Rajojen rikkomista, paljastuksia ja syvällistä kikkailua

CougarWoman

Juttuja, joita olen tehnyt Muusikon kanssa kahden viikon sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta:

 • Olen harrastanut puhelinseksiä. Kahdesti.
 • Olen lähettänyt kuvan alastomasta rinnastani.
 • Olen hyväksynyt Muusikon fetissin, ja jopa osallistunut siihen siitä nauttien.*)
 • Olen lähettänyt kuvan alapäästäni.
 • Olen sanoittanut elämäni ensimmäisen biisin.
 • Olen lähettänyt videon.
 • Olen hurahtanut meditaatioon.
 • Olen alkanut kyseenalaistaa nykyistä suhdettani.
 • Olen vastaanottanut peeniskuvia niistä jopa kiihottuen.
 • Olen saanut elämäni mahtavimpia orgasmeja, sekä puhelimessa että livenä.
 •  Olen jakanut hänelle blogipostaukseni tapaamisestamme.
 • Olen jakanut hänelle blogipostaukseni tapaamisestamme.

Muusikko kärtti ja pinkutti, rukoili ja aneli, että saisi lukea siitä, miten minä meidän ensikohtaamisemme koin. Lopulta annoin periksi; mutta koska en halunnut päästää häntä blogiini – vaikka hän tietää Nörttipojasta ja Ykkösmiehestä, en halunnut, että hän lukisi myös kaikki yksityiskohdat – näin jumalattoman vaivan ja käänsin postauksen englanniksi muutellen sen yksityiskohtia hieman; kuitenkin niin, etteivät perusasiat kärsineet.

Mietin kauan, ennen kuin lähetin meilin. Kärvistelin odottaessani Muusikon vastausta.

Wuut-wuut (KIK ilmoitti tärinällä uudesta viestistä).

"Mieletön kirjoitus, niin täynnä tunnetta. Tunnen itseni etuoikeutetuksi, kun uskallat paljastaa itsesi minulle kokonaan (enkä tarkoita nyt vain fyysisesti..) Kirjoitat kauniisti, liikutuin oikeasti – minä, iso mies…heh, no mähän nyt olenkin vähän tämmöinen Nancy-boy. :D"

Wuut-wuut.

"Vahvistit muuten juuri omankin pelkoni...että tästä voisi seurata jotain muutakin."

Wuut-wuut.

"Arvostan rehellisyyttäsi, mutta samalla se pelottaa. Mihin me ollaan ajautumassa? Oletko rakastumassa minuun, tai voisiko se olla mahdollisuus?"

Kävimme varmaan KIKin historian syvällisintä ja tunteellisinta keskustelua ikinä. Myönsin – joskin hieman vastentahtoisesti – että se ei ole ollenkaan poissuljettu mahdollisuus; mutta että en ikinä vaatisi häneltä yhtään sen enempää, kuin mitä hän olisi minulle valmis antamaan.

Wuut-wuut.

"En kai vaan satuta sua? En halua satuttaa sua ikinä!!"

Kerroin, että asia on juurikin päinvastoin…että mahdolliset tunteet, olivatpa ne sitten mitä tahansa, eivät missään nimessä ole negatiivisia. Ja että meidän ei tulisi pelätä niitä.

"Olet aika viisas noin nuoreksi naiseksi ;) Siksi tykkäänkin susta niin paljon, Sherlock ;) Ja olen tosi onnellinen, että olet mun elämässä nyt. Haluaisin pitää sua sylissä nyt…suudella sua!"  

Wuut-wuut.

"Mä menin hakemaan [Pettäjäsivuilta] pelkkää seksiä, ja sitten löysinkin sinut. En tiedä enää mitä mun pitäisi ajatella, mun sydän on nyt aika pahasti solmussa. Mutta en mä välitä siitä, mä haluan vaan elää tätä tunnetta sun kanssa! Ollaanko vaan näin, välittämättä siitä, miten pitäisi olla?"

Sanoin, että ollaan vaan.

---

*) Ja ei, Muusikon fetissi ei ole se, että minun tulee konkata takaperin karhunaskelilla Nokian kumisaappaat jalassa persaus pystyssä ympäri kämppää alasti ja laulaa Nälkämaan laulua falsetissa. Muusikon fetissi on aika harmiton ja pieni; jotain sellaista, josta itsekin nautin ja jota mielelläni toteutan. Mutta jätän (anonymiteetin säilyttämiseksi) kertomatta, mikä fetissi on kyseessä.

Kommentit

Oranssinen

tää on nyt sitä tyypillistä naisen neljänkympin "kriisiä" ;)

CougarWoman
CougarWoman

Aaahhaahh, ajattelin tänä aamuna ihan samaa! :D Täytti nelkyt ja hurahti. 

Oranssinen

Mitä väliä? Nauti :)

Nāiádes
Naiádes

On kyllä hyvä, että käänsit tekstit, ettei Muusikko voi mitenkään tänne blogiin löytää! Hänen tarvitsee kuitenkin kirjoittaa Googlen hakukenttään sanat "nancy ja sherlock" ja heti toinen hakutulos johdattaa blogiisi..: D

CougarWoman
CougarWoman

Ooohhh...toivottavasti mies ei tuota älyä ;D

Nāiádes
Naiádes

Ehkä sun pitää vaan lopettaa se blogista ylipäätään kertominen...: D

Minä annoin taas Puumalle paljon pisteitä, että ON kertonut blogista. Reilu meininki (alusta asti).

CougarWoman
CougarWoman

No enhän mä siitä "vapaaehtoisesti" kerrokaan, mutta kun se on suht hyvä lypsämään tietoa.. :D 

Mia K.
Voi taivas

Tässä kirjoituksessa on isosti enemmän... siinä ei ole alkuja eikä loppuja

vain Te ♡

CougarWoman
CougarWoman

<3 <3 <3

Re (Ei varmistettu)

olet säälittävä yh huoltaja joka on huonolla itsetunnolla varustettu, ompa kummallista että muusikko ei sinua halua eikä eroa omasta suhteesta?? Ei kukaan pakota olla suhteessa väkisin...et saa huomiota kuin näin säälivästi blogien kautta!

annn (Ei varmistettu)

"käänsin postauksen englanniksi" Hmmm? Mä olen jo pitkään aavistellut, että tapahtumapaikka ei ole Suomessa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt nainen otat itseäsi niskasta kiinni ja teet päätöksiä. Ärsyttää toden teolla, että kommenttiboksissa muut naiset hurraavat sinulle tyylillä "arvosta naiseuttasi ja ota seksuaalisuutesi omiin käsiisi". Jep ei siinä mitään, mutta otetaan askel taaksepäin ja mietitään jos tilanne olisi toisinpäin eli mies etsisi seksuaalista tyydystystä kun vaimo ei anna. Niinpä. Tuskin olisi kovin moni nainen täällä hurraamassa ja hehkutamassa. No jos tasa-arvo-kysymykset laitetaan sivuun ja palatakseni alkuun. Mielestäni kenenkään ei tarvitse kituuttaa huonossa suhteessa ja jos olet muusikosta uuden sielunkumppanin löytänyt niin hienoa ja luojan kiitos avioero on hyvin normaali asia Suomessa. Kuitenkin tuo pelailu ja arpominen mitä tällä hetkellä teet ei ole reilua ykkösmiehelle. Ehkä hänkin epäilee oletko sinä hänen oikea sielunkumppaninsa. Eikö ykkösmies anstaitsisi rehellisyyttä ja saman mahdollisuuden etsiä sitä uutta ja parempaa kumppania, kuin minkä sinä olet itsellesi itsekkäästi päättänyt ottaa?

CougarWoman
CougarWoman

Jos tilanne olisi niin päin, että minä en antaisi, mutta mies haluaisi, hän olisi täysin vapaa etsimään sitä seksuaalista tyydytystä muualta. Ja avoimen suhteen sekä jopa avioeronkin mahdollisuus on Ykkösmiehelle annettu jo yli vuosi takaperin, ei halua kumpaakaan vaihtoehtoa. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tässä taitaa kylläkin olla kyse jo muusta kuin seksuaalisen tyydytyksen hakemisesta...

CougarWoman
CougarWoman

No siinä mielessä joo, että mulle seksi on vähän laajempi paketti kuin vaan se mekaaninen jyystö, eli kyllä siinä pitää toisesta tykätä myös heijarista pohjoiseen...

Nuumi (Ei varmistettu)

Mutta voitko sä noin vain tehdä miehesi puolesta sitä päätöstä, oletko sä vapaa kulkemaan vieraissa? Eikö hänellä ole asiaan mitään sanomista vaikka asia mitä suurimmassa määrin koskee myös häntä?
Avioeropäätökseen liittyen sä et anna miehellesi valinnan perusteiksi oikeaa, reaaliaikaista tietoa. Hän ei voi perustaa päätöstään faktoille. Koska sinä et anna hänen tehdä niin.

CougarWoman
CougarWoman

Ehh, no en. Siksi tämä onkin pettämisblogi...

Nuumi (Ei varmistettu)

Lueskelin muutaman vanhemman postauksesi, ja nyt ihmettelen eräiden kommenttiesi pohjalta, onko tämä sittenkään ns. pettämisblogi, jollaiseksi tätä kommentissasi kuvailit.

Kirjoitit: "Jos mieheltäni kysyttäisiin haluaisiko hän elää ilman minua vai minun kanssani, vaikka haenkin seksin muualta, hän valitsisi jälkimmäisen vaihtoehdon."
Koska esität tämän niin varmana tietona oletan, että olette keskustelleet asiasta juurta jaksaen.

Mutta toisaalla, tosin vanhemmassa postauksessa, kuvailet tilannetta näin: "Eli tavallaan kai, nyt saamme molemmat luvan kanssa pettää, kunhan se öööhh…tapahtuu salassa (eikä vähennä aikaamme yhdessä)?"
Eli aihetta on käsitelty ympäripyöreästi ja sivusuhteilulle on olemassa hiljainen hyväksyntä?

Minua kiinnostaa blogisi ja tämä aihepiiri siksi, että minusta on hyvin mielenkiintoista tarkastella ihmisten moraalin kehittymistä, taantumista ja sitä, kuinka tämä ilmenee ihmisen teoissa ja toiminnoissa. Itse asiassa blogisi kommenttiosasto on minusta kaikkein kiinnostavinta luttavaa, koska se tarjoilee lukijalle keskenään hyvinkin erilaisia näköaloja tähän aiheeseen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin yritin kommentillani myös herätellä muita lukijoita pohtimaan olisiko heidän asenteensa aivan samanlainen jos tilanne olisi toisinpäin.Kuvittelisin myös, että tällä hetkellä on helppoa sanoa, että olisit ok jos miehesi hankkisi seksisuhteen, mutta on varmasti mahdollista että tunne olisi toinen jos tämä tapahtuma realisoituisi.

Ja tilanteessa olisi varmaankin ollut vaihtoehtona myös ultimaattinen rehellisyys eli sen tuominen esille, että haet seksin muualta piti hän siitä tai ei. Kuten alempana on todettu, hänellä ei ole reaaliaikaista kuvaa tilanteesta. Ymmärtääkö hän, kuinka paha tilanne edes on? Ja edelleenkin, jos sinä koet niin syvää yhteyttä muusikon kanssa etkö haluaisi että miehesi kokisi saman jonkun kanssa?

CougarWoman
CougarWoman

Joo, tuo "ultimaattinen rehellisyys" voi itseasiassa loukata toista enemmän kuin asioitten salailu. Vähän aiheeseen liittyen, luepa tämä postaukseni, ellet sitä jo ole lukenut...

Pyörää (Ei varmistettu)

paljon olet käyttänyt rahaa perheen hajottamiseen.. Riittääkö kymppitonni edes? Koitat rahalla saada miestä eli ostat toisen... Kuulostat todella katkeralta yh-huoltajalta ja epätoivoinen olet! Niinkuin tekstit antaa ymmärtää...no eipä mies ole isoilla summilla edes lähtenyt sun mukaan:D täällä sä varmaan loppuikäsi tulet kirjoittamaan kuinka epätoivoinen olet! Sulle ei lapset merkitse mitään? Kun et välitä että toisella on lapsi ja miten voi perhe hajota!! Sulla ei ole sydäntä ja lapset on sulle raha väline! Rahalla pääsee ja hevosella kulkee...

Öö.. (Ei varmistettu)

Eihän tossa kommentissa ole mitään järkeä! Onko kirjoittaja vajaa..? Eihän puumalla ole lapsia ja mistä kirjoittaja kuvittelee että puuma on käyttänyt paljon rahaa miehen etsintään. Ei taida olla kaikki muumit laaksossa.

Öö.. (Ei varmistettu)

Tarkoitan nimimerkin "pyörää" kommenttia

CougarWoman
CougarWoman

"Otin perjantain lääkkeet vaikka nyt on torstai. No, ei kai se haittaa." :D

suppu (Ei varmistettu)

Olisko kuitenkin mennyt vahingossa väärään blogiin toi kommentti. Kerrankos sitä sattuu avautumaan väärälle palstalle ;)

VakituinenVierailija (Ei varmistettu)

Ooh, nyt kyllä mäkin putosin sohvalta. Mainion blogin vielä mainiompi kommenttikenttä! Mitä kaikkea voikaan ihmismielistä ryömiä esiin :D :D :D

CougarWoman
CougarWoman

Juu, eihän näitä edes raaski poistaa asiattomina...mainiota viihdettä eikä itse tarvii tehdä mitään! :D

haha (Ei varmistettu)

Haha tää on niin selvästi sama kommentoija kun toi ylempi "Re", toi yh-huoltaja paljastaa :D
Yksinhuoltajahuoltaja? Yksinhoitajahuoltaja? Ei kaksi eri himistä voi tehdä noin erikoista kirjoitusvirhettä samassa kommenttiboksissa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nauti tilanteesta, ja mitä ikinä teetkään, älä lainaa muusikolle rahaa, ei semmoista summaa jota et ole valmis saman tien olankohautuksella unohtaa. Sillä JOS, ja sanoin vain JOS kyseessä olisikin jonkinlainen huijari, hän toimisi juuri noin. Minua hämää vain se, että miksi, jos hän ei vissiin itse vakavassa parisuhteessa ole, hän haki pettäjäsivustolta seuraa.
Tod näk tässä ajatuksessani ei ole mitään perää, mutta halusin sanoa. Olen nähnyt lähipiirissäni juuri tällaisen "liian hyvä ollakseen totta"-hullaantumisen, jossa päädyttiin avioon asti, ennen kuin kävi ilmi, että mies oli rahan perässä, ja oli onnustunut haalimaan sitä kivasti.

CougarWoman
CougarWoman

Heh, eipä minulla juurikaan ole mistä lainata: vaikka mulla onkin oma tili, niin Ykkösmies on aika hyvin perillä mun tuloista ja menoista. Ei juolahtaisi mieleenkään lainata yhtään kenellekään. 

Ja onhan Muusikko vakavassa parisuhteessa - he eivät vain asu yhdessä. Sitäpaitsi hakihan Nörttipoikakin pettäjäsivuilta seuraa, vaikka olikin sinkku, koska ei halunnut "perinteistä" parisuhdetta siinä vaiheessa elämäänsä. 

Mutta kiitos varoituksesta kuitenkin :)  

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen utelias, että mikä sitten on muusikon syy pettää tyttöystäväänsä, ja pysyä suhteessa tämän kanssa.

CougarWoman
CougarWoman

Samat syyt kuin minulla, ei se sen monimutkaisempaa ole...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.