit ovat tasan. Ei oikeastaan tarvitse.

Vaan vielä mitä. Logistiikkapomo kierähtää vierelleni ja kätensä hiipivät jälleen jalkoväliini. Hän katsoo minua viekkaasti vihreillä silmillään. Kysäisen, mitä hän aikoo.

“Mä aion antaa sulle toisen orgasmin. Nainen voi saada enemmän orgasmeja lyhyen ajan sisällä kuin mies, ja mun mielestä niitä pitää silloin myös vastaavasti antaa. Mun kirjoissa sun pitää olla aina vähintään yksi edellä.“

Kymmentä minuuttia myöhemmin olen taas yhden edellä. On lounasaika, ja alan ponnistaa sängystä ylös pukeakseni päälleni, suin pystyssä sojottavia hiuksiani takaisin kuosiin. Nälkä kurnii jo vatsassa aamun aktiviteettien jälkeen.

“Ei kun pysy siinä vaan, näytät niin ihanalta.”

Lepäilen alasti jo huomattavan punertavan pyyhkeen päällä sillä välin, kun Logistiikkapomo taikoo laukustaan sämpylöitä, croissantteja, mehua, leikkeleitä, juustoja ja viinirypäleitä. Ne tarjoillaan minulle sänkyyn, ja ruokailun aikana saan säännöllisesti croissantinmakuisia suukkoja.

Lounaan jälkeen kiedomme alastomat kehomme jälleen toisiimme niin lähelle kuin mahdollista, ja juttelemme. Logistiikkapomo silittelee koko ajan hiuksiani, kumartuu antamaan helliä suukkoja lauseitten väliin. Käperryn hänen kainaloonsa, hän laskee kätensä päälaelleni vetäen minut vielä lähemmäksi itseään, ja…nukahdamme toistemme syliin. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

LP kuulostaa aika todella kokeneelta, eli ei taida olla 1. tai 2. hotellisäätö, mutta sillä ei liene väliä.

CougarWoman
CougarWoman

Heh - juuei (ole väliä siis). Mun puolesta saa tehdä vaikka leipätyökseen niin kauan kun mun ei tarvitse maksaa (ei antanut mun osallistua mitenkään kuluihinkaan, totesi vaan että piffaa sinä vaikka seuraavalla kerralla).

On nimittäin herralla edellytyksiä olla mun paras_rakastaja_ikinä. En ole vielä koskaan törmännyt yhtä huomaavaiseen tyyppiin! 

LP:n mukaan tämä oli hänelle ensimmäinen kerta, kun ylipäätään pettää - minä valitsen uskoa häntä. 

CougarWoman
CougarWoman

"valitsen uskoa häntä" - liekö tuo edes suomea.. :D 

Sinkkis (Ei varmistettu) http://sinkkulaiffii.wordpress.com/

Apua, en kestä!
Tätä lukiessa omatkin posket rupeavat punottamaan ja tässä työpisteellä päästelee äänettömiä huokauksia.
Voi LP!!

CougarWoman
CougarWoman

Hih :)

Amma
Why you little!!

Mä kans tässä mietin, että not safe for work-disclaimer ei olis pahitteeksi (koko blogille, ei vain yksittäiselle postaukselle :D)

(työkaveri istuu seinämän takana tuossa..)

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Jos tämä tapahtui oikeassa elämässä sinulle aikuisten oikeasti, olen sitä mieltä, että sinun pitäisi voida lopettaa päivätyöt ja ryhtyä naisten deittailucoachiksi. Worldwide, baby. Onhan virtuaalikokoukset keksitty.
Mä näen miten olet prosessissa mukana alusta asti, kun ilmoitus laaditaan.
Ok no, kompastuskiviä on... eri maissa on erilaisia deittailukulttuureja, ja miehet reagoivat eri tavoilla, vähän.
Ja sitten, tietty, jos tulisit tunnetuksi, miehet ehkä tunnistais CW:n kasvatit :).
Mutta olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että aika moni maksaisi aika paljon saadakseen kokea saman kuin sinä.
Ja olen myös sitä mieltä, että meidän kannattaa matkia sinua lähestymistavassasi. Sehän voisi vielä olla suht helppoa, jos itsellä vain on sana hallussa. Mutta viestittää voi tosiaan myös lähettämällä biisejä ja netistä löydettyjä kuvia, jotka ilmaisevat tunteita ja tunnelmia.
Vaikeampaa voi toisaalta olla omaksua tuo terve itseluottamuksesi.
Kuriositeetti: hämmästytit mut taas sillä, että yleensä sulla on vaikeaa katsoa rakastelukunppania silmiin. Mä aina pyydän toista katsomaan mua orgasmin hetkellä. Siitä vasta pääseekin sfääreihin.

CougarWoman
CougarWoman

Wow - siinäpä businessidea! :D Tosin...mullahan ei ole hajuakaan, miten tää mun taktiikka pelittää sinkkumarkkinoilla, ja tuntuisi vähän härskiltä alkaa "pettäjäcoachiksi"...

Haha, Puuman Pennut (TM) ja PP-logolla varustettu kultainen, tassunmuotoinen pinssi kauluksessa! :D :D

Joo siis...tämä tullee yllätyksenä, mutta...mä osaan olla myös tosi ujo... 

 

 

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Repesin äänekkäästi ratikassa!

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Saammeko nyt kuitenkin huomauttaa, että "alkaa"-verbin jälkeen tulee infinitiivi ykkösen perusmuoto. Eli se on "alkaa riisua" (tai "ruveta riisumaan", mutta ei niiden sekoitusta.)
Thänx.
Terveisin Kustannustoimittajien Keskusliitto

Vierailija (Ei varmistettu)

http://yle.fi/uutiset/alkaa_tekemaan_vai_alkaa_tehda_-_mika_on_hyvaa_suo...

Valitettavasti tämäkin muoto täytyy nykyään sulattaa, Keskuliiton huomautus on siis aiheeton.

Vierailija (Ei varmistettu)

*keskuSliiton

CougarWoman
CougarWoman

Öhm...muistan tuon uutisen, ja miten sisäinen kielinatsini kirosi sitä, kun kuulosti niin kököltä - ja nyt käytän näköjään itse samaa muotoa :D :D :D Näin voi käydä jos kiimoissaan kirjoittaa... :D

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Aha, ok.

Arvoisa Kustannustoimittajien Keskusliitto,

vuonna 2014 Kotimaisten kielten tutkimuskeskus Kotus päätti, että on sallittua käyttää molempia muotoja. Samalla Kotus päätti sallia myös vuoren kiinnittämisen vaatteisiin.

Ystävällisin terveisin,

Kaksi asetta menettänyt kielipoliisikokelas

Ps. tässä lähteet: http://www.kotus.fi/files/2554/alkaa_tekemaan_tiedote_pvm.pdf  http://www.kielikello.fi/index.php?mid=2&pid=11&aid=2750 (jälkimmäisessä myös tuosta alkaa tekemään -rakenteesta, mutta en löytänyt vuoresta virallista tiedotetta. :D)

 

Sisi- (Ei varmistettu)

En voi olla jatkamatta näin täysin ohi aiheen, että Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen nimi eimuuten enää ole tuo - nimi vaihtui vuonna 2012 Kotimaisten kielten keskukseksi. Pilkunviilausten ketju on loputon! Viilatkaahan joku tämän minunkin viestini kieltä tai terminologiaa! :)

sup (Ei varmistettu)

...ja että ruveta on murre sana, pitäisi käyttää ryhtyä. Varmaan ainoita asioita jotka opin yläasteen äidinkielentunneilla.

SAMI-PETTERI

Voi LP! Voitko sanoa hälle, että kävis meilläkin vierailee. :D

 

CougarWoman
CougarWoman

Hahaha - toki voin! :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida kun eksyin tänne toisen blogin kautta.aivan uskomatonta paskaa tän kirjoittajan fantasiakuvitelmat.Tainnut lukea vähän liikaa harlekiinikirjoja.Kaikkea ei tarvitsisi sentään julkaista.Ja ei en aio enää tälläistä lukea.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen täysin samaa mieltä!

CougarWoman
CougarWoman

EOPL (ei oo pakko lukea) ;)

Heh, se mikä toiselle on fantasiaa, on toiselle todellisuutta. <3 

Kuriositeettina muuten: en ole koskaan elämässäni lukenut ensimmäistäkään Harlekiini-sarjaan kuuluvaa kirjaa. Pitäisiköhän? :D

I am, Am I

Paljon parempaa luettavaa kuin yksikään Harlekiini kirja, ja olen lukenut niitä aika monta. Tätä blogia lukiessa alkaa janoamaan vain lisää ja lisää luettavaa, koska Gougar, blogisi on hyvin koukuttava. Lukenut tätä alusta alkaen. Minulle se on ihan sama onko kyseiset tapahtumat fiktiota tai faktaa, tosin itse uskon jälkimmäiseen. Minusta on hienoa että Gougar uskaltaa kirjoittaa hänelle hyvin intiimeistä asioista, jotka saavat minun poskeni punoittamaan. Olet minusta hyvin rohkea nainen ja minusta on hienoa että uskallat toteuttaa haaveitasi ja halujasi. Kaikista ei siihen ole. Joten toivon sinun jatkavan samaan malliin, omaa elämääsi eläen, ihan sama mitä muut ovat mieltä. Tämä on sun elämä ja sun hetki, elä täysillä...ja nauti niistä hetkistä jolloin pyyhe hotellin sängyllä voi olla vähän punainen ;)

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos, Sinderella, kommentistasi <3 Kyllä minä jatkan, ihan varmasti! :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Yhh, että pitikin taas lukea.. Puuma on kyllä maalannut itsestään niin luotaantyöntävän kuvan - lihava, tupakoi, pettää, harrastaa suojaamatonta seksiä JA vieläpä silloin kun on menkat. Jotenkin nyt en pääse hekumalliseen tunnelmaan kiinni.

CougarWoman
CougarWoman

Jos nyt aletaan pilkkua viilaamaan, niin nykyisellään en petä, eikä seksikään ollut suojaamatonta. Onneksi Logistiikkapomo ei muuten jaa inhotustasi menkkaseksiin - ja tupakoi itsekin! 

Niin ajattele - olen tuota kaikkea (ylläolevat viilaukset poislukien), ja silti kehtaan olla onnellinen ja jopa puhua siitä julkisesti! :) 

Ai juu ja - EOPL! :D 

Looking for...

Itsehän kiljuisin riemusta jos joku haluaisi menkkojen aikana koskea. Siis eihän nainen tietty saisi haluta yhtään mitään kun kehtaa poistaa kehostaan munasolut jotka mahdollistaa elämän. Pitäis mennä nurkkaan häpeämään. 

Millä vuosiluvulla me elettiinkään? Oisko Logistiikkapomolla vaikka nuori ja komea poika? Voisi lähettää tänne päin~

CougarWoman
CougarWoman

:D

Niin mitenkäs nuorta poikaa saisi olla, LPhän on itsekin vasta 33.. :D

 

Looking for...

... Voit sanoa LP:lle että yhteyttä voi ottaa :'D Oma rakastaja kun katoaa kuvasta viikoksi TÄYSIN kun sanon, että on menkat. 

CougarWoman
CougarWoman

Ohto varasi ekana! ;'D 

os / housuitta (Ei varmistettu) http://housuitta.com

No voi kamalaa, että ihan oikein harrastaa menkkojen aikaan seksiä. :D Arvaas mitä, niin teen minäkin, jos siltä tuntuu. En kolmena ekana pahimpana vuotopäivänä, mutta sen jälkeen joo pannaan välillä pyyhe perseen alla tai vaikka suihkussa. Kun ei seitsemää päivää jaksa useinkaan ilman olla. Voishan sitä vaan antaa suihinottoja miehille tai runkkailla pelkkää klitorista tamponi paikallaan, mutta miksi, kun ei miestäkään ällötä, jos joku veritahra sattuu näkymään.

os / housuitta (Ei varmistettu)

(Haha, suihinottoja miehille. :D Piti kirjoittaa ihan vain miehelle. Meillä kun ei avointa suhdetta tms. ole. :D)

CougarWoman
CougarWoman

Jepjep, kyseessä oli vielä toinen vuotopäivä = Niagara. (Joo, TMI!!) Pointsit miehelle, ettei haitannut. Ja kyseessä sentään eka tapaaminen...he's a keeper! :)

Tamponiseksistä lisää perjantaina :'D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mielenkiinnosta kysyn onko teillä nyt Ykkösmiehen kanssa niin avoin liitto, että kerrot hänelle, kun lähdet "tuulettamaan"? Jotenkin on vaikea ajatella, että avoin tarkoittaisi sitä, että "käydään jossain, jos käydään, silloin kun käydään, mutta ei puhuta asiasta"....peace

CougarWoman
CougarWoman

Eh...ei ole. Palloteltiin ajatuksella, ja tultiin molemmat siihen tulokseen, että skenaariota "heippa kulta, lähden tästä treffeille, palaan huomenna ja kerron, minkälaista oli" ei kumpikaan halua kuulla.

Eli toiselta "salassa" mutta kuitenkin luvan kanssa. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitenkäs sallitteko suhteet vai vain seksin? Ne avoimet liitot joista olen kuullut ovat sitä mieltä, että edes numeroa ei saa vaihtaa, jotta seksi pysyy vain seksinä eikä tunteita varmasti tule vahingossakaan mukaan. Olisi kiva kuulla enemmän teidän omista säännöistä.

CougarWoman
CougarWoman

Hyvä kysymys...itselläkin olisi kiva kuulla enemmän säännöistä o_0 Me ei tästä olla hirveästi (vielä) puhuttu, itse olen vähän semmoista "matonallelakaisijatyyppiä"; kaikkia mutkia ei tarvitse turhaan vedellä suoriksi...

Sääntöjä ei siis toistaiseksi ainakaan ole spesifioitu sen suuremmin.

Nörttityttö (Ei varmistettu)

Luulisi että se olisi silti kaikille osapuolille turvallisinta ettei ne ulkopuoliset suhteet olisi kellon neljän nakkikioskipokia joilta parhaassa tapauksessa saa tuliaiset kotiin tai itsekin on ollut niin päissään ettei reissusta jää kuin paha mieli.

Itse en ainakaan aikuisena ihmisenä. jos, huom jos, samantyyppiseen tilanteeseen ryhtyisin, haluaisi lähteä metsästämään seuraa kuten sinkkuaikoina vaan kaikkein paras järjestely olisi juuri puuman kaltainen. Otetaan selvää ensin ja järjestetään tapaaminen huolellisesti ja ehkä mahdollisimman huomaamattomasti myös omaa puolisoa ajatellen.

CougarWoman
CougarWoman

Näinpä. Mä en muutenkaan enää kovin noille yhden illan jutuille lämpene...yleensä kun se seksi vaan paranee, mitä paremmin toista tuntee. Edelleen etsin sitä yhtä vakirakastajaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosi kuuma toi sivupalkki kuva.

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

No niin, kuukauden päästä olette yltäpäältä in love, jos vanhat merkit pitää. Mä voisin ottaa punanörtin.
Viitsi viitsi, vähän.

CougarWoman
CougarWoman

Haha, we'll see about that. Tällä kertaa ei ole perhosparvea mahassa, vaikka viestitelläänkin aika paljon. LP saa minut nauramaan ja hänen kanssaan on helppo olla, mutta ainakaan toistaiseksi en koe rakastumisen tunteita.. (No ehkä vähän ihastunut olen ;) )

Punanörtti on hei kanssa vielä kuvioissa! ;) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.