Elämä on varjoa ja valoa

Juuri kun edellisessä postauksessani kirjoitin, kuinka sanoilla on minulle suuri merkitys ja miten ne voivat tuoda lohtua ja turvaa, niin eikös taas elämä ole heitellyt kapuloita rattaisiin ja lohduttaville sanoille ole ollut käyttöä. Onneksi monet ystävät osaavat sanoa aivan oikeita asioita, ja ne jotka eivät ehkä tiedä mitä sanoa, osaavat olla muutoin läsnä ja tukena.

Samoin nuo kaikki erilaiset voimalauseet ja quotet voivat pahalla hetkellä lohduttaa, mutta itselleni yksi tärkeimmistä lohduttajista ikävinä aikoina on kyllä musiikki. Kun olen alamaissa, saatan joskus tarkoituksella kuunnella sellaisia lauluja, jotka saavat kyyneleet virtaamaan. Mutta ajattelen, että on parempi päästää ne ulos kuin jättää sisälle vellomaan! Kuuntelen myös lauluja, joissa on kauniit ja lohdulliset sanat. Niinpä halusinkin jakaa tänne blogiin tämän kauniin biisin, jossa on aivan ihanat lyriikat. Katsoin jokin aika sitten SuomiLOVE-ohjelman jakson, jossa Suvi Teräsniska esitti kyseisen biisin parille, joka oli yhdessä taistellut vaimon rintasyöpää vastaan, ja he olivat kuunnelleen tätä kappaletta tsemppinä toisilleen.  Nyt, kun itselläni on vähän ikävämpi ajanjakso meneillään, muistui kappale mieleeni, ja olenkin kuunnellut sitä paljon. En ole itse muutoin Suvi Teräsniskan fani tai muutenkaan suuri iskelmän kuluttaja, mutta kaunis kappale, ihana tulkinta ja lohduttavat sanat ehdottomasti!

Elämä on varjoa ja valoa // Joskus se kyyneliin tiristää // Silloin kun itkun kaulukset // Kurkkua kiristää // Elämä on sekoitus onnea // Ja surullisia vaiheita // Meil on täydellinen elämä // Täynnä laulun aiheita // Meil on täydellinen elämä

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.