Jackpot 3/3

CougarWoman

Herään säpsähtäen syvästä unesta – apua, kauanko olen nukkunut? Rullaan suusta eroottisesti ulos roikkuvan kieleni takaisin suuhuni, pyyhkäisen sensuellin kuolanoron poskeltani ja vilkaisen Logistiikkapomoa, joka on jo hereillä ja katsoo minua ilkikurisin silmin.

“Sä kuorsasit vähän”, hän nauraa ja suukottaa ohimoani. “Ei me nukuttu kuin puolisen tuntia, nou hätä.”

Kiehnään hänen kehoaan vasten kehräten kuin kissa, haluan lähemmäksi häntä. Hän nostaa leukaani ja suutelee minua taas pitkään – olemme suudelleet varmasti jo koko vuoden suutelukiintiön täyteen. Hänen kätensä aloittavat taas vartalollani vaeltelun, huulensa seuraavat perässä.

Jossain vaiheessa lounaan jälkeen ja ennen nukahtamista olen käynyt vessassa asettamassa tamponin, ettei koko sänky muistuttaisi halloweenlavastetta. Logistiikkapomo on pyöräyttänyt minut vatsalleen ja makaa päälläni koko painollaan, painaa lantiotaan peppuani vasten ja mutisee korvaani että olisi ehkä “tarvetta käydä poistamassa tietty vierasesine”.

En tiedä mistä kysymys kumpuaa, mutta yhtäkkiä kuulen oman ääneni, joka ehdottaa anaaliseksiä. Logistiikkapomon suudelma niskassani pysähtyy, hän kertoo vähän häpeillen, ettei ole koskaan vielä kokeillut.

Kurotan käsilaukustani lahjaksi saamani liukuvoiteen*), kierähdän ympäri ja kosketan häntä hierottuani sitä reilusti kämmeniini, liu’utan käsiäni edestakaisin ja näen hänen nauttivan, koko kehonsa tärisevän kosketukseni alla. Kerron, että jos hän haluaa kokeilla, ei minulla ole mitään sitä vastaan.

Edellen on, kuin en itse puhuisi; kuin joku toinen puhuisi suullani – normaalisti en ikinä ehdottaisi anaaliseksiä ensitapaamisella. Se on jotain, mihin vaaditaan sataprosenttinen luottamus tutun partnerin kanssa; sillä se voi helposti sattua, olla liian rajua.

Logistiikkapomo kiihottuu entisestään, saa kuiskattua että haluaa kyllä. Ehdottomasti. Asetun kontilleni ja pian hän on sisälläni varovasti, tunnustellen, melkeinpä liikkumatta. Hänen kätensä puristavat lanteitani, hänen suunsa hengittää kuumasti niskaani. Se tuntuu uskomattoman hyvältä, ja kerron hänelle pehmeästi, että hän voi olla rajumpikin; että sanon kyllä, mikäli sattuu. Hän alkaa liikkua hitaasti edestakaisin, ja kätensä löytää taas jalkoväliini kun hän kohottautuu seisomaan polvilleen. En jaksa edes miettiä, kuinka hyvä näkyvyys hänellä on tamponini ulos pilkottavaan naruun.

Sitten ajantaju katoaa. On, kuin olisimme huumeissa; matkalla jossain toisessa ulottuvuudessa. Kehojen harmonia, ihon läiske ihoa vasten, samanaikainen kipuaminen kliimaksiin, jonka aikana kumpikaan ei voi pidättää huutoaan.

Hän makaa päälläni hikisenä, sydän hakaten kuin haluaisi karata rinnasta ulos. Minun hiukseni ovat nihkeät, koko kehoa kihelmöi. Nauramme kuin mielipuolet, juomme toistemme suudelmia. Tällä kertaa Logistiikkapomolla on vaikeuksia lauseenmuodostuksessa.

“Se oli…tää on…Huh! Sä olet niin…Vau!”

Verbaliikan pettäessä Logistiikkapomo turvautuu äänteisiin ja huutaa parhaimman cowboy-huutonsa.

“Jii-haa!”

Sitten nauramme vähän lisää.

Päätämme iltapäivän pitkään suihkusessioon, jonka aikana saippuoimme toisemme perusteellisesti. Logistiikkapomo polvistuu eteeni kaakeleille ja suihkuttelee intiimejä alueitani, katsoo minua silmiin ja virnistää.

“Vitler oli ihana tuttavuus, mutta niin oli Buttlerkin. Kiitos.”

Tyyppi antoi lempinimen anukselleni. Mahtavaa.

Kunnon herrasmiehenä Logistiikkapomo saattaa minut autolleni ja suutelee minua pitkään ja kiihkeästi välittämättä siitä, kuka näkee ja kuka päättelee, mitä olemme juuri tehneet. Mietin, voiko tämän parempaa seksiä ollakaan, ja pelko vihlaisee sisuskalujani, kun ajattelen, että entäpä jos tämä olikin tässä.

Logistiikkapomo vetää minut vielä viimeisen kerran syleilyynsä, suukottaa hiuksiani ja kuiskaa korvaani matalasti.

“Seuraavalla kerralla mä haluan tehdä sulle suulla sen, minkä tällä kertaa tein käsillä.”

Vielä yksi hurmaava virnistys, ja hän on poissa. Minä jään haukkomaan henkeäni vielä hetkeksi, ennen kuin käynnistän autoni ja ajan tärisevin käsin pois. 

*) Tätä postausta ei ole tehty kaupallisessa yhteistyössä Durexin kanssa, mutta tuotteet pelittivät sen verran hyvin, että en voi olla jakamatta ilmaista mainosta. 

Kommentit

Aloitteleva Puuma (Ei varmistettu)

Perun ton minkä sanoin, että kuukauden päästä olet rakastunut. Ei siinä niin kauan mene.
Lukeeks miehet tätä blogia? Heidän pitäis.

CougarWoman
CougarWoman

Aaahhhaaah! Voiko seksiin rakastua? Jos, niin olen mennyttä naista ;) 

Kyllä mulla on - sähköpostiyhteydenottojen perusteella - myös joukko mieslukijoita. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Luulis että sitä kautta ilmoittautuu halukkaita rakastajia - eikö sitä kautta yhtään tärppää?

CougarWoman
CougarWoman

En mielellään ota blogini vakilukijoita rakastajaksi asti, sisällöntuotanto voisi vähän kärsiä... :D 

SAMI-PETTERI

Kyllä tätä ainakin yks mies lukee.. luulisin... *kurkkaa housuihin* ... joo lukee tätä ainakin yks mies! :D

11.36 (Ei varmistettu)

Suojaamatonta peppuseksiä "vieraan" ihmisen kanssa? Aina sen verran nirhaisee, että tulee verikontakti.

CougarWoman
CougarWoman

Ei ollut suojaamatonta... :) 

11.36 (Ei varmistettu)

Hyvä! Väärintulkitsin, että voitelit kalun liukkarilla. Sen päälle kortsu ei olisi oikein toiminut! ;)

CougarWoman
CougarWoman

Kyllä se toimi, tuo liukkari on semmoista että vähän aikaa kun antaa vähän kitkaa, niin se muuttuu vähemmän liukkaaksi. Sen käsillähyväilyn ja itse penetraation välissä oli jonkin verran aikaa, hyppäsin joittenkin kohtien yli ettei mene pitkäpiimäiseksi ;) Ja sitten kondomin päälle uusi truuttaus ja menoksi. 

Taidan olla vanha ja kaavoihin kangistunut ja kaikkea, mutta ajatuskin anaaliseksistä enemmän inhottaa ja sattuu kuin kiihottaa... Joskaan kokemusta ei ole, mutta en kyllä haluaisikaan.

CougarWoman
CougarWoman

Niin, jokainen taaplaa tyylillään, eikä siinä mitään vikaa ole. Ei anaaliseksiä pidäkään harrastaa, ellei se edes ajatuksena kiihota. 

Tämä ei muuten sattunut yhtään, kiitos liukkarin ja erittäin varovaisen partnerin... 

Vakilukija75 (Ei varmistettu)

Minunkin mielestä anaali on ihan hyvä vaihtoehto kuukautisten aikana :). Yksi kysymys: Laukeatko peppuseksissä ilman muuta stimulaatiota?

CougarWoman
CougarWoman

En, klitoriskiihotusta tarvitsen lähes poikkeuksetta...mutta siitäkin huolehdittiin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt jos koskaan, alkaa vaikuttaa mielikuvituksen tuotokselta tämä elämäsi. Kontillaan peppuseksiä? Ei ole ihan paras asento siihen hommaan, varsinkaan ensikertalaiselle. ;)

CougarWoman
CougarWoman

No sehän just on paras asento miehelle ensikertalaisena...kokeiltiin ensin nimittäin kyljellään, ei oikein tahtonut onnistua. Tähtäys on miehelle helpointa kontillaan kun näkee, mihin pitää sohia ;)

Että en oikein nyt ymmärrä, mihin perustat väitteesi.. :)

miz
miz

Varmaan siis siihen, että itselläni ainakin kontilla huonompi sattuu enemmän, nyt kokeilin makuulteen viimeksi ei ollutkaan niin paha. Eli lähinnä varmaan tarkoitti tuota komenttiaan naisen näkökulmasta, mutta ethän itse ole ensikertalainen. Tosin itse en siltikään suosi kontillaan olo, vaikka en itsekään ole ensikertalainen.

NotCredibleDates

Ite kontillaan on hyvä. Musta lähinnä riippuu siitä et miten jännittää eri asennoissa. Sattuu enempi jos jännittää. Mitä rennompi sen parempi ja tietenkin riippuu miten se mies tulee sisään :D 

CougarWoman
CougarWoman

Joo siis siihen että sattuuko se vai ei, vaikuttaa niin kovin monet tekijät...kuinka rento itse on, kuinka kärsivällinen partneri on, ja miten partneri on varusteltu... ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Minusta se kulma missä penis tulee sisälle kontillaan ollessa, on helposti satuttava.

CougarWoman
CougarWoman

Se riippuu siitä, missä kulmassa on itse...jos on kyynärpäitten varassa eikä käsien varassa, kulma on jo eri...jos köyristää selkäänsä sen notkistamisen sijaan, kulma on eri...jos mies seisoo polvillaan eikä polvillaan ja käsillään, ym ym ym... ;)

Mutta joo, varovainen partneri siinä hommassa kyllä pitää olla, ettei peppu säikähdä (sillä silloin se sattuu ihan satavarmasti). 

miz
miz

Itsellä jotenkin jalat niin jännittyinen jos kontillaan että koko kroppaa sit jännittää.

os / housuitta (Ei varmistettu) http://housuitta.com

Peppuyhdynnät on hyvä valinta (myös) menkkojen aikana! :D

Me harrastetaan enemmän kaikkea muuta peppuseksiä kuin siis varsinaista yhdyntää minuun peniksellä, mutta hyvin se sujuu takaapäin kontillaan. Toki kehottaisin ensikertalaista naista kokeilemaan ehkä ennemmin muuta asentoa, MUTTA ei tässä ole mitään yksiselitteistä totuutta, että mikä kaikista parhaimmalta/helpoimmalta asennolta tuntuu.
Melkoista jos yhdyntäasentojen perusteella voi päätellä tekstin mielikuvituksen tuotteeksi. :D

SAMI-PETTERI

Kyllä se on ihan ensikertalaisellekkin hyvä asento :D Yleensä se onnistuu ensikertalaisella helpointen. :D KOKEMUSTA ON xD Ja noin muutenkin se on yks mun omia suosikkiasentoja, jos haluu vähä villimpää/rajumpaa seksiä ilman ihmeellisempiä tuntemuksia - pelkkää selksiä.

CougarWoman
CougarWoman

Noni! Tulihan se asiantuntijalausunto sieltä! Meitsi oli oikeessa! :P

NotCredibleDates

Ihan loistavaa työpaikka luettavaa näin perjantaisin aamupäiväkahvin yhteydessä :D Ei edes tarvitse peitellä kun kukaan muu ei täällä ymmärrä suomea!

Ainut et mä vähän nyt jäin tuohon sun Buttler nimeen kiinni kun tulee mieleen toi näyttelijä Gerald Butler :D

CougarWoman
CougarWoman

Haha, Buttlerilla ja Butlerilla ei ole hirveästi yhteistä kyllä. Ei edes tuota sänkeä :D :D :D 

SAMI-PETTERI

Mä en voi sanoa nyt muuta ku AHH, joka kuullostaa tällasen kirjotuksen kommentiks varsin rivolta. :D

Kymmenen pistettä ja tamppooni vaginaan! Kiitos! <3

CougarWoman
CougarWoman

Eipä tuo nyt vielä hirveän rivolta kuulosta.. ;)

Kiitos ite <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Tampoonit on myrkyllisiä ja vaarallisia, älä käytä niitä ainakaan usein. Kuukuppi on parempi.

CougarWoman
CougarWoman

Noh, kohta 25 vuotta säännöllisesti käyttänyt...hyvin toimii. Eli en vaihda. :)

Nasha (Ei varmistettu)

Vastaan tähän aiheen viereiseen asiaan: Siirryin viime menkkojen ajaksi ensimmäistä kertaa tamponeista kuukupin käyttöön ja ihmettelin, että miksen ollut sitä aiemmin testannut. Ihan loistava! Kokeilu johtui taloudellisista syistä, säästänpähän kympin kuukaudessa :P

Peppuseksistä: Pari vuotta sitten sattui niin perkeleesti, että vähän on kammo jäänyt, mutta nykyisessä suhteessa sitä vois varovaisesti ehdottaa... :)

CougarWoman
CougarWoman

Itse jotenkin "kammoan" koko kuukuppia (pelkäisin että se pettää), enkä voisi kuvitellakaan sitä keitteleväni tai muutenkaan esitteleväni kodissani (tai siis varmaan sitten lähinnä kylppärissäni).. o_0 

miz
miz

Ei pelkoa ei petä todellakaan, ja itsellä ainakin tuli sellaine pussi kuile mukaan, johon sen voi laittaa ja säilytän muutenkin sitä kaapissa poissa silmistä. Ainot ällö osio voi olla se tyhjennys ettei tuossa keittämisessä ole mitään ongelmaa.

miz
miz

*kupille

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.