10 faktaa minusta

Kiira K.

Tällä kertaa vähän erilaista postausta tulossa sillä harvoin kirjoittelen muusta kuin kosmetiikasta, mutta halusin vaihtelun vuoksi kirjoittaa vähän muustakin. Ehkä tällä pääsee vähän tutustumaankin muhun ja millainen kirjoittaja ruudun toisella puolella on :-) 

1. Oon vähän ruoka-vammainen. Tykkään kokeilla uusia juttuja ja en kuitenkaan tykkää syödä mitään perus nakit ja muusia, mutta mulla on hirveästi ruokia josta en tykkää. Sienet, balsamico, majoneesi, sillit, kaiken maailman kylmät mömmöt, korianteri ja kermaviili on varmaan pahimpia inhokkeja. 

2. Jos voittaisin lotossa todennäköisesti aloittaisin oman kosmetiikkaverkkokaupan ja avaisin löytöeläinkodin. Eläimet on aina olleet mulle mielettömän tärkeitä ja sydän särkyy huonoissa oloissa elävien takia.

3.  Mulla on lempinimet joka asialle ja tiedostomatta käytän usein vähän omia sanoja minkä luulen olevan oikeita. Ruokia on esimerkiksi ranet (ranskalaiset), metukka (meetvursti), pide (pizza), voda (vesi). Sanoja sanon tiedostamatta väärin, mutta yksi mikä jäi mieleen oli kun vähän aikaa sitten sain kuulla poikaystävältä kirjottaessani englanninkieliselle kaverille viestiä, että 'firstable' ei tarkoita mitään vaan se on 'first of all'. 

4. Randomein paikka mihin oon matkustanut on Alaska, vietin siellä kuukauden viime kesänä. Poikaystäväni oli siellä 2010-2011 vaihdossa ja hänen paras kaveri tuli sieltä muutama vuosi sitten vaihtoon tänne jä päättikin jäädä tänne opiskelemaan. Viime kesänä mentiin sitten yhdessä Alaskaan ja yksi parhaista kokemuksista ja nyt vaan haaveilen koko ajan takaisin pääsystä. 

5. Voin laskea yhdellä kädellä kerrat kun oon elokuvia katsoessa itkenyt ihmisen takia, mutta sormet ei riitä elokuvien eläinten takia tirautettuihin kyyneleisiin. Nolointa taisi olla kun olin teatterissa katsomassa Tarantinon Django Unchained ja purskahdin itkuun loukkaantuneiden hevosten takia...

6. Olen seurustellut poikaystäväni kanssa vähän yli viisi vuotta ja ollaan asuttu yhdessä että oltu kihloissa yli neljä vuotta, mutta silti en puhu kihlatusta tai avopuolisosta koska ne vaan kuulostaa itselleni oudolta.

7. En ole hirveästi makean perään, mutta silloin tällöin jäätelö ja irtokarkit maistuu. Oon kuullut kavereilta että mulla on mielettömän vinksahtanut karkkimaku, mun irtaripussista saattaa löytyä uusi lempikarkki tai sitten pahin mitä on koskaan maistanut. Lemppareita on ehdottomasti kovat imeskeltävät salmiakkikarkit. 

8. Yritin keksiä tähän jotain ja miettiessä mietin et kutittaa vasenta olkapäätä ja käännyin katsomaan ja siinä käveli lukki. Nyt pienen slaagin ja tappamisen jälkeen on siis aika selvää että in-ho-an hämähäkkejä ja lähes kaikki muitakin hyönteisiä. Pahimpia on lentävät ja pelkään myös niitä mitä muut yleensä ihailee; leppäkerttuja, perhosia, sudenkorentoja... 

9. Mulla on hirveä piikki- ja verikammo. Oikeastaan kaikki mikä liittyy sairaaloihin ällöttää mua ja verikokeet ei ole ihan helppo nakki vaan niissäkin on tullut pyöryiltyä. Pahin oli kun kerran vein vanhempien koiran eläinlääkäriin ja kun koiralta otettiin verta pyörryin siihen viereen. Jep. Toisaalta taas tatuoidessa piikki ei haittaa ollenkaan :-D

10. Ainut lehti mitä tilaan kotiin on MeNaiset, jep olen 23-vuotias... Muutama vuosi sitten tilasin vielä Cosmopolitania ja Trendiä jne, mutta totesin että ainut mitä oikeasti jaksan lukea on MeNaiset. Tykkään hirveästi henkilöhaastatteluista! 

Saako vähän erilainen postaus peukkua ylös vai alas? Löytyykö sieltä keltään samoja asioita kun mitä itse mainitsin? 

- Kiira

Kommentit

KatjaEkaterina (Ei varmistettu) http://katjaekaterina.com

:)

Kommentoi