Nelikymppisten eroottinen seksikeskustelu

CougarWoman

(Joko muuten saan alkaa sanoa itseäni nelikymppiseksi, vaikka olenkin vielä viitisen kuukautta 39-vuotias?)

“Hei kuule, mun on pitänyt jo pidemmän aikaa sanoa, että olen nykyään oikeastaan aika tyytyväinen meidän seksielämään.”

En ole hirveästi uskaltanut vielä tuuletella, mutta viime aikoina on Ykkösmiehen kanssa mennyt vähän paremmin. Takana on jo muutaman viikon jakso, jolloin seksiä on ollut tarjolla jopa kahdesti viikossa; kerran arkipäivinä ja kerran viikonloppuisinkin. Jotenkin olen pelännyt, että ellen kätke onneani, se menee ohitse.

Olen havainnut, että haluaisin enemmänkin; mutta toisaalta pystyn olemaan tyytyväinen myös siihen kertaan tai pariin viikossa. Onhan se aikamoinen edistysaskel verrattuna seksiin kerran kvartaalissa; ja tällä tahdilla en tarvitse avioliiton ulkopuolisia viihdykkeitä.

“Aijaa? Niin mäkin olen.”

Ykkösmies vaikutti yllättyneeltä, oli vähän hämilläänkin kuten yleensä aina, kun puun takaa pomppaa seksimörkö. Se raukka ei vieläkään jotenkin osaa suhtautua luontevasti siihen, että sen oma vaimo puhuu intiimiasioista.

“Niin sitä mä vaan, että olisiko sulla jotain erityistoiveita? Kun aika samalla kaavallahan me aina mennään, vaikka kivaahan sekin on kyllä.”

Ykkösmiehen ilme muuttui lievän vaivautuneeksi. Mietti asiaa tovin. Kiemurteli tuolillaan.

“No jos sä vaikka vähän useammin olisit…kröhm…niinku päällä?”

(Viime kerralla kun olin “niinku päällä”, Ykkösmies totesi jonkin ajan kuluttua, että koska noi sun patterit loppuu. Olin ilmeisesti asennosta nauttiessani onnistunut unohtamaan ajan kulun. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin myönnettävä, että kyseessä oli jo krapulanvaaraisessa humalatilassa suoritettu aamuyön akti, jonka aikana kumpikin oli jo tullut siihen lopputulokseen, että nalli on liian märkä palaakseen ja että ruutikin on perkules päässyt vähän kastumaan. Kunhan vaan nitkuteltiin menemään ihan vaan sen takia, että se on kivaa.)

“Joo, totta kai. Mites toi kuusysi sitten, olisko se kiva?”

Ykkösmies oikeasti näytti jopa vähän torjuvalta ennen kuin vastasi epäröiden.

“Niin siinä on vaan se että ei oikein itse pysty keskittymään, kun pitää keskittyä siihen mitä on tekemässä toiselle.”

Repesin nauramaan. Samasta syystä en nimittäin itse ole kyseisen asennon kannattaja. En tajua, miten joku onnistuu kahden käden ja yhden suun operoinnissa jos on samaan aikaan itse niin überkiimassa, että ajan ja paikan taju katoaa; ja jotta edellämainittua seminirvanaa ei saavutettaisi, täytyy pitää kontrolli päällä ja pää kylmänä.

“Mutta voihan sitä harrastaa niinkuin silleen lämmittelynomaisesti, esileikkinä?”

Ykkösmies ilmiselvästi piristyi, myöntyi. Että onhan se kiva alkuruoka pääateriaa odotellessa.

“Mites se doggy sitten?”

Ykkösmies mietti hetken.

“Joo se on kyllä kanssa aika kiva, sitä voisi ehkä tosiaan useamminkin ottaa käyttöön.”

Keskustelun aikana räplättiin kännykkää, selattiin yksi naisten viikottain ilmestyvä aikakausilehti, rapsutettiin koiraa, käytiin hämmentämässä ruokaa, otettiin epäeroottisesti rintsikat pois paidan sisältä riisumatta itse paitaa, ja kulutettiin loppuun adjektiivi "kiva".

Keskustelu oli siis yhtä eroottissävyinen kuin Esko Mörön (Mörkön?) vanhojen Jallujen lukutuokio Kummelissa. Paitsi että meidän oli ehkä jopa vähemmän eroottinen.

Notta jos joillain on kivoja asentoja tiedossa, niin vinkkiä tänne päin kiitos!

...Ja vaikka pystynkin vielä pureskelemaan varpaankynteni pikkuvarpaita myöten, niin Kamasutraa on turha tulla tarjoamaan; olen sen joskus läpi selannut, ja lähinnä pelotti…

Kommentit

eviela
NOT A Wonderland

Sitä aina tarvitse olla kauheasti erotiikkaa kun seksistä puhutaan, kyllä meilläkin usein puhuttu asentotoiveista yms ilman sen kummempaa eroottista latausta, mutta silloin niistä onkin helpompi puhua. Yritäpä keksiä uusia asentoja, jos joka kerta aiheen aloittaessa päätyisi p*nemaan (tai ajatus karkailisi koko ajan itse toimintaan, koska herkästi se avoin ajattelu siinä unohtuu, toki ihmisestä riippuen tämäkin). Plus se asentojen ihmettely on usein hauskaakin puuhaa, useinkin niitä googlanneena saatu kyllä nauraa niiden mahdottomuudelle :D

Mörön. http://www.kotus.fi/index.phtml?s=4409

Miksi ne rintsikat otettiin pois??

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos - niin arvelinkin :)

Vanteet painoivat :D

empuska

...eikö kaikki naiset otakaan niitä epämukavia rimpuloita pois, kun pääsee töistä kotia? :|

CougarWoman
CougarWoman

Heh, itse yritän aina sinnitellä mahdollisimman pitkään... 

 

No kyl täällä ainaki riisutaa heti ku kotia pääsee. Ja just niin epäeroottisesti et paidan alta sitä riisumatta. :D

Ja sitten on meitä, joista on mukavampi olla rintsikat päällä kuin ilman rintsikoita. Ne rintsikat, joita minä käytän, eivät ole epämukavia. Jos ne ovat, vaihdan toisiin. Naisia ja tissejä on moneen junaan :)

CougarWoman
CougarWoman

Juu, mä en ole vielä onnistunut löytämään rintsikoita, jotka eivät pidemmän päälle olisi epämukavia... Joudun joka tapauksessa ostamaan liivini erikoisliikkeestä ja hintaan kuuluu henkilökohtainen mittaus ja jopa olkaimien kustom-asettelu. Hintaa tulee sen verran että omistan maksimissaan kahdet kerrallaan (joista toiset yleensä pesussa) :(

 

En sanois et ovat välttämättä epämukavat mut jotenkin on kivempi olla ilman. :) meitä on tosiaan moneen junaan.

En kyllä ole koskaan ymmärtänyt 69-asennon hehkutusta. Olen keskustellut siitä monen ystäväni kanssa, ja olemme kaikki olleet samaa mieltä: siinä asennossa on mahdoton keksittyä sekä antamaan että vastaanottamaan nautintoa samaan aikaan.

Vastakkainen mielipide (Ei varmistettu)

Olen lukenut muutaman päivän kirjoituksiasi. Kirjoitustaitosi ovat erinomaiset, mutta ymmärryksesi onnellisen parisuhteen edellytyksistä erikoisen henkilökohtaisia. Jo perusasiat, ne jota jo oma äitisi opetti, että hyvässä parisuhteessa ei valehdella, puuttuvat. Luot minä-ajattelulla omaa etiikkaa, jota viisaat ajattelijat eivät kanssasi jaa ja omia sääntöjä, joilla yrität ratkoa omaa elämääsi. Kirjoitat nasevasti mutta epäeettisin mielipitein parisuhteen hoitamisesta, oma käytöksesi, josta kerrot, on usein ala-arvoista, sekä miestäsi että sitä nuorta miestä kohtaan , jota alentuvasti nörtiksi nimittelet. Oletko sen ikäinen kuin väität olevasi? Jos olet, oletko pohtinut, onko oma elämänasenteesi sen arvoinen, että sinun kannattaa toimia esimerkkinä ja neuvojana tätä blogia lukeville teinitytöille? Nuoret kyllä hurraavat kirjoituksillesi ja taputtavat täällä väärille teoillesi, oletko sinä silloin ylpeä? Suosittelen, että vakavasti harkitset, ovatko omat parisuhdetaitosi ja elämän etiikkasi niin hyvää tasoa, että sinun kannattaa jakaa muille omat ajatuksesi siitä miten parisuhde saadaan onnelliseksi. Jos haluat uusia parisuhdetaitoja tai parantaa nykyisiä, suosittelen sinulle pariterapiaa tai yksilöterapiaa. Vain tästä postauksesta poimittua.
-odottelet ilman toimenpiteitä parisuhteesi paranemista assettaen kaikki odotuksesi seksiiin, kuin seksi yksin voisi saada kotielämäsi kuntoon. Parisuhdeneuvojat eivät jaa mielipidettäsi.
- oma viihdyke, seksiä pitää saadaa x kertaa tai menet vieraisiin on uhkavaatimus, jonka asetat miehellesi tämän kanssa vaatimuksesta puhumatta
Hienoa, että huomaat, vakava keskusteluyhteys kumppanin kanssa on mahdoton. jos siihen ei keskity, silit selaiset naistenlehtiä (parisuhdeopas voisi olla parempi vaihtoehto sinulle)
-luulet asentojen parantavan parisuhteesi
-Kamasutraa pilkkaat, vaikka miljoonat ja miljoonat sinua viisaammat ovat kokeneet sen hienona oppaana
Ihan omaksi parhaaksesi, kerron suoraan mitä ajattelen, hurraajia huonoille ajatuksille sinulla on varmasti tarpeeksi. Huumori auttaa, mutta tuskin sinua, tällä parisuhdelinjalla.

CougarWoman
CougarWoman

Kiitos kommentistasi. Siitä tosin todellakin huokuu, ettet ole lukenut kaikkia kirjoituksiani; jos olisit, niin tietäisit, että 

a) Nörttipoika kutsuu itsekin itseään nörtiksi, ja on vain huvittunut että minäkin häntä sillä nimellä kutsun (sitäpaitsi emme enää edes tapaile);

b) Olen jo ennenkin sanonut, etten kirjoita tätä blogia neuvoakseni tai antaakseni esimerkkejä; enkä ole koskaan kannustanut samanlaisiin valintoihin kuin mitä olen itse tehnyt, ja olen myös tuonut julki että valintani ovat epämoraalisia ja itsekkäitä. On jokaisen omalla vastuulla, lukeeko blogiani vai ei - olisi eri asia jos pyrkisin jakelemaan muille neuvoja olemattomin krediitein, sanovani nitten olevan ehdottomia totuuksia. 

c) Pariterapiaan olen Ykkösmiestä pyytänyt - ei ole suostunut;

d) Parisuhteeni on muuten erinomainen, seksi on ainut osa-alue joka on tökkinyt (eikä edes töki enää);

Lisäksi ihmettelen, miten naistenlehtien selaileminen sulkisi pois sen, etten lukisi muutakin? :D 

Jenni_eeee (Ei varmistettu)

No HUH!
Vaikka pettäminen mielestäni onkin rumaa, on tuollainen itsensä jalustalle asettaminen ja tuntemattoman ihmisen moralisointi/neuvominen melkeinpä vielä rumempaa.
Ja en ole kirkuva teinityttö vaan naimisissa oleva perheenäiti, jonka mielestä on vain mielenkiintoista lukea erilaisten (kuin minä) ihmisten ajatuksista ja elämän valinnoista. Ei niin, että kokisin tarvetta tehdä samoja valintoja mutten myöskään tarvetta moralisoida toisenlaista elämää.

Vierailija (Ei varmistettu)

No jopas! :D

Ei tuosta tosin voi oikein edes loukkaantua, kun selvästikään blogia ei ole luettu lähes ollenkaan.

Komppaan ja allekirjoitan siis kaikki Cougar Womanin perustelut. Parisuhde Ykkösmieheen on kunnossa arjen tasolla ja seksielämäkin paranemaan päin. Nörtiksi kutsuminen ei ole loukkaus! Minäkin olen nörtti, nainen, joka tykkää peleistä ja tietotekniikan maailmasta.

Minun ja mieheni parisuhteen säännöt ja tilanne on aivan eri kuin Cougar Womanin. Silti luen hänen blogiaan innolla. Cougar Woman on rehellinen ja lahjakas kirjoittaja. Tämä ei tarkoita, että Puuman sana on laki.

"Nuoret kyllä hurraavat kirjoituksillesi ja taputtavat täällä väärille teoillesi..."

Myös tuo iän korostaminen on aika jännä argumentti. Olen noin kymmenen vuotta nuorempi kuin ruova Puuma (eli lähes kolmikymppinen), mutta en silti ole teini tai nuorisoa. Kokemukseni mukaan nimenomaan nuorten mielipiteet tuppaavat olemaan hyvin ehdottomia ja mustavalkoisia. Kummasti rupeaa erilaisia harmaan sävyjä ilmestymään elämään, kun päästää irti omasta ehdottomuudestaan iän myötä.

Se, että en omassa parisuhteessani sietäisi pettämistä tai luvallistakaan rakastajaa ohella, ei tarkoita, että olisin parempi ihminen kuin muut. Kuka minä olen tuomitsemaan? Minun ja mieheni suhteessa ollaan ääneen yhdessä sovittu, että parisuhde päättyy, mikäli jompi kumpi päättyy pettämään. Tämä on kuitenkin vain meidän kahden sopimus, eikä velvoita ketään muuta mihinkään.

Unilintu (Ei varmistettu)

Haluaisin tietää, keitä ovat ne "viisaat ajattelijat", joihin viittaat? Omat ajatuksesi kuulostavat kovasti johonkin yhteen, melko suppeaan moraalikäsitykseen sitoutuneilta. En tiedä, mitä sinä pidät viisautena, mutta aivan yksinkertaiseenkin ymmärrykseen etiikasta ja moraalista liittyy yleensä se ajatus, että ne vaihtelevat ajasta ja paikasta toiseen. Se, mitä joku jossain pitää vääränä voi olla toisaalla oikein. Tästä syystä viisas ihminen harvoin julistaa löytäneensä lopullisia totuuksia. Tieteen kentällä on tapana ajatella, että keskustelu, eriävät mielipiteet ja vallitsevien ajattelutapojen ja -mallien haastaminen on kaiken viisauden edellytys. En tiedä onko Puumanaisemme viisas, mutta tätä blogia kirjoittamalla hän haastaa meidät kaikki kyseenalaistamaan ja perustelemaan omia käsityksiämme, ajatettelemaan oman mukavuusalueemme ulkopuolella. Siksi pidän tätä blogia tärkeänä: se haastaa meidät kaikki ajattelemaan ja siten tulemaan viisaammiksi.

Vastakkainen mielipide (Ei varmistettu)

Kamasutraa on luettu lähes 2000 vuotta, viisaita lukijoita voit selata netissä tuhansia, eräitä vaikka tästä linkistä:
https://www.google.fi/#q=kamasutra+philosopher

Mukana on intialaisia ajattelijoita, läpi kirjan historian.

Samalla pahoittelen CougarWomanille harkitsematonta kritiikkiäni, pitäisi lukea kaikki, en jaksanut, ennen kuin arvostelee. Parisuhde on onnellinen kun pari itse niin kokee, tein väärin, kun ulkopuolelta parin, muuta edes otaksuin. CW on oikeassa, omassa parisuhteessaan, en minä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tv-shopin Aire Bra on ainoa liivi, jota ei heti halua ottaa pois!

Anon (Ei varmistettu)

Haluaisin lisätä keskusteluun yhden perspektiivin- minulle Cougarwomanin blogi on toiminut muistutuksena panostaa omaan parisuhteeseeni. Ryhdyttyäni lukemaan blogia huomasin omassa suhteessani piirteitä, jotka halusin korjata ennen kuin ne kasvoivat ongelmiksi. Kumppaninikin luki pari postausta ja ne toimivat keskustelunavauksina oman seksielämäämme. Yli kymmenen yhteisen vuoden jälkeen ja työkiireiden lisäännyttyä seksi oli salakavalasti luisunut elämän taka-alalle. Tämä blogi havahdutti meidät nauttimaan seksistä, etsimään sille aikaa ja variaatiota. Joten lämmin kiitos kirjoittajalle.

Ja asentosuositus: sylikkäin. Mahdollistaa katsekontaktin, paljon kosketuspintaa ja useamman liikeradan (edes-takas, ylös-alas, pyörittäen jne).

CougarWoman
CougarWoman

Tämmöinen palaute kyllä lämmittää joka kerta ihan yhtä paljon sydäntä - semminkin kun en blogia aloittaessani edes tullut ajatelleeksi, että siitä voisi joku (anteeksi, en keksi parempaa vertauskuvaa) ns. ottaa opikseen. Ihanaa lukea, että olen voinut olla (epäsuorasti) avuksi <3

Asentosuositus otetaan myös innolla vastaan, joskin "miksi mä en tuota itse ajatellut" -facepalmin kanssa :D 

jeuui (Ei varmistettu)

Mulla ei ole niinkään asentoehdotus, mutta suuseksiin kylläkin. Laita suuhun joskus kylmää vettä (älä nielaise) ennen kuin otat juhlakalun suuhun. Toimii! Ainakin eksä ja nykyinen mies on sanoneet, että ihan ku taivaassa ois :D

CougarWoman
CougarWoman

Menee kokeiluun! Kiitos vinkistä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.