Ykkösmies koti-isänä

CougarWoman

Tai no joo, isänä ja isänä, ellei koiria lasketa. (Joskus olen tosin saanut sen kiinni lämmittämästä ruokaa koirille samalla niille jutellen; “jos vielä vähän maltatte, niin isi lämmittää ruuan kunnolla, sitten se on toooodella hyvää, nami-nami” – joten ehkä ne sittenkin lasketaan.)

Ykkösmies on nyt ollut kohta viikon “pakkolomalla”. Irtisanomisen kanssa oli ongelmia, sillä yritys oli täytellyt jotain papereita väärin, joten saneerauspäätös viipyi. Asiaa ei auttanut sekään, että työntekijät vastustivat saneerauspäätöstä kahdesti, että yritys oli ilmeisesti ollut luova tuloslaskelmien kanssa, ja että ammattiliitto puuttui lopulta peliin.

Lopulta Ykkösmies allekirjoitti tarvittavan paperin ja sai liiton avulla neuvoteltua jopa jonkin verran oravannahkoja mukaansa; paperi allekirjoitettiin vasta tässä kuussa, ja irtisanomisaika alkaa raksuttaa vasta ensi kuun alusta. Ykkösmies on siis vielä yrityksen palkkalistalla huhtikuun loppuun saakka.

Yritys päätti kuitenkin, että tulee huokeammaksi pitää Ykkösmiestä kotona täydellä palkalla, kuin antaa hänen huristella ympäriinsä firman autolla ja puskea ylitöitä. Viime viikon perjantaina Ykkösmies tuli viimeisen työpäivän jälkeen kotiin kukkapuskan kanssa ja toivotti minulle hyvää ystävänpäivää jo etukäteen. Kortissa luki “Kiitos työpanoksestasi kaikkien näiden vuosien aikana.” (Oletin, että se tarkoitti parisuhteemme eteen tekemääni työtä. Ehe-ehe.)

Olivat antaneet töistä kukkia läksiäislahjaksi. Raavaille duunarimiehille.

“Koti-isä” on tällä viikolla käynyt kaupassa, laittanut ruokaa, siivonnut keittiön  ja sekä pessyt että lajitellut pyykit. Kaikki pyykit. Pyykkikori on tyhjä, mitä ei minun regimeni aikana ole tapahtunut koskaan (aina sinne jää vähintään pari valkoista t-paitaa odottamaan koneentäydellistä valkopyykkipesua, ja se yksi leskeksi jäänyt sukka, joka edelleen hartaasti jaksaa uskoa parinsa palaavan kuolleista).

Sen lisäksi ulkovajasta on siivottu kolme neljäsosaa ja korjaamista odottanut suihku (jonka minä hajotin) on korjattu. Saunan viime kesänä rakennetulle terassille oli ilmestynyt sadevesiränni ja –tynnyri.

Minä olen tällä viikolla…ööö käynyt töissä ja juonut vähän viiniä.

Puumalla on nyt kissanpäivät. 

Kommentit

zaika (Ei varmistettu)

No huh Huh.En tiennyt että tuollaisesta voisi edes haaveilla.Minun mieheni on tiskannut kerran reilun vuoden aikana eikä osaa edes pestä pyykkiä.Olemme riidelleet aiheesta lähes "verissäpäin"niin paljon,että lopulta tajusin vievän vähemmän energiaa tehdä kaikki vain itse.Petipuuhat taasen kyllä sujuu paremmin kuin hyvin, kumpi sitten on parempi?Oletteko käyneet pariterapiassa,onko miehesi hakenut apua "ongelmaanne"osaako hän näyttää/käsitellä vihaansa?Ilman vihaa ei kai voi olla intohimoakaan.Itse en juuri tämän intohimon takia voi kuvitella lähteväni...Kiitos ihanasta blogista ja nauti tuosta "lellimisestä"❤

CougarWoman
CougarWoman

Kyllä kai aikuinen mies "osaa" pestä pyykkiä jos haluaa ;) Tosin Ykkösmies ei "osaa" ripustaa niitä kuivumaan oikein (jep, olen pyykkinatsi). Olkoon sitten vähän ryppyisempiä kuin yleensä, kun kerran haluaa tehdä. 

Pariterapiaan mies ei suostu, en viitsi väkisinkään viedä. Ongelmaan on sen verran haettu apua, että on käynyt mittauttamassa testosteronitasonsa (ovat erittäin alhaiset) ja odottaa nyt aikaa urologille. Eli toivottavasti kohti parempaa tulevaisuutta! 

Kiitos, ja onnistuu! <3 

 

Henna (Ei varmistettu)

Kiitos ihan parhaista nauruista (melkein tuli pissat pöksyyn...) "työpanoksestasi kaikkien näiden vuosien aikana" -kimppu! Ja jos Ykkösmies saa joskus teillä puuhat puuhattua, saako häntä lainata kysyy nimim. Pari verhojuttuu, lamppujuttuu, hanajuttuu, hyllyjuttuu, kaappijuttuu, liukuovijuttuu, listajuttuu, kellarijuttuu, sähköjuttuu, tiivistejuttuu... Juttuu...

Henna (Ei varmistettu)

Ja mitä työttömyyteen tulee. Ei onneksi omaa kokemusta, mutta läheltä seuraten ymmärrän, että ajan kanssa todella syö miestä/ihmistä. Tsemppiä Puumalle Ykkösmiehen tsemppaamiseen kun puuhastelujaksu ei vaan enää nappaa. Toivottavasti Alan Duunii löytyy nopeasti.

Soilikki (Ei varmistettu)

Hei Puuma!
Sun blogis on huikee. Kirjoitat niin rehelliseen tyyliin näitä "tarinoita" (toiset sanoo mielikuvitukseksi, toiset kuvittelee oikeaksi, itse olen jossain siinä välillä). Jatkokertomukset on parhaita. Vastauksesi myös näihin moraalisaarnoihin ja "julkaisukelvottomuuteen" aiheena kommenteissa ovat mainioita! Oot rohkea ja tätä on ilo lukea (vaikkakin puna joskus poskilla)! Jatka tätä edelleen! Aina löytyy joku joka purnaa vastaan ;) Kiitos! Lisää postauksia odotellessa...

piippuu (Ei varmistettu)

Ei nyt varsinaisesti aiheeseen, mutta minkälainen teidän seksielämänne ym:n on ollut suhteenne alussa? Onko tämän tyyppisiä ongelmia ollut aiemminkin vai ovatko ne vasta parinvuoden sisällä tulleet? Kiitos vastauksesta:)

CougarWoman
CougarWoman

Ihan vasta parin vuoden sisällä tulleet. Suhteen alussa tietysti tyypillinen kanihumputusvaihe, ja sen jälkeen kai ihan "keskivertoseksiä" parisen kertaa viikossa, kunnes nyt viimeisien vuosien aikana viikot muuttuneet vuosiksi. 

Pilkku- (Ei varmistettu)

Ööö... Jos saneeraus on vaihtoehto konkurssille niin miksi sitä vastustetaan? Eikä ammattiliiton homma ole puuttua tuloslaskelmaan vaan tilintarkastajan.

CougarWoman
CougarWoman

Ööö...koska saneerauksen kohteen olisi optimaaliolosuhteissa hyvä saada vähän muutakin vaivan palkaksi kuin lämmintä kättä (ai niin ja kukkakimpun!)? 

Ei se liitto siihen tuloslaskelmaan puuttunutkaan, sori jos selitin huonosti. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.