Ladataan...
CougarWoman

T koputti oveen sovittuun aikaan puoli kahdeksalta; minä avasin mustassa pitsi-ihmeessä, jonka enimmäksi peitoksi oli kietaistu silkkinen aamutakki, tarkistettuani, että alle pukemani punaiset rintaliivit pilkottaisivat miehustastani sen verran, että sopisivat täydellisesti jalkaan vetämiini punaisiin avokkaisiin.

T:n silmät levisivät. “Vau,“ hän henkäisi ja veti minut tiukasti pakkasen kylmentämää kehoaan vasten, suuteli pitkään ja nälkäisesti samalla takkiaan hätäisesti pois päältään tempoen. Huolellisesti valitsemani rakastajattaren univormu näytti tekevän tehtävänsä, ja pian T vetäytyikin hieman vastahakoisen tuntuvasti kauemmaksi, katsoi minua silmiin ja virnisti leveästi.

“Tällä kertaa et vissiin tarjoakaan ensin juotavaa?“

Vastasin tarttumalla häntä housunkauluksesta ja vetämällä hänet perässäni makuuhuoneeseen.

Puolentoista tunnin ja kahden molemminpuolisen orgasmin jälkeen makasimme hikisinä ja tahmaisina sylikkäin ja odottelimme hengityksemme tasautumista. Kohottauduin kyynärpääni varaan ja katsoin T:n kehoa, ihastelin sen lihaksikkuutta, nuoruutta, täydellisyyttä. Tuuletin sisäisesti, heitinpä itsekseni muutamat päänsisäiset high fivetkin (á la How I Met Your Mother - Barney).

Kiiman kourissa huohotusten lomasta karkaavia sanoja lukuunottamatta puhuin nyt ensimmäistä kertaa pulssimme palauduttua jotakuinkin normaaliksi.

“Mites olis viski ja tupakka?“

T naurahti ja pörrötti hikistä tukkaani.

“Jaa – et halua enää halia vai? Ihme nainen! Mutta joo, maistuisi.“

Pongahdin sängystä ja pujahdin takaisin korkokenkiini, kietaisin aamutakin päälleni.

“No, tuu sitten!“

Sohvalla T veti minut kainaloonsa, enkä vastustellut. Suuteli minua savuisen mallasviskin ja savukkeen makuisella suullaan, silitteli paljasta reittäni laiskasti. Taustalla jazzia soittava radiokanava; huulet kihelmöivinä ja turpeina vahvasta viskistä, päässä pöpperöinen, vähän epätodellinenkin olo.

T naurahti itsekseen, ja kun katsoin häntä kysyvästi, hän virnisti.

“Sä näytät ihan siltä kuin olisit pilvessä.“

Purskahdin nauruun ja totesin, että vähän semmoinen olo olikin, sikäli kuin muistan. T katsoi minua yhtäkkiä terävästi suoraan silmiin.

“Ai sulla on kokemusta?“

Myönsin, että olihan tuota opiskeluaikoina tullut kokeiltua yhtä sun toista.

T katsoi minua vinkeästi.

“Haluaisitko joskus taas kokeilla?”

Ladataan...
CougarWoman

En tiedä miksi ihmeessä, mutta minua jotenkin näversi T:n kanssa härvääminen Puusepän selän takana; tämä siis siitäkin huolimatta, että Puuseppä jo suhteemme alussa sanoi, että minulla saa halutessani olla muita partnereita.

Yksi tapaaminen T:n kanssa takana ja toinen suunnitteilla, ja päätin “tunnustaa” Puusepälle, missä mennään; että olen Facebookin kautta yhteydessä yhteen naapurin poikaan, ja että suhteemme ei ole enää pelkästään kaveripohjainen.

Sen jälkeen kun Puuseppä oli vetänyt kahvit väärään kurkkuun luultuaan, että tarkoitan The Naapurin Poikaa (josta hän tietää vain, että pidämme tiiviisti yhteyttä), hän suhtautui asiaan rennosti. Heittipä jopa (tosin puolittain vitsinä, ehkä…) ilmoille ehdotuksen kolmen kimpastakin – joka tietysti sai mielikuvitukseni laukkaamaan sen verran villisti, että työnteosta ei hetkeen tullut mitään.

Tuleva viikonloppu on kuitenkin rauhoitettu ihanille naisille; menen lauantaina illallisen kautta viihteelle kahden ystävättäreni kanssa. Pohdin hetken, peruisinko koko illan – T olisi voinut tulla visiitille lauantai-iltana, vaan ei perjantaina – mutta jo pelkkä ajatus sai minut tuntemaan oloni kerrassaan kamalaksi; että peruisin jo varmaan kuukausi sitten sovitun illallisen ystävieni kanssa vain, koska haluan seksiä?!

Bitch-slappailin itseäni hetken, ja sovin tapaamisen T:n kanssa jo torstai-illalle; tämä oli viikon ensimmäinen päivä, jolloin molemmille sopi. T treenaa joka toinen päivä (uuuhhh), ja hänen viikon ensimmäinen lepopäivänsä oli tiistai, joka taas on minun joogailtani (ajattelin myös perua joogan, ja sitten bitch-slappailin itseäni vähän lisää – tämähän alkaisi mennä jo riippuvuuden puolelle).

Olen myös hyvin nopeasti havainnut muutaman huonon puolen siinä, että rakastaja on samalla myös muutaman sadan metrin päässä asuva naapuri:

  • Postia ei voi mennä hakemaan ilman meikkejä pieruverkkarit ja crocksit jalassa
  • Koiraa ei voi mennä ulkoiluttamaan ilman meikkejä pieruverkkarit ja crocksit jalassa
  • Kauppaan ei voi mennä ilman meikkejä pieruverkkarit ja crocksit jalassa
  • Autoa ei voi mennä pakkasaamuna ennaltakäynnistämään pieruverkkarit ja crocksit jalassa
  • Läheiseltä huoltikselta ei voi mennä ostamaan tupakkaa pieruverkkarit ja crocksit jalassa
  • Mihinkään ei voi mennä pieruverkkarit ja crocksit jalassa

Olohuoneen verhot pitää pitää visusti kiinni, mikäli haluaa hengata kotona ilman rintaliivejä (tämä epifania sen jälkeen, kun T viestitteli alkuviikosta, että hän näkee omasta huoneestaan minun olohuoneeseeni, jos ulkona on pimeätä ja minulla valot päällä ja verhot auki).

Onneksi on käynyt ilmi, että T muuttaa maaliskuun alussa omaan kämppäänsä, joka sijaitsee turvallisesti parin kilometrin päässä; sopivan lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana, ettei tyyppiin törmää alvariinsa (kuten nyt on tietysti tapahtunut - arvatkaapa mitä oli jalassa).

Muuttopäivän jälkeisenä päivänä aion enimmäkseen hengata kotona pieruverkkarit ja crocksit jalassa, ilman rintaliivejä. Olohuoneen verhot apposen auki. 

Ladataan...
CougarWoman

Viesti kello 22.16 eilen (olen jo sängyssä, vaan en vielä nukkumassa):

“Ai onko sulla vielä vieraita, näin että pihassasi on Mersu?”

Mersu on naapurin homopojan poikaystävän auto; vaihdettiin muutamaksi päiväksi päittäin, kun hän on muuttamassa (yhteen naapurin homopojan kanssa) ja tarvitsi auton, jossa on vetokoukku (minun autossani on).

Mutta kiva, että minua pidetään silmällä. Eigu ööööhhh?!

...Ei tainnut olla ihan loppuun asti mietitty tämä naapurin ottaminen rakastajaksi. Duh. 

Puuma kuittaa. 

Pages