Kiss kiss, bang bang eli Ticket to Heaven?

CougarWoman

Disclaimer: sisältää aikuiselle naiselle täysin sopimatonta haaveilua. Kirjoittaja itse nimittäin sattuu olemaan sitä mieltä, että haaveilu ei ainoastaan satuta ketään, mutta on myös ihmisenä olemisen yksi perusedellytyksistä. Haaveita pitää olla aina, eikä niistä kaikkia tarvitse toteuttaa. 

Hhjj heitti viime postaukseni kommenttikenttään apokalyptisen ennustuksen minun ja Kitarapojan suhteesta:

“Eihän tämä parikymppinen Marokkoon halua jäädä; se haluaa Suomeen! Jollain ilveellä sen pitää päästä tänne. Cougis on Ticket to Heaven. Kiss, kiss, bang, bang. Marry me ja kas, eipä tarvitse lähteä Eurooppaan epävirallisia kanavia käyttäen.”

Loistavaahan tässä kommentissa on se, että lähdetään heti yleistämään toisen motiiveja olla koko suhteessa tuntematta koko tyyppiä. Sillä onhan niin, että kaikkien marokkolaisten ensisijaisena motiivina on päästä Suomen kaltaiseen paratiisiin?

News flash: on joo tyyppejä, jotka luulevat, että Euroopassa ovat kadut kultaa ja voi vaan napsutella henkseleitä valtion maksamassa luksuslukaalissa. Mutta on myös ihmisiä, jotka avaavat dialogin aiheesta ja vieläpä nimenomaan eurooppalaisen henkilön kanssa, joka ehkä voi selittää elämän reaaliteettejä Euroopassa vuonna 2017. Nämä samat ihmiset osaavat myös hakea tietoa netistä ja lukea vastaanottamaansa tietoa kriittisesti.

Lisäksi on tyyppejä, jotka ovat ihania idealisteja; tyyppejä, jotka kouluttavat itseään voidakseen tulevaisuudessa tehdä jotain sen eteen, että omassa maassa menisi joskus hivenen vähemmän paskasti. Nämä tyypit uskovat siihen, että jo yhden ihmisen teoilla on vaikutusta; ja että ratkaisu kategoriseen asioitten parantamiseen lähtee siitä, että ongelmalle ei käännetä selkää ja paeta sinne, missä omia henkseleitä voi paukuttaa kuuluvammin, vaan että yritetään konkreettisesti muuttaa status quoa tekemällä itse hyvää.

Meidän lyhyenlännät tulevaisuudenkeskustelumme ovat kaikki painottuneet samalle skenaariolle: minun muuttamiselleni Marokkoon. Kitarapoika kun nimittäin ei halua muuttaa ulkomaille. Hän on hyvää vauhtia kouluttamassa itseään (kielten)opettajaksi, ja haaveissa on opettaa lapsia tai nuoria, joilla ei muuten olisi varaa ja/tai mahdollisuuksia laajentaa maailmankuvaansa vieraan kielen kautta.

Minä taas haluaisin vaikuttaa (koulutukseeni perustuen) kansainvälisen kaupan alalla; ja mieluiten niin, että pääpaino lepäisi (nuorten) aikuisten naisten koulutuksessa.

Yksi vaihtoehto (ja minun haaveeni) ylläolevan, toki vielä lapsenkengissä olevan suunnitelman toteutumiselle olisi perustaa oma yritys, joka keskittyisi kielten opettamiseen eri tasoilla. Kitarapoika voisi vetää lasten ja nuorten ryhmiä, kun taas minä voisin antaa kv-businesskoulutusta paino eurooppalaisessa businesskulttuurissa. Eräänlainen Language/Business Help Centre siis.

Marokko maana tekee tämän haaveen jopa aika helposti lähestyttäväksi: siellä ollaan aika suu muikeana eurooppalaisen osaamisen maahantuontia kohtaan; ja siksipä eurooppalainen yrittäjä, joka perustaa puljunsa Marokkoon, voi tehdä näin yksinkertaisesti rekisteröimällä yrityksensä ja ilmoittamalla siitä kaupungintalolle (no okei, pientä lisäjännitystä tuo paikallinen byrokratia, mutta siis näin niinkuin periatteessa ja positiivisimman kautta pähkinänkuoressa). Lisäporkkanana toimii se, että ensimmäiset viisi vuotta eurooppalaisen yrittäjän ei tarvitse maksaa dirhamin dirhamia veroa Marokon valtiolle.

Mistä tiedän kaiken tämän? Satun tuntemaan eurooppalaisen naisen, joka asuu Marokossa ja jolla on siellä oma yritys (ja marokkolainen aviomies, 20 vuotta nuorempi kuin hän itse köhköhköh SIVUSEIKKA). Tutustuin häneen matkani aikana – ja jälleen kerran voidaan kysyä, oliko kyseessä puhdas sattuma, vai oliko kohtalon johdatusta, että tutustuin juuri häneen.

Eli kiss kiss, bang bang: asetelma onkin yhtäkkiä päälaellaan. Ei paperien takia naimisiinmenoa ja muuttoa Suomen kultaisille kaduille. Ei lippua taivaaseen, vaan autiomaan reunalle kesäisin viidenkymmenen celsiuksen voimalla paahtavan auringon alle. Ei henkselinpaukuttelutulevaisuutta Kitarapojalle, vaan vähemmän materialistinen ja enemmän yhteisöllinen uusi kulttuuri Cougikselle.

Paradoksaalistahan tässä on toki se, että mikäli haluan asua Kitarapojan kanssa saman katon alla, edessä on ns. pakkoavioliitto – minun. Maan kulttuuri kun ei hyväksy avoliittoa.

Niin ja jaa – onhan tässä tietysti vielä pari miinuspuoltakin. Alueella on kolme virallista kieltä: arabia, berberi ja ranska. Minähän en puhu noista vielä yhtään. Aika berberistä, vai mitä?

Melkein (lukijain) toivekuva: puuttuu vain ne marokkolaiset viinilasit ja mun ja Kitarapojan kädet niitä pitelemässä. No, ainakin paikallinen viini tuli kuvaan (ja vähän paikallisen vuokrakämppäni olohuonettakin).

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ikähän on vain numeroita, kunhan molemmat on täysi- ikäisiä ihmisiä. Ja fyysinen ikä ei tosiaan aina kerro henkisestä iästä mitään. Rohkeus muutoksiin ja sellaisen elämän rakentaminen mikä tuntuu itsestä oikealta, ulkoisista odotuksista ja paineista huolimatta on hieno juttu. Teillä on kuitenkin monta isoa asiaa ratkaistavana Kitarapojan kanssa. Kuten onko hän valmis elämään lapsettomana loppuelämänsä, vai aiotko sinä alkaa vielä äidiksi?
Myös se oletko sinä valmis ns normiavioliittoon ja luopumaan vapaasta suhteesta Kitarapojan vuoksi. Vaikka rakkaus on ihana ja positiivinen asia, olen ollut hiukan kauhuissani sen Ykkösmiehen takia, kun on aika eriasia harrastaa vapaassa suhteessa pelkkiä irtosuhteita seksin takia tai mennä todella rakastumaan johonkuhun toiseen. Mutta ilmeisesti et ole salannut mitään tunteitasi Ykkösmieheltä ja pitänyt tämän tilanteen tasalla ja se onkin ainoa reilu tapa toimia tuossa tilanteessa. Toivon sulle rohkeutta toimia niinkuin parhaaksi koet ja että teet valintoja jotka tekevät sut onnelliseksi :) Tsemiä teille kaikille tilanteeseen, niin sulle, Ykkösmiehelle kuin Kitarapojallekkin. Kaikki osalliset taitavat olla nyt aika kiperien kysymyste ja valintojen äärellä.

CougarWoman
CougarWoman

Lapsettomuudesta on itseasiassa keskusteltu - minä en todellakaan aio "alkaa" äidiksi (ja tuskinpa siihen on enää kovin isot tsäänssitkään fysiologisesti). Kitarapoika ei myöskään koe, että lapset olisivat jotenkin must. 

Vapaassa suhteessahan olen lähinnä sen takia, etten saa avioliitossani seksiä. Mikäli saan, avoin suhdekaan ei ole enää tarpeellinen. 

Kiitos <3 

Hulluutta huumaa (Ei varmistettu)

No nyt! Siinä on pelimerkit mietitty ja selvät.
Ei muuta kuin eropelit nyksän kanssa ja Marokkoon avioliittoon ja businessra pyörittämään. Jollain pääomalla kai se yritys laitetaan pystyyn, je croix. Luultavasti ei tämän lapsirakastajan.
Plan B on kai TtH à Finlande, n’est pas?

Mutta sinne vaan. Kävi mielessä että miten tämä suhde eroaa vastaanottokeskuksen pojasta tai niistä muista pojista. Onko erona ainoastaan se, että aviomies on chekannut itsensä ulos ja nyt pitää vakavasti pariutua jonkun toisen kanssa?

CougarWoman
CougarWoman

Lapsirakastaja terminä viittaa alaikäiseen...

Mulla on jokunen kymppi säästössä, ja aikaa säästää lisää kymppejä. Marokossa yrityksen pystyynlaittaminen ei ole taloudellisesti mitenkään vaikeaa - sitä kun voi pyörittää vaikka kotoa käsin. Ja kiinteistöt ovat naurettavan halpoja; uutuudenkarhea, vartioitu kolmio (100+ neliötä) lähellä keskustaa lähtee jo alle parillakympillä. 

Nämä "pelimerkit" kun eivät ole mitenkään konkreettiset; kuten disclaimerkin sanoi, nämä nyt ovat vain haaveita. Eli hold your horses. Toteutuessaankin tässä puhutaan vähintään viiden vuoden odotuksesta. 

Suomi ei ole missään vaiheessa ollut osa suunnitelmaa. Olen itsekin jo niin k*rpiintynyt koko maahan, sen nykyiseen vallitsevaan politiikkaan ja asenteisiin, että olisi pelkästään julmaa tuoda marokkolainen, islamitaustainen nuori mies kärsimään tänne ennakkoluuloista, kylmyydestä, kuppikuntaisuudesta, stereotypioista (varsinkin Turun puukotuksen jälkeen) ja yhteisöllisyyden puutteesta. Muuttaisin mieluummin vaikka Gazan alueelle. 

Aviomies ei ole checkannut itseään yhtään mihinkään, haluaa edelleen jatkaa avioliittoamme. 

VankkaSeuraaja (Ei varmistettu)

Moikka, pikkuisen hämää kun puhut Suomesta "tänne" muodossa. Aiemmin olet antanut ymmärtää ettet asu Suomessa?

CougarWoman
CougarWoman

Mä olen muistaakseni ainoastaan silleen vähän savolaisittain todennut, että saatan asua Suomessa tai sitten en. ;) Oliko tuo "tänne" -muoto siis lapsus vai tahallista harhaanjohtamista..? :D 

Jasmina88 (Ei varmistettu)

Jäin miettimään sellaista tilannetta, että miten toimisit, jos Ykkösmies nyt haluaisikin seksiä? Kun nyt olette "lupautuneet" Kitarapojan kanssa toisillenne, niin kokisitko sen vääräksi? Entä onko sinulle ok, että suutelet kuitenkin aviomiehesi kanssa?

CougarWoman
CougarWoman

Luultavasti kieltäytyisin. Mutta tilanne, jossa Ykkösmies haluaisi seksiä, on kovin epätodennäköinen. Emme myöskään suutele enää, normaalit rutiinipusut ovat ainoat, mitä intimiteetistämme on jäljellä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Saatko ilkeydestä kiksejä? Se on muuten "n'est ce pas?" ja "en Finlande".

HannaHHoo (Ei varmistettu)

Miten niitä pelimerkkejä nyt onkin säästössä, kun viimeksi selitit Ykkösmiestä uhanneen työttömyyden kohdalla, että kaikki menee, mitä tulee, matkoihin jne.

Selitys on sulla varmasti taas takataskussa, kuten tämä Marokkoon muuttokin. Kas kummaa, kuinka sattuikaan, että sieltä löytyi päivässä, tai siis siinä vartissa kun hotellihuoneesta toisianne silmiin tuijottelemasta poistuitte juuri matchaava pari, joka niin menestyksekäs ja vailla huolia onnellisessa suhteessa.

Et toisi islamtaustaista Suomeen? Ei se Marokko niin järisyttävän ystävällinen ole kristitylle (tai jotain sinnepäin) keski-ikäiselle naiselle, varsinkaan tuossa tilanteessa. Ei se suhde siellä, tai edes avioliitto ole sen hyväksytympi.

Äläkä nyt ainakaan mitään kielikoulua ala, ennen kuin edes oma kielitaito sitä luokkaa, että ei joka toisessa tänne rustatussa lontoon lauseessa kieli- tai kielioppivirhe. Oon joskus niistä jaksanut huomauttaakin.

Tai no, ethän sä ala, koska kaikki tää tapahtuu jossain rinnakkaistodellisuudessa.

HannaHHoo

PS. melkoinen sensuuri sulla kommenteissa päällä, varmaan osin aiheellista, mutta varsinkin silloin, kun osoitetaan, että missä kohtaa puhuit ristiin.

CougarWoman
CougarWoman

Melkoinen sensuuri = poistin yhden kommentin. Ja selitys on, mutta koska en tunne tarvetta jakaa sitä tänne, pidän sen omana tietonani. En ole edelleenkään selitysvelvollinen kenellekään. :)

Kiitos kun jaksat vaivautua korjaamaan kielioppi- ym virheitä, sitenhän sitä ihminen oppii. <3 

Kriittinen Rillipiru (Ei varmistettu)

Melkein tulkitsisin niin, että tässä raha-asioita ei ole selvitetty täysin yksityiskohtaisesti, koska se ei ole asian kannalta oleellista. Taloudenpitonsa hallitseva ihminen yleensä säästää ja sijoittaa rahaa varsinkin vahvan positiivisen kassavirran aikoina, ts. korkeiden palkkatulojen aikaan. Jos taas esimerkiksi työttömyys iskee ja säännölliset palkkatulot loppuvat, rikastumaan pyrkivä taloudenhoitaja luonnollisesti karsii kulutustaan juurikin matkustelun kaltaisista helposti karsittavista kulueristä. Korkoa korolle -ilmiön vuoksi viikon lomamatkaa ei ole kovin järkevää rahoittaa säästetyistä varoista, tällöin siis matkustelun määrä todennäköisesti alenee hetkellisesti. On siis hyvinkin mahdollista olla jopa merkittävät säästöt vaikka toisinaan ei olisikaan työtuloja. Ei tietysti niillä toimijoilla, jotka käyttävät kenties ainoan positiivisen kassavirtalähteensä (yleensä palkkatulot) joka kuukausi täysin kulutukseen. Vaurastumaan pyrkivä toimija sen sijaan pyrkii hankkimaan osinkoja tuottavia omaisuuseriä.

CougarWoman
CougarWoman

:D Kiitos tästä, enpä olisi itse osannut luennoida selittää paremmin! :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Juuri äsken olit heittäytymässä Ykkösmiehen elätiksi, mutta nyt sitten kuitenkin eroamassa ja elämässä omilla säästöillä?

CougarWoman
CougarWoman

Tässä vaiheessa voisi olla ehkä hyvä etsiä sanakirjasta sanan "haave" merkitys. ;D

Vierailija (Ei varmistettu)

No nyt on haaveita niin paljon, ettei perässä pysy.. Elätti vs. Ero, kas siinä pulma.

CougarWoman
CougarWoman

Niinpä! Onneksi taloudellisesti molemmat mahdollisia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Korjaa asenteesi, tuollainen määrä negatiivisuutta ei voi tehdä hyvää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vihapuhetta. Poliisiasia.

eee (Ei varmistettu)

Saako siis Marokossa yöpyä susiparina? Esim Egyptissä ei saa, paikalliselle osapuolella voi käsittääkseni tulla lainkin edessä seurauksia.

CougarWoman
CougarWoman

Virallisesti ei. Sääntöä kierretään joko vuokraamalla kaksi huonetta, joista vain toinen on käytössä ("paperilla" eri huoneet). Halvempi vaihtoehto on löytää majapaikka, jossa omistajat katsoo läpi silmien. 

CougarWoman
CougarWoman

Aijuu, unohdin mainita että viime reissullahan mä siis en yöpynyt hotellissa, vaan mulla oli oma, kahden makuuhuoneen vuokra-asunto (jossain kommenteissa joku huuteli jotain hotellitapaamisesta, ei siis ollut hotelli). Tämä ja mun matkaseura (Kitarapojan lisäksi) takasi ns. alibin; käytännössä ei siis ollut vain paikallinen naimaton mies ja vastakkaista sukupuolta oleva länkkäri kahdestaan samassa huushollissa yöpymässä. 

Toinen haaveilija (Ei varmistettu)

Ihanaa, että haaveilet ja vielä jaat niitä tänne meille. &lt;3 Nostan hattua, että jaksat vastailla kaikkiin kommentteihin, niihinkin, joita lukiessa ei voi kuin ihmetellä kirjoittajan motiiveja. Jotenkin se, että uskallat elää just sun näköistä elämää tuntuu ärsyttävän ihmisiä. Vaikka juuri se on yksi tämän blogin hienoimpia asioita!

Kiitos sinä ihana. &lt;3

MaijuL (Ei varmistettu)

Olethan järkevänä naisena haaveilun lomassa ottanut selvää, miten nuo omistusasunnot ja liiketoiminta jaetaan Marokon lakien mukaan, mahdollisen ero sattuessa? Varsinkin, kun toinen osapuoli ulkomainen nainen. Sekin kannattaa ottaa huomioon, että se laki voi kesken leikin muuttua.

Lapsiasiaan sen verran, että tuskin juuri kukaan parikymppinen ihan tosissaan vielä niitä lapsia haluaa, mutta vaikka sinun päätöksesi ikä ja muu huomioiden on jokseenkin kiveen hakattu, niin tuon ikäisellä ehkä ei kuitenkaan. Ne omat geenit saattaakin muuttua aika tärkeiksi, ja kymmenen vuoden päästä, kun mieli muuttunut, niin taitaa olla aika ajanut sun kohdalla ohi?

CougarWoman
CougarWoman

Olen :) Marokossa on semmoinen "kiva" laki, että ellei erikseen määritellä, niin aviopuolisoiden omaisuus menee esim. naisen kuollessa automaattisesti miehen perheelle; ja ellen väärin muista, mies myös omistaa omistusasunnon automaattisesti ensimmäiset viisi vuotta (ellei enemmänkin, en nyt muista yksityiskohtia). 

Tämän voi kuitenkin kiertää antamalla paikallisen lakimiehen laatia dokumentin, joka muuttaa omistusoikeuden välittömästi molemmille. 

Kukapa sitä tietää, missä ollaan kymmenen vuoden päästä. En mä ainakaan omia (mahdollisia) suunnitelmiani ala sen varaan laskemaan, että mitä toinen mahdollisesti haluaa kymmenen vuoden päästä. Ei kai kukaan näe noin pitkälle tulevaisuuteen. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Johtuuko se, että harrastat holtittomasti seksiä kenen tahansa kanssa, joistain lapsuuden tai nuoruuden kokemuksistasi?

CougarWoman
CougarWoman

Määrittele holtittomasti... Mulla on ollut tänä vuonna tasan kaksi seksipartneria (yksi keväällä ja toinen kesällä), ja jos edellisvuoden laskee mukaan, niin muistaakseni yhteensä viisi (Puuseppä, Mosse ja T).

Mun omalla mittapuulla 5 seksipartneria (joihin on tutustunut jo ennen vaakamamboa) kahdessa vuodessa ei ole "holtittomasti seksin harrastamista kenen kanssa tahansa".

Kiinnostelee toki snadisti, jos muut ovat eri mieltä. :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikäs on lukumäärä silloin, jos yhdynnän lisäksi lasketaan myös partnerit joiden kaa "vain" vehdattu (esim. Marokko) ja henkilöt joiden kanssa eroottista viestintää?

CougarWoman
CougarWoman

Luultavasti +2 edelliseen. Tuppaan yleensä viestittelemään eroottisesti niiden kanssa, joita tapailen tai suunnittelen tapaavani.

Ja tässä oli edelleen kysymys "holtittomasta seksistä". ;) Voin toki kertoa erikseen myös kuinka useasti masturboin ja/tai katson pornoa, jos kiinnostaa! :D

m43 (Ei varmistettu)

No kiinnostaa tietysti! Jollainhan sun täytyy meidän seuraajien mielenkiinto pitää nyt yllä, kun selibaattilupaus Marokkoon on annettu ;)

CougarWoman
CougarWoman

:D Saatanpa tuottaa pettymyksen. Päivittäin/en (enää) koskaan. 

Vierailija (Ei varmistettu)

.. Ja linkkaat lempirunkkuvideosi. Ja kerrot solofantasiasi. Ainiin. Mut nehän lukee jo täällä

CougarWoman
CougarWoman

Kyllä nyt menee "päivän oivaltavin kommentti" -palkinto sulle. 

Anno Nyym. (Ei varmistettu)

On aiemmin kirjoittanut koulukiusattuna olemisesta ylipainon takia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä onnellisempi olet, sitä enemmän saat passaa niskaan. Mua surettaa noi katkera kommentoijat.
Musta on Puumala ihanaa, että sä olet ymmärtänyt että meillä on vain yksi elämä. Ja elät sitä niin kuin haluat.
Olet joskuskirjoittanut äidistä, joka vaikuttaa ihan huipputyypiltä. Uskon että äitisi rakastaa sua ihan sikana. Siitä ihminen tulee vahvaksi ja onnelliseksi.
Kunpa mullakin olisi noin vahva luottamus elämään. Itseään rakastamista voi tietty myös harjoitella ja niin teenkin. Joskus vain toivoisi elämän olevan vähän helpompaa.
Olet kuitenkin mahtava esimerkki mulle. Saat mitä uskallat toivoa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Pari hauskaa tekstinkorjausta yllä. Puumala.

CougarWoman
CougarWoman

Heh, huomattu on. En sano, että se olisi oikeutettua, mutta ymmärrän kommentoijien motiiveja - ihan lähtien siitä harhaluulosta, että koska olen päättänyt raportoida elämästäni "julkisesti", heillä on puolestaan oikeus sanoa anonymiteetin suojista ihan mitä huvittaa (mikä ei tietenkään oikeuta yhtään mitään, mutta tämä luulo tuntuu elävän sitkeästi). Mua kanssa vähän surettaa, tosin ennemmin säälittää; en aina ihan käsitä, miten hektisessä elämässä jää aikaa yli tuhlata sitä toimintaan, jolla ei ole mitään vaikutusta mihinkään (en mä tapojani muuta sen takia, että joku anoMUUMI niitä paheksuu), ja joka negatiivisuudessaan ei ainakaan oman ymmärrykseni mukaan vie mitenkään lähemmäksi sitä kaikkein tärkeintä: omaa sisäistä balanssia ja onnellisuutta/positiivisuutta. Mutta kukin tyylillään tietysti? 

Ja - kyllähän mun toiminta on vähän tämmöistä irrationaalis-hedonistista, joten ymmärrän, että se voi ärsyttää ainakin sitä osaa porukasta, joka itse elää kovin konservatiivista ja/tai sovinnaista elämää, tai omaa muuten vaan monogamiaa ja perinteisiä arvoja vahvasti tukevan moraaliohjenuoran. 

Mä en vaan itse enää jaksa elää siten, kun minun odotettaisiin yleisten normien ja arvojen perusteella elävän, vaan vedän freestylellä fiiliksen mukaan. Se tekee minut onnelliseksi, enkä suoraan sanoen välitä, mitä muut siitä ajattelevat. En blogissa enkä varsinkaan sen ulkopuolella :) 

Kyllä, äiti tukee ja on aina tukenut valintojani, vaikka ei (todellakaan) niistä itse aina samaa mieltä olekaan. Eikä se elämä niin helppoa ole, mutta vastoinkäymisistä oppii ja ne kasvattavat, eikös? Jos aina paistaisi aurinko, sitä kaunista päivää luultavasti arvostaisi vähemmän kuin puolen kuukauden sadeputken jälkeen..?

Mä uskon, että jokaiselle on määritelty elämässä sama määrä onnea ja vastoinkäymisiä vähän silleen yin/yang - tyyppisesti; harmonisesti (tietysti riippuen siitä, miten omaa elämäänsä elää suhteessa muihin: karma). Eli jos sulla nyt on vaikea jakso, niin se tarkoittaa vaan sitä, että ne paremmat päivät on vielä tulossa. <3 

 

Anomuumi (Ei varmistettu)

Kyllä nämä Anomuumit kommentoijat ovat ihan anonyymejä kuin sinäkin. Nimimerkin takaa itsekin kirjoitat. Näitä sun juttuja lukiessa tulee pakolla mieleen, että joku harlekiineja elämänsä ahminut keski-ikäinen nainen elää tän blogin kautta todeksi omaa mielikuvitustaan. Eli vähän sellaisia säälinsekaisia tunteita herätät.

CougarWoman
CougarWoman

Huomenta! :)

Mä en muuten koskaan ole lukenut yhtään Harlekiinia, pitäisi varmaan ihan kuriositeettina joskus lukea! Osaatko suositella noviisille jotain ihan tiettyä ekaksi lukuelämykseksi? 

Mua taas puolestaan ei niinkään säälitä, vaan pikemminkin huvittaa aina se, kun joku luulee mun elämää fiktioksi. Kiitos siis! ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.