Nip/tuck

CougarWoman

Uutisia, uutisia!

Olen vihdoinkin saanut varattua ajan konsultoivalle käynnille plastiikkakirurgille.

Kyllä, plastiikkakirurgille.

Olen kärvistellyt pidemmän aikaa selittämättömien pääkipujen kanssa, kunnes tajusin, että ne johtuvat siitä, että käytän koko ajan otsan ja silmän lihaksia vetääkseni silmäluomiani ylöspäin. Ellen tee tätä korjausliikettä, silmäluomet hupsahtavat näkökenttääni; eivät paljoa, mutta kuitenkin.

Ja olisihan se tietysti kiva, että ne liikkuvalle luomelle huolella tällätyt luomiväritkin taas näkyisivät edes vähän. (Mulla on vähän semmoiset Dallasin Miss Ellien silmäluomet.)

Olen viime aikoina harkinnut myös hyaluronhapon injektoimista ylähuuleeni – en duckfaceselfieitä varten, vaan häivyttääkseni meille tupakoitsijoille tyypilliset pienet vertikaalirypyt.

Onkohan nyt Pandoran boxi jo puoliksi avattu? Koukutunko tulevaisuudessa plastiikkakirurgiaan? Päädynkö Mickey Rourken näköiseksi sylkiäisnukeksi? Tuleeko minusta entisen itseni surullinen ja ilmeetön karikatyyri?

No, jos nyt ensin kävisi tammikuussa siellä konsultaatiossa kuuntelemassa, mitä se kirurgi sanoo.

Toivottavasti kirurgi – mikäli on mies - on Julian McMahonin näköinen. Kahlasin perhana koko Charmed-sarjankin läpi ihan vaan sen takia, että mun polvet menee veteliksi joka kerta kun näen ko. tyypin. (Tämä mun celeb-crush on täysin absurdi.) 

Kommentit

Rohkeasti vain konsultaatioon. Sopivan skeptinen asenne takataskuun niin hyvä tulee. Oma elämäni muuttui paljon paremmaksi kun kävin tissit hakemassa. :)

CougarWoman
CougarWoman

Juuh, olenkin seurannut mielenkiinnolla! :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Suosittelen. Viime kesänä kypsässä 34 vuoden iässä kävin konsultaatiossa ja lopputulema oli se, että lippaluomileikkauksen lisäksi otsanahkani nostettiin pääkalloon kiinnitetyin (sulavin) koukuin yli sentin korkeammalle. Ilme kirkastui huomattavasti, mutta ennen kaikkea päänsäryt hävisivät täysin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä saan päänsärkyä tuon toimenpiteen kuvailusta! :)

CougarWoman
CougarWoman

Tuliko sulla luomileikkauksesta mitään "jälkioireita"? Jostain kuulin että vaikuttaa luomien hermoihin ja tämä voi tuntua ikävältä esim. kasvoja pestessä..?

Vierailija (Ei varmistettu)

Leikkauksesta on nyt puolisen vuotta aikaa ja hermotus päänahassa on aika mukavasti palannut. Kasvoja ei saanut pestä kunnolla eikä meikkiä / voiteita käyttää 3 vkoon leikkauksen jälkeen. Mulla tosiaan tehtiin viisi reikää hiusten joukkoon ja mm. otsa oli pitkään tunnoton. Luomissa oli aluksi tunnottomuutta, esim. luomivärin laittaminen ei tuntunut miltään, mutta tunto on palautunut. Lisäksi kulmakarvoja nyppiessä pisto tuntuu edelleen jossain päälaella! Luomien arvet alkavat nyt olla normaalin ihon väriset, eli toipumisaika on kyllä suhteellisen pitkä. Siltikin tekisin saman uudelleen, olen tosi tyytyväinen :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Charmed!!!! Julian McMahon!!!! <3 <3 <3 (Anteeksi, nyt tuli ihan oikee fan girl moment, RAKASTIN Siskoni on noitaa ja sit rakastuin sarjan aikana Julianiin :D)

Jos sun kirurgi on yhtään Julian McMahonon näköinen, kerro! Keksin jonkun oman syyn piipahtaa siellä. :D

CougarWoman
CougarWoman

:D Sen sijaan tuossa Nip/Tuckissa se on aika mulkku tyyppi. No, tykkään silti :D

Juu, laitan raporttia :D 

N. (Ei varmistettu)

Hei voitko pistää raporttia sitten kun oot käyny konsultaatiossa? Mulla on kans raskaat silmäluomet ja oon miettiny et voisin tässä seuraavan 10 vuoden aikana käydä leikkauksessa, mikäli ne alkavat haittaamaan elämää enemmänkin. Tädilläni on sama juttu, ja hän päätti viime kesänä että nyt riitti, ja aikoo mennä konsultaatioon kevään aikana.

CougarWoman
CougarWoman

Joo - toki voin laittaa! Tammikuun loppupuolella on aika. 

treeni vai kirurgia? (Ei varmistettu)

Hei ennen kuin veitsen alle menet (minkä kyllä ymmärrän, jos kerran oikeesti luomet jo sun iässä noin ihan roikkuu ja pääkipuakin tulee) - oletko koittanut treenata kasvojen ja silmien ympäristön lihaksia? Meillähän on joka paikassa lihaksia, jota nykyihminen ei vaan kauheesti käytä... Siis sen sijaan että aina nostelisit otsaa, tekisit vähän aikaa johdonmukaista treeniä, josko se auttaisi.. Näitä ohjeita löytyy kyllä googlailemalla, esim.
https://www.youtube.com/watch?v=52a1d8r0dHw

Odotan mielenkiinnolla raporttia! Omat luomet roikkuvat myös ja ehkä pieni kohotus voisi olla paikallaan. Joillakin kuulemma valuvat yläluomet painavat silmiä ja vaikuttavat näkökykyyn, eli jos siitäkin jotain infoa samalla?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hurmaava paskiainen? Miten niin.
Paskamaisuudessa ei oo mitään hurmaavaa. Tällaisten kielellisten ilmaisujen viljeleminen ylläpitää kulttuuria jossa miehen kuuluu käyttäytyä röyhkeästi. Ei kuulu!!
#metoo

Zan (Ei varmistettu)

Hieno trolli, Hermanni.

Zan (Ei varmistettu)

Tietyin ehdoin on ainakin minun käsitykseni mukaan mahdollista saada luomileikkaukseen Kela-korvausta. Tämä vaatii silmälääkärin tutkimuksen ja hänenkin mielestään haittaavat ja raskaat luomet, jonka jälkeen saa lähetteen leikkauksen ja voi hakea korvausta. Tarkempia tietoja saa varmastikin Kelan sivuilta etsimällä tai lääkäriltä. Itse harkitsen tätä vaihtoehtoa jos omat raskaat luomeni alkavat haitata enemmän.

Vierailija (Ei varmistettu)

Missä Puumis? Onko ideat loppu, ei keksi enää uutta, vai loppuiko veto?

CougarWoman
CougarWoman

Lähinnä veto on loppu.

Hiljainen (Ei varmistettu)

Eihän mikään suuri hätä tahi huoli?

CougarWoman
CougarWoman

<3 Ei sinänsä, töihin liittyviä.

crazycatmom

Mun elämä muuttui ainakin aivan täysin, kun kävin rintojen kohotuksessa. En ole sen koommin plastiikkakirurgin toimenpiteistä haaveillut, joten en ainakaan jäänyt koukkuun itsensä paranteluun. :D Jos jokin asia oikeasti vaivaa ja on mahdollista se korjata, niin miksi kärsiä turhaan. Ei ole turhamaisuutta mielestäni.

aloitteleva puuma (Ei varmistettu)

No mites? jatkuuko viestittely hottiksen kanssa?

CougarWoman
CougarWoman

Jatkuu ja menee koko ajan vaan höttöhattarampaan suuntaan :) Ollaan parhaillaan järkkäämässä herralle viisumia, että pääsee lomilla (yliopistosta) käymään... Toivottavasti hakemus menee läpi...

Koitan saada postausta aikaan lähiaikoina :) 

NN (Ei varmistettu)

Äkkiä nyt postausta kehiin, tää blogi on aivan liian hiljainen nykyään. Sutinaa kehiin cougar!!

aloitteleva puuma (Ei varmistettu)

Ei tää blogi voi loppua näin

CougarWoman
CougarWoman

Ei lopu, nyt ei_vaan_oo_aikaa... Viikon 05 jälkeen helpottaa. Mutta koitan rustata jotain jo sitä ennen!! 

aloitteleva puuma (Ei varmistettu)

ei stressiä hei. me ollaan vaan kyberhyttysiä joiden ininää ei tarvii ottaa vakavasti. oot ihana. :*

CougarWoman
CougarWoman

Kyberhyttysiä awwww <3

Joo mut itselläkin on huono omatunto! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Eiköhän tämä blogi ollut sitten tässä... toisaalta, oli jo aikakin. Kiitos ja anteeksi

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.