Takaisin arkeen

CougarWoman

Ykkösmies kotiutui eilen reissultaan, ja arki löi kirjaimellisesti kasvoille heti nukkumaan menon jälkeen; sain juuri nukahdettuani kyynärpäästänsä kipeästi poskiluuhuni – niin kipeästi, että melkein pääsi itku.

Mistään pahoinpitelystähän tässä ei ole kyse; vain levottomasti unissaan liikkuvasta ja tilan haltuunsa ottavasta miehestä yhdistettynä siihen, että olin jo tottunut valtaamaan koko parisängyn x-asennossa sen sijaan, että olisin kiltisti nukkunut sängyn reunassa, kuten yleensä teen. 

Nukuin jumalattoman huonosti. Korvatulpatkaan eivät auttaneet Ykkösmiehen kuorsaukseen, ja vanha tuttu ilmaflippikin muistutti olemassaolostaan. Tuijotin kattoa verestävin silmin ja murhanhimoisin ajatuksin; yritin etsiä asentoa, jossa aiemmin tällä viikolla niksauttamaani selkääni ei sattuisi. Uni ei ollut tullakseen, enkä voinut olla miettimättä, miten rauhallisesti Valokuvaaja nukkui - en edes tarvinut korvatulppia vatsallaannukkujan vienoon tuhinaan. 

Aamulla vitutti herätä. Kunnes KIK wuut-wuuttasi.

“Huomenta kulta, ajattelin vaan sanoa, että ajattelen sinua.“

Elämä oli taas höttöä ja hattaraa, eikä edes haitannut. että poskiluuhun sattui hymyillessä. 

Kommentit

evepaa

Munhan pitäisi näin nuorella iällä varmasti tietää, mutta mikä ihmeen KIK wuut-wuuttaa ja mitä se wuut-wuuttaus on? Niin monesti tullu nyt teksteissäsi esiin ja ai että häiritsee, kun en vaan tiedä. Kyllä, google on mulle joku ihan vieras väline kuten kaikki muutkin hakukoneet.

kuolematon (Ei varmistettu)

Eiköhän wuut-wuut kuvaa sitä puhelimen tärinää- Ja kikki, en oo käyttäny mut käsittääkseni samantapainen sovellus kuin whatsapp? Mutta nroita ei tarvitse vaihtaa vaan henkilö löytyy nimimerkillä? Sivistäkää muakin :D

CougarWoman
CougarWoman

No just näin - ei lisättävää. Wuut-wuuttaus on joo ihan mun oma termi sille puhelimen pulssivärinälle ;)

evepaa

Ihan kuvaava sinällään! En vaan ollut varma liittyikö tuo jotenkin KIKiin, kun ollut hajua mikä sekään on niin piti samalla kysyä vaikka vähän epäilinkin, että puhelimen värinästä taidetaan wuut-wuutilla tarkoittaa. Mutta kun näissä sovelluksissa ynnä muissakin on ties ja mitä sydeemejä, mistä en ota selkoa niin en luottanut tähän vaistoon sitten liikoja :D Enhän tiennyt mikä on KIK - ei ollut siis mitään harmainta käsitystä millainen härpäkemikälie on kyseessä ennen nyt tätä hetkeä.

evepaa

Aattelin, että se wuut-wuut voi merkata jotain mystistä niinko nykyään on näitä ties mitä ihmeellisiä sovelluksiin kuuluvia juttuja enkä tiennyt mikä sovellus kyseessä niin oli ihan pakko kysyä samalla sekin - mutta näin vähän itsekin arvelin ;) Siis ei hemmetti, kuinka paljon näitä sovelluksia nykyään on?

Biatch

Ou gaad! Miten sä voit elää kuorsaajan kanssa? Mä en siedä koko sängyn valtausta, onneksi en siihen kovin usein heräile. :)

Aloitteleva puuma (Ei varmistettu)

Tämä on kaikista tähänastisista suhteistasi lempparini. Tollanen viestintä on just sitä, mikä saa naisen puhkeamaan kukkaan. Aaaah valokuvaaja!

Nimetön (Ei varmistettu)

Eikö miehesi epäile mitään? Onko koskaan epäillyt toisesta miehestä?

CougarWoman
CougarWoman

Jos on epäillyt, ei ainakaan ole epäilyjään millään tavalla tuonut julki. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten saatat nukkua yhä tuollaisen vieressä? Olisko oma makkari seuraava etappi?

CougarWoman
CougarWoman

No. Se sen uniapnealeikkaus auttoi vähän, ja nyt se nukkuu semmoiset hammastuet suussa, jotka vähentää sitä kuorsausta huomattavasti (ei kuitenkaan kokonaan). Itse nukun vakiona korvatulpat korvissa - en ole itseasiassa edes koskaan ajatellut, että muuttaisin meidän vierashuoneeseen nukkumaan. Siinä menisi sekin vähä läheisyys, mitä meillä vielä on. 

Jos olen tarpeeksi väsynyt, nukun kyllä kuorsauksesta huolimatta :) 

Hevivaimo

Oon huomannut, että normiöinä kumppanin kuorsaaminen ei juuri häiritse (halleluja korvatulpat), mutta kun toinen on ollut parikin yötä poissa ja sitten palaa viereen kuorsaamaan, ei omasta nukkumisesta tule enää mitään. Pitää vain pyöriä ja kiroilla maailman epäreiluutta (miksi toi saa nukkua ja minä en!), seuraavana yönä tilanne normalisoituu ja olo helpottuu, ihan varmasti. :)

CougarWoman
CougarWoman

Joo - näin se meni meilläkin :) Tuohan se just on, kun ehtii tottua siihen hiljaisuuteen välillä :D

Haureus vie Helvetin tuleen. Helvetissä tuli ei sammu, eikä mato kuole, siellä itketään ja kiristellään hampaita, demonit kiduttavat, todella kuuma siellä... Vain usko Kristukseen pelastaa.

tiedustelu (Ei varmistettu)

Heräsiköhän joku nyt synnintuntoon kaiken tämän toistelun myötä? Puuma tai ehkä joku lukijoista tai kommentoijista? Kolkuttaako omatunto? Pelastuiko sielu? Oliko tällä siis joku pointti?

CougarWoman
CougarWoman

Se ei käsittääkseni ole edes olennaista - tehtäväksihän on annettu vain julistaa Sanaa, niin paljon kuin mahdollista.. Mutta siis minä olen henkilökohtaisesti jo nämä asiat itsekseni pohtinut, eli näillä ei ole minuun mitään vaikutusta. Kun en tosiaan uskossakaan ole, enkä tule :)

En viitsi näitä toisaalta delliäkään, kun eihän tämä Toivo pahaa tarkoita, on vain niin valaistunut Jumalan sanasta. (Ja siis tämä ihan ilman sarkasmia.) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Sori Puuma, mä luen nykyään sun blogiasi puoliksi tämän hörhöilijän takia. Ennen luin vain ja ainoastaan sun juttujesi takia. Pettämistä?

CougarWoman
CougarWoman

:D :D :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos aviomies alkaisi kysyä sekstaako vaimo jonkun kanssa, hänen pitäisi samalla puhua siitä, ettei heillä ole keskenään lihallista kanssakäyntiä. Ja siitähän hän ei halua puhua. Rauha maassa näin.

Biatch

Hei onhan sekin mahdollista että aviomies kiihottuu siitä että vaimo hyörii muiden miesten kanssa. ;)

CougarWoman
CougarWoman

:D Ei meidän tapauksessa - ei ole aisankannattaja Ykkösmies missään nimessä. Ei mua kyllä semmoinen nappaisikaan, kun itsekin olen aika...köh...omistushaluinen. (Ja niin on muuten Valokuvaajakin, siksi meillä onkin eksklusiivinen sopimus.) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.