Ladataan...
CougarWoman

Ohhoh. Seksihelle saapui meillekin. 

Istuttiin eilen Ykkösmiehen rakentamalla uudella terassilla ja siemailtiin kesäjuomia. Minulle tuli jopa kuuma, sillä iltaaurinko porotti ja terassi oli tuulensuojassa. Kävin vaihtamassa shortsit ja t-paidan kesämekkoon, jätin jopa alushousutkin pois viilennyksen toivossa. Palatessani en malttanut olla vilauttamatta Ykkösmiehelle; nyt olisi ainakin viileämpää. 

Istuin Ykkösmiehen viereen penkille. Tämä veti minut kainaloonsa ja silitteli hajamielisesti olkavarttani. Kuroituin antamaan hänelle suukon, joka kasvoi suudelmaksi; kädet alkoivat vaellella, löysivät jalkoväliini asti. 

"Tuu mun syliin."

Ykkösmiehen ääni oli käheä, silmät raskaat. Tein työtä käskettyä. Aikamme siinä suudeltuamme Ykkösmies kuoriutui shortseistaan; ja naapurit täysin unohtaen (näköeste on, mutta terassi ei ole äänieristetty, heh) yhdyimme siinä saunan terassin penkillä lintujen laulaessa. 

En ehtinyt aiemmin tällä viikolla postaamaan, koska töissä on kiire ennen lomaa, mutta tämä ei ollut ensimmäinen kerta tälle viikolle. Maanantai-iltanakin napsahti, tosin sillä kertaa ihan perinteisesti makuuhuoneen puolella. 

Minä olen vajaan parin viikon sisällä saanut enemmän seksiä kuin koko tänä vuonna tähän asti. Se kirurgi, joka leikkasi Ykkösmiehen, ansaitsee ison suukon. 

Blogi lähtee nyt kesälomalle, palaillaan muutaman viikon kuluttua! Hyvää, seksintihkuvaa kesää kaikille! 

 

Ladataan...
CougarWoman

Nyt ei saa nauraa.

Minä olen aina pitänyt itseäni enemmän tai vähemmän rationalistisena ja agnostisena ihmisenä; viime aikoina olen kuitenkin joutunut todistamaan tapahtumia, joita en voi järjellä selittää.

Makaan sängyssä. Yhtäkkiä tunnen käden olkavarrellani; selkeästi enkä mitään hipaisua. Tunnen koko kämmenen painon – se silittää käsivarttani muutaman kerran melkeinpä hellästi, ennen kuin katoaa. Räväytän valot päälle; huone on tyhjä. Koira pälyilee epäilevästi ympärilleen, ei nuku sikeästi kuten yleensä.

Istun sohvalla kirjaa lukien. Lämmin kosketus poskellani; kämmenselkä ylhäältä alas. Säpsähdän, poskeani ikään kuin kihelmöi vielä pitkään jälkeenpäin. Olen yksin.

Usein, kun Ykkösmies on poissa kotoa – ja vain, kun hän on – joku tulee ja koskettaa minua. Kosketus ei ole aggressiivinen vaan pikemminkin lempeä; eikä milloinkaan seksuaalisväritteinen.

Ajattelin ensimmäisellä kerralla, että unen rajamailla aistit tekivät tepposet. Että olin jo nukahtanut ja uneksin koko kosketuksen; olo oli turvattomampi kuin Ykkösmiehen kotona ollessa. Mutta sitten kosketuksia alkoi tapahtua myös ollessani täysin hereillä.

Vaikka kosketukset eivät itsessään olleetkaan epämukavia, tilanne sen sijaan oli. Olinko tulossa hulluksi? Vai hiippailiko vanhan talon uumenissa joku perverssi aave? Alkoi vähän ahdistaakin; koska se tulee taas hipelöimään, mihin se koskettaa seuraavaksi.

Keskustelin tästä viime lauantaina erään tuttavani kanssa, jossa on vähän selvänäkijän vikaa (omasta mielestään, minähän en taas agnostikkona usko). Mies ei tiedä suvustani mitään, ja ookoo; arvaus että isovanhempani ovat jo kaikki menneet manan maille ei ole kovinkaan suurella epätodennäköisyydellä väärä ikäni huomioonottaen.

Mies oli kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että kummitussilittelijä on mummuni, joka näin haluaa kertoa että ei ole minua unohtanut, ja että valvoo vieläkin ensimmäisen lapsenlapsensa ylitse. Sinänsä hyvä valinta; asuin pienenä mummulassa ja tämä topakka nainen lähestulkoon kasvatti minut yhdessä äitini kanssa. Mummu oli minulle rakas.

Aika ihana ajatus.

Ykkösmies tietenkin kieltäytyy uskomasta; jopa niin että uskoo mieluummin minun olevan tulossa hulluksi, kuin minun kertomustani siitä miten joku minua aina hänen poissaollessaan silittelee.

Onko muilla ollut kokemuksia, joita ei voi järjellä selittää? (Vai pitääkö hakeutua psykiatrin pakeille..) 

***

Edit: Mikähän siinä muuten on, että yllämainittu "selvänäkijä" (huom. ironiset lainausmerkit) päätti kertoa "kyvyistään" juuri minulle (kukaan muu hänen ystävistään ei tiedä) - ja muutama kuukausi sitten naapurin pojan kaveri tunnusti (juuri minulle, puolitutulle), että näkee värejä (auroja?) ihmisten ympärillä? Onko näillä epäilijän mielestä huuhaa-ihmisillä joku tutka, joka kertoo että tuolle voi mennä uskoutumaan? 

--> Rationaalinen selitys: "se on niin viinipäissään ettei kuitenkaan muista sitä enää huomenna"? :D 

Ladataan...
CougarWoman

Jos otetaan projekti, se tehdään sitten kunnolla loppuun ja sovitun deadlinen puitteissa; näinhän se ainakin töissä aika itsestäänselvästikin menee.

Olen nyt heittäytynyt Ykkösmiehen uudelleenkoulutusprojektiin samoja itsestäänselvyyksiä noudattaen; olemme sopineet deadlinen kolmen kuukauden päähän. Ykkösmiestä huvitti, kun rakentelin projektin runkoja kädet viuhuen sekä silmät tuikkien; sanat “puoliväli- ja jälkievaluointi” saivat hänet purskahtamaan nauruun.

“Huomaa kyllä, että olet töissä kaupallisella alalla.”

Projektin ensimmäinen askel on tietysti päättää, mitkä ovat yhteiset tavoitteet; ellei koko (tässä tapauksessa kahden ihmisen) tiimi puhalla samaan hiileen, projekti lässähtää kuin pannukakku.

Karkeasti määriteltynä projektilla on kaksi tavoitetta:

1)      Harrastaa kvantitatiivisesti enemmän seksiä; ja
2)      Harrastaa kvalitatiivisesti molemminpuolisesti tyydyttävämpää seksiä.

Yksityiskohtaiset, henkilökohtaiset tavoitteet ovat sitten asia erikseen – pelkästään ylläolevat ohjenuorat ovat liian heppoiset; eivät kannattele tarpeeksi määritelmissään. On helppoa vain todeta, että haluan enemmän ja parempaa – sen toteuttaminen sen sijaan saattaa jäädä hötöiseksi. Tarvitaan konkreettisempia määritelmiä; missä olemme nyt, mihin haluamme mennä, miten pääsemme sinne.   

Ykkösmiehellä on joskus vaikeaa puhua seksistä. Hän myöntää itsekin, että se on naurettavaa ottaen huomioon, miten vapaasti voimme puhua kaikesta muusta; olemme aina voineet. Mutta jotenkin se ei vain tule luontevasti, pistää sen kotikasvatuksen piikkiin. Asioista ei puhuttu.

Jotta projektin optimaalinen loppuunvieminen ei kärsisi niinkään tavallisesta virheestä kuin projektinsisäisen kommunikaation vajavaisuudesta, keksin että jos asioista ei uskalla puhua, niistä voi olla helpompi kirjoittaa.

Loin Sexcelin.

Esimerkkisexcel.

Sexcelin tarkoituksena on listata mieleen tulevat, seksuaalisuuteen liittyvät asiat. Myös ne, joita ei uskalla sanoa ääneen omalle aviopuolisolle. Ne syvimmätkin fantasiat, joita ei kehtaa pukea sanoiksi. Minä täytän ensin oman listani, lähetän sen Ykkösmiehelle, joka lisää kohtia omien halujensa ja mieltymystensä mukaan. Sitten ruksitaan lista läpi. Kun lista on valmis, pidetään "projektikokous" ja verrataan listoja; ehkä leikataan molempia miellyttävät aktiviteetit erillisille papereille ja laitetaan paperit pieneen "seksipurkkiin", josta tarvittaessa voi ammentaa inspiraatiota intiimien hetkien edellä. 

Uskon oikeasti, että tämä tulee avartamaan meidän molempien seksuaalisuutta. Joskus pitkässä suhteessa voi helposti urautua ajattelemaan toista vain aviopuolisona perinteisessä mielessä; tyttöystävä voi nauttia pikapanosta puistossa, mutta omaa vaimoa pitää “kunnioittaa” seksuaalisesti – se surullisenkuuluisa madonna-huorasyndrooma?

Kyllä siitä puistopanosta nauttii ihan samalla tavalla, vaikka status onkin vaihtunut tyttöystävästä vaimoon. 

Pages