Puumaparodiaa!

CougarWoman

Puutalobabyn Kristaliina aloitti vinkkauksen, ja mm. Isyyspakkauksen Tommi jatkoi. Mitä isot (blogit) edellä, sitä pienemmät perässä, eikös vaan!

Alla siis kuuluisalta vauva.fi –sivustolta suoraan kopioitu (viesti nr. 287) Puumaparodia; ketjun tarkoituksena siis parodioida jotain bloggaajaa, ja muitten tulee arvata kuka on kyseessä. 

Mun mielestä tähän on erittäin loistavasti kiteytetty koko blogin…no jos ei sielu, niin ainakin sisältö. Aplodit kirjoittajalle! 

Pakko vielä erikseen mainita, että perhana mä en näköjään pääse tosta Tauskista*) koskaan enää eroon. 

***

"Poika. Niin pojaksi häntä lienee parasta kutsua. On laiha, aivan liian laiha ja pitkä ja hontelo makuuni, joka tapailee enemmänkin sellaiseen Tauski Peltonen -karisman suuntaan. Pakko mainita tässä kohden, että ûbermies on ilmetty Mickey Rourke (nuorena! senkin irvistelijät). Mutta kun ei peitto heilu niin ei.

Pojan kanssa olimme silleen kaksi kertaa. Ensin kylpyammeessa, jonne en naiseuteni kanssa kunnolla meinannut mahtuakaan, mutta intohimo liukasti kaakelien ja teräksen ja mistälieseamme on tehtykään pintaa niin, että asetuimme molemmat ammeeseen. Minä rehevänä ja kokeneena, Poika mustekalamaisena ja innokkaana. Toinen akti tapahtui seinää vasten. Jaksoin kannatella Pojan 45-kiloista vartta helposti vasemmalla käsivarrellani. On liikuttavaa, miten otettu hän on otettuna. Itsekin nautin, selvä se.

Täällä Affenanmaalla kukaan ei tunnista minua, kun bisnesasussani kipitän ohuen Pojan vanavedessä hotelliin tai asunnollemme. ûbermies ei osaa lukea, kirjoittaa, puhua tai kuunnella, joten blogisalaisuus on siltä osin täysin taattu. Äitinikään ei ymmärrä, mistä on kyse, vaikka lukee blogiani. Luulee että kyse on aforismeista. Myös Poika on ulkona tästä, sillä hänen ainoa kielensä on Keskimaan kieli. Voin kertoa blogillani kaiken, esimerkiksi sen, että oli vain viisi minuuttia viimeisestä hekumastani ohuen Pojan kanssa, kun ûbermies palasi työreissusta mickyrourkemaisena kotiin. Ehdin vaihtaa lakanat, raikastaa olemukseni ja suoristaa jakkupukuni, kun mies saapui kotiin. Onnellisen tietämättömänä. Kuuromykkä, komea reppana."

***

*) Kiitos vielä kerran LauraEm ;)

P.S. Asiaan vähemmän vihkiytyneille: tsekatkaapa täältä kommenttikentästä, mistä Tauskigate sai alkunsa.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

"ûbermies ei osaa lukea, kirjoittaa, puhua tai kuunnella, joten blogisalaisuus on siltä osin täysin taattu. Äitinikään ei ymmärrä, mistä on kyse, vaikka lukee blogiani.."

Tässä kohtaa repesin ääneen :D

Torey
Näissä neliöissä

"Onnellisen tietämättömänä. Kuuromykkä, komea reppana."

 

Voi ei! :'D

Vierailija (Ei varmistettu)

Apua, sata kertaa parempi kuin alkuperäinen! LMAO

Anna Blue Eyes

Viesti 387 (sivulla 16):

Johan tässä ehdin kuukauden olla uskollinen Tosimiehelle, mutta nyt töissä on aivan tuoretta lihaa kissanhampaiden ulottuvissa. Tällä viikolla osastolleni tupsahti kaksi salskeaa parikymppistä junior sales manageria, joita saan ilokseni kouluttaa, vink vink. Molemmat ovat sulaa vahaa edessäni, sillä olenhan yrityksemme nuorin ja kaunein nainen. 

Ostin itselleni e-kirjan ja mainitsen sen vain, jotta saan tässä postauksessa päteä termillä proverbiaaliset hampaat. Rakastan sivistyssanoilla pätemistä!!

Grr purr nauskis!

 

CougarWoman
CougarWoman

Aahhaahh :D Ai siellä oli toinenkin!

Ghostfire

Eiiii.... :D

Jodelie
Mama-mammutti

Aiheutti snadin huutopissanaurukohtauksen. :'DDDD

huuhuu (Ei varmistettu)

"Myös Poika on ulkona tästä, sillä hänen ainoa kielensä on Keskimaan kieli. " :DDDDDDDDDDDD

CougarWoman
CougarWoman

Joo mä nauroin tolle kanssa ihan hulluna, todella nerokasta vetää tuolla tavalla toi pojan nörttiaspekti mukaan (siis ihan kaikella kunnioituksella Tolkien-faneja kohtaan) :D 

Miiza

"Myös Poika on ulkona tästä, sillä hänen ainoa kielensä on Keskimaan kieli."

:D Vesi valuu silmistä!!!

AudreyN (Ei varmistettu)

Tää on kyllä ollut noista parodioista se överein ja parhain :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.