Luonnonkosmetiikan tehotuotteet – mistä on kyse?

Viime aikoina kosmetiikkamarkkinoille on putkahdellut mitä erilaisempia uusia boostereita: kosmetiikan tehotuotteita, joiden tarkoitus on edistää – eli buustata – esimerkiksi ihon tai hiusten hyvinvointia. 

Näitä eri tarpeisiin suunniteltuja teho-öljyjä ja -seerumeita löytyy niin kasvoille, huulille, ripsille kuin hiuksillekin – you name it, they boost it! Olen jo aiemmin tutustunut supersuosion saavuttaneeseen Bybin Bakuchiol Boosteriin*, joka taistelee ihon ikääntymistä vastaan kiihdyttämällä luontaista kollageenin tuotantoa bakuchiolin, eli luonnollisen retinolin avulla. Koska Bakuchiol Boosterista on tullut yksi ihonhoitoni kulmakivistä, päätin tutustua yhteistyössä House of Organic* -luonnonkosmetiikkakaupan kanssa myös muutaman muuhun kiinnostavaan luonnonkosmetiikan tehotuotteeseen.

booster

Tehotuotteet ja boosterit – mistä on kyse?

MADARA: GROWTH BOOST

Madara, yksi luonnonkosmetiikan suosikkimerkeistäni, on laajentanut tuotevalikoimaansa hurjasti viime aikoina. Yksi uusimmista tuotteista on tämä hiuspohjan boosteri, jonka tarkoituksena on tuuheuttaa ja vahvistaa hiuksia muun muassa kofeiinin, sinkin ja niasiinin avulla. Boosteri hierotaan kuivaan hiuspohjaan ennen pesua ja annetaan vaikuttaa noin kolme minuuttia. Käsittely toistetaan pari kolme kertaa viikossa hiustenpesun yhteydessä.

LAVERA: LASH CARE SERUM

Ripseni ovat jostain syystä vaikuttaneet tavallista hauraammilta viime aikoina, joten kun bongasin tämän Laveran ripsiseerumin*, oli minun pakko valita se mukaan testiin. Tämän tehoseerumin on tarkoitus vahvistaa ripsiä hoitavien kasviöljyjen sekä kofeiinin avulla. Mukana on muun muassa argan- jojoba- ja risiiniöljyä, jotka sekä tuuheuttavat ripsiä että auttavat niitä kasvamaan pidemmiksi. Ripsiseerumi levitetään puhtaille ripsille mascaran tavoin, ja se sopii päivittäiseen käyttöön.

BYBI: BLUEBERRY BOOSTER

Kehuttuani Bybin Bakuchiol Boosteria viimeisen vuoden ajan, oli minun pakko saada vihdoin testattavaksi myös joku toinen Bybin laajasta boosteri-sarjasta. Tällä kertaa päädyin kokeilemaan herkullisen vaaleanpunaiseen pulloon pakattua Blueberry Boosteria*, joka suojaa ihoa älylaitteiden siniseltä valolta kylmäpuristetun mustikansiemenöljyn avulla. Mustikansiemenöljyn on Bybin mukaan todettu imevän sinistä valoa ja toimivan näin luonnollisena suojamuurina valon aiheuttamia vahinkoja vastaan. Sinisen valon haitoilta suojaamisen lisäksi boosteri myös kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti beetakaroteiinin sekä omega-rasvahappojen avulla.

boosteri

Miltä tuotteet vaikuttavat?

Olen käyttänyt tuotteita nyt vajaan viikon, ja tykännyt paljon jokaisesta. Etenkin Bybin Blueberry Booster on tuonut paljon kaivattua lisäkosteutusta talven kuivattamalle iholleni, mutta tuotteen suojaavat vaikutukset tulevat luultavasti näkyviin vasta vuosien kuluessa. Ripsi- ja hiusboosterin osalta ajattelin palata arvion kanssa myöhemmin keväällä, kun olen ehtinyt käyttää tuotteita muutaman kuukauden ajan ja nähdä, ovatko ripset ja hiukset vahvistuneet toivomallani tavalla säännöllisen boostaamisen ansiosta. Toivotaan, että saan kesäksi kasvatettua kunnon räpsyripset ja leijonanharjan!

Editor’s note: Pari kuukautta tuotteita testattuani on pakko todeta, että ripseni todella tuntuvat jos ei vahvemmilta, niin ainakin pidemmiltä ja parempikuntoisilta Laveran ripsiseerumin ansiosta! Hiusboosterin käytön puolestaan jouduin keskeyttämään, sillä joku sen ainesosista allergisoi käsieni hyvin herkästi reagoivaa ihoa. Mutta ainakin kaksi kolmesta tehotuotteesta vaikuttaa hyvinkin lupaavalta!

Kiinnostaako luonnonkosmetiikka? Lue myös nämä postaukset!

Kommentit (2)
  1. Testissä: Täydellinen luonnonkosmetiikan meikkipohja – Digital Edition | Lily
    18.5.2020, 17:26

    […] Luonnonkosmetiikan tehotuotteet – mistä on kyse? […]

  2. Edullinen luonnonkosmetiikka – esittelyssä suosikkituotteet! – Digital Edition | Lily
    18.5.2020, 16:55

    […] Luonnonkosmetiikan tehotuotteet – mistä on kyse? […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *