Lomalomaloma!

CougarWoman

Viimeisiä tunteja töissä. Pää on jo kesälomalla, fyysinen osa minusta kökkii vielä toimistolla ja yrittää näyttää blogatessaan siltä, kuin kirjoittaisi asiakkaalle vakavaa ja pitkää sähköpostia. 

Äiti hössää jo mökille tuloamme (heidän mökkinsä on samassa saaressa - kätevää), leipoo pakkaseen kinkku- ja lohipiirakoita sekä pullaa; suunnittelee ruokalistaa niitten sateisten päivien varalle (joita Juha Föhr hiljattain aika monta povasikin), jolloin ei voi vain heittää makkaraa grilliin ja suhauttaa kaljatölkkiä auki kyrsien kypsymistä odotellessa. 

Pakkaan mukaani paljon kirjoja. Aion laiskotella häpeämättömästi ja lukea vaikka kirjan päivässä, jos siltä tuntuu. Aion nukkua myöhään (mikäli lokkien kirkunalta siihen pystyn) ja saunoa, uida, grillata ja purjehtia. Aion onkia mato-ongella laiturilta ihan niin kauan kuin huvittaa, ja pilkkiä silakoita savustuspönttöön. Aion istua joko verannalla tai puutarhakeinussa ja välillä tömistellä jaloillani, jotta enimmät kyyt ja rantakäärmeet tietävät pysyä kaempana. 

Valokuvaaja lähettelee päivittäin kymmeniä viestejä lomansa keskeltä. Lähettelee uusia, juuri ottamiaan luontokuvia, joita salaa käyn ihailemassa isopikselisempinä myös verkkosivuillaan. Kertoo, että hänellä tulee minua ikävä Nettilomani aikana, ja minä ehdotan tuota alkeellisinta kirjallisen mobiiliviestinnän muotoa: tekstiviestejä. Mutta Valokuvaaja sanoo, että minun tulee pitäytyä päätöksessäni heittää kännykkä matkalaukkuun ja onkia se sieltä vasta loman viimeisenä iltana; hän ei halua että vietän lomani koko ajan kännykkääni puolella silmällä kuikuillen. 

"Minä odotan kyllä."

Valokuvaaja lähettää mustavalkoisen kuvan tämän päivän asustaan. Skinny jeans, isoilla puikoilla kudotun näköinen villatakki, alla vitivalkoinen v-kauluksinen t-paita, jalassa Superstarit ja vasemman käden sormissa huolettomasti puoliksi poltettu savuke. Kiinnitän huomiota peukalosormukseen ja siistiin partaan, joka näyttää siltä, kuin sen kuosiin laittamiseen olisi käytetty enemmän aikaa kuin mitä minä normaalisti käytän hiuksiini.

Kuvassa Valokuvaaja ei katso kameraan, vaan kengänkärkiään kohden, ja näen hänen tummien ripsiensä varjot melkeinpä poskipäillään asti. Tekisi mieleni viedä sormeni hänen tumman pystytukkansa läpi, pörröttää kuvassa näkyvä melankolisuus kaukaisuuteen. 

Valokuvaaja kertoo, että häntä jännittää ja vähän pelottaakin meidän tapaamisemme. Hän on kuulemma introverttiä sorttia, ujokin. Hirveän hermostuttavissa tilanteissa saattaa änkyttääkin; on käynyt sen takia puheterapeutillakin joskus. Siksi hän tarkkaileekin maailmaa mieluummin linssin takaa, kuin sen edessä. Siksi hän vain harvoin katsoo suoraan kameraan. 

Minun sydämeni sulaa Valokuvaajan epävarmuudelle; miehen rehellisyys, herkkyys ja haavoittuvaisuus uppoavat minuun kuin kuuma veitsi voihin. 

"Ja kuitenkin, kun ensi kertaa tapaamme kaupungilla, mun tekee mieli vaan suudella sua. Odotan tapaamistamme niin paljon, että saatan silloin hetkeksi unohtaa olevani ujo."

 

Kommentit

Oranssinen

Mukavaa kesälomaa. Toivottavasti teillä ei kärsitä lomastressistä ;)

Biatch

Siis ooh! Miten mulle tuli mieleen ihan Hiljaiset sillat missä Clint Eastwood näppäilee kuvia Meryl Streepistä. Ihanaa lomaa, älä unohda sadetakkia! ;)

CougarWoman
CougarWoman

<3 Tulisikin niin ällösiirappista...vaan kuka tietää! Periksi ei anneta.

Minkä kesä kastelee, sen se myös kuivaa ja ei tässä sokerista olla, ja kaikki muut vanhan kansan viljelemät tähän väliin. (Sanoo nainen, joka kääntyi aamulla ovelta hakemaan sateenvarjon, koska kotiovelta autolle oli peräti 2 metriä, ja tihuutti :D) 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Jahas, ensimmäinen kommentti blogiisi (josta nautin muuten kovasti): onko gif vahingossa Doctor Whosta vai oletko katsonut sarjaa? ;)

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos kommentointineitsyyden menettämiseen johtavasta äkillisestä uskaliaisuudesta ;) 

Valitettavasti joudun toteamaan, että oli vahinko; Dr Who on yhä mun "oon niin nörtti että olis pakko ihan uskottavuuden kannalta katsoa ja onhan se varmaan muutenkin ihan übercool sarja" -listalla.

P.S. Kommentoin poikkeuksellisesti viinin voimalla, koska loma. Yleensä pyrin välttämään kommentointia vaikutuksen alaisena. Kiitos ja anteeksi <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Pitihän sitä nyt kommentoida, koska Tohtori ja Rose ovat paras parivaljakko TV:ssä! Suosittelen katsomaan. :D Hyvää lomaa!

Been there (Ei varmistettu)

Ole varovainen Puuma, Valokuvaaja luultavasti ihastuu ja kiintyy helposti..minkä jälkeen kaikki on mutkikkaampaa. Hänellä on jo nyt niin kovat odotukset.

Aloitteleva puuma (Ei varmistettu)

Hei puuma,

Valista meitä aloittelevia puumia; miten sä teet sen? Siis sen, että sulla on rakastajan kanssa suhde. Siis, että nuo miehet myös viestittelevät sinulle, ja huomioivat sängyn ulkopuolellakin.

vaimoke (Ei varmistettu)

Hyvää lomaa! Minäkin sain nyt viimein luettua koko blogisi läpi. Aivan ensimmäisestä tähän viimeiseen. Nyt on hyvä alkaa odottaa kertomuksia Valokuvaajasta (omanikin kun moista puuhailee).

Kirjoittaja? Haluatko sinä oikeasti Helvetin tuleen? Sillä pettäminen vie sinne. Luukaksen evankeliumi 17:1 "Ja hän sanoi opetuslapsillensa: “Mahdotonta on, että viettelykset jäisivät tulematta; mutta voi sitä, jonka kautta ne tulevat!" Helvetissä pahat henket polttavat ihmisiä tulessa ja syövät heitä ja laittavat lihakoukkuun. Sinne ei kukaan halua. Usko Kristukseen niin pelastut. Jumala uhrasi oman Poikansa sinun vuoksesi.

Kysyn vaan (Ei varmistettu)

Mistä helvetistä sinä nyt oot ittes tänne Lilyyn repiny!

Omalla tavallani minäkin jonkin sortin suurempaan voimaan uskon, mutta toi raamatun siteeraaminen täällä useammassakin blogissa nyt on jo sit perkele!

Painu sinne mistä tulitkin!

Pääasiassa joka kerta kun ihminen tekee syntiä häneen tulee sisään demoni. Demoni syö ihmisen sisältä osittain elävältä ja aiheuttaa monia sairauksia. Mutta Kristuksen nimessä demoneita karkoitetaan lopullisesti pois, vain usko Kristukseen pelastaa

Jjennyy (Ei varmistettu)

Piti lukee kolmeen kertaan tää kommentti. Nyt nauran kyyneleet poskilla.

Mistä näitä tulee? :''D

Vierailija (Ei varmistettu)

http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1437356862396.html

Onkohan tämä se pettäjäsivusto, jota olet käyttänyt? Universumin lakeihin uskovana totean vain, että karma is a bitch. :D

CougarWoman
CougarWoman

Heh, ei. Eli ilmeisesti karma ei ole kuitenkaan niin bitch ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Paitsi että ko. hakkeriporukka on murtautunut myös erään toisen vastaavanlaisen puljun järjestelmään. Vielä niiden sinunkin nettisivujesi vuoro tulee. :D

CougarWoman
CougarWoman

Sitä odotellessa - karavaani kulkee ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.